אליאור כתב: ↑19 יולי 2023, 02:45
GreenGlory כתב: ↑19 יולי 2023, 02:07
benrey כתב: ↑19 יולי 2023, 01:56
אגב הוא אח של טרבו צ׳אלובה, שחקן צ׳לסי בהווה.
אם אלברמן גבר שינסה להביא אותו
אם דבר כזה היה קורה אני כבר רואה את הכותרות של מהלך כזה: "מהלך טורבו של מכבי חיפה"
אליאור כתב: ↑19 יולי 2023, 01:00
נכון. ואת כולם אני מעדיף על פרופיל שבמגמת ירידה. ואף אחד מהם לא היה במגמת ירידה לפני שהגיע לפה.
סק לא היה במגמת ירידה, באמת? להיות בקבוצת מילואים של קבוצה בלגית זה לא מגמת ירידה? זה חדש לי.
לא צריך לעוות את המציאות בשביל להצדיק את הפסימיות התמידית שבה אתה נמצא.
אני לא חבר שלך ולא מכיר אותך אז או שתכתוב אליי בצורה מכבדת או שלא תגיב אליי בכלל.
לגופו של עניין:
רק לפני כמה דפים פה היה משתמש שרשם שהאוהדים של אנטוורפן אהבו את סק ושהוא פשוט לא התאים לשיטה. מה לזה ולשחקן שהקריירה שלו בדעיכה כבר לא מעט שנים אין לי מושג. אין שום קו משותף בפרופיל של שניהם.
לא לגופו של עניין:
1. אתה מוזמן לקרוא גם הודעות חיוביות שלי לפני שאתה מדביק לי תוויות. רק אתמול כתבתי לזכות שחר בנוגע להחתמה של סבע. אבל הגדרות שבלוניות זה נוח יותר.
2. אם ההודעות שלי לא לטעמך אתה מוזמן להתעלם מהן ואני אנהג בשלך באופן דומה.
לא רואה איפה לא דיברתי אלייך בצורה לא מכבדת סה"כ ציינתי עובדה שאתה בעצמך נהגת לציין פה כשדאגת לפאר את הצטרפותך לכת הפסימים של דויד וניסית לגרור את ליברמן אליה, בצחוק או לא בצחוק, לא ציינתי משהו שאתה בעצמך לא אמרת, אתה בעצמך אמרת שאתה פסימי.
לגבי סק, אז מישהו רשם שהיו אוהדים שאהבו את סק, אנחנו מתייחסים לדעות כמשהו קונקרטי לפרופיל בקריירה, אני אשאל שאלה פשוטה, סק ירד למילואים של אנטוורפן וחיפשו להיפטר ממנו והציעו אותו למלא קבוצות עד שאנחנו באנו, כן או לא? התשובה היא כן. זאת הגדרה לקריירה בירידה, להגיד שזה לא פרופיל בירידה בגלל תגובות חיוביות שמישהו רשם פה עליהם זה לשקר לעצמך כדי להצדיק טענה שאתה דבק בה לאור ההחתמה הצפויה של צאלובה.