חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
לפעמים גם לא לחכות עד סוף החלון זה לא צעד נכון
אם כל הסגל יושלם ורק יחכו לחלוץ זה בסדר שידחו את זה כמה שיותר כדי להביא את השחקן הנכון עבורם
אם כל הסגל יושלם ורק יחכו לחלוץ זה בסדר שידחו את זה כמה שיותר כדי להביא את השחקן הנכון עבורם
אופטימיות במכבי חיפה
ראשית אם זה נכון- זה חלום שלי אישית..ברק.י כתב: 24 יוני 2022, 08:23
הימורים איזה דף פייסבוק מעלה את זה ראשון ומסביר שזה יהיה המחליף של פאני, למרות שכרגע אין מקום לעוד זרים?
זו הקבוצה שגדלתי עליה מהילדות והמשחקים הראשונים שראיתי בחיים הם במגרש הביתי שלה.
לגבי השחקן עצמו- לא ראיתי הרבה משחקים (הפרשי השעות..) אבל מהמעט שראיתי נראה לי בעל אופי התקפי ..
בהחלט מדובר בכישרון ואם זו הרמה שמכוונים אליה- אז שאפו.
בגדול הקבוצה הזאת היא חממה לכשרונות צעירים, רשימת הכשרונות שעברו דרכה בצעירותם או יצאו מקבוצות הנוער שלה בלתי נגמרת- החל מדייגו אבל גם ריקלמה, רדונדו ועוד מיליון..
חוץ מזה חש מצב שמתבלבלים עם הצהבת ...
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
בחלון העברות אתה יודע איפה אתה מתחיל ואתה לא יודע איפה אתה מסיים.Apoc כתב: 24 יוני 2022, 08:53 לפעמים גם לא לחכות עד סוף החלון זה לא צעד נכון
אם יש שמות שעקבת אחריהם כל הקיץ והם רלוונטיים לעכשיו לא בטוח שהם יהיו רלוונטים עוד חודש ואתה רוצה גם להקל על השחקן ולתת לו להשתלב בצורה טובה ובלי לחץ.
אם יש מועמד טוב שמאמינים בו שילכו עליו, לא חייב להביא בכוח שחקן ב2 מיליון יורו כדי לסמן V.
סונדגרן בא בחינם וסטריין בא ב300 אלף יורו דמי העברה לכאורה, אז העסקה של סטריין עדיפה?
אגב, גם בכר וגם אלברמן אוהבים מאוד לסגור קבוצה לפני המחנה אימונים ואלברמן אמר שהוא אפילו מוכן להתפשר על המועמד בשביל זה.
לא חושב שיחכו יותר מדי ואני מאמין שקורים הרבה דברים מאחורי הקלעים, פשוט אף אחד לא יודע
אני לא רואה את זה נסגר בשבוע הקרוב, לדעתי ימשיכו לנסות.
אופטימיות במכבי חיפה
- Smurk
- אגדה ירוקה
אם זה לא ייסגר בשבוע הקרוב אז שיעברו הלאה. בסוף גם המועמדים האחרים יעברו קבוצה ובאמת תישאר תקוע עם הדוד של מרלון דה חסוס.
יענקל'ך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
בוא נעשה רגע סיכום קצר. יש 3 שמות של חלוצים שיצאו לתקשורת, פיירו וירמייף הגיעו מדיווחים מחו''ל (בדר''כ יותר אמין) ונונו דה קוסטה הגיע דרך וואלה של שלמה וייס.
העניין עם דה קוסטה שהפרופיל שלו שונה לגמרי משל השאר, הוא יותר חלוץ שני ודומה למה שיש לנו ולא חלוץ מטרה כמו שטוענים שמחפשים פה.
כלומר אני נוטה להאמין שהוא שם פחות רלוונטי
העניין עם דה קוסטה שהפרופיל שלו שונה לגמרי משל השאר, הוא יותר חלוץ שני ודומה למה שיש לנו ולא חלוץ מטרה כמו שטוענים שמחפשים פה.
כלומר אני נוטה להאמין שהוא שם פחות רלוונטי
- KevinDurant
- חבר בבורד
אגב, בהמשך לדיווח של אתמול מצרפת על מיליון יורו האוהדים שלהם מגיבים ואומרים שזו הצעה מביכה והוא שווה הרבה יותר מזה
-
רונן22
- שחקן העונה
לא רואה שום סיבה להחתים שחקנים בלחץ, שיקחו את הזמן. לליגת האלופות לא נעפיל. ומה שיש לנו כרגע מספיק טוב בשביל להעפיל לשלב בתים של הקורנפלקס
- Smurk
- אגדה ירוקה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
אמרו לעצמם אוהדי ונציה ופיזה לפני שנה…
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
גם אצלם זו לא בדיוק בחירה טרויויאלית. הקישור שלהם עמוס משלנו.dyarok כתב: 24 יוני 2022, 08:56ראשית אם זה נכון- זה חלום שלי אישית..ברק.י כתב: 24 יוני 2022, 08:23
הימורים איזה דף פייסבוק מעלה את זה ראשון ומסביר שזה יהיה המחליף של פאני, למרות שכרגע אין מקום לעוד זרים?
זו הקבוצה שגדלתי עליה מהילדות והמשחקים הראשונים שראיתי בחיים הם במגרש הביתי שלה.
לגבי השחקן עצמו- לא ראיתי הרבה משחקים (הפרשי השעות..) אבל מהמעט שראיתי נראה לי בעל אופי התקפי ..
בהחלט מדובר בכישרון ואם זו הרמה שמכוונים אליה- אז שאפו.
בגדול הקבוצה הזאת היא חממה לכשרונות צעירים, רשימת הכשרונות שעברו דרכה בצעירותם או יצאו מקבוצות הנוער שלה בלתי נגמרת- החל מדייגו אבל גם ריקלמה, רדונדו ועוד מיליון..
חוץ מזה חש מצב שמתבלבלים עם הצהבת ...
מצד שני, גם אוהדי ב״ש דיברו על מכירה של אלחמיד במחיר של מבאפה.KevinDurant כתב: 24 יוני 2022, 11:20 אגב, בהמשך לדיווח של אתמול מצרפת על מיליון יורו האוהדים שלהם מגיבים ואומרים שזו הצעה מביכה והוא שווה הרבה יותר מזה
בוואן כותבים שגם סייף בדרך לאפצ'י באקו של עטאא ג'אבר ודוניו - לא יגיע?
אופטימיות במכבי חיפה
-
Jerry
- אלוף המדינה
-
רונן22
- שחקן העונה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
טוב מאוד אם סייף לא יגיע.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
לא הייתי ממהר להאמין לזה. ייתכן שזה שוב תרגיל כדי להלחיץ את מכבי חיפה.
יענקל'ך!
איזה דבילים אנחנו. אחלה שחקן קני. ורסטילי, נותן גיבוי בהמון עמדות.
-
David
- מחוזר באירופה
סייף יכול להגיע בלי קשר למגן זר שיגיע.
הוא יכול לשחק גם בקישור וזה למה בכר מעוניין בו.
הוא יכול לשחק גם בקישור וזה למה בכר מעוניין בו.
יענקל'ך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
סייף שחקן בירידה חדה וממה שראיתי באשדוד בעל בעיות גדולות בכושר גופני. לא צריך אותו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
-
David
- מחוזר באירופה
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
מגן שמאלי כרגע לדעתי יותר חשוב מחלוץ. אין לנו בסגל מגן שמאלי שאפשר לסמוך עליו, בטח לא למוקדמות ליגת האלופות. דינדה ורוקא זה מספיק בטווח הקצר, אז אפשר לטעמי להיסחב עם החתמה של חלוץ זר להמשך הקיץ.