נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
שישי יום של רכש?
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
לא ייתנו לליברמן את התענוג לטבול בהנאה את החלה בחריימה
- Apoc
- יו״ר הבורד
אף יום הוא כבר לא יום של רכש מאז שניצן חתם, בטח מאז שדוד פותח פה נושאים
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כועסים עליו פה על זה שהייתה עסקה די סגורה על אולסק ואז הוא העלה את הדרישות בקטע אחר. גם על סבע הוא דרש מחיר מטורף כשהיה בנתניה ואז מכר לאלונה בב״ש ביותר זול ממה שדרש מאיתנו.חזיזוש כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 20:03אפשר הרחבה על היחסים הלא טובים של סגל עם מכבי חיפהShocking4U כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 19:47למכור לחול זה לא כמו למכור לארץ. הוא גם ספיציפית ביחסים לא טובים עם מכבי חיפה וזה לא סוד. הוא חושב שהם יכולים להיות אחת מהגדולות אז מוכר ביוקר לכל קבוצה בתוך ישראל.Apoc כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 19:39
סגל מכר עכשיו את טוומאסי בחצי מיליון יורו
גם את זלטנוביץ' שאמר שלא ימכור בפחות מ2 מיליון יורו היה מוכר באותו סכום אם היה מקבל הצעה
סגל מוכר במחירים שפויים בניגוד לשם שמנסים להוציא לו
אז את סבע מכר ב2.2, הוא היה שווה יותר
גם קארצב ב2 מיליון זה הגיוני לגמרי
לא רואה איך גנדלמן היה עולה לנו יותר ממה שדין דוד עלה לנו מאשדוד
לא רואה סיבה לחשוב שמישהו אצלנו במערכת מחזיק ממנו מקצועית (ולדעתי בצדק)
- Apoc
- יו״ר הבורד
דווקא מכר לאלונה באותו מחיר על מה אתה מדברShocking4U כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 20:33כועסים עליו פה על זה שהייתה עסקה די סגורה על אולסק ואז הוא העלה את הדרישות בקטע אחר. גם על סבע הוא דרש מחיר מטורף כשהיה בנתניה ואז מכר לאלונה בב״ש ביותר זול ממה שדרש מאיתנו.חזיזוש כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 20:03אפשר הרחבה על היחסים הלא טובים של סגל עם מכבי חיפהShocking4U כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 19:47
למכור לחול זה לא כמו למכור לארץ. הוא גם ספיציפית ביחסים לא טובים עם מכבי חיפה וזה לא סוד. הוא חושב שהם יכולים להיות אחת מהגדולות אז מוכר ביוקר לכל קבוצה בתוך ישראל.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
ראיתי את היחסים המעולים שלנו עם נתניה כשרצינו את ניצן
שם זה נסגר בשנייה
אין פה שום עניין של יחסים רעים, הוא מעדיף למכור שחקנים לחו''ל ולא רוצה לאבד שחקנים שלו בתוך הארץ
שם זה נסגר בשנייה
אין פה שום עניין של יחסים רעים, הוא מעדיף למכור שחקנים לחו''ל ולא רוצה לאבד שחקנים שלו בתוך הארץ
-
- אגדה ירוקה
לדעתי אלברמן פשוט שכח להחליף את הדף בלוח השנה שקיבל מהמועדון. הוא כנרא חושב שעכשיו זו תחילת יולי. מישהו צריך לנסוע אליו לבית להחליף לו את העמוד ולסמן לו את התאריך.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני אצטט את מה שאלכס אומר בטוויטר כי אני מסכים איתו. מדברים על הדמי העברה שמוכנים להשכיב על קשר אבל מה עם שכר? מה גורם למכבי חיפה לחשוב ששחקן כמו צ׳אלובה או אברגל שמרוויחים סכומים דומים למה שמציעים להם פה (צ׳אלובה לדעתי גם מרוויח יותר) יבחרו לעבור לפה רק כי הקבוצה שלהם מוכנה למכור אותם למכבי חיפה. הם מכוונים למועמדים סופר בכירים אבל מציעים להם שכר דומה או אפילו פחות למה שהם מרוויחים כבר עכשיו, אין שום מוטיבציה לשחקנים האלה להצטרף למכבי חיפה.
למה לשחקן כמו צ׳אלובה לעזוב את הארץ מולדת שלו בשביל פחות או במקרה הטוב כסף דומה למה שהוא מרוויח כבר עכשיו + לרדת משמעותית ברמה? למה לאברג׳ל לעזוב ליגה ראשונה בצרפת כשאתה מציע לו כמות כסף נמוכה מהצעה שהוא קיבל בסוך מלוריין.
בעסקאות האלה אין שום היגיון מבחינת השחקן ולכן השחקנים האלה גם לא מגיעים. הם יכולים לסכם אלף פעם עם הקבוצות על 2 מיליון יורו אבל השחקנים עצמם לא ירצו להגיע לפה
למה לשחקן כמו צ׳אלובה לעזוב את הארץ מולדת שלו בשביל פחות או במקרה הטוב כסף דומה למה שהוא מרוויח כבר עכשיו + לרדת משמעותית ברמה? למה לאברג׳ל לעזוב ליגה ראשונה בצרפת כשאתה מציע לו כמות כסף נמוכה מהצעה שהוא קיבל בסוך מלוריין.
בעסקאות האלה אין שום היגיון מבחינת השחקן ולכן השחקנים האלה גם לא מגיעים. הם יכולים לסכם אלף פעם עם הקבוצות על 2 מיליון יורו אבל השחקנים עצמם לא ירצו להגיע לפה
- Liberman
- מנהל הבורד
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- תוקע יתד בהרכב
כסף הוא כמובן פרמטר חשוב, אבל לא חזות הכל ותלוי סיטואציה. אנחנו יכולים להציע מאבק על תארים, השתתפות במפעלים אירופיים ומדינה עם איכות חיים טובה (פחות רלוונטי לשחקנים ממערב אירופה) - ואלה דברים שהמתחרות שלנו לא תמיד יכולות.Shocking4U כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 03:22 אני אצטט את מה שאלכס אומר בטוויטר כי אני מסכים איתו. מדברים על הדמי העברה שמוכנים להשכיב על קשר אבל מה עם שכר? מה גורם למכבי חיפה לחשוב ששחקן כמו צ׳אלובה או אברגל שמרוויחים סכומים דומים למה שמציעים להם פה (צ׳אלובה לדעתי גם מרוויח יותר) יבחרו לעבור לפה רק כי הקבוצה שלהם מוכנה למכור אותם למכבי חיפה. הם מכוונים למועמדים סופר בכירים אבל מציעים להם שכר דומה או אפילו פחות למה שהם מרוויחים כבר עכשיו, אין שום מוטיבציה לשחקנים האלה להצטרף למכבי חיפה.
אברג'יל קיבל מאיתנו, לכאורה, הצעה גבוהה יותר (לא משמעותית) ממה שהרוויח בצרפת ולפי מה שפורסם המוטיבציה שלו הייתה בכלל קשורה למוצא היהודי שלו.
צ'אלובה זה שחקן שאמנם מרוויח הרבה יותר, אבל נמצא בסיטואציה לא טובה מבחינה מקצועית (שחקן ספסל) ובקבוצה בליגה השניה.
התופעה ששחקנים מוותרים על אלטרנטיבות עם שכר גבוה יותר היא לא חריגה.
- benrey
- הענק הירוק
לפי ערוץ הספורט מתן בלטקסה מתקרב למכבי חיפה!!
- KevinDurant
- חבר בבורד
אצל אברג'ל היה את העניין של היהדות אחרת הוא בכלל לא היה מסתכל עליךShocking4U כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 03:22 אני אצטט את מה שאלכס אומר בטוויטר כי אני מסכים איתו. מדברים על הדמי העברה שמוכנים להשכיב על קשר אבל מה עם שכר? מה גורם למכבי חיפה לחשוב ששחקן כמו צ׳אלובה או אברגל שמרוויחים סכומים דומים למה שמציעים להם פה (צ׳אלובה לדעתי גם מרוויח יותר) יבחרו לעבור לפה רק כי הקבוצה שלהם מוכנה למכור אותם למכבי חיפה. הם מכוונים למועמדים סופר בכירים אבל מציעים להם שכר דומה או אפילו פחות למה שהם מרוויחים כבר עכשיו, אין שום מוטיבציה לשחקנים האלה להצטרף למכבי חיפה.
לגבי צ'אלובה, זה שחקן שנמצא בירידה וטבעי שהוא ירד במשכורת, אתה לא מצפה ששחקן שנמצא בירידה בשנתיים האחרונות יקבל שדרוג בשכר ואני מאמין שגם בווסט ברום הוא מרוויח פחות ממה שהרוויח בפולהאם
דווקא לגבי דיאק נתנו לו פה בערך פי 3-4 ממה שהוא הרוויח בטורקיה
- Judokan
- סמל ירוק
אם הבעיה עם צ'אלובה הייתה כספית, אז הוא לא היה מבזבז לעצמו ולנו את הזמן עם התרשמות ומשחק מול אימפריה מלטזית.Shocking4U כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 03:22 אני אצטט את מה שאלכס אומר בטוויטר כי אני מסכים איתו. מדברים על הדמי העברה שמוכנים להשכיב על קשר אבל מה עם שכר? מה גורם למכבי חיפה לחשוב ששחקן כמו צ׳אלובה או אברגל שמרוויחים סכומים דומים למה שמציעים להם פה (צ׳אלובה לדעתי גם מרוויח יותר) יבחרו לעבור לפה רק כי הקבוצה שלהם מוכנה למכור אותם למכבי חיפה. הם מכוונים למועמדים סופר בכירים אבל מציעים להם שכר דומה או אפילו פחות למה שהם מרוויחים כבר עכשיו, אין שום מוטיבציה לשחקנים האלה להצטרף למכבי חיפה.
גם אצל אברג'ל הבסיס ליכולת בכלל לדבר איתו היה היהדות שלו ולא הכסף, ניסיון לנצל את המחשבה שלו לעשות עלייה / כמה שנים בארץ.
הרי אצל דיאק הצענו לו בערך פי 3 או 4 לעומת השכר הנוכחי שלו והוא עדיין לא רצה לבוא. מה שאני זוכר גם את מרקו שדרגנו בהצעה שלנו.
הבעיה היא לא בכסף, אלא בבזבוז זמן רב (מאוד) על מועמדים לא רלבנטיים שלא עשו את עבודת ההכנה המתאימה לפני שמתחילים לנהל מו"מ
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם אצל בקסטר הציעו לו פי 3-4 ממה שהוא קיבל בסוף באנגליהJudokan כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 12:05אם הבעיה עם צ'אלובה הייתה כספית, אז הוא לא היה מבזבז לעצמו ולנו את הזמן עם התרשמות ומשחק מול אימפריה מלטזית.Shocking4U כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 03:22 אני אצטט את מה שאלכס אומר בטוויטר כי אני מסכים איתו. מדברים על הדמי העברה שמוכנים להשכיב על קשר אבל מה עם שכר? מה גורם למכבי חיפה לחשוב ששחקן כמו צ׳אלובה או אברגל שמרוויחים סכומים דומים למה שמציעים להם פה (צ׳אלובה לדעתי גם מרוויח יותר) יבחרו לעבור לפה רק כי הקבוצה שלהם מוכנה למכור אותם למכבי חיפה. הם מכוונים למועמדים סופר בכירים אבל מציעים להם שכר דומה או אפילו פחות למה שהם מרוויחים כבר עכשיו, אין שום מוטיבציה לשחקנים האלה להצטרף למכבי חיפה.
גם אצל אברג'ל הבסיס ליכולת בכלל לדבר איתו היה היהדות שלו ולא הכסף, ניסיון לנצל את המחשבה שלו לעשות עלייה / כמה שנים בארץ.
הרי אצל דיאק הצענו לו בערך פי 3 או 4 לעומת השכר הנוכחי שלו והוא עדיין לא רצה לבוא. מה שאני זוכר גם את מרקו שדרגנו בהצעה שלנו.
הבעיה היא לא בכסף, אלא בבזבוז זמן רב (מאוד) על מועמדים לא רלבנטיים שלא עשו את עבודת ההכנה המתאימה לפני שמתחילים לנהל מו"מ
-
- תוקע יתד בהרכב
אף אחד לא חיכה שבוע למועמד שאמר "אין מצב שאני מגיע. תשכחו מזה".Judokan כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 12:05אם הבעיה עם צ'אלובה הייתה כספית, אז הוא לא היה מבזבז לעצמו ולנו את הזמן עם התרשמות ומשחק מול אימפריה מלטזית.Shocking4U כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 03:22 אני אצטט את מה שאלכס אומר בטוויטר כי אני מסכים איתו. מדברים על הדמי העברה שמוכנים להשכיב על קשר אבל מה עם שכר? מה גורם למכבי חיפה לחשוב ששחקן כמו צ׳אלובה או אברגל שמרוויחים סכומים דומים למה שמציעים להם פה (צ׳אלובה לדעתי גם מרוויח יותר) יבחרו לעבור לפה רק כי הקבוצה שלהם מוכנה למכור אותם למכבי חיפה. הם מכוונים למועמדים סופר בכירים אבל מציעים להם שכר דומה או אפילו פחות למה שהם מרוויחים כבר עכשיו, אין שום מוטיבציה לשחקנים האלה להצטרף למכבי חיפה.
מניח שגם אברג'ל, גם דיאק וגם צ'אלובה הראו נכונות להגיע והתלבטו. כל המועמדים האלה היו רלוונטיים.
- Judokan
- סמל ירוק
אז שיעבדו על כמה מועמדים במקביל, אם יש להם מתלבטים.ab1729 כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 12:12אף אחד לא חיכה שבוע למועמד שאמר "אין מצב שאני מגיע. תשכחו מזה".Judokan כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 12:05אם הבעיה עם צ'אלובה הייתה כספית, אז הוא לא היה מבזבז לעצמו ולנו את הזמן עם התרשמות ומשחק מול אימפריה מלטזית.Shocking4U כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 03:22 אני אצטט את מה שאלכס אומר בטוויטר כי אני מסכים איתו. מדברים על הדמי העברה שמוכנים להשכיב על קשר אבל מה עם שכר? מה גורם למכבי חיפה לחשוב ששחקן כמו צ׳אלובה או אברגל שמרוויחים סכומים דומים למה שמציעים להם פה (צ׳אלובה לדעתי גם מרוויח יותר) יבחרו לעבור לפה רק כי הקבוצה שלהם מוכנה למכור אותם למכבי חיפה. הם מכוונים למועמדים סופר בכירים אבל מציעים להם שכר דומה או אפילו פחות למה שהם מרוויחים כבר עכשיו, אין שום מוטיבציה לשחקנים האלה להצטרף למכבי חיפה.
מניח שגם אברג'ל, גם דיאק וגם צ'אלובה הראו נכונות להגיע והתלבטו. כל המועמדים האלה היו רלוונטיים.
מה שנראה לי יותר ריאלי שקרה הוא שדיברו עם איזשהו סוכן, שמעו ממנו ש"אפשר לשכנע את השחקן להגיע", אז הניחו שזה בסדר והמשיכו למו"מ.
אין שום תירוץ בעולם שישכנע אותי שההתנהלות שלנו בגזרת הקשר האחורי מוצדקת או הגיונית באיזשהו מובן.
-
- אלוף המדינה
אתם מודעים לזה שככל שעובר הזמן ככה המחירים עולים ויותר קשה להביא שחקנים
-
- הענק הירוק
-
- קפטן ירוק
לא יאמן שעדיין אין פה רכש. הנהלה מנותקת
כל עוד קאקא לא כותב פה זה אומר שאין כלום
כל עוד קאקא לא כותב פה זה אומר שאין כלום
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- אלוף המדינה
-
- הענק הירוק
כן אני גם מדבר על שחקנים תחת חוזה
למה שיעלו מחירים לפני הדדליין אין בזה שום היגיון
-
- קפטן ירוק
- benrey
- הענק הירוק
לרוב המחירים של שחקני הרכב/ רוטציה ראשונה, יעלו,
ומחירים של שחקנים שלא בתוכניות יירדו.
בגלל זה המשחק חתול עכבר עם בלטקסה, שעה לפני סגירת החלון ישחררו גם בחינם.
-
- תוקע יתד בהרכב
מה זה "המשיכו למשא ומתן"? מול מי לדעתך זה בוצע?Judokan כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 12:19אז שיעבדו על כמה מועמדים במקביל, אם יש להם מתלבטים.ab1729 כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 12:12אף אחד לא חיכה שבוע למועמד שאמר "אין מצב שאני מגיע. תשכחו מזה".Judokan כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 12:05
אם הבעיה עם צ'אלובה הייתה כספית, אז הוא לא היה מבזבז לעצמו ולנו את הזמן עם התרשמות ומשחק מול אימפריה מלטזית.
מה שנראה לי יותר ריאלי שקרה הוא שדיברו עם איזשהו סוכן, שמעו ממנו ש"אפשר לשכנע את השחקן להגיע", אז הניחו שזה בסדר והמשיכו למו"מ.
אין שום תירוץ בעולם שישכנע אותי שההתנהלות שלנו בגזרת הקשר האחורי מוצדקת או הגיונית באיזשהו מובן.
גם אם הסוכן מבטיח שהשחקן יגיע, די מהר משוחחים עם השחקן עצמו על מנת לסכם את התנאים ומבינים אם זה חסר סיכוי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
השוק דינמי ואי אפשר לדעת מה יפתח, אף אחד לא מבטיח שבסוף אוגוסט יהיו הזדמנויות ואף אחד לא מבטיח שלא, אין חוקיות מסוימת
יכול להיות ששחקן כמו צ'אלובה לדוגמה יגיע לסוף אוגוסט ויבין שאין לו הצעות ויסכים להגיע
אני לדעתי האישית חושב ששחקן כמו סק לא היה מגיע לפה ביולי ועושה את הירידה הזאת כבר אז וגם הוא היה מתלבט, אבל כשאתה מגיע לסוף החלון ונגמרו האופציות וגם הגענו לליגת האלופות זה אופרה אחרת
יכול להיות ששחקן כמו צ'אלובה לדוגמה יגיע לסוף אוגוסט ויבין שאין לו הצעות ויסכים להגיע
אני לדעתי האישית חושב ששחקן כמו סק לא היה מגיע לפה ביולי ועושה את הירידה הזאת כבר אז וגם הוא היה מתלבט, אבל כשאתה מגיע לסוף החלון ונגמרו האופציות וגם הגענו לליגת האלופות זה אופרה אחרת
-
- אגדה ירוקה
כשאין כלום אז גם אין מידע. אלברמן בתרדמת. האם יהיה פה קשר עד הפלייאוף?
ממילא התייאשנו מהחלון הזה.
נקווה לפחות שעלי מוחמד יחתום על החוזה. נראה לי אלה החדשות הכי טובות שאפשר לשמוע בזמן הקרוב.
-
- קפטן ירוק
- The real Tsepo
- שחקן העונה
התסריט שאני הכי מפחד ממנו זה שאלברמן עוקב בחרדת קודש אחרי ההוראות בספר מתכונים שהביאו לו בקורס מנהלים מקצועיים סטייל: אחרי שושלות צריך לבנות את הקבוצה מחדש, להביא מאמן מבפנים ועוד קלישאות (את חלקן אני מקבל).. אני מקווה שהוא לא שבוי בקונספטציה ויודע להתאים את עצמו למציאות בישראל
-
- קודם כל נאמנות
בגדול יש עוד 3 ימים (עד שני בערב אם אינני טועה) להחתים שחקנים בכדי שיוכלו לשחק בסיבוב הקרוב נגד סלובן.
אם לא יגיע שחקן/ים עד אז, כלומר לסיבוב הקרוב נגד סלובן, קשה לי להאמין שיהיו זמינים לפלייאוף במובן של להיות משמעותיים (אירופית או צ'מפיונס) כי אין הוקוס פוקוס בכדורגל, לוקח לשחקן, טוב ככל שיהיה, להתחבר לקבוצה, להבין את שיטת המשחק, להכיר את השחקנים, להתחבר כמו שצריך, וכן, אפילו להתאקלם למזג האויר המהביל פה בישראל.
אם לא יגיע שחקן/ים עד אז, כלומר לסיבוב הקרוב נגד סלובן, קשה לי להאמין שיהיו זמינים לפלייאוף במובן של להיות משמעותיים (אירופית או צ'מפיונס) כי אין הוקוס פוקוס בכדורגל, לוקח לשחקן, טוב ככל שיהיה, להתחבר לקבוצה, להבין את שיטת המשחק, להכיר את השחקנים, להתחבר כמו שצריך, וכן, אפילו להתאקלם למזג האויר המהביל פה בישראל.