איך הוא הקשר הכי טוב שלנו הגנתית אם כבר שנה וחצי הוא לא עושה הגנה?
הגנתית הוא הקשר הכי טוב שלנו. יש לו גם כושר גופני אדיר, והוא מאוד אינטנסיבי.
זוכר אותו נכנס מצוין נגד באר שבע ב1-0 בשנה שעברה והרג את המשחק.
שוב, לא ברור לי על סמך מה אפשר להגיד את זה. הוא בכלל לא משחק בהגנה בתור קשר. הוא אמנם 50-50 פורמלית, אבל במציאות הוא משחק סופר גבוה, ומספר חילוצי הכדור שלו (בייחוד בחצי שלנו) די שואף לאפס.
על סמך מה? על סמך זה שראיתי אותו משחק ב3 השנים האחרונות
הוא אכן משחק לעתים גבוה, אבל גם שם התרומה שלו מאוד משמעותית.
ואגבת דווקא חילוצים בחצי של היריבה הם הרבה יותר נחשבים מאשר בזה שלנו.
יהיו לו עוד מספיק דקות העונה, ואני מקווה שהוא ירים את הרמה.
אני חושב שלקראת סוף המחצית הוא התחיל להיות נוכח יותר וגם היה מעורב יותר בהגנה, אבל בגדול ממשיך להיות לא ברמה בינתיים. לא סתם מרגע שיצא היה נראה שזו מכבי אחרת
החלטה מאוד טובה להאריך לו את החוזה.
אני מאמין ביכולת שלו לחזור לעצמו ולממש את הפוטנציאל הענק שלו. דווקא בדברים האלה, לדגו יש רקורד מוצלח, וסומך עליו שיצליח
חשבתי שהוא יחזור ויטרוף את הדשא עכשיו כשאבו פאני לא פה והוא יוכל לתפוס מקום של קבע בהרכב.
כמה שהוא חלש . והכי מעצבן זה שהוא בועט ממצבים קשים כשאין לו טיפה של טכניקה בבעיטה
dsgreen4 כתב: ↑26 יולי 2023, 22:04
חשבתי שהוא יחזור ויטרוף את הדשא עכשיו כשאבו פאני לא פה והוא יוכל לתפוס מקום של קבע בהרכב.
כמה שהוא חלש . והכי מעצבן זה שהוא בועט ממצבים קשים כשאין לו טיפה של טכניקה בבעיטה
שחקן מזעזע.
אם היה עולה בתקופות הרעות פה היה מקבל קללות מהקהל.
לא יודע איך דילן אמר עליו שהוא כזה טוב, מזכיר לי את סאן מנחם של הקישור.
אולי עוד נכנס לכושר מהפציעה כמו שקרה לנטע, אבל כרגע אנחנו אלה שסובלים.
אפס פיזיות, אפס נוכחות בחלק ההגנתי, רק מאבד ואלוהים יודע מתי פעם אחרונה הבקיע.
הדבר היחיד שטוב בו זה הדחיפה קדימה, אבל חוץ מזה אין בו כלום כרגע עד שיוכיח אחרת.
נערך לאחרונה על ידי Ganjot ב 26 יולי 2023, 22:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני חושב שגאבר כישרון ענק
הבעיה איתו שהוא מאוד לא ווינר, שזה כבר ברמה שאתה יודע שהוא יעשה הכל נכון אבל אז בסוף לא יצא מזה כלום
כאילו לא משנה כמה טוב הוא משחק הוא חייב לפשל 8 פעמים במשחק
Judokan כתב: ↑26 יולי 2023, 22:46
אם נשים בצד את הקטע של הבעיטות חסרות התועלת, הוא דווקא היה בסדר לשם שינוי. יותר קרוב למשחק, תורם בלחץ, מרוויח כדורים.
יש התחלה של גרף התקדמות
אם נשים בצד את הקטע של הבעיטות חסרות התועלת, הוא דווקא היה בסדר לשם שינוי. יותר קרוב למשחק, תורם בלחץ, מרוויח כדורים.
יש התחלה של גרף התקדמות
הוא היה בסדר ביחס לגוני נאור.
למה שמצופה משחקן במכבי חיפה זה לא מספיק
יש התחלה של גרף התקדמות
הוא היה בסדר ביחס לגוני נאור.
למה שמצופה משחקן במכבי חיפה זה לא מספיק
לא אמרתי שהיכולת היום מספיקה. אמרתי שאני רואה גרף שיפור לעומת מחנה האימונים והמשחקים הקודמים.
יש התחלה של גרף התקדמות
מסכים. הבעיטות והמסירות שלו היו על הפנים, אבל בכל שאר הפרמטרים הוא בהחלט הראה שיפור מהמשחקים האחרונים