גוני נאור - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: גוני נאור - נושא רשמי
הוא פשוט חלבי, יכול לתת אוויר ל6 שיגיע במשחק ליגה אחרי אירופה מול הפועל פתח תקווה או סכנין אבל לא יותר מזה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אכזב אותי לגמרי.
כן כן, אני יודע שגם בהפועל י-ם הוא לא היה השחקן הכי טוב בליגה וכוכב על אבל הוא היה שחקן לגיטימי שם וציפיתי משחקן הגיע לפה בגיל 23 בינואר יצליח לעשות את הקפיצה בחצי עונה שלו פה כולל המחנה אימון ולשדרג חלקים מסוימים מהמשחק שלו והוא לא עשה את זה.
בעיקר מרגיש שהוא משחק בקצב נמוך מאוד ועל שטחים קטנים. הוא מאוד מזכיר לי את מה שהיינו אומרים על רודריגז בזמנו רק שרודריגז היה עושה את כל מה שגוני עושה ב3 רמות מעל וגם זה גרר ביקורת מהרבה אוהדים.
הוא לא יכול לשחק צמד בקישור במכבי חיפה
כן כן, אני יודע שגם בהפועל י-ם הוא לא היה השחקן הכי טוב בליגה וכוכב על אבל הוא היה שחקן לגיטימי שם וציפיתי משחקן הגיע לפה בגיל 23 בינואר יצליח לעשות את הקפיצה בחצי עונה שלו פה כולל המחנה אימון ולשדרג חלקים מסוימים מהמשחק שלו והוא לא עשה את זה.
בעיקר מרגיש שהוא משחק בקצב נמוך מאוד ועל שטחים קטנים. הוא מאוד מזכיר לי את מה שהיינו אומרים על רודריגז בזמנו רק שרודריגז היה עושה את כל מה שגוני עושה ב3 רמות מעל וגם זה גרר ביקורת מהרבה אוהדים.
הוא לא יכול לשחק צמד בקישור במכבי חיפה
מי?
זה היה ברור שקארצב לא רוצה להגיע לכאן ועולה הרבה מאד ולכן התפשרו על נאור.
אני אפילו זוכר דיווחים על זה שאמרו לבכר שהכסף שיחסך ישמש לרכישת קשר אחורי בפרופיל גבוה מקארצב בקיץ.
לגבי גוני, הפער בין התרומה שלו כשהקבוצה עם הכדור לכשהיא בלי הכדור הוא גדול מדי.
הוא אמנם עוזר להניע את הכדור וכל הזמן מתפנה לשטח (לכן, לא ברור גם למה הוא לא מעז לקדם את המשחק להתקפה), אבל כשצריך לעשות הגנה הוא בעיקר איטי מדי ומאבד כל ערך.
-
Jerry
- אלוף המדינה
אף אחד לא יצליח להסביר לי בהיגיון איך הלמך הזה מקבל דקות בזמן שזערורה ביציע, כן הם לא באותה עמדה אבל מעדיף את הכישרון של זערורה על פניו והאמת שגם על פני ג'אבר
אנחנו לא רואים אותם באימונים.Jerry כתב: 28 יולי 2023, 15:41 אף אחד לא יצליח להסביר לי בהיגיון איך הלמך הזה מקבל דקות בזמן שזערורה ביציע, כן הם לא באותה עמדה אבל מעדיף את הכישרון של זערורה על פניו והאמת שגם על פני ג'אבר
עובדתית, בכר לא נתן לזערורה לשחק ואחרי שהחליפו מאמן, זערורה בדרך החוצה מהסגל.
-
Jerry
- אלוף המדינה
אימונים שמימונים. ראיתי את זערורה בנוער, ראיתי אותו בעפולה, הילד ענק. איפה הוא ואיפה הלמך הירושלמי. זערורה בגיל 24 הולך לשחק באירופה, נאור עוד רגע יוצא בהשאלה לכפר קאסםברק.י כתב: 29 יולי 2023, 12:40אנחנו לא רואים אותם באימונים.Jerry כתב: 28 יולי 2023, 15:41 אף אחד לא יצליח להסביר לי בהיגיון איך הלמך הזה מקבל דקות בזמן שזערורה ביציע, כן הם לא באותה עמדה אבל מעדיף את הכישרון של זערורה על פניו והאמת שגם על פני ג'אבר
גם דין דוד שחקן הרבה יותר טוב מפיירו והוא גם לא משחק בהרכב. לא תמיד המאמן יודע מה נכון וטוב.ברק.י כתב: 29 יולי 2023, 12:40אנחנו לא רואים אותם באימונים.Jerry כתב: 28 יולי 2023, 15:41 אף אחד לא יצליח להסביר לי בהיגיון איך הלמך הזה מקבל דקות בזמן שזערורה ביציע, כן הם לא באותה עמדה אבל מעדיף את הכישרון של זערורה על פניו והאמת שגם על פני ג'אבר
חחחחח אי אפשר לנהל דיון ככה. הייתה בקשה להסבר הגיוני, אז נתתי הסבר הגיוני. להגיד ״אימונים שממימונים״ ושלא תמיד המאמנים יודעים מה נכון וטוב (גם בכר, גם דגו וגם וייזינגר שאימן אותו שנתיים בעפולה) זה לחסום את הדיון עם טענות שאפשר להגיד על כל דבר. יכול להיות גם שזערורה צריך להיות החלוץ הפותח באותה מידה.
ושלא תטעו - אני מחזיק מזערורה פוטנציאל ולא ממש רואה את גוני מחזיק את האמצע.
ושלא תטעו - אני מחזיק מזערורה פוטנציאל ולא ממש רואה את גוני מחזיק את האמצע.
-
שוער עולה
- תוקע יתד בהרכב
והקשר בין נאור לזערורה הוא?
אחד קשר אחורי, השני שחקן כלבו התקפי
זה שזערורה שיחק בעפולה גם בעמדות אחוריות יותר, לא אומר שהוא יכול לשחק כקשר 6 במכבי חיפה
זה שזערורה שיחק בעפולה גם בעמדות אחוריות יותר, לא אומר שהוא יכול לשחק כקשר 6 במכבי חיפה
נערך לאחרונה על ידי שוער עולה ב 29 יולי 2023, 15:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אני לא הבנתי מה הקשר.
טוב שלא כעסתם על זה שנאור משחק כי בגלל זה כיוף לא בשער.
טוב שלא כעסתם על זה שנאור משחק כי בגלל זה כיוף לא בשער.
אופטימיות במכבי חיפה
-
Jerry
- אלוף המדינה
אמרתי בהתחלה שהם לא אותה עמדה אבל בוא במצב הנוכחי מעדיף לשחק עם קשר אמצע/התקפי כמו ג'אבר וזערורה מאשר עם הלמך. בכל מקרה אני חושב שזערורה יצליח לצאת לאירופה אם יעשה הסבה קצת אחורה, יש לו את היכולת לזהשוער עולה כתב: 29 יולי 2023, 14:58 והקשר בין נאור לזערורה הוא?
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
גוני נאור לא הייתה החתמה רעה בזמנו לכשלעצמה, זה שהוא הגיע כמחליף של נטע זה ההזיה הגדולה. הוא היה טוב מאוד (בקנה מידה של הפועל ירושלים) ואם היה מגיע כקשר הרביעי-חמישי כפרוספקט מעניין שיכול להתפתח זה החתמה שהיא בגדול בסדר ואין לי בעיה שפעם בכמה זמן ננסה לעשות החתמות כאלה. (כלומר שחקנים צעירים שאין עליהם דיבור והייפ גדול מידי בליגה אבל שנותנים עונות טובות בקבוצות שלהם- דוגמאת חזיזה בזמנו)
-
Jerry
- אלוף המדינה
אתה מסתלבט? היה החתמה מזעזעת וכולם חשבו כך חוץ מגאוני הסטטיסטיקה שרואים נתונים מול העיניים ולא כדורגל. בהפועל ירושלים הוא היה גרוע ועדיין המשחק ההגנתי שלהם החמיא להם כי זה אפשר לו רק למסור אחורה והצידה והיו הרבה שחקנים מסביבו מה שהסתיר את האיטיות שלוThe real Tsepo כתב: 29 יולי 2023, 15:32 גוני נאור לא הייתה החתמה רעה בזמנו לכשלעצמה, זה שהוא הגיע כמחליף של נטע זה ההזיה הגדולה. הוא היה טוב מאוד (בקנה מידה של הפועל ירושלים) ואם היה מגיע כקשר הרביעי-חמישי כפרוספקט מעניין שיכול להתפתח זה החתמה שהיא בגדול בסדר ואין לי בעיה שפעם בכמה זמן ננסה לעשות החתמות כאלה. (כלומר שחקנים צעירים שאין עליהם דיבור והייפ גדול מידי בליגה אבל שנותנים עונות טובות בקבוצות שלהם- דוגמאת חזיזה בזמנו)
הוא פשוט שחקן חלש שהיה ברור שלא מתאים לקבוצה גדולה, סוג של מנשה זלקה ודיא לבדידי.
חזיזה ואשכנזי היו פוטנציאל מעניין ושניהם הצליחו והתאימו לקבוצה גדולה, נאור היה ברור שהוא שחקן של קטנות כמו שלי ברור שזערורה יכול להצליח אצלנו גם בקישור מול הקבוצות שמתבנקרות 99% מהזמן. מקווה שלא יעשו את הטעות להשאיל אותו ולהשאיר את נאור, זה יהיה הזוי גם בשביל אלברמן
אני ממש לא מסכים.
הכי גרוע ששחקן במשבצת של קשר רביעי/חמישי במכבי חיפה יכול להיות זה רועי גורדנה של ב"ש בעונה שעברה. פחות מזה זה פשוט לא מתאים.
גוני נאור כמובן היה שחקן הרכב בהפועל ירושלים, אבל זה לא שווה כלום.
בתור קשר חמישי בסגל פה הוא לא מספיק טוב, וצריך שיהיה מינימום של משהו להתלהב ממנו בשחקן כדורגל כדי להביא אותו למכבי חיפה.
לא הגיוני להביא למכבי שחקנים, שיסלח לי, שפשוט אין בהם כלום ואף תכונה אחת טובה שאתה אומר וואלה תראה איך הוא מחלץ או וואלה תראה איך הוא מניע כדור.
כלום.
הכי גרוע ששחקן במשבצת של קשר רביעי/חמישי במכבי חיפה יכול להיות זה רועי גורדנה של ב"ש בעונה שעברה. פחות מזה זה פשוט לא מתאים.
בתור קשר חמישי בסגל פה הוא לא מספיק טוב, וצריך שיהיה מינימום של משהו להתלהב ממנו בשחקן כדורגל כדי להביא אותו למכבי חיפה.
לא הגיוני להביא למכבי שחקנים, שיסלח לי, שפשוט אין בהם כלום ואף תכונה אחת טובה שאתה אומר וואלה תראה איך הוא מחלץ או וואלה תראה איך הוא מניע כדור.
כלום.
אופטימיות במכבי חיפה
- The real Tsepo
- הענק הירוק
ממש לא מסתלבט. זו דעתי. אני לא מסתכל על סטטיסטיקה בשום צורה ועדיין התרשמתי ממנו יחסית וחשבתי שאולי יתפתח ממנו משהו.Jerry כתב: 29 יולי 2023, 15:38אתה מסתלבט? היה החתמה מזעזעת וכולם חשבו כך חוץ מגאוני הסטטיסטיקה שרואים נתונים מול העיניים ולא כדורגל. בהפועל ירושלים הוא היה גרוע ועדיין המשחק ההגנתי שלהם החמיא להם כי זה אפשר לו רק למסור אחורה והצידה והיו הרבה שחקנים מסביבו מה שהסתיר את האיטיות שלוThe real Tsepo כתב: 29 יולי 2023, 15:32 גוני נאור לא הייתה החתמה רעה בזמנו לכשלעצמה, זה שהוא הגיע כמחליף של נטע זה ההזיה הגדולה. הוא היה טוב מאוד (בקנה מידה של הפועל ירושלים) ואם היה מגיע כקשר הרביעי-חמישי כפרוספקט מעניין שיכול להתפתח זה החתמה שהיא בגדול בסדר ואין לי בעיה שפעם בכמה זמן ננסה לעשות החתמות כאלה. (כלומר שחקנים צעירים שאין עליהם דיבור והייפ גדול מידי בליגה אבל שנותנים עונות טובות בקבוצות שלהם- דוגמאת חזיזה בזמנו)
הוא פשוט שחקן חלש שהיה ברור שלא מתאים לקבוצה גדולה, סוג של מנשה זלקה ודיא לבדידי.
חזיזה ואשכנזי היו פוטנציאל מעניין ושניהם הצליחו והתאימו לקבוצה גדולה, נאור היה ברור שהוא שחקן של קטנות כמו שלי ברור שזערורה יכול להצליח אצלנו גם בקישור מול הקבוצות שמתבנקרות 99% מהזמן. מקווה שלא יעשו את הטעות להשאיל אותו ולהשאיר את נאור, זה יהיה הזוי גם בשביל אלברמן
אני בספק גם אם הכרת את חזיזה ואשכנזי בזמנו. אני די בטוח שאתה עושה ניתוח רטרואקטיבי ביחס למה שהצליח ומה שלא. ואם כן מוריד בפניך את הכובע על הזיהוי המדויק בשלושת המקרים (לא ציני)
כך או כך אין לי בעיה פעם בכמה זמן לנסות החתמות כאלו
נערך לאחרונה על ידי The real Tsepo ב 29 יולי 2023, 15:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
אני חייב לומר שכן היו דברים שאהבתי אצלו והתלהבתי מהם באופן יחסי כפוטנציאל (תכונות שלא רואים אותן בשום צורה אצלנו וזה עליו), אבל זה כבר דעת כדורגל. אני מסכים שכרגע ברור שזה לא קרוב לרמה והוא לא מתאים. ואני גם חושב שאם היה בא תיאורטית 6 מפלצת במקום נטע בינואר + גוני זה לא היה כל כך מפריע לנו היום.Apoc כתב: 29 יולי 2023, 15:41 אני ממש לא מסכים.
כלום.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
ואגב שוב, יש הבדל בין גוני נאור שבא להיות אופציה שלישית-רביעית בקישור לבין איתמר ניצן שבא להיות שוער ראשון
-
Jerry
- אלוף המדינה
שחקן כזה לא צריך להגיע לכאן מלכתחילה, אין לו שום פוטנציאל להצליח בקבוצה גדולה, אולי כבלם אבל הוא לא מספיק חכם בשביל זה לדעתיKevinDurant כתב: 29 יולי 2023, 16:11 ואגב שוב, יש הבדל בין גוני נאור שבא להיות אופציה שלישית-רביעית בקישור לבין איתמר ניצן שבא להיות שוער ראשון
- The real Tsepo
- הענק הירוק
קשה להתעקש איתך על משהו שכרגע מוכח כנכון, אבל בזמנו כן היו בו דברים שבעיניי הראו פוטנציאל. (הוא חשב יותר קדימה וידע להשתחרר עם הכדור בצורה מצויינת מה שהוא לא הראה אצלנו בשום שלב).Jerry כתב: 29 יולי 2023, 16:17שחקן כזה לא צריך להגיע לכאן מלכתחילה, אין לו שום פוטנציאל להצליח בקבוצה גדולה, אולי כבלם אבל הוא לא מספיק חכם בשביל זה לדעתיKevinDurant כתב: 29 יולי 2023, 16:11 ואגב שוב, יש הבדל בין גוני נאור שבא להיות אופציה שלישית-רביעית בקישור לבין איתמר ניצן שבא להיות שוער ראשון
ההחתמה שלו בשעתו היא הזויה כי הוא בא כמחליף לנטע, אבל אפשר פעם בכמה חלונות (ובצורה מדודה ושקולה) להביא שחקן שיש לו פוטנציאל, שאתה עוד לא יודע אם יוכל להצליח בקבוצה גדולה ואולי לפגוע בו וככה להפסיק מדי פעם להיות תלוי בישראלים עם תג מחיר הזוי
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
הוא חצי שנה פה והוא מפוחד רצח. איך אפשר לעשות פעולות יפות ולהראות תכונות שיש לך כשאתה מפחד על כל דבר, היו כמה וכמה פעמים שהוא יכל לקדם את המשחק קדימה והוא מסר רוחב או אחורה, זה בלתי נסבל, או שיגדל ביצים או שישב בספסל, אם הוא לא יוכל להתנער מהפחד המוגזם שהוא מציג אז הוא לא ישתפר יותר מהכלום שכרגע אנחנו רואים, וזה לגמרי עליו.
הפועל ירושלים היה המועדון שגדל בו כל החיים ושיחק בו, לא היה לו מה לפחד שם והיו דברים מעבר למסירות רוחב ומסירות אחורה, ברגע שהוא משחק אצלינו והוא משקשק בביצים (אין לי הגדרה אחרת לפחד המוגזם שהוא מציג במשחק שלו) אי אפשר לראות שום דבר מיזה, זה לא יעזור לנו ובטח לא יעזור לו העניין הזה.
הפועל ירושלים היה המועדון שגדל בו כל החיים ושיחק בו, לא היה לו מה לפחד שם והיו דברים מעבר למסירות רוחב ומסירות אחורה, ברגע שהוא משחק אצלינו והוא משקשק בביצים (אין לי הגדרה אחרת לפחד המוגזם שהוא מציג במשחק שלו) אי אפשר לראות שום דבר מיזה, זה לא יעזור לנו ובטח לא יעזור לו העניין הזה.
שמע קארצב שחקן שאי אפשר לבנות עליו אז לא יודע כמה הוא צדק.
הוא סכנת כרטיס אדום כל משחק.
יש לו גם אופי בעייתי. מעבר לזה שהמחיר שלו היה מוגזם והוא בכלל לא רצה להיות פה. יחד עם זאת, אם הוא היה מגיע אלינו הוא היה מפלצת.
כך או כך, זו לא חוכמה גדולה לדרוש את קארצב כשהוא הקשר היחיד בשוק באותו חלון שיכול היה להשתלב בסגל בוודאות. את אותה עין מקצועית יש גם לברק יצחקי ולכל אוהד כדורגל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
החוכמה זה להביא שחקן בינוני שלא משדרג אותך בשום צורה ולא מתאים לרמה של הקבוצה?ברק.י כתב: 29 יולי 2023, 18:57יש לו גם אופי בעייתי. מעבר לזה שהמחיר שלו היה מוגזם והוא בכלל לא רצה להיות פה. יחד עם זאת, אם הוא היה מגיע אלינו הוא היה מפלצת.
כך או כך, זו לא חוכמה גדולה לדרוש את קארצב כשהוא הקשר היחיד בשוק באותו חלון שיכול היה להשתלב בסגל בוודאות. את אותה עין מקצועית יש גם לברק יצחקי ולכל אוהד כדורגל.
לא לסלף את מה שאמרתי בבקשה.Shocking4U כתב: 30 יולי 2023, 01:42החוכמה זה להביא שחקן בינוני שלא משדרג אותך בשום צורה ולא מתאים לרמה של הקבוצה?ברק.י כתב: 29 יולי 2023, 18:57יש לו גם אופי בעייתי. מעבר לזה שהמחיר שלו היה מוגזם והוא בכלל לא רצה להיות פה. יחד עם זאת, אם הוא היה מגיע אלינו הוא היה מפלצת.Hulk כתב: 29 יולי 2023, 18:33
שמע קארצב שחקן שאי אפשר לבנות עליו אז לא יודע כמה הוא צדק.
הוא סכנת כרטיס אדום כל משחק.
הטענה הייתה שלהתעקש על קארצב לא מעיד על עין מקצועית או יכולת ניהול גבוהה. לדרוש את קארצב כמאמן זה המובן מאליו. ולצד זאת, זה לא אומר שרכישה של גוני היא כן החלטה חכמה ופורצת דרך.