(נהנהנהנה) צ'ארון שרי - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

Re: (נהנהנהנה) צ'ארון שרי - נושא רשמי

שליחה על ידי Judokan »

KevinDurant כתב: 26 יולי 2023, 15:09
Judokan כתב: 26 יולי 2023, 15:00
KevinDurant כתב: 26 יולי 2023, 14:03 כל "שונאיו"

יש מישהו שמסוגל לא לשים אותו ב11 היום?
לא שונא אותו, מעריך מאוד את מה שהוא נתן, ומסוגל לשפוט אובייקטיבית שחקן על פי היתרונות והחסרונות שלו.

ולשאלתך, ללא ספק עולה בלעדיו בהרכב במשחק היום.
צפוי משחק פיזי מול קבוצה שלוחצת חזק. בדיוק סוג המשחקים ששרי לא מופיע אליהם וסופר מתקשה בהם.

מקווה לאכול את הכובע בסוף היום ושיוריד שלישייה על הפרצוף שלי
שנה שעברה הוא נתן שערים סופר חשובים במוקדמות (גם אולימפיאקוס, גם הכוכב), עונה קודם מול באקו הוא גם הגיע

הוא תמיד מגיע לרגעים האלה וחשוב מאוד בהם
זה לא מתייחס למה שכתבתי. אולימפיאקוס ובאקו לא לחצו אותך לרגע, אז זו לא דוגמה רלבנטית. גם מול פ.ס.ז במשחק המעולה שלו היה מדובר בקבוצה שלא לוחצת. מול בלגרד הוא נתן גול וביתר הזמן היה חלש.

אני לא מתחבר לססמאות כאלה של "מגיע למשחקים גדולים". היו גם מספיק משחקים שהוא לא הגיע, כאמור בייחוד מול קבוצות שדוגלות בלחץ עליו.

לדעתי טעות לפתוח איתו, נראה היום.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Judokan כתב: 26 יולי 2023, 17:01
KevinDurant כתב: 26 יולי 2023, 15:09
Judokan כתב: 26 יולי 2023, 15:00

לא שונא אותו, מעריך מאוד את מה שהוא נתן, ומסוגל לשפוט אובייקטיבית שחקן על פי היתרונות והחסרונות שלו.

ולשאלתך, ללא ספק עולה בלעדיו בהרכב במשחק היום.
צפוי משחק פיזי מול קבוצה שלוחצת חזק. בדיוק סוג המשחקים ששרי לא מופיע אליהם וסופר מתקשה בהם.

מקווה לאכול את הכובע בסוף היום ושיוריד שלישייה על הפרצוף שלי
שנה שעברה הוא נתן שערים סופר חשובים במוקדמות (גם אולימפיאקוס, גם הכוכב), עונה קודם מול באקו הוא גם הגיע

הוא תמיד מגיע לרגעים האלה וחשוב מאוד בהם
זה לא מתייחס למה שכתבתי. אולימפיאקוס ובאקו לא לחצו אותך לרגע, אז זו לא דוגמה רלבנטית. גם מול פ.ס.ז במשחק המעולה שלו היה מדובר בקבוצה שלא לוחצת. מול בלגרד הוא נתן גול וביתר הזמן היה חלש.

אני לא מתחבר לססמאות כאלה של "מגיע למשחקים גדולים". היו גם מספיק משחקים שהוא לא הגיע, כאמור בייחוד מול קבוצות שדוגלות בלחץ עליו.

לדעתי טעות לפתוח איתו, נראה היום.
הוא ועוד 10
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

סבבה, אז מה הטעם לשאול את השאלה אם אתה מגיב על אוטומט?

הוא ועוד 8 על הספסל
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

עוד משחק חלש לאוסף
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

כשזה רע זה רע מאוד
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

הם קבוצה מאוד אתלטית ואגרסיבית באמצע וחנקו אותנו שם לגמרי ולא סתם גם לו וגם לסבע היה מאוד קשה במשחק הזה אבל אין ספק שזה היה משחק רע שלו ואני בטוח שבסמי עופר זה יהיה אחרת
Ambient
הופעת בכורה בבוגרים

שליחה על ידי Ambient »

הגיל מגיע לכולם לצערי, למרות שזה התחיל עוד מהעונה שעברה.
הבחור נמנע ממגע וקבוצה כמו מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה אחד שעושה בכאילו לחץ ומאבד כל פעם ששומרים אותו קרוב.
אני גם מאשים קצת את השחקנים שמוסרים לו את הכדור כשהוא עם הגב, הוא לא יכול לשמור על הכדור ככה ואין לו סיבוב מהיר, לרוב זה נגמר באיבוד. מי שמוסר לו צריך לדעת יותר טוב.
שוער עולה
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי שוער עולה »

מנפנפים אותו כאילו הוא שחקן נערים
זה מביך שהוא שחקן הרכב
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

KevinDurant כתב: 26 יולי 2023, 22:15 הם קבוצה מאוד אתלטית ואגרסיבית באמצע וחנקו אותנו שם לגמרי ולא סתם גם לו וגם לסבע היה מאוד קשה במשחק הזה אבל אין ספק שזה היה משחק רע שלו ואני בטוח שבסמי עופר זה יהיה אחרת
וואלה, זה כמעט כאילו זה היה ידוע מראש שבמשחק הזה מול יריבה פיזית הולכים ללחוץ אותו והוא הולך להיות גרוע. הפתעה רצינית שזה מה שקרה

שחקן של יתרונות ידועים וגם חסרונות ידועים, אבל מעדיפים ללכת עם המנטרות של שחקן הכרעה במקום להסתכל על מה שהוא יודע לתת ולהשתמש בו בהתאם.
שוער עולה
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי שוער עולה »

גם כשהוא חופשי הוא מקבל החלטות לא טובות
הוא מגיע לאזורים המסוכנים בלי חמצן במח
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

מחכה ליום שהוא יהיה רע, ואנחנו נהיה טובים.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

משחק מזעזע שלו. לסבע היה 2 פעולות טובות:
מסירת מפתח לחזיזה ובפתיחת רגליים לפיירו. לשרי לא הייתה פעולה אחת התקפית טובה אלא רק איבודי כדור.
dsgreen4
שחקן החודש

שליחה על ידי dsgreen4 »

אם היה לי שקל על כל "You know" שהוא אומר בזמן ראיון/מסיבת עיתונאים - כבר מזמן היה תקציב לקשר אחורי.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

לא בעיה של תקציב, you know
אופטימיות במכבי חיפה
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

מחר צריך לקחת את הקבוצה על הגב, אלו המשחקים שיצדיקו את ההישארות שלו, לא צ'יפים ועקבים נגד סכנין. הלוואי ויוכיח שעדיין יש לו מה לתת בטופ
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

יש לו הרבה מה לתת בטופ, אבל במשחק של מחר הוא לא צריך לפתוח בהרכב.

בדיוק אותו סיפור מהמשחק הראשון - מול קבוצה עם אמצע סופר אגרסיבי ולוחץ, אין לשרי מה לחפש וזה מתכון בטוח למשחק חלש שלו עם מלא איבודים.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

Jerry כתב: 01 אוגוסט 2023, 22:32 מחר צריך לקחת את הקבוצה על הגב, אלו המשחקים שיצדיקו את ההישארות שלו, לא צ'יפים ועקבים נגד סכנין. הלוואי ויוכיח שעדיין יש לו מה לתת בטופ
אני יכול לספור על יד אחת את מספר האנשים שחושבים ששרי צריך באיזה שהוא עולם להצדיק את ההישארות שלו.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

Judokan כתב: 01 אוגוסט 2023, 23:02 יש לו הרבה מה לתת בטופ, אבל במשחק של מחר הוא לא צריך לפתוח בהרכב.

בדיוק אותו סיפור מהמשחק הראשון - מול קבוצה עם אמצע סופר אגרסיבי ולוחץ, אין לשרי מה לחפש וזה מתכון בטוח למשחק חלש שלו עם מלא איבודים.
היה השחקן מספר 1 שלנו בקמפיין ליגת האלופות שנה שעברה. מול חוליות קישור לא רעות הייתי אומר. אני לא מאמין שאנשים עדיין בשטויות האלה
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

The real Tsepo כתב: 01 אוגוסט 2023, 23:16
Jerry כתב: 01 אוגוסט 2023, 22:32 מחר צריך לקחת את הקבוצה על הגב, אלו המשחקים שיצדיקו את ההישארות שלו, לא צ'יפים ועקבים נגד סכנין. הלוואי ויוכיח שעדיין יש לו מה לתת בטופ
אני יכול לספור על יד אחת את מספר האנשים שחושבים ששרי צריך באיזה שהוא עולם להצדיק את ההישארות שלו.
תפסיקו להגיב מהרגש. יש מצב נתון. יש לך סבע, יש לך רפא, אין לך שחקני אגף, אין לך שוער, אין לך בלם שלישי. כולנו היינו רוצים לשחרר קודם את פיירו, בעיניי שרי ודניאל מיד אחריו, מי שחושב שזה תסריט הזוי כנראה לא חושב בצורה אובייקטיבית
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

Jerry כתב: 01 אוגוסט 2023, 23:31
The real Tsepo כתב: 01 אוגוסט 2023, 23:16
תפסיקו להגיב מהרגש. יש מצב נתון. יש לך סבע, יש לך רפא, אין לך שחקני אגף, אין לך שוער, אין לך בלם שלישי. כולנו היינו רוצים לשחרר קודם את פיירו, בעיניי שרי ודניאל מיד אחריו, מי שחושב שזה תסריט הזוי כנראה לא חושב בצורה אובייקטיבית
תסלח לי, אני חושב שהדעה הזו היא הזויה, מנותקת ומראה על זיכרון קצר. בפעם המיליון, החיים אינם פוטבול מנג'ר.
מעבר לזה ששרי טופ 5 שחקנים בליגה, הוא הלב והנשמה שלנו, איתו הקבוצה נראית אחרת לגמרי. אתם תבינו את זה רק אחרי שהוא ילך, אני לא מאמין שאני אומר את זה בכלל. הוא הקפטן הבלתי מעורער ותראה איך כל שחקן ששיחק איתו מדבר עליו, על המשמעות האדירה שלו מקצועית וחברתית. אין פריווילגיה בשום צורה לחשוב לתת לו ללכת. ובשביל מה? בשביל בלם על הספסל? כמה הזוי אפשר להיות באמת.
הוא מבחינתי מעל כולם מייצג רנסאנס של מכבי חיפה ועודנו שחקן פשוט מטורף.
זה לא אומר כמובן שהוא חסין מביקורת, הוא צריך לקבל פחות דקות השנה ולראות גם ספסל לפעמים.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

The real Tsepo כתב: 01 אוגוסט 2023, 23:17
Judokan כתב: 01 אוגוסט 2023, 23:02 יש לו הרבה מה לתת בטופ, אבל במשחק של מחר הוא לא צריך לפתוח בהרכב.

היה השחקן מספר 1 שלנו בקמפיין ליגת האלופות שנה שעברה. מול חוליות קישור לא רעות הייתי אומר. אני לא מאמין שאנשים עדיין בשטויות האלה
היה השחקן מספר אחד שלנו מול קבוצות שאפשרו לנו לשחק פתוח. לפ.ס.ז ולאולימפיאקוס וכו יש אחלה חוליות קישור, אבל הן לא לחצו באמצע בשיט. ואז שרי שחקן מעולה.
אבל מול קבוצות שלוחצות אותו הוא מסריח את הדשא באופן שיטתי.

אנשים פשוט מסרבים להשתחרר מססמאות על שרי ולהסתכל למציאות בעיניים מבחינת מה שהוא יודע ולא יודע לעשות. כמו ששבוע שעבר סיפרו כמה שרי שחקן של משחקים גדולים ובסוף שריף רצחה אותו כשהיה השחקן הכי גרוע על המגרש.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

Judokan כתב: 02 אוגוסט 2023, 08:34

היה השחקן מספר אחד שלנו מול קבוצות שאפשרו לנו לשחק פתוח. לפ.ס.ז ולאולימפיאקוס וכו יש אחלה חוליות קישור, אבל הן לא לחצו באמצע בשיט. ואז שרי שחקן מעולה.

אנשים פשוט מסרבים להשתחרר מססמאות על שרי ולהסתכל למציאות בעיניים מבחינת מה שהוא יודע ולא יודע לעשות. כמו ששבוע שעבר סיפרו כמה שרי שחקן של משחקים גדולים ובסוף שריף רצחה אותו כשהיה השחקן הכי גרוע על המגרש.
אחי צר לי. זה פשוט עובדות לא נכונות ושטויות. "סיפרו לי ששרי ווינר ואז שבוע שעבר הוא היה לא טוב" זה מרגיש לך כמו טיעון ענייני באיזה שהוא עולם? זה טיעון של רז זהבים ופרימואים שמסתכלים על המשחק האחרון. אתה מסתכל רק על המציאות ובמשחקים הנקודתיים שמתאימים לנרטיב שלך. להגיד שרי לא שחקן של משחקים גדולים? הוא הווינר הכי גדול בכל הפלייאופים של האליפויות וחתום על הגולים הכי חשובים שלנו. וכן, הכוכב, פריז , בנפיקה ויובה עם קישור יותר אינטנסיבי מכל מה שפגשנו והוא היה מצויין.
יש לו משחקים חלשים ונפילות אין ספק בכלל. אבל בוא.
זה טיעון כל כך הזוי שאני תוהה אם אתה מטריל
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

מסכים עם כל מילה. כשמדברים איתי על חדר הלבשה, לב נשמה שפתיים כתפיים ואשכים אז אני מבין שהדיון לא ענייני. בתי הקברות מלאים במנהיגים שלא היה להם תחליף, שרי לא ילד ואחרי שהוא יעזוב יהיה מי שימלא את החוסר, כבר עכשיו יש לנו שני שחקנים שלדעתי יותר טובים ממנו בעמדה שלו. בכל מצב אחר הייתי משאיר, במצב הנוכחי שאין ישראלים ויש לנו בעיה אדירה ב3 עמדות שונות אז צריך לקחת הכל בחשבון
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

The real Tsepo כתב: 02 אוגוסט 2023, 10:43

אחי צר לי. זה פשוט עובדות לא נכונות ושטויות. "סיפרו לי ששרי ווינר ואז שבוע שעבר הוא היה לא טוב" זה מרגיש לך כמו טיעון ענייני באיזה שהוא עולם? זה טיעון של רז זהבים ופרימואים שמסתכלים על המשחק האחרון. אתה מסתכל רק על המציאות ובמשחקים הנקודתיים שמתאימים לנרטיב שלך. להגיד שרי לא שחקן של משחקים גדולים? הוא הווינר הכי גדול בכל הפלייאופים של האליפויות וחתום על הגולים הכי חשובים שלנו. וכן, הכוכב, פריז , בנפיקה ויובה עם קישור יותר אינטנסיבי מכל מה שפגשנו והוא היה מצויין.
אתה רציני שאתה מתלונן על טיעונים לא רציניים ברמת רז זהבי? אתה זה שקו הטיעון שלו זה "שרי מלך העולם וחייב להיות תמיד על המגרש". זה טיעוני אייל ברקוביץ'.

אני אומר דבר פשוט שקל לבדוק ולהיווכח. זה לא ששרי לא שחקן גדול, וזה לא ששרי לא מגיע למשחקים גדולים, וזה לא שהוא לא מבקיע גולים חשובים.
אלא ששרי סופר מתקשה מול קבוצות שלוחצות אותו בצורה משמעותית. הוא לא שחקן שיודע לשחרר מהמשחק ולנסות להכריע ממקומות אחרים, הוא עדיין צריך את הכדור לרגל ובנסיבות שלוחצים אותו הוא מאבד המון ופוגע בשטף המשחק.

להגיד שהוא היה מצוין מול בנפיקה, למשל, זה אחת האמירות המגוכחות. הוא לא היה קיים במשחק החוץ (כי הקבוצה לא שיחקה התקפה בכלל) והבקיע פנדל במשחק הבית שבו הובסנו.

לפריז יש קישור אינטנסיבי? צפית במשחקים מולם בכלל? ממליץ לך לחזור אליהם. פ.ס.ז' אפילו לא דמיינה ללחוץ אותנו במרכז השדה. לשרי, לביא ואבו פאני היה את כל החופש בעולם לעשות מה שירצו.
גם אולימפיאקוס נתנה לנו טונה שטח. במשחקים כאלה שרי מצוין וצריך להיות באנקר.

לעומת זאת, המשחקים בעונה שעברה מול הפועל באר שבע, המשחק מול הצהבת שהיה משחק הבכורה של גלוך (ובלי להתעוור מהגול של שרי בסיום), החצי הראשון של ה3-2. כל אלה משחקים שבהם היריבה מחזיקה קישור חזק ולוחץ, ולשרי אין מה לחפש.
אחד לאחד המשחק מול שריף בשבוע שעבר.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

Judokan כתב: 02 אוגוסט 2023, 16:39
The real Tsepo כתב: 02 אוגוסט 2023, 10:43

אתה רציני שאתה מתלונן על טיעונים לא רציניים ברמת רז זהבי? אתה זה שקו הטיעון שלו זה "שרי מלך העולם וחייב להיות תמיד על המגרש". זה טיעוני אייל ברקוביץ'.

אני אומר דבר פשוט שקל לבדוק ולהיווכח. זה לא ששרי לא שחקן גדול, וזה לא ששרי לא מגיע למשחקים גדולים, וזה לא שהוא לא מבקיע גולים חשובים.
אלא ששרי סופר מתקשה מול קבוצות שלוחצות אותו בצורה משמעותית. הוא לא שחקן שיודע לשחרר מהמשחק ולנסות להכריע ממקומות אחרים, הוא עדיין צריך את הכדור לרגל ובנסיבות שלוחצים אותו הוא מאבד המון ופוגע בשטף המשחק.

להגיד שהוא היה מצוין מול בנפיקה, למשל, זה אחת האמירות המגוכחות. הוא לא היה קיים במשחק החוץ (כי הקבוצה לא שיחקה התקפה בכלל) והבקיע פנדל במשחק הבית שבו הובסנו.

לפריז יש קישור אינטנסיבי? צפית במשחקים מולם בכלל? ממליץ לך לחזור אליהם. פ.ס.ז' אפילו לא דמיינה ללחוץ אותנו במרכז השדה. לשרי, לביא ואבו פאני היה את כל החופש בעולם לעשות מה שירצו.
גם אולימפיאקוס נתנה לנו טונה שטח. במשחקים כאלה שרי מצוין וצריך להיות באנקר.

לעומת זאת, המשחקים בעונה שעברה מול הפועל באר שבע, המשחק מול הצהבת שהיה משחק הבכורה של גלוך (ובלי להתעוור מהגול של שרי בסיום), החצי הראשון של ה3-2. כל אלה משחקים שבהם היריבה מחזיקה קישור חזק ולוחץ, ולשרי אין מה לחפש.
אחד לאחד המשחק מול שריף בשבוע שעבר.
אמרתי פה כמה פעמים בעבר שהusage שלו צריך להיות הרבה יותר נמוך השנה ועם רוטציות יותר תכופות. ויאמר לגנותו שכשהוא רע הוא ממש רע. מעולם לא אמרתי שהוא צריך לפתוח כל משחק לא משנה מה, במשחקים כמו היום בודאי שכן, המשמעות שלו מטורפת.
להגיד שהוא חלש באופן קבוע משחקים שולחצים אותך זה פשוט לא מתכתב עם מבחן המציאות. במיוחד שנה שעברה שהוא הופקר חצי עונה בעמדת ה8. אבל עזוב, אנחנו לא מסכימים על זה מקצועית וזה בסדר
itaybenji
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי itaybenji »

גם בגיל 40 צריך לפתוח
עושה קעקוע שלו על התחת
יעקב נחנקנו
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

itaybenji כתב: 02 אוגוסט 2023, 20:34 גם בגיל 40 צריך לפתוח
עושה קעקוע שלו על התחת
לא אחי. אומרים לך פה הוא לא ווינר עזוב. יש לך על העמדה ילד מוכשר בן 37. חבל על המקום של הזר
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

זאת ההופעה שציפיתי ממנו בדיוק, כל הכבוד השאיר אותנו בחיים
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

גול ענק והוקי-אסיסט ענק בשער של דינדה
איזה ווינר