אתם רוצים להתווכח? תעשו את זה בצורה שמכבדת את עצמכם וגם את שאר האנשים פה ובלי לרדת לפסים אישיים. אין בעיה עם ויכוחים, אי הסכמות אבל אני לא רוצה לראות את זה גולש למקומות אישיים.Kaka כתב: 22 יוני 2022, 11:24מה לך ולכדורגל? אתה טרול מביך.רונן22 כתב: 22 יוני 2022, 11:20מה לך ולעסקים. עזוב. תתרכז בהודעות בפייסבוק, שלא תפספס איזה מידע חשוב. שמעתי שחסן קרץ בגבה השמאליתKaka כתב: 22 יוני 2022, 11:16 בפעם המיליון אדון רונן, אלונה לא מוכנה לדון בכלל על מעבר שלו למכבי חיפה. אם תגיש הצעה היא בכל מקרה תסרב כרגע. הנושא הזה ייקח זמן, היא לא תוותר עליו כל כך מהר.
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
יש שחקנים שמצליחים לקפוץ מדרגה בגיל 26, זה לא כזה חריגרונן22 כתב: 22 יוני 2022, 12:08זה הימור גדול מדי. לדעתי זה גובל בחוסר אחריות. בסכומים יותר נמוכים אפשר להביא חלוצים יותר מוכחיםgargy כתב: 22 יוני 2022, 11:37זה ההימור.רונן22 כתב: 22 יוני 2022, 10:26
מאיפה לך שזו עונת פריצה ולא עונה מקרית? זהבי הוכיח את עצמו כסקורר '''קצת'' יותר מעונה אחת
אם הוא היה מבקיע 15 שערים במשך 3 עונות ברצף בליגה הצרפתית השניה, הוא לא היה מועמד לכאן גם לא בחלום.
במועדון עקבו אחריו הרבה זמן, ראו בו בדיוק את הפרופיל שחיפשו, ילדעתם זו עונת פריצה ולא הבלחה רגעית.
מה יהיה בפועל, אם במת יגיע, ימים יגידו.
לגבי זה שעקבו אחריו, זה לא מרגיע אותי. אני בטוח שמבחינת סגנון משחק הוא מתאים
אני לא סומך על שחקן בן 27 שנתן עונה אחת נורמלית בקריירה. וזה לא שהוא שיחק בליגות אימתניות. משהו אצלו לא יציב בראש או שהוא סבל מחוסר מזל מטורף.
ולא חוכמה לרשום על מה לא סומכים, תרשום במקביל מה כן היה מרצה אותך. נגיד חלוץ שנתן 30 שערים בליגה פורטוגלית במשך 6 עונות רצוף?
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
אני לא מחפש שחקנים לקבוצה, אני לא סקאוט. אל תנסה למכור לי שאי אפשר להביא חלוצים טובים בסכומים הגיוניים. הגיעו ועוד יגיעו לישראל אין ספור זרים איכותיים בסכומים נורמלים
לא שזה נוגע אליך, מעולם לא הוזהרת אבל בגדול אותו קונספט כמו שהיה מקודם:
1. לא לאחל מוות או מחלות
2. לא לטנף באישי בראשי
3. לא להטריל עם ידיעות של שיקו חייק או קוקו מאילת
ודברים כמובן דינאמיים אין איזשהו סט של כלים מדויק שלפיו מזהירים.
בסה״כ המטרה הסופית היא שיח נעים ומכבד בלי פסים אישיים ובלי קללות.
כמובן שניתן לשחרר קיטור ולקרוא לשחקן כזה או אחר ״בן זונה״ אנחנן לא אלוהי המוסר
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
מי דיבר על סכומים? אמרתי מקצועית, מה היה מרצה אותךרונן22 כתב: 22 יוני 2022, 12:53 אני לא מחפש שחקנים לקבוצה, אני לא סקאוט. אל תנסה למכור לי שאי אפשר להביא חלוצים טובים בסכומים הגיוניים. הגיעו ועוד יגיעו לישראל אין ספור זרים איכותיים בסכומים נורמלים
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
שחקנים שגילו יותר יציבות בקריירה שלהם, שעשו יותר מעונה אחת סבירה בקריירה שלהם
בטוח שיש בליגות דרג ג' ומטה חלוצים כאלה שאנחנו יכולים להביא. אבל אצלנו כנראה מעדיפים ללכת על שחקן עם פוטנציאל יותר גדול מהחלוצים האלה, אבל הוא גם הימור הרבה יותר גדול מהם
בטוח שיש בליגות דרג ג' ומטה חלוצים כאלה שאנחנו יכולים להביא. אבל אצלנו כנראה מעדיפים ללכת על שחקן עם פוטנציאל יותר גדול מהחלוצים האלה, אבל הוא גם הימור הרבה יותר גדול מהם
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 22 יוני 2022, 13:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
דרג ג' זה מעל הרמה של ליגת העלרונן22 כתב: 22 יוני 2022, 13:27 שחקנים שגילו יותר יציבות בקריירה שלהם
בטוח שיש בליגות דרג ג' ומטה חלוצים טובים ומוכחים שאנחנו יכולים להביא. אצלנו כנראה מעדיפים ללעת על שחקן עם פוטנציאל יותר גדול מחלוצים טובים ומוכחים שאנחנו יכולים להביא, אבל הוא גם הימור הרבה יותר גדול
שחקן שנתן 3 עונות של דו ספרתי בליגה יותר חזקה מליגת העל לא יגיע לפה וגם יעלה לא מעט.
אני מניח שאתה מחפש להביא שחקנים שנתנו שערים במקדוניה או סלובקיה וכאלה?
זה גם אופציה. אני יותר מאמין באופציה שעליה הולכים של שחקן שנתן עונת פריצה בליגה באזור הרמה של הישראלית שאפשר לפתות מבחינת שכר, גם אם קשה כמו שרואים להביא שחקנים כמו פיירו וירמייף לפה. שלפחות ינסו.
אופטימיות במכבי חיפה
- Smurk
- אגדה ירוקה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
סגור ממתקLiberman כתב: 22 יוני 2022, 12:55לא שזה נוגע אליך, מעולם לא הוזהרת אבל בגדול אותו קונספט כמו שהיה מקודם:
1. לא לאחל מוות או מחלות
2. לא לטנף באישי בראשי
3. לא להטריל עם ידיעות של שיקו חייק או קוקו מאילת
ודברים כמובן דינאמיים אין איזשהו סט של כלים מדויק שלפיו מזהירים.
בסה״כ המטרה הסופית היא שיח נעים ומכבד בלי פסים אישיים ובלי קללות.
כמובן שניתן לשחרר קיטור ולקרוא לשחקן כזה או אחר ״בן זונה״ אנחנן לא אלוהי המוסר![]()
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
David
- מחוזר באירופה
אם המועדון משווק את סייף כמגן שמאלי על חשבון זר צריך לעשות מחאה ולא מעניין איך.
פאקינג הולכים למשחק מוק' ליגת אלופות ועולים עם הליצן עם הקוקו שבקושי עובר שחקן.
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא אמרת שיש מו"מ מתקדם עם מגן שמאלי?Nirgreen כתב: 22 יוני 2022, 13:41 אם המועדון משווק את סייף כמגן שמאלי על חשבון זר צריך לעשות מחאה ולא מעניין איך.
לא אמרתי מומ מתקדם, אמרתי שיש מגן במגעים שעד היום לא יודע את שמו.
רוקאביצה היה כושל בכל המקומות שהיה בהם.רונן22 כתב: 22 יוני 2022, 13:27 שחקנים שגילו יותר יציבות בקריירה שלהם, שעשו יותר מעונה אחת סבירה בקריירה שלהם
רק בבית"ר הוא נתן עונה ראשונה נורמלית בקריירה עם 14 גולים... השאר היסטוריה. (והוא הגיע לבית"ר בגיל 28)
קולאוטי זו לא דוגמה טובה, אבל גם הוא לא היה עם רזומה ונתן עונה אחת בבאנפילד עם 10 שערים. (הגיע אלינו בגיל 23 אמנם, אבל בלי רזומה)
אלה אני זוכר בשלוף, אבל העניין בשחקנים האלה (במיוחד רוקאביצה) שאם היה צריך להחתים אותם על סמך רזומה לא היו מחתימים אותם.
יהיה מגן ויהיה גם חלוץ אין לי ספק בזה.
הבעיה שכמו שזה נראה, במועדון לא לחוצים להחתים אותם לפני המחנה אימון או יותר גרוע לפני המשחק מול אולימפיאקוס .
הם אשכרה רוצים לעלות עם דוד/רוקאביצה נגד אולימפיאקוס ובלי מגן שמאלי .
לפעמים בא לי לזרוק פה מטר של קללות על יעקב שחר אבל אני בולם את עצמי .
התנהלות הזו יכולה לחרפן .
הבעיה שכמו שזה נראה, במועדון לא לחוצים להחתים אותם לפני המחנה אימון או יותר גרוע לפני המשחק מול אולימפיאקוס .
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
מסכים איתך.Daniel123 כתב: 22 יוני 2022, 14:02 יהיה מגן ויהיה גם חלוץ אין לי ספק בזה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
דווקא הרצון הוא שיסגרו איתם עוד לפני המחנה אבל אם זה שחקן שממש ממש רוצים כמו פיירו אז יחכו קצת.Daniel123 כתב: 22 יוני 2022, 14:02 יהיה מגן ויהיה גם חלוץ אין לי ספק בזה.
יענקל'ך!
אני ממש מבסוט מהכיוון של הרכש של המועדון הולך עליו אם וכאשר הם יגיעו,פיירו ירמייף זה שחקנים שלפני שנתיים לא היה מצב שבכלל ידברו איתם
קאקא תביא לנו זר אכזר מגן שמאלי ואז החלון הזה יהיה באמת מוצלח מבחינתי
קאקא תביא לנו זר אכזר מגן שמאלי ואז החלון הזה יהיה באמת מוצלח מבחינתי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יש
לדעתי זהו לוולקאמים השבוע. אולי חוזה חדש לפלאניץ אבל אני בספק.
שבוע המטרה צריכה להיות לפחות עוד וולקאם של שחקן חדש אחד במינימום וחוזים חדשים לפלאניץ ואצילי.
יש עוד זמן לחלוץ או למגן שמאלי זר עד הסופש..Shocking4U כתב: 22 יוני 2022, 14:10יש
שבוע המטרה צריכה להיות לפחות עוד וולקאם של שחקן חדש אחד במינימום וחוזים חדשים לפלאניץ ואצילי.
- לאונרדו
- לא קרע זוג נעליים
-
רונן22
- שחקן העונה
רוקאביצה סבל מחוסר מזל מטורף, מאמנים חסרי מושג מיקמו אותו באגפים. ברור שפיירו יכול גם להצליח, אני חושב שזה חוסר אחריות להוציא עליו סכומים כאלה.silvas כתב: 22 יוני 2022, 13:53רוקאביצה היה כושל בכל המקומות שהיה בהם.רונן22 כתב: 22 יוני 2022, 13:27 שחקנים שגילו יותר יציבות בקריירה שלהם, שעשו יותר מעונה אחת סבירה בקריירה שלהם
רק בבית"ר הוא נתן עונה ראשונה נורמלית בקריירה עם 14 גולים... השאר היסטוריה. (והוא הגיע לבית"ר בגיל 28)
קולאוטי זו לא דוגמה טובה, אבל גם הוא לא היה עם רזומה ונתן עונה אחת בבאנפילד עם 10 שערים. (הגיע אלינו בגיל 23 אמנם, אבל בלי רזומה)
אלה אני זוכר בשלוף, אבל העניין בשחקנים האלה (במיוחד רוקאביצה) שאם היה צריך להחתים אותם על סמך רזומה לא היו מחתימים אותם.
-
David
- מחוזר באירופה
עם יצליחו להביא תמגן השמאלי הזר לפני ההתמודדות מול אולימפיאקוס זה בסדר רואקביצה יכול לחסות על החיסרון של החלוץ הזר בכול זאת הוא עדיין נשאר רוצח מול השערDaniel123 כתב: 22 יוני 2022, 14:02 יהיה מגן ויהיה גם חלוץ אין לי ספק בזה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא רואה את זה קורה. אף מו״מ לא נשמע קרוב מדי כרגע ולא רואה איך מספיקים לסגור מו״מ + נחיתה, בדיקות והחתמה עד הסופ״ש. מה שכן כמו שאמרתי שבוע הבא אני רוצה לראות כבר את המגן או את החלוץ חותמים פלוס מסיימים עם כל ההארכות חוזה (פלאניץ, אצילי וגולדברג)Nirgreen כתב: 22 יוני 2022, 14:14יש עוד זמן לחלוץ או למגן שמאלי זר עד הסופש..Shocking4U כתב: 22 יוני 2022, 14:10יש
אתה רוצה לפתוח מול אולימפיאקוס עם שרי, אצילי ורוקאביצה בחלק הקדמי ? אין מהירות בהתקפה לא נצליח לעבור ככה גם את החצי .David כתב: 22 יוני 2022, 14:30עם יצליחו להביא תמגן השמאלי הזר לפני ההתמודדות מול אולימפיאקוס זה בסדר רואקביצה יכול לחסות על החיסרון של החלוץ הזר בכול זאת הוא עדיין נשאר רוצח מול השערDaniel123 כתב: 22 יוני 2022, 14:02 יהיה מגן ויהיה גם חלוץ אין לי ספק בזה.
רוצים ליגת אלופות כרגע ההתקפה נראת כמו בית אבות . אין מהירות .
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
רוקאביצה שיחק כמעט כל הקריירה בקו עד שהגיע לבית''ר אבל אם זאת שיחק בבונדסליגה, בונדסליגה2,silvas כתב: 22 יוני 2022, 13:53רוקאביצה היה כושל בכל המקומות שהיה בהם.רונן22 כתב: 22 יוני 2022, 13:27 שחקנים שגילו יותר יציבות בקריירה שלהם, שעשו יותר מעונה אחת סבירה בקריירה שלהם
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
קשה להגיד שבהצלחה יתרה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!