ציפיות לעונת 2023-2024
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- DelPiero
- הענק הירוק
ציפיות לעונת 2023-2024
אז בהתאם להתפתחיות עד כה (ובזה אני מתכוון גם - סבע וג׳וש אאוט - ולא יגיעו מחליפים באותה רמה) - מה הצפיות שלכם לעונה הקרובה?
בהתאם ליוהרה וכל הדברים המעצבנים שמגיעים מההנהלה שלנו, כולל התתייחסות לשחקנים, ההצעות המעליבות, הקטע המעצבן עם המנויים, המינוי היהיר של דגו, והשכונה עם השחקנים שמבריזים...
אני לא מצפה כרגע ליותר ממקום שלישי ובמקרה הטוב פלייאוף קונפרנס.
מה אתכם ? מה התחושות שלכם ?
בהתאם ליוהרה וכל הדברים המעצבנים שמגיעים מההנהלה שלנו, כולל התתייחסות לשחקנים, ההצעות המעליבות, הקטע המעצבן עם המנויים, המינוי היהיר של דגו, והשכונה עם השחקנים שמבריזים...
אני לא מצפה כרגע ליותר ממקום שלישי ובמקרה הטוב פלייאוף קונפרנס.
מה אתכם ? מה התחושות שלכם ?
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
Re: ציפיות לעונת 2023-2024
אתן דל''פ:
אני חושב שגם אם בכר , פאני ואצילי היו נשארים לא היינו לוקחים אליפות. הקבוצה לא הייתה טובה בחלקים גדולים מהעונה שעברה, ממש סחטנו ניצחונות עם המון מזל. ואם לא הקלף הזה של אול אין שברק שלף בפלייאוף עם סבע, ושימוש בתמריץ של ''אליפות בעונת צמפיונס'' לא היינו עושים את זה (וכן, גם חולשה של מכבי ת''א תרמה). ברור לכולם שזה לא היה עובד העונה. אני לא חושב שזו הייתה עונת עליונות אדירה על הליגה, ולא חושב שאפשר היה למנף את זה לעוד אליפות.
ולכן אני פחות מתרגש מכל העזיבות. ומבין שזה עונת חילופי דורות. הימרו על מסאיי, שאם יצליח זה מאמן לכמה שנים קדימה, ואם לא, הניסוי כשל ויתקדמו הלאה.
הציפייה שלי לקראת העונה הקרובה היא בכמה מישורים:
א. קמפיין אירופי טוב שיביא הרבה נקודות דירוג. אם זה בבתים של האירופית, אז להיאבק על אחד משלושת המקומות הראשונים (מקום 1-2 עולה לשלב הבא. אבל קשה מאוד. מקום שלישי נופל לנוק אאוט מול המקום השני בקונפרנס). או אחד משני המקומות בקונפרנס. קמפיין כזה יביא להמשך החזרת הדירוג. וזה משמעותי ומאוד.
ב. להיות ''בעניין''. להיות בצמרת להיאבק, להיות צמודים למוליכת הטבלה. אסור להגיע לשנה שבה יש פער גדול מהצמרת.
ג. פיתוח צעירים עד כמה שאפשר. אולי זה יהיה כיוף, אבל אשמח לראות דקות לאחד מבין אלימלך/פיינגולד, דקות משמעותיות לסוף, הזדמנויות לחג'ג', ומי מבין שיבלי/חלאיילי שישאר בקבוצה.
להערכתי נסיים 2/3, כן נדבר בצמרת, אבל מרגיש שהפעם תהיה תחרות טובה יותר מצד ב''ש, ובעיקר מצד מכבי ת''א.
ובנוסף להערכתי ונעשה עונה אירופית יפה בבתים של הקונפרנס.
על הגביע אני לא מדבר. מדובר במכבי חיפה אחרי הכל.
*דיסקליימר: צריך להמתין לסגל הסופי כמובן, אבל זה נכתב בהתחשב בכך שגוש וסבע לא יהיו פה.
אני חושב שגם אם בכר , פאני ואצילי היו נשארים לא היינו לוקחים אליפות. הקבוצה לא הייתה טובה בחלקים גדולים מהעונה שעברה, ממש סחטנו ניצחונות עם המון מזל. ואם לא הקלף הזה של אול אין שברק שלף בפלייאוף עם סבע, ושימוש בתמריץ של ''אליפות בעונת צמפיונס'' לא היינו עושים את זה (וכן, גם חולשה של מכבי ת''א תרמה). ברור לכולם שזה לא היה עובד העונה. אני לא חושב שזו הייתה עונת עליונות אדירה על הליגה, ולא חושב שאפשר היה למנף את זה לעוד אליפות.
ולכן אני פחות מתרגש מכל העזיבות. ומבין שזה עונת חילופי דורות. הימרו על מסאיי, שאם יצליח זה מאמן לכמה שנים קדימה, ואם לא, הניסוי כשל ויתקדמו הלאה.
הציפייה שלי לקראת העונה הקרובה היא בכמה מישורים:
א. קמפיין אירופי טוב שיביא הרבה נקודות דירוג. אם זה בבתים של האירופית, אז להיאבק על אחד משלושת המקומות הראשונים (מקום 1-2 עולה לשלב הבא. אבל קשה מאוד. מקום שלישי נופל לנוק אאוט מול המקום השני בקונפרנס). או אחד משני המקומות בקונפרנס. קמפיין כזה יביא להמשך החזרת הדירוג. וזה משמעותי ומאוד.
ב. להיות ''בעניין''. להיות בצמרת להיאבק, להיות צמודים למוליכת הטבלה. אסור להגיע לשנה שבה יש פער גדול מהצמרת.
ג. פיתוח צעירים עד כמה שאפשר. אולי זה יהיה כיוף, אבל אשמח לראות דקות לאחד מבין אלימלך/פיינגולד, דקות משמעותיות לסוף, הזדמנויות לחג'ג', ומי מבין שיבלי/חלאיילי שישאר בקבוצה.
להערכתי נסיים 2/3, כן נדבר בצמרת, אבל מרגיש שהפעם תהיה תחרות טובה יותר מצד ב''ש, ובעיקר מצד מכבי ת''א.
ובנוסף להערכתי ונעשה עונה אירופית יפה בבתים של הקונפרנס.
על הגביע אני לא מדבר. מדובר במכבי חיפה אחרי הכל.
*דיסקליימר: צריך להמתין לסגל הסופי כמובן, אבל זה נכתב בהתחשב בכך שגוש וסבע לא יהיו פה.
- hezildo
- מכונת תארים
אין לי ציפיות מהעונה הזאת.
אם נעשה מקום 2-3 ונגיע לשלב בתים כל שהוא זה יהיה הישג מבחינתי.
אם נעשה מקום 2-3 ונגיע לשלב בתים כל שהוא זה יהיה הישג מבחינתי.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- מכונת תארים
המטרה, בעיני, היא אותה מטרה שהייתה בעונה הראשונה של בכר - ללכת בכל הכוח על אליפות, גם אם צריך "להקריב" מפעלים אחרים, ותוך מחשבה על כך שהקבוצה העונה תהיה הבסיס לשושלת הקרובה. אני מבין ש-"עונה רביעית" היא תמיד קשה ושהחלון הזה מורכב ולכן, צריכים להיות ריאליים. ומהצד השני, אי אפשר לזרוק הכל לפח ולא להיות תחרותיים.
הבהרה - האמירה שהקבוצה תהיה הבסיס לשנים הקרובות לא מכוונת לזה שצריך לשלב פה שחקני בית צעירים כמו פיינגולד וחלאיילי, אלא לזה שצריכה להיות חשיבה אסטרטגית מי יהיו השחקנים שיובילו את הקבוצה גם בעונה הבאה ובעוד שתי עונות (לדוג', שון) ומי יהיו השחקנים שצריכים לעשות את קפיצת המדרגה ולהפוך למשמעותיים יותר (לדוג', ג'אבר).
עריכה: הסתייגות נוספת וחשובה - המטרות עשויות להשתנות עוד 10 פעמים עד שנסיים את החלון.
הבהרה - האמירה שהקבוצה תהיה הבסיס לשנים הקרובות לא מכוונת לזה שצריך לשלב פה שחקני בית צעירים כמו פיינגולד וחלאיילי, אלא לזה שצריכה להיות חשיבה אסטרטגית מי יהיו השחקנים שיובילו את הקבוצה גם בעונה הבאה ובעוד שתי עונות (לדוג', שון) ומי יהיו השחקנים שצריכים לעשות את קפיצת המדרגה ולהפוך למשמעותיים יותר (לדוג', ג'אבר).
עריכה: הסתייגות נוספת וחשובה - המטרות עשויות להשתנות עוד 10 פעמים עד שנסיים את החלון.
- Judokan
- סמל ירוק
אי אפשר לפתוח נושא כזה עכשיו, לפני שהסגל סגור.
עצם ההנחה שלך שסבע וג'וש עוזבים ולא מגיעים מחליפים הולמים כבר ממחישה את זה.
באותה מידה אפשר להניח שניכשל ואז לעשות סקר עד כמה
עצם ההנחה שלך שסבע וג'וש עוזבים ולא מגיעים מחליפים הולמים כבר ממחישה את זה.
באותה מידה אפשר להניח שניכשל ואז לעשות סקר עד כמה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בוא נראה איזה סגל יעמידו פה כדי לקבוע מה הציפיות. קשה לי לאמוד כרגע לאן העונה הזאת הולכת כשאני לא יודע מה קורה עם סבע, מי השוער, איזה קשר מגיע וכו׳.
- DelPiero
- הענק הירוק
בסדר ברור שהתחשוות עוד עלולות להשתנות, בהתאם לרכש. אבל בכוונה פתחתי עכשיו כדי לראות כמה אנחנו מתהפכים כמו סטייקים בהמשך, אם בכלל
מדובר על ציפיות כרגע בהתאם לתחושות. התחושות הן שסבע וג׳וש לא ישארו, וזה לא-לא סביר לחשוב שלא ישארו.
מדובר על ציפיות כרגע בהתאם לתחושות. התחושות הן שסבע וג׳וש לא ישארו, וזה לא-לא סביר לחשוב שלא ישארו.
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
מקום 5-6 יחשב הצלחה
-
- מחוזר באירופה
אי אפשר לדעת
יש הרבה סימני שאלה שלא תלויים בנו
הפועל ב''ש תעשה את קפיצת המדרגה?
מכבי ת''א יביאו 2-3 זרים טובים?
יהיה לנו הגרלות קלות או קשות?
מי יהיה השוער ג'וש כהן או איתמר ניצן?
דגו מאמן טוב או רע או בינוני או מצוין?
הדבר הכי גרוע בעיני יהיה אם נצליח בזכות הגרלות קלות באירופה או אליפות שבה אנחנו הכי פחות גרועים. זה יגרום לשחר לעשות עוד נזק לקבוצה שבטווח הארוך זה יזיק לנו. העליה המקרית לצ'מפיונס עם אלישע והאליפות השלישית בעיקר נטעה את הכישלון של העשור לפני בכר
יש הרבה סימני שאלה שלא תלויים בנו
הפועל ב''ש תעשה את קפיצת המדרגה?
מכבי ת''א יביאו 2-3 זרים טובים?
יהיה לנו הגרלות קלות או קשות?
מי יהיה השוער ג'וש כהן או איתמר ניצן?
דגו מאמן טוב או רע או בינוני או מצוין?
הדבר הכי גרוע בעיני יהיה אם נצליח בזכות הגרלות קלות באירופה או אליפות שבה אנחנו הכי פחות גרועים. זה יגרום לשחר לעשות עוד נזק לקבוצה שבטווח הארוך זה יזיק לנו. העליה המקרית לצ'מפיונס עם אלישע והאליפות השלישית בעיקר נטעה את הכישלון של העשור לפני בכר
- Apoc
- יו״ר הבורד
פלייאוף עליון. פחות מזה זה כישלון. אני יכול להבין אם מכבי נתניה ועוד אחת כזאת יעקפו אותנו, אין הצדקה לזה ש6 קבוצות בליגה יסיימו מעלינו את העונה הסדירה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
כרגע (עם דגש על כרגע) המצב לא נראה טוב בכלל, יותר מידי חורים ומעט מידי פתרונות.
אבל כל עוד היריבות לא עושות מהלכים יוצאים דופן אנחנו עדיין מועמדים לאליפות לדעתי.
אבל כל עוד היריבות לא עושות מהלכים יוצאים דופן אנחנו עדיין מועמדים לאליפות לדעתי.
-
- אלוף המדינה
מקום שני/ שלישי בלי שום תואר העונה, כרגיל נפתח חלש ואז יחליפו מאמן והכל ישתנה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- DelPiero
- הענק הירוק
-
- אלוף המדינה
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
לא מופיע בסקר... הציפיות שלי מכל עונה של מכבי חיפה:
1. מינימום מאבק אליפות עד הסוף (אגב, מעדיף מקום שלישי 4 נקודות ממקום ראשון ממקום שני 20 נקודות ממקום ראשון)
2. כאלופה, מינימום שלב בתים אירופי (אם קונפרנס רצוי גם מעבר)
1. מינימום מאבק אליפות עד הסוף (אגב, מעדיף מקום שלישי 4 נקודות ממקום ראשון ממקום שני 20 נקודות ממקום ראשון)
2. כאלופה, מינימום שלב בתים אירופי (אם קונפרנס רצוי גם מעבר)
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
-
- קפטן ירוק
הציפיות שלי- מינוף ההצלחה כדי לחזק את הקבוצה במקומות הנכונים, צוות מקצועי בכיר, סגל רחב למקרי פציעות/עומס/הרחקות/גיוון מערכים....
ואז התעוררתי שטוף זיעה ומקלל ב 42 שפות שונות.
כזה אני.
ואז התעוררתי שטוף זיעה ומקלל ב 42 שפות שונות.
כזה אני.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הציפיות שלי: שיגיע קשר אחורי לפני ספטמבר
-
- קודם כל נאמנות
אל תגזים אחי, לך על דברים ריאלים.
למשל, שהפערים יצטמצמו מול בלטסקה עד ספטמבר או שעלי מוחמד יחתום ממש על החוזה ל 3 שנים.
כל דבר מעבר, זה בונוס.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
- Smile
- מנהל הבורד
לא ציפיות אלא תחזיות שלי:
נתחרה עם הגמלים על מקום 2
בינואר יביאו לנו איזה לגיונר
נגיע לבתים בקורנפלקס ונסיים שם מקום 3
אלברמן יתראיין בסוף העונה ויספר לנו על ההצלחה המסחררת שלו להשאיר את סבע בקבוצה