החליפו קבוצה שלמה - לא מצליחים להחליף קשר 6: סיבוב שני במוקדמות ליגת האלופות

ירוק זה אני
שחקן העונה

Re: החליפו קבוצה שלמה - לא מצליחים להחליף קשר 6: סיבוב שני במוקדמות ליגת האלופות

שליחה על ידי ירוק זה אני »

שוער עולה כתב: 26 יולי 2023, 22:34 כקבוצה לא נראינו רע
היכולת האישית היתה על הפנים, במיוחד של שחקני החלק הקדמי
אין לי הרבה ציפיות מהשחקנים. נקווה שהקהל בגומלין יעשה את ההבדל
הקהל הזה הביא את האליפות בעונה שעברה
שיחקנו לא רע בכלל לשלב הזה של העונה. לא כל תחילת עונה ניראה כמו שנה שעברה.

ההנעת כדור הייתה טובה, הקצב היה בסדר וגם הכמות מצבים שהגענו אליה הייתה בסדר גמור אם לוקחים בחשבון שזה רק תחילת העונה ומשחק חוץ.
היה חסר לנו מחץ/מזל.

אין לי ספק שבבית נגיע ליותר מצבים וננצל טוב את ההזדמנויות עם הדחיפה של הקהל. אנחנו שווים מולם 2 גולים ויותר.
שוער עולה
תוקע יתד בהרכב

Re: החליפו קבוצה שלמה - לא מצליחים להחליף קשר 6: סיבוב שני במוקדמות ליגת האלופות

שליחה על ידי שוער עולה »

קשה לסמוך על שחקנים שבקלות מאבדים את הראש ומתחילים לשחקן בשכונתיות
ועל חלוץ שמסוגל לכבוש רק בדחיקות מ5 מטר
אני בונה על הקהל שיעגרום ליריבה להיבהל
יש פה מעט מאוד שחקנים שאני סומך עליהם
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

ירוק זה אני כתב: 26 יולי 2023, 22:42
שוער עולה כתב: 26 יולי 2023, 22:34 כקבוצה לא נראינו רע
היכולת האישית היתה על הפנים, במיוחד של שחקני החלק הקדמי
אין לי הרבה ציפיות מהשחקנים. נקווה שהקהל בגומלין יעשה את ההבדל
הקהל הזה הביא את האליפות בעונה שעברה
שיחקנו לא רע בכלל לשלב הזה של העונה. לא כל תחילת עונה ניראה כמו שנה שעברה.

ההנעת כדור הייתה טובה, הקצב היה בסדר וגם הכמות מצבים שהגענו אליה הייתה בסדר גמור אם לוקחים בחשבון שזה רק תחילת העונה ומשחק חוץ.
היה חסר לנו מחץ/מזל.

אין לי ספק שבבית נגיע ליותר מצבים וננצל טוב את ההזדמנויות עם הדחיפה של הקהל. אנחנו שווים מולם 2 גולים ויותר.
כל מילה.
ועדיין יש חוסרים בסגל שצועקים לשמיים
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

חזיזוש כתב: 26 יולי 2023, 22:30
אליאור כתב: 26 יולי 2023, 22:19
חזיזוש כתב: 26 יולי 2023, 22:12

תגיד מי הציק לך?
עניתי לך עניינית על כל דבר שכתבת, ואתה עונה רק בעקיצות מטומטמות ״אה אז זה בסדר שניכשל״, ״אתה בטח מנרמל הפסד״ ואז מתבכיין ומיתמם שעוקצים אותך
אוקיי אני מקבל מחמת הספק שהתגובה שלך נכתבה בתמימות ומתוך מטרה להעלות נקודה עניינית וחשובה על ההדחה של בכר מול קייראט בהשוואה למשחק היום.
שים לב שאתה ממשיך עם העקיצות הציניות המרומזות היפות האלו וזאת למרות
שאתה זה שהעלה את הנקודה העניינית והחשובה של בכר בהשוואה למשחק היום, ואני נטו עניתי לך על זה.
הנקודה העניינית והחשובה שהעלתי לגבי בכר היא שמתוך 100 משחקים כמו היום ב-98 מהם היינו נראים יותר טוב, אם זה בליגה ואם באירופה. ומתוך 100 המשחקים האלו ב-100 מהם הוא היה עושה חילופים מוקדמים יותר ולוקח יותר סיכונים, כמו שהיה מתבקש גם היום.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

שטויות.הם כמו הפועל ירושלים וקבוצות כאלה הם יכולים לתסכל אותנו בבית ולעקוץ
זה לא כזה מופרך זה כהר קרה לנו שנה שעברה ועוד עם פאני ואצילי בהרכב
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

אליאור כתב: 26 יולי 2023, 22:47
אליאור כתב: 26 יולי 2023, 22:19

אוקיי אני מקבל מחמת הספק שהתגובה שלך נכתבה בתמימות ומתוך מטרה להעלות נקודה עניינית וחשובה על ההדחה של בכר מול קייראט בהשוואה למשחק היום.
שאתה זה שהעלה את הנקודה העניינית והחשובה של בכר בהשוואה למשחק היום, ואני נטו עניתי לך על זה.
הנקודה העניינית והחשובה שהעלתי לגבי בכר היא שמתוך 100 משחקים כמו היום ב-98 מהם היינו נראים יותר טוב, אם זה בליגה ואם באירופה. ומתוך 100 המשחקים האלו ב-100 מהם הוא היה עושה חילופים מוקדמים יותר ולוקח יותר סיכונים, כמו שהיה מתבקש גם היום.
א. זה לא נכון. לבכר היה משחקים חלשים מאוד במוקדמות. גם שנה שעברה לימסול בחוץ היה על גבול המחדל
ב. כדאי לשחרר מבכר
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

The real Tsepo כתב: 26 יולי 2023, 22:33 ובלי קשר, כדאי לשחרר מבכר. כל ההשוואות למאמן הגדול בהיסטוריה שלנו עושות עוול לכולם וגם לנו כאוהדים.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 26 יולי 2023, 22:32
אליאור כתב: 26 יולי 2023, 22:30
KevinDurant כתב: 26 יולי 2023, 22:22
אני יכול להבין את החילופים מבחינת כל חילוף לגופו אבל אי אפשר לסיים משחק בלי סבע, שרי, חזיזה וקורנו על המגרש

הבעיה ב3-5-2 בצורתו הנוכחית שעלינו היום גם עם גוני וגם עם מוחמד ואז בתוספת שלושת הבלמים יש לך חמישה שחקנים שלא משחקים כמעט לעומק ולא מצטרפים וזה לא מספיק

ברבע שעה הראשונה שהיה לך את הבוסט עם הכניסה של ג'אבר שהיה עוד שחקן שחושב קדימה זה היה נראה כבר יותר טוב
החילופים גם היו מאוחרים.
לבכר היו ביצים ללכת על כל הקופה ומקסימום לספוג עוד אחד, אבל הוא ידע שרוב הסיכויים שהוא יתן עוד גול מאשר יספוג. דגו שונה ופחדן יותר וזו צפרדע שקשה לבלוע.
אני חושב שהמהלך של דגו (גם בדיעבד) היה בסדר. כשאתה במשחק חוץ מול יריבה קשה ואתה מרגיש שכל השחקנים הטובים שלך לא במשחק ואתה יודע שיש לך שבוע הבא בסמי עופר עם 30,000 אנשים, אתה מעדיף להעביר את ההכרעה לשם ב1-0 ולבוא ולהתאבד על המשחק שם מאשר להיכנס לבור יותר גדול פה.

מה גם שהיו מספיק מצבים גם אחרי זה להכריע את המשחק כולל הקורה של דין דוד בסוף
הכל נכון חוץ מזה ששריף היא ממש לא יריבה קשה, והמשחק הזה הוא לא משחק חוץ קשה כי בקושי היה קהל ביציעים. היא יריבה שצריך לנצח גם בחוץ, אפילו עם שחקנים כמו ניצן ונאור (שזה כבר עניין למנהל המקצועי להגיד לנו למה הם פה).
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

The real Tsepo כתב: 26 יולי 2023, 22:49

א. זה לא נכון. לבכר היה משחקים חלשים מאוד במוקדמות. גם שנה שעברה לימסול בחוץ היה על גבול המחדל
ב. כדאי לשחרר מבכר
המשחק מול לימסול הגיע אחרי 4-0 בבית וההשוואה הזו היא ממש לא קשורה כי הסיפור היה כמעט גמור, חלק משחקני המפתח נחו במחצית הראשונה (ונכנסו בשנייה, בזמן ובצדק) ואלה ששיחקו שיחקו בתחושה שהסיפור גמור. להזכירך גם עופרי ארד פתח באותו משחק. אין לזה קשר לקבוצה האימפוטנטית שראינו היום שהייתה צריכה לבוא כדי לנצח וגם לנצח את המשחק.
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

אשדוד המולדובית ניצחו אותנו

אין מילים לתאר
תמונה
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

אליאור כתב: 26 יולי 2023, 22:53

ב. כדאי לשחרר מבכר
המשחק מול לימסול הגיע אחרי 4-0 בבית וההשוואה הזו היא ממש לא קשורה כי הסיפור היה כמעט גמור, חלק משחקני המפתח נחו במחצית הראשונה (ונכנסו בשנייה, בזמן ובצדק) ואלה ששיחקו שיחקו בתחושה שהסיפור גמור. להזכירך גם עופרי ארד פתח באותו משחק.
זה היה משחק מחדל שעלינו אליו בגישה נוראית שהיה יכול בקלות להיראות אחרת אם לא כמה החמצות של לימסול ב2-0. נגד קייראט גם כל הגישה הייתה מחדל אחד גדול.
אבל נעזוב את זה, מאוד קשה להגיע לפיק ביכולת כמו שהיינו שנה שעברה בקיץ, זה הגיע אחרי קיץ מושלם של אלברמן בתוספת של צוות מאמנים ושחקנים שרץ פה שנים. להשוות לקיץ הקודם כמו שאמרתי זה לעשות עוול גדול לדגו ועוול לנו כאוהדים.
דגו לדעתי בינתיים מתפקד טוב עם סגל שיש בו חור אחד ברור וזועק לשמיים ועוד כמה חורים לא קטנים שמקשים מאוד. אני באמת ובתמים חושב שהיינו בסדר היום ואני עדיין, סליחה על המילה, אופטימי
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

The real Tsepo כתב: 26 יולי 2023, 23:01
אליאור כתב: 26 יולי 2023, 22:53
ב. כדאי לשחרר מבכר
המשחק מול לימסול הגיע אחרי 4-0 בבית וההשוואה הזו היא ממש לא קשורה כי הסיפור היה כמעט גמור, חלק משחקני המפתח נחו במחצית הראשונה (ונכנסו בשנייה, בזמן ובצדק) ואלה ששיחקו שיחקו בתחושה שהסיפור גמור. להזכירך גם עופרי ארד פתח באותו משחק.
זה היה משחק מחדל שעלינו אליו בגישה נוראית שהיה יכול בקלות להיראות אחרת אם לא כמה החמצות של לימסול ב2-0. נגד קייראט גם כל הגישה הייתה מחדל אחד גדול.
אבל נעזוב את זה, מאוד קשה להגיע לפיק ביכולת כמו שהיינו שנה שעברה בקיץ, זה הגיע אחרי קיץ מושלם של אלברמן בתוספת של צוות מאמנים ושחקנים שרץ פה שנים. להשוות לקיץ הקודם כמו שאמרתי זה לעשות עוול גדול לדגו ועוול לנו כאוהדים.
דגו לדעתי בינתיים מתפקד טוב עם סגל שיש בו חור אחד ברור וזועק לשמיים ועוד כמה חורים לא קטנים שמקשים מאוד. אני באמת ובתמים חושב שהיינו בסדר היום ואני עדיין, סליחה על המילה, אופטימי
כל מילה.
ובמיוחד ביחס להשוואת הסיטואציות של דגו ושל בכר וביחס לבעיית הבנייה בקיץ הזה.
שוער עולה
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי שוער עולה »

אני רואה את דגו עושה ''בכר'' בגומלין
שולח את כל הכלים ההתקפיים שלו למגרש מהדקה הראשונה.
מוחמד בודד בקישור
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

גוני פותח במשחק הכי חשוב העונה והעולם שותק

אלברמן לך גמרת עלינו
תמונה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

שוער עולה כתב: 26 יולי 2023, 23:05 אני רואה את דגו עושה ''בכר'' בגומלין
מוחמד בודד בקישור
ובצדק
שוער עולה
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי שוער עולה »

לא יודע אם בצדק אבל אני לא אאשים אותו אם זה מה שהוא יעשה ואנחנו נודח
אין לו באמת אפשרות לעלות הרכב מאוזן.
זה מה שעשה בכר בחצי השני של העונה שעברה כשהוא הבין שאין לו הרכב מאוזן
נערך לאחרונה על ידי שוער עולה ב 26 יולי 2023, 23:13, נערך 5 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שוער עולה כתב: 26 יולי 2023, 23:11 לא יודע אם בצדק אבל אני לא אאשים אותו אם זה מה שהוא יעשה ואנחנו נודח
מסכים
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

שוער עולה כתב: 26 יולי 2023, 23:05 אני רואה את דגו עושה ''בכר'' בגומלין
מוחמד בודד בקישור
הלוואי
הם קבוצה חלשה, ועם הקהל בסמי צריך לאכול אותם.
האמת שציפיתי לראות קבוצה הרבה יותר חזקה, אני לא יכול להצביע על שחקן אחד שיש לו פה מקום בהרכב למעט השוער כמובן ואולי הקפטן שלהם שגם היה לא רע.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

שוער עולה כתב: 26 יולי 2023, 23:11 לא יודע אם בצדק אבל אני לא אאשים אותו אם זה מה שהוא יעשה ואנחנו נודח
זה מה שעשה בכר בחצי השני של העונה שעברה כשהוא הבין שאין לו הרכב מאוזן
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

למישהו יש נתונים סטטיסטיים מהמשחק? או יודע מאיפה לשלוף נתונים?
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

רק מכבי כתב: 27 יולי 2023, 00:28 למישהו יש נתונים סטטיסטיים מהמשחק? או יודע מאיפה לשלוף נתונים?
בקרוב יעלה לאתר של אופ״א סביר להניח
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

דגו אומר שהוא מופתע שהם הלכו אחורה

הוא גם הופתע שביתר פתחו עם חמישה בהגנה ואמר שהתכוננו לזה שהם ישחקו עם 4

ואני שואל איפה ההכנה של הקבוצה? איך זה שהבן אדם כל הזמן מופתע ממה שהיריבה עושה?
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

Shocking4U כתב: 27 יולי 2023, 00:34 דגו אומר שהוא מופתע שהם הלכו אחורה

הוא גם הופתע שביתר פתחו עם חמישה בהגנה ואמר שהתכוננו לזה שהם ישחקו עם 4

ואני שואל איפה ההכנה של הקבוצה? איך זה שהבן אדם כל הזמן מופתע ממה שהיריבה עושה?
מזל שהם לא קיבלו אדום אחרת הוא היה אומר שהוא לא התכונן לשחק נגד 10 שחקנים
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

הם שיחקו אתמול בהילוך איטי.

אני מודאג מאוד שנודח מולם שבוע הבא
תמונה
onn
שחקן החודש

שליחה על ידי onn »

נצטרך מולם שער מהיר בגומלין אחרת נקבל בונקר 90 דקות שלא ראינו כמותו עוד מאז שנימני בא עם עם חדרה לסמי
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

לדעתי בבית אנחנו נעבור
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אני רואה שוב את ההחמצה של פיירו ואם אני מסתכל רגע מלמעלה על תחילת המהלך, 5-4-1 קווים של שריף, איזה בונקר מטורף.

אני חשבתי שהם קבוצה הרבה יותר איכותית (במיוחד בבית) ושהמשחק ממש לא ייראה ככה.

זה קבוצה ששבוע שעבר נגד פארול שלטה בכדור 66% במחצית הראשונה ו62% בסך הכל ב90 דק' והיא באה והתבטלה לגמרי מולנו ובערך הגיעה לרחבה שלנו פעמיים.

חייב לכתוש אותם בסמי.

מאיך שאני רואה את היחסים בחו''ל לדעתי היחס בווינר יהיה סביבות ה1.35 לניצחון שלנו, אלא פערי הרמות
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

אני גם הופתעתי מהחולשה שלהם, זאת תהיה בושה אם לא נעבור.

הם בטח ינסו לגנוב גול מוקדם באבי רן כדי להלחיץ אותנו, צריך יהיה להיות הרבה יותר עירניים מאחורה
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

DelPiero כתב: 27 יולי 2023, 11:22 אני גם הופתעתי מהחולשה שלהם, זאת תהיה בושה אם לא נעבור.

הם בטח ינסו לגנוב גול מוקדם באבי רן כדי להלחיץ אותנו, צריך יהיה להיות הרבה יותר עירניים מאחורה
מילא, לבוא לשחק ככה בחוץ, אני יכול להבין.

אבל בבית?
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 27 יולי 2023, 11:40
DelPiero כתב: 27 יולי 2023, 11:22 אני גם הופתעתי מהחולשה שלהם, זאת תהיה בושה אם לא נעבור.

מילא, לבוא לשחק ככה בחוץ, אני יכול להבין.

אבל בבית?
אחי זו קבוצה ברמה של הפועל ירושלים ואני מחמיא להם פה. אפשר היה לראות את זה באופן ברור אתמול. הם שיחקו ככה כי זה מה שיש להם להציע. זה שאין לנו רעיונות התקפיים זו בעיה שלנו.
שלח תגובה