חזיזוש כתב: ↑07 אוגוסט 2023, 17:41
אלוהים יודע מה העניין שלך עם השם הפרטי ״אני יודע איפה אתה גר״ הזה, לא ברור אבל ניחא
אבל סתם מעניין אותי מה הסטנדרט שלך להבעת עניין בכדורגל ומערכים- לכתוב 15 פעמים ביום את הבדיחה המצוינת שהקשר היווני גוניס נאוריס בדרך לקבוצה או לא להגיע לאף משחק אף פעם כי חייבים להישאר בבית ולריב עם אוהדים בפורום? או לכתוב כל שעה עגולה ״לא יגיע״? כמה פעמים ביום אני צריך לכתוב ״אל תצפו לכלום״? איך לפעול
תגיד לי כי אני רוצה להבין בכדורגל ולהיות אוהד אמיתי כמוך אח
תגובה מביכה שלך אבל כבר הבנתי שאני לא מתמודד פה עם שיא האינטלגנציה, מה קשור להבין בכדורגל ואיפה האשמתי אותך שאתה לא מבין בכדורגל?
אני נתתי דעה על העובדה (כן עובדה) ש99% מההודעות שלך - ואני קורא אותן כבר מעל ל5 שנים אז בוא תן קצת קרדיט לניסיון -מתייחסות להתנהגות של בני אדם. רובן על אוהדים אחרים פה בפורום (תראה את ה1000 תגובות האחרונות שלך ותוכיח לי שאני טועה) ועל איך הם מגיבים לדברים.
שני הנושאים שהכי הדליקו אותך והיית הכי פעיל בנוגע אליהם בפורום פה זה 1. עומר אצילי, כשחתם פה חפרת על גבי עשרות הודעות על כמה שזה אסון וכמה שכולנו הולכים לאכול אותה בגלל ההד התקשורתי ואיך אוהדים שלנו ואנשים אחרים יגיבו לזה וכמה שהמועדון גמור בגלל זה, ו2. הקורונה וכל החרא מסביב של חיסונים ומדיניות ממשלה וכו'.
דיי ברור שהתנהגות של בני אדם יותר מעניינת אותך ביחס של 99 ל1 מלחוות דעה על כדורגל ועל דברים מקצועיים כמו מערכים, סוגים של שחקנים, עמדות על המגרש, שיטות אימון וכו'. אתה יודע, הכדורגל עצמו. ושוב, זו לגמרי זכותך, אבל זו המציאות, מה אתה מכחיש בדיוק, עובדות ברורות?
ואם מפריע לך שאני קורא לך בשם מהפורום הקודם אז קיבלתי, פשוט קשה לי לרשום חזיזוש זה טיפל'ה קרינג'י לי מדי. אבל מקבל, לא אקרא לך יותר בשם.