נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- שחקן החודש
Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
יש סירטון ביצועים של הצלאובה הזה?????
- KevinDurant
- חבר בבורד
קאנטה פציע אחי, לא טוב לנו
אף פעם אין פרופיל מושלם שתופס לכל האוהדים.Liberman כתב: ↑19 יולי 2023, 08:40 אני מבין ששוייכתי לכת האופטימיים אבל כמה דברים בנוגע לדברים שנרשמו כאן-
לא ראיתי אנשים בוכים או מתמרמרים על ניסיון להחתים אותו, הוא יכול להתברר גם כשחקן מצוין.
אפשר לגמרי להבין שאנשים רוצים פרופיל קצת שונה משחקן שנמצא בירידה כזו.
אפשר גם לתהות איך שחקן פריימרליג בעונה שעברה עושה ירידה דרמטית ובא להתרשמות בישראל. עם כל האופטימיות וואלה כן גם לי זה מוזר אבל סלמתק שיבוא ויפתיע מי אני.
אני חושב שסונדגרן (ושוקינג יסכים איתי), היה אולי הפרופיל הכי מושלם שהגיע למכבי חיפה, בלי להגזים וגם כשהוא הגיע דיברו על זה שמביאים שחקן מבוגר עם בעיות בלב ופה ושם ושם ופה.
אין ספק שמגיע שחקן בירידה בכושר לא אידיאלי אבל צריך לזכור שזה שחקן שהגיע בירידה ממקום מאוד גבוה ואיכותי ממש בשנה האחרונה.
על בקסטר (אומנם בתור יהודי) דיברו בתור השוער הבא ואיזה כישרון הוא ואיך הוא לא רואה את ג'וש ואיזה איכויות והוא העדיף לחתום בליגה השלישית(!) וגם היה פציע מאוד כל הקריירה ולא שיחק יותר מדי בליגה השנייה, אז צ'אלובה היה שחקן רוטציה או הרכב משמעותי בליגה השנייה שם שהרבה יותר איכותית מפה.
לא יודע איך זה יגמר בסוף כי כל העברה היא הימור ויש את הצד המנטלי ואת שאר העניינים אבל בתור פרופיל זה אמנם לא הפרופיל האידיאלי (שחקן בעלייה, מוכח בקבוצות גדולות וכו') אבל מבחינת הפרופיל של שחקן "בירידה" זה רמה גבוהה.
מה גם שהוא שיחק בהרבה קבוצות יוזמות והתקפיות (ווטפורד, פולהאם) שהיו מאוד דומיננטיות.
-
- אלוף המדינה
אפשר להבין את האכזבה אחרי דיאק ואברג'יל הכל ירגיש פחות טוב, לגבי צ'אלובה לא מכיר אותו מלבד ההתחלה בצ'לסי, לא ברור לי איך שחקן כזה מגיע לישראל, בכל מקרה כרגע זה רחוק מחתימה אין מה לעשות רעש
-
- הענק הירוק
מניח שעכשיו זה השלב שהוא חוזר לאנגליה, מורח אותנו שבועיים ואז חותם במקום אחר
-
- אלוף המדינה
הוא לא שחקן חופשי, לא חושב שיש קבוצה שתשלם עליו. מוזר שאנחנו מוכנים לשלם בכלל כי הוא אמור להרוויח המון, לא יודע משהו מרגיש מוזר בעסקה
-
- אלוף המדינה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אני עדיין סקרן להבין מה מביא אותו לפה. גם אם הוא לא יחתום
- Apoc
- יו״ר הבורד
מי הסוכן שלו אגב?
יכול להיות פה קשר לפנחס גולדי?
תאורית קונספירציה מסעירת חושים טוענת שהוא מגיע לארץ כדי להלחיץ את דיאק כמו שבקסטר הגיע כדי להלחיץ את ג'וש ולא באמת היה מועמד
יכול להיות פה קשר לפנחס גולדי?
תאורית קונספירציה מסעירת חושים טוענת שהוא מגיע לארץ כדי להלחיץ את דיאק כמו שבקסטר הגיע כדי להלחיץ את ג'וש ולא באמת היה מועמד
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
CAA שזה סוכנות בינלאומית. אני יודע שעידן בן אבו זה הנציג שלהם בישראל אבל לא סגור על זה שהוא מעורב בסיפור.
אגב מורגן חתם בקלוז׳ מה שמשאיר רק את בלטקסה כאופציה ריאלית להגיע לכאן.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אברג'ל ואילמרטרה באמת היו מועמדים ברמה סופר גבוהה שאני לא זוכר בארץ
אני פחות התלהבתי מדיאק אבל אולי כי אני לא מכיר את השם שלו יותר מדי
- KevinDurant
- חבר בבורד
אגב מה שכן ניתן לזהות מבחינת כל המועמדים זה שמחפשים קשר אחורי עם יכולת כדרור טובה שיודע להשתחרר מלחץ ולדחוף כדור קדימה
-
- קפטן ירוק
חרמני מפרסם שלצאלובה יש 2 הצעות מהליגה הצרפתית הראשונה ועוד מהליגה האנגלית השנייה.
מציין שהוא בא להתרשמות כי אנחנו ההצעה הכי גבוהה עבורו
לשם השוואה בפולהאם הרוויח 2 מיליון פאונד.
הרמת שכר שלו אמורה להיות יותר גדולה מדיאק ומרקו ביחד אם ככה.
מציין שהוא בא להתרשמות כי אנחנו ההצעה הכי גבוהה עבורו
לשם השוואה בפולהאם הרוויח 2 מיליון פאונד.
הרמת שכר שלו אמורה להיות יותר גדולה מדיאק ומרקו ביחד אם ככה.
-
- אלוף המדינה
נשמע כאילו הוא בא לעשות לנו בקסטר, לבוא לפה בשביל לקבל עוד כסף במקום אחר
-
- אלוף המדינה
הסבירו גורמים בחיפה. "לא נתפשר על קשר אחורי בפרופיל פחות גבוה ולכן אנחנו מתחרים מול קבוצות מליגות חזקות בהרבה מאיתנו, אבל אין לנו כוונה לוותר. אם צ'אלובה לא יחתום, יגיע קשר אחר ברמה שלו".
התחלנו?
התחלנו?
-
- שחקן החודש
אם הוא עוזב את ישראל בלי לחתום זה אומר שהוא לא יחתום.
בכללי, לא מבין את המועדון שמנחית שחקנים "להתרשמות".
אין טעם להביא לפה מישהו שלא סיכמו איתו את כל התנאים ונשאר רק לעשות בדיקות רפואיות ולחתום.
בכללי, לא מבין את המועדון שמנחית שחקנים "להתרשמות".
אין טעם להביא לפה מישהו שלא סיכמו איתו את כל התנאים ונשאר רק לעשות בדיקות רפואיות ולחתום.
-
- קודם כל נאמנות
לפי וייס הוא התרשם מאוד.
-
- תוקע יתד בהרכב
כששחקן עם עבר בפרמייר ליג \ ליגה בכירה אחרת מגיע לכאן אחרי שהקריירה שלו מתדרדרת, יש לי תמיד ספקות.
לפעמים התחושה היא שהשחקן כבר יצא לפנסיה, אבל רוצה לאסוף עוד כמה שקלים לפני שהקריירה נגמרת רשמית.
במקרה הזה, דבר אחד מאוד מעודד הוא שהוא ייאלץ לקצץ בשכר. שחקן שאין לו יצר תחרותי לא מוותר על חוזה במדינה שלו ועובר לליגה איזוטרית תמורת קיצוץ של חצי מהשכר.
זה אומר שלפחות ברמה המנטלית, הוא בא לכאן כדי להצליח ולא כדי להעביר את הזמן.
לפעמים התחושה היא שהשחקן כבר יצא לפנסיה, אבל רוצה לאסוף עוד כמה שקלים לפני שהקריירה נגמרת רשמית.
במקרה הזה, דבר אחד מאוד מעודד הוא שהוא ייאלץ לקצץ בשכר. שחקן שאין לו יצר תחרותי לא מוותר על חוזה במדינה שלו ועובר לליגה איזוטרית תמורת קיצוץ של חצי מהשכר.
זה אומר שלפחות ברמה המנטלית, הוא בא לכאן כדי להצליח ולא כדי להעביר את הזמן.
-
- תוקע יתד בהרכב
דווקא להיפך. אני חושב שמאוד חבל שלא הביאו לפה את דיאק להתרשמות.
ישראל היא מדינה איזוטרית, לא מוכרת יותר מדי (חוץ מפרסומים על ירי טילים) ולקבוצה יש הרבה יותר סיכוי לשכנע מועמדים אם יביאו אותם לכאן, יראו להם את העיר, את זה שרוב האוכלוסיה דוברת אנגלית, וכמובן הבונוס הוא להביא מועמד לראות משחק בסמי עופר (סתם כרפרנס, בWBAממוצע הקהל בשנה שעברה היה 21 אלף צופים).
אגב, זוכר גם ראיון עם אוהד כהן (הסוכן) שסיפר שסיינסבורי לא כל כך רצה להגיע לישראל, אבל שוכנע לטוס לכאן להתרשמות ולאחר מכן שינה את דעתו וחתם.
-
- משחק בשביל הסמל
מחרמנים אותנו עם השמות ולא נותנים להנות באמת כבר עשה לי כאב ביצים יענקלה
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
לא היה צאנס ששחקן כמוהו יגיע, בלי התרשמות.
ההנחתה שלו להתרשמות היא מן הסתם יוזמה של המועדון, שחושב ואולי בצדק שאם יראו לשחקן את סמי בלייב, ואיזו דירה במגדל ליד הים, זה יכול לעזור לו להגיע לפה.
ולכן גם אם לא יחתום, זה הדבר הנכון לעשות.
ההנחתה שלו להתרשמות היא מן הסתם יוזמה של המועדון, שחושב ואולי בצדק שאם יראו לשחקן את סמי בלייב, ואיזו דירה במגדל ליד הים, זה יכול לעזור לו להגיע לפה.
ולכן גם אם לא יחתום, זה הדבר הנכון לעשות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מקווה שרועי שני עומד לידו בכל רגע נתון עם מאוורר נייד ומצנן אותו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מהכתבה של וויס. נחמני עם ציטוט די אותו דבר אחד לאחד משמע זה תדרוך של דודו בזק.הרמה של השחקנים שאנחנו מנסים להביא, ולכן זה לא פשוט", הסבירו גורמים בחיפה. "לא נתפשר על קשר אחורי בפרופיל פחות גבוה ולכן אנחנו מתחרים מול קבוצות מליגות חזקות בהרבה מאיתנו, אבל אין לנו כוונה לוותר. אם צ'אלובה לא יחתום, יגיע קשר אחר ברמה שלו".
-
- קפטן ירוק
העיקר שכבר יחתום מישהו, אמנם נראה שהפרופיל בירידה אבל עדיין שחקן עם אכויות.נקווה לטוב ושיאכיל הרבה כובעים אם וכאשר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שמישהו יגיד לנתנאל שאורי דהן בדרך כלל לא משחק במכבי חיפה. אם אני זר שמתרשם מהקבוצה ורואה שמאחוריי משחק הלמלם הזה אני שוקל שנית אם לחתום
- Apoc
- יו״ר הבורד
ריזספור רוצה את חזיזה לפי ספורט 5
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
אם אתה רוצה שנגדיר את זה כירידה בקריירה אין לי בעיה וזה פחות משנה בעיניי. אבל אין לפרופיל של סק שום קשר לפרופיל של צ'אלובה שהתחיל בצ'לסי ומאז רק ירד וירד. יכול להיות שזה יספיק לפה, אבל אני פחות מאמין בהחתמות מהסוג הזה.GreenGlory כתב: ↑19 יולי 2023, 03:05לא רואה איפה לא דיברתי אלייך בצורה לא מכבדת סה"כ ציינתי עובדה שאתה בעצמך נהגת לציין פה כשדאגת לפאר את הצטרפותך לכת הפסימים של דויד וניסית לגרור את ליברמן אליה, בצחוק או לא בצחוק, לא ציינתי משהו שאתה בעצמך לא אמרת, אתה בעצמך אמרת שאתה פסימי.אליאור כתב: ↑19 יולי 2023, 02:45אני לא חבר שלך ולא מכיר אותך אז או שתכתוב אליי בצורה מכבדת או שלא תגיב אליי בכלל.GreenGlory כתב: ↑19 יולי 2023, 02:07
אם דבר כזה היה קורה אני כבר רואה את הכותרות של מהלך כזה: "מהלך טורבו של מכבי חיפה"
סק לא היה במגמת ירידה, באמת? להיות בקבוצת מילואים של קבוצה בלגית זה לא מגמת ירידה? זה חדש לי.
לא צריך לעוות את המציאות בשביל להצדיק את הפסימיות התמידית שבה אתה נמצא.
לגופו של עניין:
רק לפני כמה דפים פה היה משתמש שרשם שהאוהדים של אנטוורפן אהבו את סק ושהוא פשוט לא התאים לשיטה. מה לזה ולשחקן שהקריירה שלו בדעיכה כבר לא מעט שנים אין לי מושג. אין שום קו משותף בפרופיל של שניהם.
לא לגופו של עניין:
1. אתה מוזמן לקרוא גם הודעות חיוביות שלי לפני שאתה מדביק לי תוויות. רק אתמול כתבתי לזכות שחר בנוגע להחתמה של סבע. אבל הגדרות שבלוניות זה נוח יותר.
2. אם ההודעות שלי לא לטעמך אתה מוזמן להתעלם מהן ואני אנהג בשלך באופן דומה.
לגבי סק, אז מישהו רשם שהיו אוהדים שאהבו את סק, אנחנו מתייחסים לדעות כמשהו קונקרטי לפרופיל בקריירה, אני אשאל שאלה פשוטה, סק ירד למילואים של אנטוורפן וחיפשו להיפטר ממנו והציעו אותו למלא קבוצות עד שאנחנו באנו, כן או לא? התשובה היא כן. זאת הגדרה לקריירה בירידה, להגיד שזה לא פרופיל בירידה בגלל תגובות חיוביות שמישהו רשם פה עליהם זה לשקר לעצמך כדי להצדיק טענה שאתה דבק בה לאור ההחתמה הצפויה של צאלובה.
ואגב, אם הייתי כל כך פסימי או נגד כל מהלך שהמועדון עושה אז הייתי מתנגד להחתמה של דיאק. אבל כמו שאפשר לראות מהודעות קודמות שלי - אני מאוד אהבתי את הכיוון ורציתי שדיאק יבוא לפה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
^
לא חושב שיש בזה ממש
אם היו רוצים לשלם 2 מיליון יורו לא היו צריכים אותנו, היו מממשים סעיף יציאה
או משחקי מו"מ מול מכבי חיפה או קבוצה שמנסה לקבל אותו בפחות
בכל מקרה לא משהו להתרגש לגביו
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
נראה לי צ'אלובה רחוק מסגירה ובגלל זה החשיפה הגיעה מאנגליה ולא מהארץ, המועדון רצה לשמור על זה בשקט
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ריזספור רוצים את חזיזה
מרגיש כמו תדרוך של הסוכנים שרוכבים על המשחק הטוב מאתמול ורוצים להשיג לו את החוזה המשודרג
מרגיש כמו תדרוך של הסוכנים שרוכבים על המשחק הטוב מאתמול ורוצים להשיג לו את החוזה המשודרג
-
- אגדה ירוקה
מקווה שזה משחק של סוכן אחרי המשחק אתמול.
בכל אופן הגיע הזמן שנתחיל לתקתק עם הארכות החוזים של השחקנים, ולהעלות את סעיפי השחרור.