Apoc כתב: ↑21 יולי 2023, 12:19
GreenGlory כתב: ↑21 יולי 2023, 12:13
Apoc כתב: ↑21 יולי 2023, 12:05
המאמן שלהם טוען שאשתו והילדים ביקרו באנקרה, לא הוא. לא רואה סיבה למה הוא יטרח להגיד את זה אם זה לא נכון.
להבנתי הוא מראש לא התלהב מאנקרגוצ'ו האלה וגם בינואר לא רצה לחתום שם ובא אלינו, אבל בשום שלב לא הגיע לשם להתרשמות כאורח של המועדון.
הוא דווקא רצה לחתום שם, סבע מעדיף חיים של מדינה ערבית על פני לחיות פה (במיוחד אם זה איחוד האמירויות כמובן, אבל גם טורקיה). אם לא אשתו והילדים הוא לא היה משפשף בינואר האחרון לאנקרצו האלה, כנ"ל עכשיו, למה אתה חושב אשתו הלכה לשם עם הילדים בלעדיו? כי הוא יודע שהוא רוצה, רצה ותמיד ירצה לשחק במדינה ערבית ולהרוויח יותר כסף על פני פה, גם הרמה של הליגה שם טובה יותר. יותר מזה, אחמד סבע דוד שלו אמר את זה בפה מלא שאם סבע היה רווק הוא לא היה חוזר לישראל בשום מצב והיה ממשיך בטורקיה אם אין הצעות מאיחוד האמירויות כמו עכשיו.
זה שהוא שלח את אשתו והילדים זה אומר שהם באו להתרשמות והן אלו שקבעו שזה לא מתאים, אם זה היה הוא בלבד הוא היה חותם שם. אז כן, היה התרשמות כשכל התנאים סוכמו ואשתו דפקה ברקס, בידיוק כמו שקרה בסוף בינואר, ואני אומר לך את זה במיליון אחוז. במיוחד אחרי הראיון של אחמד סבע לגבי זה.
אתה יודע אבל שיש הבדל בין זה שאשתו מתרשמת מהעיר לבין זה שהיא מגיעה כאורחת של המועדון, מתארחת במשחק, נפגשת עם השחקנים, מדברת עם המאמן וכו'.
זה כל ההבדל מבחינתי. פחות היה מפריע לי אם היינו שומעים על איזה שחקן ששלח את אשתו לבדוק את העיר חיפה כי הוא מועמד לפה ובסוף לא הסכים להגיע.
עצם זה שמביאים שחקן, עושים רעש תקשורתי, ועוד בפרופיל כזה, ובסוף הוא לא מגיע זה דיי מאכזב.
לגבי מאכזב אני מסכים איתך.
לגבי ההבדל בין ההתרשמויות אני לא רואה הבדל בינהם, צאלובה הגיע עם אשתו ועם המשפחה המצומצמת שלו, המועדון היה חלק עיקרי באירוח שלו בארץ מן הסתם והראו לו את המתקנים האצטדיון והכל, בנוסף הראו לו בטח איפה הוא יגור וכו' ואת העיר, זה לא שונה בהרבה ממה שאשתו של סבע עשתה, רק שהמועדון לא אירח אותה במתקנים ובאצטדיון כי זה לא רלוונטי אליה אלא לשחקן, הסיבה שמלחתחילה היא הלכה להתרשמות שם לבד כי היא זאת שלא רוצה מההתחלה, לא סבע, והאישה מה שחשוב לה זה העיר איפה הם יגורו וכל השאר, אם הייתה אומרת על זה כן סבע היה חותם שם ולא היה צריך לעשות לו ביקור במתחם באצטדיון וכל זה, כי הוא רצה, אחרת לא היה על סף טיסה וסגירה שם בינואר. בהתרשמות של צאלובה זה כלל את השחקן עצמו שרצה לראות את המתקנים והכל, הסכמות היו, אחרת לא היה מגיע להתרשמות. אבל הוא הגיע עם אשתו. לצורך העניין אם היינו מועדון שהוא מכיר את הסדר גודל שלו כמו שסבע מכיר את הסדר גודל של אנקרקצו האלה (סורי שאני טועה בשם שלהם כל פעם אבל באמת אין לי עצבים לשם הזה) ומכיר את הליגה והמתקנים פחות או יותר, אז גם הוא היה מסכים או לא מסכים מראש כבר. סבע מכיר את הליגה ואת המועדון, זה למה אשתו היא היחידה שהפרידה בינו לבין החתימה. עם צאלובה זה לא המקרה, זה לא רק אשתו, אחרת רק היא הייתה מגיעה. אם סבע לא היה מכיר את הליגה הטורקית והיה טס עם אשתו אז תהיה בטוח שכל מה שעבר צאלובה פה בארץ גם סבע היה עובר בטורקיה באנקרצו האלה עם המועדון וכו', אבל זה לא רלוונטי לאשתו.