MH13 TILL I DIE כתב: ↑27 יולי 2023, 22:13
גם אוהדי פאוק היום הדליקו... זה היה ויהיה חלק מהכדורגל ואם רוצים לעמוד בשורה אחת עם הקהלים הטובים באירופה מדי פעם הרחקות ממשחקי חוץ הן חלק מהעניין
לא הבנתי, המטרה של הקהל זה להתחרות עם קהלים אחרים מי יותר טוב, או לדחוף את הקבוצה?
את מי זה מעניין להיות בשורה אחת עם פאוק או דורטמוד?
אף אחד לא שם קומץ להחליט על קהל שלם ולדפוק אותו רק כי הם מתעקשים על משהו, זו חוצפה.
ויש לי הרבה דברים להגיד על הארגונים שמוסיפים המון ליציע, זה לא נותן להם זכויות שבגללם אלפים והקבוצה עצמה יענשו.
גם אוהדי פאוק היום הדליקו... זה היה ויהיה חלק מהכדורגל ואם רוצים לעמוד בשורה אחת עם הקהלים הטובים באירופה מדי פעם הרחקות ממשחקי חוץ הן חלק מהעניין
לא הבנתי, המטרה של הקהל זה להתחרות עם קהלים אחרים מי יותר טוב, או לדחוף את הקבוצה?
אף אחד לא שם קומץ להחליט על קהל שלם ולדפוק אותו רק כי הם מתעקשים על משהו, זו חוצפה.
ויש לי הרבה דברים להגיד על הארגונים שמוסיפים המון ליציע, זה לא נותן להם זכויות שבגללם אלפים והקבוצה עצמה יענשו.
זה לא בהכרח מי יותר טוב, זה חלק מהמחיר של להיות קהל בטופ האירופי ולא קהל קונצרטים
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס... יענק'לך!
זה לא בהכרח מי יותר טוב, זה חלק מהמחיר של להיות קהל בטופ האירופי ולא קהל קונצרטים
וזה שווה גם -2 נקודות בליגה, ויציעים סגורים בסמי עופר בממוצע כל עשרה משחקים?
וזה שווה גם -2 נקודות בליגה, ויציעים סגורים בסמי עופר בממוצע כל עשרה משחקים?
יציעים סגורים כל הגדולות קיבלו ולצערי גם יקבלו... 2 נקודות, הם פתחו פה תקדים לא ספורטיבי ומסוכן, אסור להשלים עם זה, אבל בקצב הזה עוד קבוצות יקבלו
הקהל הזה גם מביא נקודות בין היתר, גם בזכות מופעי הפירו המטורפים
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
Hulk כתב: ↑31 יולי 2023, 14:48
שימשיכו ללכת ראש בראש עם המשטרה, ממשיכים להפקיר את הקבוצה בשם האגו שלהם.
ולמה המשטרע ממשיכה ללכת ראש בראש?
הרי כל חמור יודע שהכנסת תופים לא קשורה לפירוטכניקה שהם מנסים למנוע. אם משתמשים בתופים כדי להבריח, הבעיה היא רק שלהם בכך שהם לא בודקים את התופים מספיק טוב
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
הרי כל חמור יודע שהכנסת תופים לא קשורה לפירוטכניקה שהם מנסים למנוע. אם משתמשים בתופים כדי להבריח, הבעיה היא רק שלהם בכך שהם לא בודקים את התופים מספיק טוב
המשטרה ארגון מחליא ורקוב אין ויכוח, מצפה מהארגון להיות בוגר וחכם ולא צודק, שורה תחתונה מאז ההודעה שלהם הורידו למועדון 2 נקודות ואסרו על הכנסת ציוד עידוד, אז לא נראה לי שהצליח להם.
המשטרה ארגון מחליא ורקוב אין ויכוח, מצפה מהארגון להיות בוגר וחכם ולא צודק, שורה תחתונה מאז ההודעה שלהם הורידו למועדון 2 נקודות ואסרו על הכנסת ציוד עידוד, אז לא נראה לי שהצליח להם.
הארגונים עושים את מה שהם עושים כבר שנים שזה לתמוך בקבוצה בכל אמצעי אפשרי... אם מישהו מה"אחראים" מחליט לפוצץ הכל ולקבל החלטות שרירותיות על סמך האגו שלו, זה עניין שלו
אם המשטרע לא היו מתערבים באלוף האלופים המופע היה עובר חלק בתוך היציע ולא היו נסיבות מחמירות ולא נעליים... אבל מה יעשה אוהד שמדליק אבוקה והמשטרע מנסה להיכנס ליציע לעצור אותו תוך סיכון חיי אדם (הרבה יותר מכל מופע פירוטכני אפשרי)? מה למשל מונע מהם לאפשר הכנסת תופים נגד שריף? שיבדקו את התופים יותר טוב אם כל כך כואב להם
ואופ"א מאפיה איתנו או בלעדינו, כמעט כל קהל בטופ האירופי קיבל הרחקות כאלה ואחרות ממשחקי חוץ
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
GKagelmacher כתב: ↑31 יולי 2023, 16:12
מחטיל אתה אהובי
אתה מצדיק את זריקת האבוקות לדשא במלטה ובאלוף האלופים?
כי אם כן אז אתה בעצם אומר שאתה בעד הורדת נקודות ועונשים ללא קהל.
הבנתי נכון?
בוא נפריד,
לגבי זריקת האבוקות לדשא במלטה עשו את זה כדי שכביכול במידה ונעפיל לשלב בתים אירופאי עדיף שהתנאי יחול במוקדמות. די חשיבה חכמה לדעתי כדי לתת שואו בשלב בתים.
לגבי זריקת האבוקות לדשא באלוף האלופים זה משהו שלא אמור לקרות. תשים לב שהמטרה של הארגון זה אבוקות ביציע ולא בדשא ב99 אחוז מהפעמים כל עוד זה בשליטתם (בוא נוציא את משחק האליפות הראשון מול ב״ש מהסיפור לדוגמא). מול ביתר השוטרים פשוט עלו להרביץ לארגון ככה שמי שעם אבוקה ביד השוטר ישבור לו תעצמות + מעצר + הרחקה מהמגרשים.
כל עוד זה תלוי בארגון האבוקות ישארו ביציע ולא בדשא, שם מקומם.
אם תרצו לשמוע את דעתי בהרחבה אשמח פשוט נראה שכולם פה אנטי מראש נגד ארגון שמקדיש יום יום שעה שעה ומלווה את הקבוצה לכל מקום גם אם הוא לא צודק בהכל.
אנחנו בעד העידוד ובעד הצבעוניות
וגם אמרתי שתרמתי לקופים מכיסי באהבה כי הם עושים עבודת קודש
אבל אני לא יכול לקבל את זה שיש עונש רדיוס והורדת נקודות ועדיין עושים את זה. יכלו להתאפק לגלות בגרות בתור האירגון שאמור לעזור לקבוצה
אף אחד לא בעד המשטרה וזה ידוע שהמשטרה זה ביזיון אחד גדול. אבל ההתנהגות הזאת זה בדיוק לשחק לידיים שלהם שיגידו אמרנו לכם הקהל של מכבי חיפה חוליגן ומתפרע.
קצת התחשבות וחוכמה לא היה מזיק לאף אחד. כרגע זה משחקי אגו שלצערי אין סיכוי מול המשטרה,בכל זאת זה ארגון גדול הרבה יותר
לדעתי האישית החלטה לא נכונה לא לנסות לעודד בכל זאת, גם שתיקה למשך 13 דקות ו - 12 שניות עם שלטי מחאה מאולתרים היתה מעבירה את המסר... עם כל הכבוד למכבי הם צריכים היום את הקהל וכמו במספר הזדמנויות לפוצץ הכל בעונה שעברה, חושב שהיה עדיף שיתחשבנו עם הגורמים העוינים בדרך שלהם
שוב, לא אומר שחלילה אשבור מחאה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
Jerry כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 17:07
מעבירים את הלחץ על המשטרה, בכל מקרה תרבות עידוד חשובה יותר מכל משחק ספציפי, המשטרה וההתאחדות מנסים לכופף את הארגונים ולגמור את תרבות העידוד בארץ
איזה לחץ יש פה על המשטרה?
מעניין להם את קצה הקצה של הזין הקטן ומפוצץ האגו שלהם שהקופים לא מעודדים.
מילא אם ההנהלה הייתה נכנסת מתחת לאלונקה לטובת הקופים ונגד המשטרה, הייתי מבין שזה מנוף לחץ רציני שמצטלם רע. אבל ככה? רק עשית להם כיף
מעבירים את הלחץ על המשטרה, בכל מקרה תרבות עידוד חשובה יותר מכל משחק ספציפי, המשטרה וההתאחדות מנסים לכופף את הארגונים ולגמור את תרבות העידוד בארץ
מילא אם ההנהלה הייתה נכנסת מתחת לאלונקה לטובת הקופים ונגד המשטרה, הייתי מבין שזה מנוף לחץ רציני שמצטלם רע. אבל ככה? רק עשית להם כיף
לא מסכים, זה לא משחק ליגה נגד סכנין, זה משחק צ'מפיונס שכל המדינה רואה. אני מאמין שזה יביא להתערבות של התקשורת ושר הספורט על סמך מקרי עבר. יש כאן מלחמה על התודעה מעל הכל
לא מסכים, זה לא משחק ליגה נגד סכנין, זה משחק צ'מפיונס שכל המדינה רואה. אני מאמין שזה יביא להתערבות של התקשורת ושר הספורט על סמך מקרי עבר. יש כאן מלחמה על התודעה מעל הכל
זה שהקופים לא מעודדים מונע מהמשחק להיות משוחק או משודר? אז כל מי שצופה בטלוויזיה ישמע פחות אווירה.
אתה מדבר על הגורמים שרואים ברדיוסים ויציעים ללא קהל כענישה לגיטימית שחלה על משחקי עונה בליגה.