הוא כבש באירופה כמעט כמו כל השערים שלו בליגהברק.י כתב: 18 יולי 2023, 23:48 עוד שער במפעל הבית.
עומד כבר על 8 שערים באירופה במדי הקבוצה.
עריכה: לפניו בטבלת הכובשים באירופה - דבאלישווילי (11), מזרחי וקטן (15).
פרנטזי פיירו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי
- Judokan
- סמל ירוק
כתבתי פה לפני איזה 5 עמודים שפיירו יאכיל השנה כובעים.
הסיפתח מוצלח, שימשיך ככה.
הסיפתח מוצלח, שימשיך ככה.
-
shayhagai
- תוקע יתד בהרכב
מה זה יאכיל כובעים?
כל זמן שישימו לו כדור מול שער ריק וגם שם הוא לא יישתלט טוב על הכדור אבל יצליח להבקיע, אז כן הסטיסטיקה שלו תהיה מרשימה.
הבעיה שאי אפשר כל משחק לשים לו כדור מול שער ריק. המשחק רגל שלו כל כך גרוע שלמעשה אי אפשר לעשות איתו כלום חוץ מלהרים לו לנגיחה או לכדור מול שער ריק.
כל זמן שישימו לו כדור מול שער ריק וגם שם הוא לא יישתלט טוב על הכדור אבל יצליח להבקיע, אז כן הסטיסטיקה שלו תהיה מרשימה.
הבעיה שאי אפשר כל משחק לשים לו כדור מול שער ריק. המשחק רגל שלו כל כך גרוע שלמעשה אי אפשר לעשות איתו כלום חוץ מלהרים לו לנגיחה או לכדור מול שער ריק.
- Judokan
- סמל ירוק
מצידי שיעמוד ברחבה ויבעטו עליו כדורים שייכנסו.shayhagai כתב: 19 יולי 2023, 09:59 מה זה יאכיל כובעים?
הבן אדם עובד קשה בשביל כל הקבוצה, כל שחקן התקפה נהנה מהנוכחות שלו על המגרש, אבל מתלוננים שהוא קודם כל צריך להביא מספרים.
אז עכשיו זמן המספרים, וזו תהיה האכלת הכובעים
-
shayhagai
- תוקע יתד בהרכב
הבן אדם לא מסוגל לתת פס מדוייק ליותר מ 5 מטר נו.
זה לא מתאים לקבוצה שרוצה לשלוט ולהניע כדור כמונו מול 90% מהקבוצות בליגה.
זה לא במקרה שבליגת האלופות מול הגדולות הוא בא לידי ביטוי. כי אתה מסתגר ושולח לו כדורים ארוכים. חוץ מגודל אין לו כלום.
זה לא מתאים לקבוצה שרוצה לשלוט ולהניע כדור כמונו מול 90% מהקבוצות בליגה.
זה לא במקרה שבליגת האלופות מול הגדולות הוא בא לידי ביטוי. כי אתה מסתגר ושולח לו כדורים ארוכים. חוץ מגודל אין לו כלום.
-
Jerry
- אלוף המדינה
לא מוצא שום הצדקה לכך שהוא פותח פה עונה 2.
אין לו את היכולת הבסיסית ביותר לשחקן כדורגל לא רק לחלוץ לבעוט בכדור.
ואין לאף קבוצה בעולם פריבילגיה לשחק עם חלוץ שלא יודע לבעוט
אין לו את היכולת הבסיסית ביותר לשחקן כדורגל לא רק לחלוץ לבעוט בכדור.
ואין לאף קבוצה בעולם פריבילגיה לשחק עם חלוץ שלא יודע לבעוט
חלוץ אחר היה עם שלושער במשחק הזה, הכדורים ששרי חילק היום, או הכדור הענק של רפאלוב שהוא הצליח לחרבן, לא ברור לי איך לא הוחלף במחצית. דינדה בנגיעה הראשונה שלו שם גול.
- Judokan
- סמל ירוק
שיפתח רק באירופה.
בליגה לא צריך לפתוח איתו.
יכול להיכנס בהמשך כשהגנות יותר עייפות.
כל משחק שהוא פותח אנחנו מנצחיםרק מכבי כתב: 22 יולי 2023, 22:58 שיפתח רק באירופה.
אופטימיות במכבי חיפה
אני מכיר את הנתון, אבל אם זה ניצחון שמגיע אחרי גולים שמגיעים אחרי שהוא יוצא(ואני חושב שרוב המקרים זה מה שקורה), אז זה נתון מאוד משקר.
- Judokan
- סמל ירוק
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מרגיש שלי ש90 אחוז מהקהל ואנשי המקצוע מבינים שהוא לא מספיק טוב. לא מצליח להבין למה לא מעיפים אותי גם בחצי מיליון דולר ומתחזקים. עם כל הכבוד, את ההשקעה עליו החזרנו מזמן עם העפלה לצמפיונס.
הביקורות עליו נכונות, הטכניקה והנגיעה הראשונה שלו בכדור היא בעייתית בלשון המעטה.
אבל לי מרגיש שלא מספיק משחקים על החוזקות שלו ויש לו כאלה, לא מגביהים עליו מספיק כדורים טובים וגם לא משתמשים בו מספיק כפיבוט.
אבל לי מרגיש שלא מספיק משחקים על החוזקות שלו ויש לו כאלה, לא מגביהים עליו מספיק כדורים טובים וגם לא משתמשים בו מספיק כפיבוט.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הבעיה שהוא לא משחק פיבוט טוב, הוא בסופו של דבר חלוץ מאוד מוגבל מכל הבחינותAmbient כתב: 22 יולי 2023, 23:52 הביקורות עליו נכונות, הטכניקה והנגיעה הראשונה שלו בכדור היא בעייתית בלשון המעטה.
לא ניסו את זה מספיק בשביל לדעת אם הוא עושה את זה טוב או לא, מקסימום פעם אחת במשחק כמו היום.KevinDurant כתב: 22 יולי 2023, 23:53הבעיה שהוא לא משחק פיבוט טוב, הוא בסופו של דבר חלוץ מאוד מוגבל מכל הבחינותAmbient כתב: 22 יולי 2023, 23:52 הביקורות עליו נכונות, הטכניקה והנגיעה הראשונה שלו בכדור היא בעייתית בלשון המעטה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ראינו אותו פה למעלה משנה, הוא לא משחק פיבוט מספיק טוב ויש לו בעיטה מזעזעת, מהגרועות בקבוצה כולל שחקני הגנה.Ambient כתב: 22 יולי 2023, 23:54לא ניסו את זה מספיק בשביל לדעת אם הוא עושה את זה טוב או לא, מקסימום פעם אחת במשחק כמו היום.KevinDurant כתב: 22 יולי 2023, 23:53הבעיה שהוא לא משחק פיבוט טוב, הוא בסופו של דבר חלוץ מאוד מוגבל מכל הבחינותAmbient כתב: 22 יולי 2023, 23:52 הביקורות עליו נכונות, הטכניקה והנגיעה הראשונה שלו בכדור היא בעייתית בלשון המעטה.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
גם לנגוח הוא לא יודע, מה יעזור להרים לו?Ambient כתב: 22 יולי 2023, 23:52 הביקורות עליו נכונות, הטכניקה והנגיעה הראשונה שלו בכדור היא בעייתית בלשון המעטה.
יודע וחצי, אתה מגזיםGanjot כתב: 23 יולי 2023, 00:26גם לנגוח הוא לא יודע, מה יעזור להרים לו?Ambient כתב: 22 יולי 2023, 23:52 הביקורות עליו נכונות, הטכניקה והנגיעה הראשונה שלו בכדור היא בעייתית בלשון המעטה.
הנגיחה שלו מאוד בינוניתAmbient כתב: 23 יולי 2023, 00:34יודע וחצי, אתה מגזיםGanjot כתב: 23 יולי 2023, 00:26גם לנגוח הוא לא יודע, מה יעזור להרים לו?Ambient כתב: 22 יולי 2023, 23:52 הביקורות עליו נכונות, הטכניקה והנגיעה הראשונה שלו בכדור היא בעייתית בלשון המעטה.
זה לא. לא צריך להתעקש עליו ולסדר את שיטת המשחק סביבו. זה לא רונאלדו או מסי. פשוט יבינו עם הזמן שדין דוד, שוראנוב וחלאיילי עדיפים עליו.