נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

חזיזוש
הענק הירוק

Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

שליחה על ידי חזיזוש »

לי אישית אין הרבה זעם וביקורת על הקושי בלמצוא את ה-6 המתאים השובר שוויון, זה נטו מתסכל ואני מאמין שזה מסתכל גם את אלברמן וכל מי שעובד על זה במועדון. אני בטוח שבסוף יגיע לכאן הקשר הזה ואני גם מוכן לספוג את הנזק שייגרם בגלל זה, לצורך העניין אפילו אם נעוף מהמוקדמות בגלל זה. זה נסלח מבחינתי כי ברור לי שנעשים כל המאמצים להביא לפה את הפלאניץ' לאמצע והיה פה קיץ חריג של נאחס.

אבל אם נצא לעונה הזאת עם איתמר ניצן כשוער ראשון זה יהיה מחדל בלתי נסלח ואני באמת אתאכזב קשות אם זה משהו שהם לא מתעסקים בו כרגע. לא מצליח לדמיין סרט שהם רגועים בנושא הזה.
ואין לי שום בעיה עם איתמר ניצן, אני באמת חושב שהוא היה אחלה שוער בנתניה וביתר. אבל מרגיש לי תלוש לגמרי שזו באמת ההחלטה ואין שום תוכנית לגבי זה, זה יהיה מאכזב מאוד.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

אלברמן המפקיר.
מסכן דגו כואב לי עליו,גם ככה הנקודת פתיחה שלו סופר נמוכה,אז גם כל ההצהרות של מעטפת ושחקנים במליונים מתגלים כבולשיט אחד ענק.
התנהלות יהירה שמזכירה ימים קשים. יש לי מילים קשות על הקיץ הזה ועל כל הנוגעים בדבר אבל עדיף שאני אסתום,נקווה שזה לא יתפוצץ לקהל הרחב בפנים ביום רביעי כי באמת שמבחינתי זאת תיהיה נקודת שפל.
כמו שמישהו אחר כתב פה אחרי עונת שיא מפוארת והכנסות חסרות תקדים לביזיון שקורה כאן עכשיו צריך להיות באמת מוכשר מאוד.
5 שחקנים חסרים ולאף אחד לא אכפת.
מתסכל מאוד. איפה האירגון שבמקום לזרוק אבוקות שיתחיל להזיז פה באמת דברים
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

חזיזוש כתב: 31 יולי 2023, 12:32 לי אישית אין הרבה זעם וביקורת על הקושי בלמצוא את ה-6 המתאים השובר שוויון, זה נטו מתסכל ואני מאמין שזה מסתכל גם את אלברמן וכל מי שעובד על זה במועדון. אני בטוח שבסוף יגיע לכאן הקשר הזה ואני גם מוכן לספוג את הנזק שייגרם בגלל זה, לצורך העניין אפילו אם נעוף מהמוקדמות בגלל זה. זה נסלח מבחינתי כי ברור לי שנעשים כל המאמצים להביא לפה את הפלאניץ' לאמצע והיה פה קיץ חריג של נאחס.

אבל אם נצא לעונה הזאת עם איתמר ניצן כשוער ראשון זה יהיה מחדל בלתי נסלח ואני באמת אתאכזב קשות אם זה משהו שהם לא מתעסקים בו כרגע. לא מצליח לדמיין סרט שהם רגועים בנושא הזה.
ואין לי שום בעיה עם איתמר ניצן, אני באמת חושב שהוא היה אחלה שוער בנתניה וביתר. אבל מרגיש לי תלוש לגמרי שזו באמת ההחלטה ואין שום תוכנית לגבי זה, זה יהיה מאכזב מאוד.
חזיזוש אני באמת מקנא באופטימיות שלך.
חסר לך הרבה יותר מקשר 6,בקושי יש לך עומק איכותי בסגל
אין שוער
חסרים שני קשרי אמצע
מגן שמאל
וקיצוני

אני לא אתפלא אם חזרנו לתקופת הפלסטרים
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

מאוויס צ'יבוטה סיכם את תנאיו בהפועל ת"א.
עדיין יש פער בינינו לבין הבכיינים.
מאמין שזה יסגר על 400 אלף יורו + בונוסים.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

רק מכבי כתב: 31 יולי 2023, 12:39 מאוויס צ'יבוטה סיכם את תנאיו בהפועל ת"א.
עדיין יש פער בינינו לבין הבכיינים.
מאמין שזה יסגר על 400 אלף יורו + בונוסים.
אנחנו רוצים זכות ראשונים על אחד הישראלים, מקווה שישראלוב ולא קנצפלסוקי הפלופ
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

חבל רציתי שימנפו את מאוויס ודהן על טרייד כלשהו בתוך הליגה. מה אפשר לצפות כבר בקיץ הזה
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

חזיזוש כתב: 31 יולי 2023, 12:32 לי אישית אין הרבה זעם וביקורת על הקושי בלמצוא את ה-6 המתאים השובר שוויון, זה נטו מתסכל ואני מאמין שזה מסתכל גם את אלברמן וכל מי שעובד על זה במועדון. אני בטוח שבסוף יגיע לכאן הקשר הזה ואני גם מוכן לספוג את הנזק שייגרם בגלל זה, לצורך העניין אפילו אם נעוף מהמוקדמות בגלל זה. זה נסלח מבחינתי כי ברור לי שנעשים כל המאמצים להביא לפה את הפלאניץ' לאמצע והיה פה קיץ חריג של נאחס.

אני מסכים איתך בעיקרון ואני עוד איכשהו מנסה לחכות לסוף הקיץ לראות מה מי מו. ועדיין הייתי מן הסתם פחות ביקורתי ויותר סבלני כלפי הקשר שמנסים להביא, אם הייתי רואה שהכל דופק מסביב בשאר העמדות. כרגע יש המון חורים בנוסף להמון מחדלים שכבר נעשו, אז סוגיית ה6 מתפרשת אצלי יותר כמו אימפוטנטיות וחוסר יכולת מאשר "לא רוצים להתפשר".
איבדנו את סאן ודילן ואין מחליף
אין לנו שוער ראשון רציני
יש לנו קשר אחד שאתה יכול לבנות עליו באופן עיקבי.
יש לנו חלוץ שאסור שיסגור פה עוד שנה שלמה, שתופס משבצת של זר.
כל הסוגיות הנ''ל צריכות להיסגר ואז אני אהיה סבלני כלפי ה6 המיוחל.
אני הראשון שמנסה להיות אופטימי וסבלני ועוד מחכה לראות את ההתפתחויות. אבל כרגע ההתנהלות בלתי נסלחת
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

מה שהכי חסר בסדר יורד:
קשר 6
שוער
קיצוני
מגן שמאלי מחליף

מה שעוד רצוי בסדר יורד:
קשר אמצע נוסף
בלם מחליף
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

The real Tsepo כתב: 31 יולי 2023, 12:56 חבל רציתי שימנפו את מאוויס ודהן על טרייד כלשהו בתוך הליגה. מה אפשר לצפות כבר בקיץ הזה
רצינו גם שימנפו את הכסף שנכנס מהצ'מפיונס. נראה לי שכבר הבנו לאן הקיץ הזה הולך.
קשר 6 שינסה להסוות בפני האוהדים את כל המחדלים שיש פה ולהציג תמונה שרוצים להשקיע. וזהו.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

greenguy כתב: 31 יולי 2023, 12:37

חזיזוש אני באמת מקנא באופטימיות שלך.
חסר לך הרבה יותר מקשר 6,בקושי יש לך עומק איכותי בסגל
אין שוער
חסרים שני קשרי אמצע
מגן שמאל
וקיצוני

אני לא אתפלא אם חזרנו לתקופת הפלסטרים
איפה כתוב שאני אופטימי?
הדבר היחיד שאני אומר זה שאני לא חושב שאלברמן לא מודע לזה שניצן לא מתאים להיות שוער ראשון במכבי חיפה. הוא לא חתיכת מפגר שרואה כדורגל מאתמול. זה ההיגיון הבריא שמבוסס על 3 שנים שהוא בתפקיד. אני אומר- אם זה יקרה ולא עשו כלום כדי להביא לפה שוער זה יהיה מחדל משוגע.

להגיד כל היום "חזרנו לתקופת הפלסטרים" וכל מיני דברים כאלו זה דווקא הדבר שלא מבוסס על כלום. אני אישית מאוד אתפלא אם פתאום אלברמן קם בבוקר והחליט שהקטע שלו זה שיטת הפלסטרים.
נערך לאחרונה על ידי חזיזוש ב 31 יולי 2023, 13:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

אליאור כתב: 31 יולי 2023, 13:16 מה שהכי חסר בסדר יורד:
קשר 6
שוער
קיצוני
מגן שמאלי מחליף

מה שעוד רצוי בסדר יורד:
קשר אמצע נוסף
בלם מחליף
בלם מחליף בעיניי יותר חשוב אחרי שוער וקשר 6. אנחנו יודעים כמעט בוודאות שסק לא יהיה חודש חודשיים באמצע העונה. מטריף אותי שהמועדון לא בפאניקה מזה. מגן שמאלי עוד אפשר לנסות לאלתר איכשהו עם חזיזה או קנדיל עם רגל הפוכה.

הירידה מסק לדהן זה ירידה שאי אפשר לכמת אותה בכלל
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

לגבי השוער, אלברמן רוצה להשאיר את הדלת לגוש פתוחה מתוך משאלת לב/הערכה שלו שגוש בסוף יחזור לכן לדעתי לא חותך את ניצן או מביא לו שוער על הראש.
לדעתי הוא מחזיק מכיוף שוער לגיטימי ולכן הוא לא בהיסטריה לגבי זה.
מכאן והלאה זה כבר על מסאי ותוך כמה זמן יבין שניצן זה לא זה וייתן לכיוף את המושכות.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

דל''פ: אני הייתי מנסה לסגור את קני סייף (יודע שהוא הוצע בעבר ונדחה).
ככה אני מרוויח כמה דברים:
1. יכול להחליף את קורנו בצורה טובה במערך של 3 בלמים (הרבה יותר איכותי מבלטקסה כמגן תוקף, בטח ובטח מחג'ג' ושות').
2. כשרוצים לשמור על מערך 2 בלמים, ולהיות יותר התקפיים, אז הוא כמגן שמאל יכול להיות פתרון מעניין.
3. יודע לשחק טוב ב-2 הכנפיים. עם דגש על צד ימין. כרגע יש לנו רק שחקן אחד שיודע לשחק בצד ימין על הקו עם רגל הפוכה, וזה סבע, וגם הוא לא שחקו קו טבעי. יש את חלאיילי אבל הוא אחד שיותר מצטרף כחלוץ, והוא גם ימני ברגל ולא משחק עם רגל הפוכה.
ובכלל, עמדת שמאל יחסית משופעת בשחקנים (דולב, ליאור, סוף שיכול לשחק שם, שיבלי שאולי ייצא להשאלה, חג'ג' וכו) ובצד ימין אין הרבה מה לתת שם מעבר לחלאיילי וסבע.
כך שאחרי העזיבה של צ'יבוטה, ועם ההבנה שחג'ג' לא ברמה, ושיבלי כנראה יושאל, ועם חוסר וודאות לגבי סוף, אז סייף יכול לתת פתרון טוב בנושא.

עקבתי אחריו ובכלל אחרי נפצ'י בעונה שעברה גם בגללו, וגם דוניו, וג'אבר, הוא סיים שם עונה טובה מאוד. סיים בליגה עם 11 בישולים וארבעה שערים, והיה מאוד מעורב במשחק ההתקפה.

כמובן שמביא את בלטקסה בלי קשר אליו. כי צריך גם עוד בלם.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

מעדיף כבר את חגג על קני סייף, הוכיח בנבחרת שהוא טוב כמגן בשלושה בלמים, ועם פוטנציאל לא רע.
אומנם הוא פצוע אבל אני מגשש מה עם גרופר עם נגיד חוזר באוקטובר מהפציעה שלו עדיף כבר ללכת עליו.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

אני חושב שאנחנו לא נשחק הרבה עם שלושה בלמים השנה. עדיף להביא מגן שמאלי עם מנטליות הגנתית כי קורנו יותר התקפי.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

The real Tsepo כתב: 31 יולי 2023, 13:41
אליאור כתב: 31 יולי 2023, 13:16 מה שהכי חסר בסדר יורד:
קשר 6
שוער
קיצוני
מגן שמאלי מחליף

מה שעוד רצוי בסדר יורד:
קשר אמצע נוסף
בלם מחליף
בלם מחליף בעיניי יותר חשוב אחרי שוער וקשר 6. אנחנו יודעים כמעט בוודאות שסק לא יהיה חודש חודשיים באמצע העונה. מטריף אותי שהמועדון לא בפאניקה מזה. מגן שמאלי עוד אפשר לנסות לאלתר איכשהו עם חזיזה או קנדיל עם רגל הפוכה.

הירידה מסק לדהן זה ירידה שאי אפשר לכמת אותה בכלל
צודק. הייתי שם בלם מחליף אחרי קיצוני ימין מה שאין בכלל בסגל, אבל כל אחד ומה שהוא חושב.
השורה התחתונה היא שאיך שהוא מדברים על קשר 6 כאילו זה הדבר היחיד שיעשה את ההבדל בעונה הזו, ואני משוכנע שזה לא. זה שאין לנו קיצוני זה חמור מאוד בעיניי כי ברור שסבע לא מתאים. וזה שיש לנו שלושה שחקנים על אותה עמדה מראה על בנייה לקויה מאוד של הסגל. אין לשרי, רפאלוב וסבע מה לעשות בקבוצה אחת. היה הכרחי להביא קיצוני במקום רפאלוב ולתת לסבע ולשרי להתחרות על מקום בהרכב.
ההתאמה והבנייה של המערך חשובה יותר מהכל, גם אם זה אומר לוותר על שחקנים יותר טובים (כמו רפאלוב לסגל, או שרי להרכב) ולהביא שחקנים שיש להם פוטנציאל אבל פחות מוכחים (כמו דוידה). וגם אם זה אומר להביא זר שיהיה קיצוני. זה נראה לא טוב כשכל המשחק שלנו מרוכז באמצע ואין לנו בכלל צד ימין.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

ראו את זה טוב מאד כשחלאילי נכנס, גם אם הוא בוסר ועדיין לא מוכן, עצם זה שהוא שחקן שמשחק במקום הנכון שלו- על הקו, ריווח את המשחק וסידר לנו עוד אופציות.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

dyarok כתב: 31 יולי 2023, 14:48 ראו את זה טוב מאד כשחלאילי נכנס, גם אם הוא בוסר ועדיין לא מוכן, עצם זה שהוא שחקן שמשחק במקום הנכון שלו- על הקו, ריווח את המשחק וסידר לנו עוד אופציות.
נכון. בגלל זה אני מעדיף אותו בהרכב על שרי או סבע.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

אני חושב שכולם קוטלים מוקדם מידי את התפקוד של סבע בימין. המשחקים נגד המלטזים זה לא אינדיקציה לכלום ונגד שריף שיחקנו 3-5-2. הוא שיחק על האגף רק נגד ביתר וממש לא הייתי מבטל את זה על סמך זה.
צריך לתת לו את הזמן (בכללי הוא עד עכשיו לא בשיא) ומאמין שיהיה בסדר.
זה מרגיש לי סיסמא שאומרים מהר מידי בתקשורת על סמך משחק וחצי
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

The real Tsepo כתב: 31 יולי 2023, 16:16 אני חושב שכולם קוטלים מוקדם מידי את התפקוד של סבע בימין. המשחקים נגד המלטזים זה לא אינדיקציה לכלום ונגד שריף שיחקנו 3-5-2. הוא שיחק על האגף רק נגד ביתר וממש לא הייתי מבטל את זה על סמך זה.
לפחות בעיניי זו לא סיסמה. הלוואי שאתבדה אבל אני לא חושב שהתכונות שלו מתאימות לאגף כמו לאמצע.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

אליאור כתב: 31 יולי 2023, 16:17
The real Tsepo כתב: 31 יולי 2023, 16:16 אני חושב שכולם קוטלים מוקדם מידי את התפקוד של סבע בימין. המשחקים נגד המלטזים זה לא אינדיקציה לכלום ונגד שריף שיחקנו 3-5-2. הוא שיחק על האגף רק נגד ביתר וממש לא הייתי מבטל את זה על סמך זה.
לפחות בעיניי זו לא סיסמה. הלוואי שאתבדה אבל אני לא חושב שהתכונות שלו מתאימות לאגף כמו לאמצע.
הוא לא שחקן אגף קלאסי אבל זה בסדר גמור מבחינתי וממש לא מלחיץ אותי שהוא יתפקד כסוג של חלוץ צד (אלירן עטר סטייל). רואים שהוא לא בפוקוס בלי קשר לעמדה ושווה לתת לזה עוד צ'אנס וזמן.
נגד שריף שהוא שיחק באמצע כחלוץ שני הוא בקושי השתלט על כדורים ועשה פעולות חיוביות (חוץ ממסירה אחת גאונית). אני ממש לא דואג בפן הזה, פשוט שיחזור לכושר ומאמין שיהיה יותר מבסדר
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

The real Tsepo כתב: 31 יולי 2023, 16:21
הוא לא שחקן אגף קלאסי אבל זה בסדר גמור מבחינתי וממש לא מלחיץ אותי שהוא יתפקד כסוג של חלוץ צד (אלירן עטר סטייל). רואים שהוא לא בפוקוס בלי קשר לעמדה ושווה לתת לזה עוד צ'אנס וזמן.
נגד שריף שהוא שיחק באמצע כחלוץ שני הוא בקושי השתלט על כדורים ועשה פעולות חיוביות (חוץ ממסירה אחת גאונית). אני ממש לא דואג בפן הזה, פשוט שיחזור לכושר ומאמין שיהיה יותר מבסדר
מול שריף הוא שיחק יחד עם שרי ואני לא חושב שזה אופטימלי.
לאלירן עטר היה דריבל ומהירות והוא יותר מתאים לאגף מסבע.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

אליאור כתב: 31 יולי 2023, 16:30
The real Tsepo כתב: 31 יולי 2023, 16:21

מול שריף הוא שיחק יחד עם שרי ואני לא חושב שזה אופטימלי.
לאלירן עטר היה דריבל ומהירות והוא יותר מתאים לאגף מסבע.
לסבע יש דריבל יותר טוב מאצילי לדוגמא (שלא הצליח לעבור קונוס בערך שנה שעברה חוץ מלחתוך לאמצע) ולא בטוח שפחות מהירות (גם לא מעטר שאצלנו כבר לא היה כל כך מהיר)
אני באמת חושב שסתם ממהרים לפסול ושהוא יכול להיות מצויין שם
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

צריך להגיד גם שהעובדה שדניאל לא נותן כלום התקפי מאגף ימין מסרסת מאוד את האגף, ופוגעת בכל שחקן אגף שישחק שם.
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

ממליץ ממש לאנשים פה לראות את הקטע של אורי קופר אתמול בתכנית מתחממים של ספורט 5 על סבע, קטע מעניין ונכון, ואחת הסיבות לכך שסבע נעלם ונבלע.
לאלה שלא ראו: (קחו בחשבון שעדיף לראות את הקטע כי זה מצורף עם סרטונים של המהלכים המדוברים)
מראים שם קטעים של התנועה החכמה של סבע בין הקווים בין השחקנים שבהם הוא מתפנה וכל פעם הוא לא מקבל את הכדור, לא מגוני, לא ממוחמד ולא מדניאל באגף, הוא מוסר עושה תנועה בין הקווים ונשאר פנוי ולא מקבל כדור.
לכן אחת הסיבות להעילמות שלו היא העובדה שגם הקבוצה לא יודעת לשחק איתו, יש לך שחקן שנע לעומק ואין לך חלק אחורי שיודע לתת לו את הפס הנכון קדימה, בגלל זה הקשר האחורי חייב להיות טכני עם מסירות מקדמות מעולות, ברגע שיהיה שחקן כזה אני מאמין שסבע יראה יותר טוב ויקבל יותר כדורים, כרגע לראות את המהלכים האלה וכמה הוא היה פנוי וכמה התנועה שעשה הייתה חכמה והוא לא קיבל את הכדור זה די מעצבן כי המשחק שלנו הופך לעקר מאוד, אם הוא ושרי יצטרכו כל פעם לרדת למטה כי גוני ומוחמד לא מסוגלים לתת מסירות מקדמות טובות זה מעקר את המשחק מאוד ומבטל את התנועה שלהם כי אין להם עם מי לעשות דאבל פס חוץ מאחד עם השני ועם חזיזהץ (כשחזיזה הוא זה שנע קדימה בין הקווים והם אלה שמוסרים לו כמו שהיה מול המלטזים)
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

כל פעם נכנס לנושא חלון העברות ולא מבין מה הקשר של הנושא האחרון המדובר לנושא עצמו
מה קשור סבע והתפקוד שלו באגף למצב השחקנים המועמדים למכבי חיפה בחלון הזה?
אני צריך אנתרופולוג שיסביר לי

מה עם ינעל אמבוק אין חדש?
המועמדים בחלון הזה זה כמו ריג'נים במנג'ר
(דוראנט בשלב הזה אתה בא ואומר שהחיים הם לא מנג'ר כי מישהו הזכיר את המילה מנג'ר)
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

Apoc כתב: 31 יולי 2023, 16:45 כל פעם נכנס לנושא חלון העברות ולא מבין מה הקשר של הנושא האחרון המדובר לנושא עצמו

אנשים פה מדברים על זה שצריך חיזוק באגף ימין כחלק מדיון מלפפונים אז מן הסתם זה פותח דיון על אגף ימין אצלנו ועל הצורך/היעדר הצורך להביא לשם שחקן.
אתה לא מצפה שכל פעם שעולה דיון שנגזר מנושא שקשור לחלון העברות באוטמט נעבור לנושא המיועד. אם מגזימים ונסחפים לכמה עמודים תמיד יש את מנהלי הבורד שמעירים על זה :)
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

GreenGlory כתב: 31 יולי 2023, 16:43 ממליץ ממש לאנשים פה לראות את הקטע של אורי קופר אתמול בתכנית מתחממים של ספורט 5 על סבע, קטע מעניין ונכון, ואחת הסיבות לכך שסבע נעלם ונבלע.
לאלה שלא ראו: (קחו בחשבון שעדיף לראות את הקטע כי זה מצורף עם סרטונים של המהלכים המדוברים)
מראים שם קטעים של התנועה החכמה של סבע בין הקווים בין השחקנים שבהם הוא מתפנה וכל פעם הוא לא מקבל את הכדור, לא מגוני, לא ממוחמד ולא מדניאל באגף, הוא מוסר עושה תנועה בין הקווים ונשאר פנוי ולא מקבל כדור.
לכן אחת הסיבות להעילמות שלו היא העובדה שגם הקבוצה לא יודעת לשחק איתו, יש לך שחקן שנע לעומק ואין לך חלק אחורי שיודע לתת לו את הפס הנכון קדימה, בגלל זה הקשר האחורי חייב להיות טכני עם מסירות מקדמות מעולות, ברגע שיהיה שחקן כזה אני מאמין שסבע יראה יותר טוב ויקבל יותר כדורים, כרגע לראות את המהלכים האלה וכמה הוא היה פנוי וכמה התנועה שעשה הייתה חכמה והוא לא קיבל את הכדור זה די מעצבן כי המשחק שלנו הופך לעקר מאוד, אם הוא ושרי יצטרכו כל פעם לרדת למטה כי גוני ומוחמד לא מסוגלים לתת מסירות מקדמות טובות זה מעקר את המשחק מאוד ומבטל את התנועה שלהם כי אין להם עם מי לעשות דאבל פס חוץ מאחד עם השני ועם חזיזהץ (כשחזיזה הוא זה שנע קדימה בין הקווים והם אלה שמוסרים לו כמו שהיה מול המלטזים)
זה בדיוק מה שרשמתי פה לפני איזה שבוע. צריך להביא קשר לאמצע שמסוגל לתת מסירה קדימה ולא רק שחקן שהוא "6" קלאסי.

אני אפילו חושב שצריך שחקן שהוא יותר 8 סטייל פאני או 6 "לייט" כמו נטע מאשר שחקן כמו גלזר

Apoc כתב: 31 יולי 2023, 16:45 כל פעם נכנס לנושא חלון העברות ולא מבין מה הקשר של הנושא האחרון המדובר לנושא עצמו

החיים זה לא מנג'ר אחי
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

גל אלברמן הגיע היום למשרדים. מה הוא עשה היום לדעתכם? חוץ מכמובן לאכול סלט בהרכבה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

The real Tsepo כתב: 31 יולי 2023, 18:47 גל אלברמן הגיע היום למשרדים. מה הוא עשה היום לדעתכם? חוץ מכמובן לאכול סלט בהרכבה
מנסח הצעה במייל על בלטקסה שגדולה יותר ביורו אחד מההצעה הקודמת ושולח ל info@fkaustriawien.com ומצחקק בהנאה
אופטימיות במכבי חיפה
נעול