אחד השחקנים שהכי התחברתי אליהם, תמיד חיובי תמיד קלאס. אני יודע שאני כנראה בדעת מיעוט, אבל בעיניי הוא בלם איכותי יותר מסק.
נתגעגע
מנהל: Shocking4U
הוא יקבל פיצוי (תקרא לזה השלמת שכר) אם הוא חותם כאן. מבחינה כלכלית, מכבי חיפה ההצעה הכי טובה שהוא מחזיק כרגע.Shocking4U כתב: ↑21 יולי 2023, 18:20איזה חוזה עתק
הוא מרוויח כרגע יותר כסף בווסט ברום ואני מניח שהוא גם ירוויח אותו כסף או יותר בכל קבוצה מהצ׳מפיונשיפ שתתן לו הצעה
אז אתה אומר שזה עוד אחד שכולה צריך להעדיף אותנו על ליגה ראשונה בצרפת, בקטנה.Kaka כתב: ↑21 יולי 2023, 18:27הוא יקבל פיצוי (תקרא לזה השלמת שכר) אם הוא חותם כאן. מבחינה כלכלית, מכבי חיפה ההצעה הכי טובה שהוא מחזיק כרגע.Shocking4U כתב: ↑21 יולי 2023, 18:20איזה חוזה עתק
הוא מרוויח כרגע יותר כסף בווסט ברום ואני מניח שהוא גם ירוויח אותו כסף או יותר בכל קבוצה מהצ׳מפיונשיפ שתתן לו הצעה
לא יודע איזה הצעות יש לו ואם בכלל יש לו. נכון לכתיבת שורות אלה, ההצעה שלנו הכי טובה.Apoc כתב: ↑21 יולי 2023, 18:31אז אתה אומר שזה עוד אחד שכולה צריך להעדיף אותנו על ליגה ראשונה בצרפת, בקטנה.Kaka כתב: ↑21 יולי 2023, 18:27הוא יקבל פיצוי (תקרא לזה השלמת שכר) אם הוא חותם כאן. מבחינה כלכלית, מכבי חיפה ההצעה הכי טובה שהוא מחזיק כרגע.Shocking4U כתב: ↑21 יולי 2023, 18:20
איזה חוזה עתק
קאקא זה חבר אבל לכל אחד יש את המקורות שלו.
נראה אם כשקוקס נותן 48 שעות הוא אמין יותר מליברמןKevinDurant כתב: ↑21 יולי 2023, 22:59 "בווסט ברומיץ' מאמינים שהעסקה תושלם תוך 48 שעות. כל הסימנים מראים שזה בדרך לשם. מכבי חיפה מועדון גדול בישראל, ששואף לאליפויות ומשתתף באופן קבוע במפעלים האירופאים. אפשר להבין מדוע צ'אלובה רוצה לפתוח דווקא שם דף חדש. הוא מחפש אתגר חדש, ונראה שהאתגר הזה הוא מה שחיפש", סיפר קוקס.
קוקס הוסיף: "בכל מקרה, צ'אלובה לא בתכניות של ווסט ברומיץ'. אם הוא היה נשאר, הוא היה אולי הקשר האחורי החמישי ברוטציה. בכלל לא בטוח שהיה לו מקום בסגל ברוב המשחקים העונה, כך שברור מדוע הוא רוצה לעזוב, וברור שגם האינטרס של הקבוצה הוא למכור אותו אם זה אפשרי".
לדבריו של קוקס, ווסט ברום בעיקר רוצה להחזיר את ההשקעה בצ'אלובה, שנרכש בינואר האחרון מפולהאם תמורת סכום שמוערך בכ-2.5 מיליון יורו. "אם הקבוצה תרוויח סכום קטן ממכירה של צ'אלובה היא תשמח מאוד. אחרי כל הפציעות שהוא עבר לאחרונה, אחרי השנים האחרונות הפחות טובות שלו בקריירה, סכום שנע סביב 2 מיליון יורו יהיה תמורה הולמת מאוד. ייתכן שגם פחות מזה יספיק".