Hulk כתב: ↑30 יולי 2023, 00:46
הוא לא צריך להישאר פה עוד דקה, מטריף אותי המחשבה שמצטרך לסבול אותו עוד עונה.
אותי מטריף שהבאנו את שוראנוב שאני לא רואה איך יקבל דקות בגלל הקיבעון הזה שפיירו צריך לקבל דקות והרי המחליף שלו זה דין, תנו לילד לשחק, את הגול שהוא נתן במחנה פיירו לא יביא גם עוד 801595 ניסיונות
מסכים, אני מאוד מחזיק משוראנוב יש לו איכויות ויסודות שאין לאף חלוץ בסגל שלנו, רק שיעבדו איתו על להיות יותר חי במשחק ויתנו לו ביטחון וזה מפלצת לליגה שלנו.
פיירו צריך להיות החלוץ שעולה בדקה 60 כדי להוסיף עוד מסה ונוכחות או לשמור על הכדור בהנחה ורוצים שישאר.
בליגה אני אתכם עם שורא. צריך לתת לו ביטחון ודקות, והא גם יותר מתאים לסגנון שמשחקים בליגה שלנו.
באירופה ובטח מול בלמים כמו של שריף, צריך לשחק עם פיירו (ועם עוד מישהו לידו, הוא פשוט הרבה יותר טוב כשיש לידו עוד חלוץ. ראינו את זה במוקדמות בעונה שעברה).
ברק.י כתב: ↑02 אוגוסט 2023, 23:04
משחק טוב מאד שלו וחבל שהוא לא יצא ממנו עם מספרים.
מה זה חבל שלא יצא עם מספרים? זה נשמע כאילו היה חסר לו גרוש ללירה. בשביל להביא מספרים צריך איכויות שאין לו.
היו מצבים שהוא פספס שהן לא רק קשורות לטכניקה שלו. אלו החטאות שקורות. הן כן יכלו להיכנס.
מעבר לזה, אפשר לאחל לו מספרים גם בלי קשר למה שהוא מסוגל לתת. אני מאד אשמח גם אם קורנו יבקיע, והוא לא בדיוק שחקן שמאיים לשער.
אחלה משחק שלו, עבד כמו משוגע בשביל כל הקבוצה. לשם שינוי גם השתלט יפה על כדורים עם הגב לבלמים כשניסו לשלוח לעומק.
נתן שתי הכנסות כדור טובות שלא נוצלו + בישול. קצת יותר תשומת לב וגם היה גול בקרוס של שרי.
אני מקווה שנראה יותר מהפיירו הזה במשחקים הבאים. אבל בעיקר שישחקו כבר עם חלוץ שני אמיתי לידו. הגול של שוראנוב זו דוגמה מושלמת ליתרונות שיש בזה. גם השטח שהיה לדוד לגול השלישי כששני שחקני הגנה עם פיירו בתוך הרחבה.
ככל שנעבור יותר שלבים באירופה ונהפוך יותר ויותר לאנדרדוג מול קבוצות אירופאיות איכותיות, ככה החשיבות שלו תבוא יותר לידי ביטוי.
בליגה אין צורך באיכויות שהוא נותן לנו , והחסרונות הברורים שלו בתור חלוץ בולטים הרבה יותר.
onn כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:42
ככל שנעבור יותר שלבים באירופה ונהפוך יותר ויותר לאנדרדוג מול קבוצות אירופאיות איכותיות, ככה החשיבות שלו תבוא יותר לידי ביטוי.
בליגה אין צורך באיכויות שהוא נותן לנו , והחסרונות הברורים שלו בתור חלוץ בולטים הרבה יותר.