Maccabi Dego VS. Maccabi Bachar
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Liberman
- מנהל הבורד
Maccabi Dego VS. Maccabi Bachar
מעניין אותי לשמוע איך אתם מתרשמים עד כה ומה ההבדלים שאתם רואים.
לטעמי יש שינוי גדול מאוד בשיטה, קודם כל החזקת כדור באחוזים גבוהים יותר והרבה פחות משחק לחץ.
זה מה שראיתי עד כה.
לטעמי יש שינוי גדול מאוד בשיטה, קודם כל החזקת כדור באחוזים גבוהים יותר והרבה פחות משחק לחץ.
זה מה שראיתי עד כה.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- KevinDurant
- חבר בבורד
Re: מכבי של דגו מול מכבי של בכר
קודם כל אתה צריך לזכור שבסך הכל יולי ועברו רק 4 משחקים רשמיים.
ומצד שני ההשוואה לא הגונה כי הסגל נחלש מאוד בעמדות מפתח שפוגעות בכל הדברים שרשמת.
ומצד שני ההשוואה לא הגונה כי הסגל נחלש מאוד בעמדות מפתח שפוגעות בכל הדברים שרשמת.
- hezildo
- מכונת תארים
-
- קפטן ירוק
המשחק לחץ אכן בולט בהיעדרו,שנה שנתיים לפני הייתה התנפלות על כל איבוד כדור,למרות שאין לנו את הקשר הזה שעוזר ללחץ. צריך לחכות קצת
- benrey
- הענק הירוק
אפשר עדיין להציל את מה שיש….
אם באמת ישימו סכום רציני ויביאו 6 על רמה.
בלטסקה
ולהחזיר את ג׳וש
אנחנו נהיה קבוצה מעולה, וזה לא משימה בלתי אפשרית.
אם יביאו חלוץ נורמאלי במקום פיירו אז בכלל אפשר כבר לפתוח שמפניות… אבל זה כבר פחות ריאלי.
אם באמת ישימו סכום רציני ויביאו 6 על רמה.
בלטסקה
ולהחזיר את ג׳וש
אנחנו נהיה קבוצה מעולה, וזה לא משימה בלתי אפשרית.
אם יביאו חלוץ נורמאלי במקום פיירו אז בכלל אפשר כבר לפתוח שמפניות… אבל זה כבר פחות ריאלי.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אני אגיד משהו לא פופולארי. אם למסאי היה את הסגל שהיה לברק שנה שעברה אני חושב שלא היינו רואים הבדל גדול ברמה
הרושם הראשוני שלי ממסאי חיובי בסך הכל, מרגיש שיש בו משהו מיוחד (שוב זה מאה אחוז תחושה אישית ואינטואיציה) אני אוהב שהוא שומר על העקרונות משחק מהתקופה של ברק.
אני חושב שיש לו פוטנציאל ואנחנו כקהל כפי שכתבתי כבר, צריכים לנסות להימנע מהשוואת כי זה נזק תכולם
הרושם הראשוני שלי ממסאי חיובי בסך הכל, מרגיש שיש בו משהו מיוחד (שוב זה מאה אחוז תחושה אישית ואינטואיציה) אני אוהב שהוא שומר על העקרונות משחק מהתקופה של ברק.
אני חושב שיש לו פוטנציאל ואנחנו כקהל כפי שכתבתי כבר, צריכים לנסות להימנע מהשוואת כי זה נזק תכולם
נערך לאחרונה על ידי The real Tsepo ב 28 יולי 2023, 13:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אני דווקא חושב שהמשחק לחץ היה מצויין בכל המשחקים עד עכשיו. כמו שאמרת השחקן המרכזי שמפעיל ומנהיג את משחק הלחץ זה הקשר אמצע ואנחנו לוקים בעמדה הזו. עם נטע עכשיו בהרכב אני חושב שלא היינו שמים לב להבדל גדול ממשחק הלחץ של בכר.
- Liberman
- מנהל הבורד
עשינו לחץ רק לפרקים ובדקות מאוחרות
לא ככה עושים לחץ גבוהה
לא ככה עושים לחץ גבוהה
פושעי דילן לדין
- Liberman
- מנהל הבורד
נו מה אומרים
פושעי דילן לדין
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
Re: Maccabi Dego VS. Maccabi Bachar
דגו פחות דוגל בלחץ אטומי כמו ברק.
הוא לדעתי גם אמר את זה באחד הפודים שהוא התארח.
ולדעתי ממה שראיתי בשנה שעברה, גם שם הוא לא עשה את זה הרבה.
ואין לי טענה לזה. בסוף כל מאמן ואני מאמין שלו.
הוא לדעתי גם אמר את זה באחד הפודים שהוא התארח.
ולדעתי ממה שראיתי בשנה שעברה, גם שם הוא לא עשה את זה הרבה.
ואין לי טענה לזה. בסוף כל מאמן ואני מאמין שלו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
יש פה גם עניין של כושר בתחילת העונה וזה שהיו הרבה חיסורים הרבה פעמים וגם יריבות כמו שריף שלא היה אפשר ללחוץ אותם כי הם לא באו להחזיק בכדור
דווקא נגד ברטיסלבה הלחץ היה נראה יותר טוב ויותר מתואם
-
- גול ראשון בבוגרים
כרגע לפחות לפי מה שנראה
משחק הלחץ לא כל כך קיים לעומת מה שהיה אצל בכר
יש מרחקים די גדולים בין השחקנים (משתפר ממשחק למשחק אבל עדיין יש)
ויש משמעת טקטקית יחסית חלשה לדוגמא: חוסר הירידה של חלאילי במשחק האחרון, חזיזה במשחק האחרון שלא ממש הובן אם הוא כל הקו או רק קשר התקפי, סבע ושרי שמשחקים ביחד שאחד הולך על הרגליים של השני.
וגם כרגע אצל דגו בחילופים המשחק מתחיל להתבלאגן ואין ממש סדר זה די שיחק לטובה נגד שריף וביתר אבל בשאר המשחקים לא באמת הרגשתי שהיה שיפור במשחק עקב החילופים
משחק הלחץ לא כל כך קיים לעומת מה שהיה אצל בכר
יש מרחקים די גדולים בין השחקנים (משתפר ממשחק למשחק אבל עדיין יש)
ויש משמעת טקטקית יחסית חלשה לדוגמא: חוסר הירידה של חלאילי במשחק האחרון, חזיזה במשחק האחרון שלא ממש הובן אם הוא כל הקו או רק קשר התקפי, סבע ושרי שמשחקים ביחד שאחד הולך על הרגליים של השני.
וגם כרגע אצל דגו בחילופים המשחק מתחיל להתבלאגן ואין ממש סדר זה די שיחק לטובה נגד שריף וביתר אבל בשאר המשחקים לא באמת הרגשתי שהיה שיפור במשחק עקב החילופים
- Judokan
- סמל ירוק
אני חושב שדגו עשה לא רע כמה מההתאמות שנדרשו להבדלי הסגל בינו לבין בכר.
קודם כל, לבכר היו בסגל כמה מהלוחצים ומרוויחי הכדורים הטובים בכדורגל שלנו (לביא ואצילי). דגו נאלץ לשחק עם שחקנים שהרבה פחות טובים בתחומים האלה. אז אנחנו לוחצים פחות ישירות את השחקן עם הכדור. אבל אנחנו לא רעים בכלל עד כה בהפרעה לקווי מסירה והפרעה לבניית התקפות של היריבות. בשילוב עם קו הגנה מאוד גבוה, זה מאפשר לנו להרוויח לא מעט כדורים גם בלי לחץ ממשי.
שנית, דגו "מרוויח" יותר את פיירו כמעורב במשחק שלו בזה שהוא דורש ממנו לשחק יותר לחץ, לרדת יותר להגנה וכו'. אין את המצבים האלה שהיו אצל בכר שפיירו לא נוגע בכדור בכלל 20 דקות.
שלישית, עד עכשיו דגו מנהל רוטציה משמעותית יחסית, לעומת בכר שהיה מתקבע מהר מאוד על 14-15 שחקנים ובגדול רץ איתם.
הבעיה העיקרית שמאוד מורגשת בינתיים זה שמבחינה התקפית, הקבוצה עוד רחוקה מאוד מלמצוא את עצמה. הנעת הכדור מאוד איטית ושבלונית, וכמעט ולא יוצרת לנו יתרונות מול יריבות. השערים שלנו מובקעים יותר מיכולת אישית מבנייה קבוצתית (ואני כולל בזה את שני השערים מול ברטיסלבה).
בנוסף, מבחינה טקטית, אנחנו יותר מופתעים על ידי יריבות מאשר מפתיעים אותן - משהו שבכר היה מדהים בו.
קודם כל, לבכר היו בסגל כמה מהלוחצים ומרוויחי הכדורים הטובים בכדורגל שלנו (לביא ואצילי). דגו נאלץ לשחק עם שחקנים שהרבה פחות טובים בתחומים האלה. אז אנחנו לוחצים פחות ישירות את השחקן עם הכדור. אבל אנחנו לא רעים בכלל עד כה בהפרעה לקווי מסירה והפרעה לבניית התקפות של היריבות. בשילוב עם קו הגנה מאוד גבוה, זה מאפשר לנו להרוויח לא מעט כדורים גם בלי לחץ ממשי.
שנית, דגו "מרוויח" יותר את פיירו כמעורב במשחק שלו בזה שהוא דורש ממנו לשחק יותר לחץ, לרדת יותר להגנה וכו'. אין את המצבים האלה שהיו אצל בכר שפיירו לא נוגע בכדור בכלל 20 דקות.
שלישית, עד עכשיו דגו מנהל רוטציה משמעותית יחסית, לעומת בכר שהיה מתקבע מהר מאוד על 14-15 שחקנים ובגדול רץ איתם.
הבעיה העיקרית שמאוד מורגשת בינתיים זה שמבחינה התקפית, הקבוצה עוד רחוקה מאוד מלמצוא את עצמה. הנעת הכדור מאוד איטית ושבלונית, וכמעט ולא יוצרת לנו יתרונות מול יריבות. השערים שלנו מובקעים יותר מיכולת אישית מבנייה קבוצתית (ואני כולל בזה את שני השערים מול ברטיסלבה).
בנוסף, מבחינה טקטית, אנחנו יותר מופתעים על ידי יריבות מאשר מפתיעים אותן - משהו שבכר היה מדהים בו.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
היה דווקא משחק לחץ נגד סלובאן אפקטיבי מאוד
והשיטה דווקא מאוד הזכירה לי את ה-4-1-4-1 של מכבי ברצף העשיריה מלפני שנתיים
גם ההופעה למחצית הראשונה והנסיגה בשניה
- Judokan
- סמל ירוק
היו פעולות לחץ נקודתיות של השחקנים, שחלקן הסתיימו בהצלחה (בעיקר במחצית הראשונה).RakMaccabi31 כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 14:56 היה דווקא משחק לחץ נגד סלובאן אפקטיבי מאוד
אבל כמשחק לחץ קבוצתי? סלובן הייתה מאוד חופשייה בהנעת הכדור שלה. הפוקוס ההגנתי שלנו היה על להקשות עליהם למסור למקומות המסוכנים, פחות על לחטוף כדורים
- KevinDurant
- חבר בבורד
עוד מוקדם מאוד מאוד מאוד מאוד ובעיקר צריך לזכור שהכלים של דגו הרבה פחות טובים
- hezildo
- מכונת תארים
KevinDurant כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 18:13 עוד מוקדם מאוד מאוד מאוד מאוד ובעיקר צריך לזכור שהכלים של דגו הרבה פחות טובים
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Judokan
- סמל ירוק
בסדר, מדברים על מה שראינו עד עכשיו ב6 משחקים רשמיים. זה לא שמישהו חותך את דגו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם נתייחס רגע לצד המקצועי אני חושב שההכנה הקיץ הרבה יותר צולעת מבעונה שעברה נניח, גם מבחינת הסגל כמובן שלא מוכן וגם מהבחינה שמרגיש לי שיותר מדי שחקנים לא בקצב ואין את התחושה של שנה שעברה שהגענו למשחק נגד אולימפיאקוס בכושר כמו במאי.
כל הסיפור שפיירו לא היה בחלק גדול מההכנה, הסיפור עם חזיזה, זה שכל משחק יש איזה שחקן נעדר ובכללי מרגיש שמבחינה גופנית אנחנו עוד לא בשיא שלנו וגם זה משפיע על משחק הלחץ
כל הסיפור שפיירו לא היה בחלק גדול מההכנה, הסיפור עם חזיזה, זה שכל משחק יש איזה שחקן נעדר ובכללי מרגיש שמבחינה גופנית אנחנו עוד לא בשיא שלנו וגם זה משפיע על משחק הלחץ