The real Tsepo כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 10:43
Judokan כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 08:34
The real Tsepo כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 23:17
היה השחקן מספר 1 שלנו בקמפיין ליגת האלופות שנה שעברה. מול חוליות קישור לא רעות הייתי אומר. אני לא מאמין שאנשים עדיין בשטויות האלה
היה השחקן מספר אחד שלנו מול קבוצות שאפשרו לנו לשחק פתוח. לפ.ס.ז ולאולימפיאקוס וכו יש אחלה חוליות קישור, אבל הן לא לחצו באמצע בשיט. ואז שרי שחקן מעולה.
אבל מול קבוצות שלוחצות אותו הוא מסריח את הדשא באופן שיטתי.
אנשים פשוט מסרבים להשתחרר מססמאות על שרי ולהסתכל למציאות בעיניים מבחינת מה שהוא יודע ולא יודע לעשות. כמו ששבוע שעבר סיפרו כמה שרי שחקן של משחקים גדולים ובסוף שריף רצחה אותו כשהיה השחקן הכי גרוע על המגרש.
אחי צר לי. זה פשוט עובדות לא נכונות ושטויות. "סיפרו לי ששרי ווינר ואז שבוע שעבר הוא היה לא טוב" זה מרגיש לך כמו טיעון ענייני באיזה שהוא עולם? זה טיעון של רז זהבים ופרימואים שמסתכלים על המשחק האחרון. אתה מסתכל רק על המציאות ובמשחקים הנקודתיים שמתאימים לנרטיב שלך. להגיד שרי לא שחקן של משחקים גדולים? הוא הווינר הכי גדול בכל הפלייאופים של האליפויות וחתום על הגולים הכי חשובים שלנו. וכן, הכוכב, פריז , בנפיקה ויובה עם קישור יותר אינטנסיבי מכל מה שפגשנו והוא היה מצויין.
יש לו משחקים חלשים ונפילות אין ספק בכלל. אבל בוא.
זה טיעון כל כך הזוי שאני תוהה אם אתה מטריל
אתה רציני שאתה מתלונן על טיעונים לא רציניים ברמת רז זהבי? אתה זה שקו הטיעון שלו זה "שרי מלך העולם וחייב להיות תמיד על המגרש". זה טיעוני אייל ברקוביץ'.
אני אומר דבר פשוט שקל לבדוק ולהיווכח. זה לא ששרי לא שחקן גדול, וזה לא ששרי לא מגיע למשחקים גדולים, וזה לא שהוא לא מבקיע גולים חשובים.
אלא ששרי סופר מתקשה מול קבוצות שלוחצות אותו בצורה משמעותית. הוא לא שחקן שיודע לשחרר מהמשחק ולנסות להכריע ממקומות אחרים, הוא עדיין צריך את הכדור לרגל ובנסיבות שלוחצים אותו הוא מאבד המון ופוגע בשטף המשחק.
להגיד שהוא היה מצוין מול בנפיקה, למשל, זה אחת האמירות המגוכחות. הוא לא היה קיים במשחק החוץ (כי הקבוצה לא שיחקה התקפה בכלל) והבקיע פנדל במשחק הבית שבו הובסנו.
לפריז יש קישור אינטנסיבי? צפית במשחקים מולם בכלל? ממליץ לך לחזור אליהם. פ.ס.ז' אפילו לא דמיינה ללחוץ אותנו במרכז השדה. לשרי, לביא ואבו פאני היה את כל החופש בעולם לעשות מה שירצו.
גם אולימפיאקוס נתנה לנו טונה שטח. במשחקים כאלה שרי מצוין וצריך להיות באנקר.
לעומת זאת, המשחקים בעונה שעברה מול הפועל באר שבע, המשחק מול הצהבת שהיה משחק הבכורה של גלוך (ובלי להתעוור מהגול של שרי בסיום), החצי הראשון של ה3-2. כל אלה משחקים שבהם היריבה מחזיקה קישור חזק ולוחץ, ולשרי אין מה לחפש.
אחד לאחד המשחק מול שריף בשבוע שעבר.