Jerry כתב: 19 יולי 2023, 10:24
להפך, היה עדיף שהכל יתפוצץ עכשיו ושישחררו אותו, מה עדיף שהוא יתחיל לחרבן כשיגמר החלון?
אין לך שוער על המדף.
זה או או כיוף.
מעדיף כרגע שקט בעמדה בהתחלה לפחות, ההתחלה היא סופר חשובה עם מאמן וצוות חדש.
צריך להיכנס בצורה כמה שיותר טובה ושקטה.
אם עוד חודשיים ניצן יתחיל לחרב, שיקפיצו את כיוף.
ג'וש כהן
זה לא תלוי בקבוצה.
אם הוא יחזור להיות רלוונטי, הוא יהיה פה.
בלי קשר אם ניצן יהיה טוב רע או בינוני.
רואה הרבה תגובות שמבקרות אותו גם אחרי המשחק היום, ואני בכנות לא מצליח להבין למה.
הגול זו פשלה של ההגנה בלבד - חזיזה שאיבד את שועה להגבהה, גולדברג שלא יצא לשמור על קריאף ונתן לו להקפיץ ברחבה, ופיירו וסונדגרן שסגרו את פריידיי באופן מביך.
גם האירוע לפני כן שיצא אל הכדור ברחבה והעיף אותו - אולי לא נראה הכי יפה וחלק אבל בסוף מנע משחקן של בית"ר לקבל הזדמנות להגבהה מחדש לרחבה.
באמת שזה משחק שבו אי אפשר להגיד עליו שום דבר, לטוב ולרע, כי הוא לא באמת נדרש לעשות משהו.
Judokan כתב: 22 יולי 2023, 23:24
רואה הרבה תגובות שמבקרות אותו גם אחרי המשחק היום, ואני בכנות לא מצליח להבין למה.
הגול זו פשלה של ההגנה בלבד - חזיזה שאיבד את שועה להגבהה, גולדברג שלא יצא לשמור על קריאף ונתן לו להקפיץ ברחבה, ופיירו וסונדגרן שסגרו את פריידיי באופן מביך.
גם האירוע לפני כן שיצא אל הכדור ברחבה והעיף אותו - אולי לא נראה הכי יפה וחלק אבל בסוף מנע משחקן של בית"ר לקבל הזדמנות להגבהה מחדש לרחבה.
באמת שזה משחק שבו אי אפשר להגיד עליו שום דבר, לטוב ולרע, כי הוא לא באמת נדרש לעשות משהו.
אמת, ג'וש מקבל את אותו גול גם כן.
מניח שיהיו לא מעט מקרים שאפשר יהיה לבקר את ניצן על ההופעות שלו, היום זו לא אחת מהן.
Judokan כתב: 22 יולי 2023, 23:24
אני משונאיו הגדולים אבל לדעתי הגול עליו.
מה שכן, לא מרגיש שהוא משרה ביטחון ולחץ על ההגנה ואתה רואה הרבה ששחקנים נמנעים להחזיר לו כדורים אחורה ושהוא ישר מעיף אותם.
לג'וש יש משחק רגל פחות טוב משלו לדעתי ועדיין הרגיש הרבה יותר בטוח בכל המובנים
KevinDurant כתב: 26 יולי 2023, 22:03
באמת שוער מביך וזה עוד שהוא לא טעה עדיין
מה זה לא טעה?
הגול היום 50 אחוז עליו. אחד הצילומים הגדולים שראיתי.
היה לו גול כזה גם באחד ממשחקי האימון השנה שבעטו לו מה-16 והוא לא ניסה אפילו לזנק
חחח הוא מגיב כמו בלם לא כמו שוער, שוער צריך להישאר יציב על הרגליים ולא להיסחף לכל הטעיית גוף של שחקן ההתקפה, עזבו הוא לא קשור למקצוע וכמו שאמרתי זה היכולת הטובה שלו
KevinDurant כתב: 26 יולי 2023, 22:03
באמת שוער מביך וזה עוד שהוא לא טעה עדיין
מה זה לא טעה?
הגול היום 50 אחוז עליו. אחד הצילומים הגדולים שראיתי.
היה לו גול כזה גם באחד ממשחקי האימון השנה שבעטו לו מה-16 והוא לא ניסה אפילו לזנק
הוא לא צילם, הוא לא ראה את הכדור
3 שחקני הגנה היו מול השחקן שבעט ביניהם, קשה לראות ככה כדור
רוצה לומר - הוא אמנם הכי גרוע בליגה ויישאר כזה, אבל זה לא גול באשמתו, זה באשמת נאור וקצת מוחמד, בעיקר נאור שגם ניגש לתיקול וכשל
איך אפשר ללוות כזה דרדלה בדרך אל השער? הכדור אפילו לא היה מדויק לפינה...
לפחות תמתח את היד, משהו.
אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי אומר שהוא מכר אבל אני כן יודע יותר טוב, הוא פשוט מחריד עם סוכן ממש טוב.
מה הסיכוי לפתוח עם דהן או גרשון בשער?
מעדיף הכל רק לא הוא
באמת לא מצליח להבין את ההתעקשות עליו, כמה כיוף יהיה פחות טוב ממנו? בבעיטה היחידה שלהם לשער הוא קיבל גול, ובכמעט גול עצמי הוא סתם טייל על הקו.
מעדיף שאם שוער עושה כאלה טעויות זה יהיה ילד בן 20 שיכול להתפתח וזה השכר לימוד שלו להמשך, מאשר שוער בן 36 שמיום ליום רק נראה גרוע יותר.