אני לא מכיר אותו אחיJudokan כתב: ↑17 יולי 2023, 16:59אפילו מול קבוצה ממלטה הוא לא לקח סיכון על מוחמד כ6, אז למה שיהיה חשש שמול קבוצה טובה יותר הוא פתאום ישנה את זה?Apoc כתב: ↑17 יולי 2023, 09:08 גם המשחק מחר וגם בשבת זה משחקים לפרוטוקול. שינסה לתרגל דברים לקראת יום רביעי הבא שזה היום המשמעותי באמת.
מפחידה אותי המחשבה שהוא עלול לעלות עם עלי מוחמד בתור קשר 6 שבוע הבא. זה סכנת נפשות, הבן אדם כל משחק מנסה להחלץ מלחץ ברחבה עם דריבל, מאבד ומוביל למצב קריטי של 90% גול.
שיעלה עם גוני נאור או זרגרי מבחינתי.
נושא דיבורים ומחשבות לקראת המשחק נגד חאמרון ספרטנס (חוץ ובית)
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
Re: נושא דיבורים ומחשבות לקראת המשחק נגד חאמרון ספרטנס (חוץ ובית)
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
מסכים, אבל עד שיוכח אחרת ניתן לו קרדיט שהוא לא דביל.
הוא כן הפעיל שיקול דעת נכון בגזרה הזו מול קבוצה נחותה ממלטה, אז בתכלס אני לא מאמין שיש איזשהו מצב שדווקא מול יריבה מסוכנת זה ישתנה
הוא כן הפעיל שיקול דעת נכון בגזרה הזו מול קבוצה נחותה ממלטה, אז בתכלס אני לא מאמין שיש איזשהו מצב שדווקא מול יריבה מסוכנת זה ישתנה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
רק אני חושב שזה ממש פתטי שהמועדון עשה ארוחת ערב חגיגית עם הנציגים שלהם אחרי שהם התלוננו עלינו לפיפא וניסו לפוצץ משחק ולקחת טכני?
- hezildo
- מכונת תארים
הג'נטלמניות בשיאה (אלא אם כן זו חובה של אופ"א אבל לא נראה לי).Shocking4U כתב: ↑17 יולי 2023, 22:09 רק אני חושב שזה ממש פתטי שהמועדון עשה ארוחת ערב חגיגית עם הנציגים שלהם אחרי שהם התלוננו עלינו לפיפא וניסו לפוצץ משחק ולקחת טכני?
בכל מקרה שיתנו להם 6 חתיכות ועיפו אותם מפה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא חושב שזה חובה סתם מסורת יענקל’ה טיפוסית שלדעתי לא היה צריך לקיים במקרה הזה. מי שלא מכבד אותי ופועל אקטיבית נגדי אין שום סיבה שאני אעשה בשבילו מחווה כזאתhezildo כתב: ↑17 יולי 2023, 22:53הג'נטלמניות בשיאה (אלא אם כן זו חובה של אופ"א אבל לא נראה לי).Shocking4U כתב: ↑17 יולי 2023, 22:09 רק אני חושב שזה ממש פתטי שהמועדון עשה ארוחת ערב חגיגית עם הנציגים שלהם אחרי שהם התלוננו עלינו לפיפא וניסו לפוצץ משחק ולקחת טכני?
בכל מקרה שיתנו להם 6 חתיכות ועיפו אותם מפה.