Kaka כתב: ↑22 יוני 2022, 17:20
יש להם גם בעיה בעמדת הזרים.
ישחררו את ג'ראלדש וגררו קל
ישאירו את פארפה, סבוריט, גלוח ראש ופריצה
יביאו בלם ועוד שחקן כנף .
תהיה להם בעיה אולי בעמדת המגן הימני אבל אנחנו לקחנו אליפות בלי מגנים אז גם הם יכולים במיוחד עם התקפה כמו שלהם .
לא יודע מה זה "לא ברמה של שחקני הרכב ראשון אבל מספיק טובים להרכב הראשון"
רז מאיר הוא שחקן גיבוי פה וברור שלא מספיק טוב להיות שחקן הרכב במכבי חיפה.
להגיד שאני לא סומך עליו לתת כמה משחקים בעונה בהרכב כשמי שאמור להיות בהרכב לא כשיר או לא זמין מסיבות כאלה ואחרות?
אני דיי בסדר עם זה שהוא ישחק כמה משחקים בהרכב, כן. לא רואה בעיה עם זה.
לעומת זאת שחקנים שלא שווים סגל במכבי חיפה כמו רמי גרשון זה סיפור אחר.
Kaka כתב: ↑22 יוני 2022, 17:20
יש להם גם בעיה בעמדת הזרים.
ישחררו את ג'ראלדש וגררו קל
ישאירו את פארפה, סבוריט, גלוח ראש ופריצה
יביאו בלם ועוד שחקן כנף .
תהיה להם בעיה אולי בעמדת המגן הימני אבל אנחנו לקחנו אליפות בלי מגנים אז גם הם יכולים במיוחד עם התקפה כמו שלהם .
גראלדש נשאר. הם ביקשו מהסוכנים בארץ למצוא להם בלם זר וכנף שמאל זר.
Apoc כתב: ↑22 יוני 2022, 18:07
להגיד שאני לא סומך עליו לתת כמה משחקים בעונה בהרכב כשמי שאמור להיות בהרכב לא כשיר או לא זמין מסיבות כאלה ואחרות?
דווקא רז מאיר הוא שחקן שאני חי אתו בשקט. הדוגמה שלו יותר מדברת על רמי גרשון וכאלה.
Apoc כתב: ↑22 יוני 2022, 18:07
דווקא רז מאיר הוא שחקן שאני חי אתו בשקט. הדוגמה שלו יותר מדברת על רמי גרשון וכאלה.
אז אמרתי, שחקנים שלא שווים סגל במכבי חיפה זה משהו אחר מלהגיד "לא שווה הרכב". רז מאיר בהחלט לא שווה הרכב במכבי חיפה.
Kaka כתב: ↑22 יוני 2022, 18:18
כי גויאגון עשה להם בעיות ולכן ביקשו למצוא כנף שמאל.
לפי מה שאני קראתי נתניה מאוד רצו שגויאגון ימשיך אבל ת"א החליטו להחזיר אותו מהשאלה .
הם גם מאוד רוצים את דסה וזו הסיבה שרצו לשחרר את ג'ראלדש .
לא יודע כבר מה הולך פה .
בכל מקרה שאנחנו נעשה את העבודה שלנו ואני אהיה רגוע .
Kaka כתב: ↑22 יוני 2022, 18:18
כי גויאגון עשה להם בעיות ולכן ביקשו למצוא כנף שמאל.
לפי מה שאני קראתי נתניה מאוד רצו שגויאגון ימשיך אבל ת"א החליטו להחזיר אותו מהשאלה .
הם גם מאוד רוצים את דסה וזו הסיבה שרצו לשחרר את ג'ראלדש .
לא יודע כבר מה הולך פה .
בכל מקרה שאנחנו נעשה את העבודה שלנו ואני אהיה רגוע .
ברור שאם דסה היה חוזר אז גראלדש היה משוחרר אבל הוא סירב להצעה.
מיליון אירו עם מיסוי של ישראלי זה ים כסף לקבוצה בארץ. ביחד עם ה2 מיליון שהם שמו על יובאנוביץ והרכש שהם מתכננים להביא, הם בקלות יכולים שוב להסתבך בפייר פלי.
אני אישית חושב שהגעה של זהבי לא לא נוראה בכלל.
קודם כל, בגלל שזה לא אותו שחקן צעיר שהיה פה בקדנציה הקודמת, וגם כי הולכים להיות שם קרבות אגו בינו לבין איביץ במקרה של מחלוקות או דרישות מקצועיות של איביץ(כבר היה לאיביץ תאקלים עם שחקנים בכירים).
הם גם נכנסים לפלונטר לא פשוט עם 3 חלוצים בכירים.
והכי כיף יהיה לראות את הפיצוצים שיהיו שם במקרה שהפרוייקט הזה יכשל.
אם יחזקו את הקבוצה כמו שצריך (קני סייף, ינון אליהו - כל אלו לא מעניינים. לא מאמין שהם הוזכרו כל כך הרבה פעמים פה) - אז גם אם הצהובים יביאו את זהבי, שהוא רכש מעולה לכל דבר עבורם אגב, מה שאמור לקרות באופן טבעי זה שהליגה (או הצמרת לפחות) תתחזק ויהיה יותר עניין.
הבעיה שאצלנו נסיון העבר מלמד שכשיש הזדמנות לעלות מדרגה נוטים לחזור אחורה או לוותר מראש.
הלוואי והם יתחרו איתנו ראש בראש ושיהיה שתי קבוצות טובות ונזיין אותם במאץ אפ
אבל ההסטריה פה של האנשים מובנת, כי הורגלנו לתבוסתניות או אי רצון לעשות את הקפיצת מדרגה
אני מקווה מאוד שבאמת יעשו מה שצריך. עד עכשיו בכר די הצליח לשנות דברים לטובה וכל עוד הוא כאן אני אופטימי
בין סיטי וליברפול (וצ'לסי) ליונייטד יש פערים פסיכיים של ניהול מועדון, סגל שחקנים, צוות, מאמן וכו'.
הפערים האלה לא ממש קיימים לצערי בין מכבי חיפה למכבי ת"א.
מעבר לשידרוג המקצועי שהוא יביא, הוא גם יסחוף אחריו המון התלהבות ומוטיבציה מצד כל השחקנים שם .
כולם כבר בהיי מההגעה שלו .
מעניין איך פריצה יקבל את זה שהוא ישב על הספסל רוב העונה .
הקבוצה שלו ירדה ליגה. גם חדרה החתימו קשר בלגי עם פרופיל שמשחק בדן האג ההולנדית ושיחק בעבר בבלגיה והונגריה. יש בריינה כסף אבל זה באמת החתמה מרשימה, שחקן הרכב שנים בליגה הפורטוגלית.
עם כל הכבוד לשנאה הספורטיבית צריך להיות ריאליים, זהבי זה חיזוק רציני לכל המערכת שם, הוא מנהיג וספורטאי שדוחף את עצמו לקצה כמו דז’ה נראה הם יחזירו גם את הקוקסינל יונתן כהן ובטח פריצה ישוחרר. הם הביאו את איביץ כדי לזכות בתארים,הולך להיות מעניין איך המערכת שלנו תצליח להתמודד מול יריבה איכותית
Apoc כתב: ↑22 יוני 2022, 18:46
לא נשמע יותר על הפייר פליי לא בהקשר של קבוצות בעולם ולא בישראל, זה היה ניסוי כושל.
זה עדיין בתוקף. אבל הבנתי שרוצים לשנות את השיטה כך שרק משכורות ייחשבו חלק מהפיירפליי ולא גם העברות.
כבר לא בתוקף החל מעונת 2022/23 (זו שמתחילה עכשיו)
ההגדרה החדשה וההקלות בחוק אומרת שאין סיכוי ריאלי שנשמע על חריגות ועונשים ודברים כאלה
בדקתי קצת ואכן נראה שמדובר במגבלות חרטא שנועדו בעיקר נגד שכר והעברות חסרות פרופורציה (כמו למשל אמבפה בפריז).
חלק מהתקנות החדשות הן הגבלות שכר (שחקנים + צוות) - עד ליעד של 70% מהכנסות הקבוצה בצורה הדרגתית.
בעונה הבאה (23/24) המגבלה היא עד 90% ולאחר מכן בכל עונה זה ירד ב10% עד לרמה של 70% מההכנסות.
ואת ההפסדים יאפשרו עד 60-90 מליון יורו (תלוי בגב הכלכלי של המועדון) ב3 שנים.