איתמר ניצן - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 100 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

Re: איתמר ניצן - נושא רשמי

שליחה על ידי DelPiero »

חוץ מהפנדל עם העמידה ההזויה לא הייתה לו עבודה, והיה לו מזל גם עם המשקוף.

יש לו אחוזי הצלות נמוכים במיוחד, בהתחשב בזה שכמעט לא בעטו לנו למסגרת באף משחק (לא מחשיב דרדלה לידיים)
:!: יענקלך
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

הפנדל היום על גבול המכירה, הזינוק הכי הזוי שראיתי.
מפתיע אותי שהקהל לא התהפך עליו עדיין.
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

בבקשה בבקשה שמישהו יציל אותנו ממנו
אפילו לזנק הוא לא יודע
והייתה עוד בעיטה של טלאל שהוא צילם
NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 12 פעמים

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

איפה ג'וש?
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

מקצועית עדיף את יצחק חייק על פניו... אישית שיהיה לו בהצלחה ומקווה שיביאו לו שוער ראשון אחר
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 60 פעמים

שליחה על ידי benrey »

Hulk כתב: 02 אוגוסט 2023, 23:27 הפנדל היום על גבול המכירה, הזינוק הכי הזוי שראיתי.
מפתיע אותי שהקהל לא התהפך עליו עדיין.
הייתי בחיים שלי בהרבה משחקים של ליגות נמוכות, ליגה א׳ וגם ליגה ב׳
אני לא זוכר שראיתי שוער מגיב ככה לפנדל
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
קיבל תודה: 60 פעמים

שליחה על ידי benrey »

סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

הייתי בדרומי

הוא זינק שמאלה עוד לפני שהשחקן שלהם בעט, השחקן שלהם רק היה צריך לגלגל לכיוון השני בקלילות.
ToniKroos
הענק הירוק
הודה ל־: 2 פעמים
קיבל תודה: 9 פעמים

שליחה על ידי ToniKroos »

אני הייתי פותח בחקירה על מכירה נגדו
לא זוכר דבר כזה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

קפץ מוקדם מידי בפנדל. אבל הוא לא שוער פנדלים רע.
נתניה לקחה שנה שעברה את הטוטו רק בגלל העצירות פנדלים שלו לאורך כל השלבים.

נתן עצירה לא רעה בכלל לקראת סוף המשחק. ירד טוב לכדור.
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

גם אם השחקן היה בועט לימין שלו או לאמצע הוא לא היה עוצר.
רק אם השחקן היה בועט ישר עליו לא היה גול
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

עזבו נו כל שניה שהוא פותח זה בושה לכל מי שחלק בצוות המקצועי, אני חושב שהוא בדרך הבטוחה לעקוף את חיימוב כשחקן שהכי שנאתי במכבי חיפה.
זה גדול עליו ב20 מידות.
ירוק רפואי
שחקן העונה
הודה ל־: 8 פעמים
קיבל תודה: 18 פעמים

שליחה על ידי ירוק רפואי »

לא שוער למכבי חיפה לא ראשון ולא שני
פשוט מחדל הזוי שהגענו למצב שהחסר מושג הזה עומד בשער שלנו.
היום להגיש הצעה לבודו גלימט על חייקין אין כבר מה להפסיד.
ג'וש לא מגיע, בקטסר ברח, בשוק הישראלי אין כלום, חייב לעשות עליו מהלך.
נערך לאחרונה על ידי ירוק רפואי ב 03 אוגוסט 2023, 11:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

הייתה הוראה ברורה מהמאמן שלהם לשחקנים לבעוט כמה שיותר מרחוק, הוא גם הצליח לזהות מי עומד בשער
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 03 אוגוסט 2023, 11:06 הייתה הוראה ברורה מהמאמן שלהם לשחקנים לבעוט כמה שיותר מרחוק, הוא גם הצליח לזהות מי עומד בשער
חושב שזה נבע יותר מהיעדר תבניות התקפיות ומשאיפה להימנע מהתקפות מעבר שלנו (כלומר, הם לא רצו ששחקנים שלהם יעמדו גבוה מדי).
זה לא סותר את זה שהסיכויים שדבר כזה יעבדו מול ניצן גבוהים יותר מאשר מול שוער ברמה גבוהה.
Adi81
שחקן העונה

שליחה על ידי Adi81 »

Hulk כתב: 03 אוגוסט 2023, 08:23 עזבו נו כל שניה שהוא פותח זה בושה לכל מי שחלק בצוות המקצועי, אני חושב שהוא בדרך הבטוחה לעקוף את חיימוב כשחקן שהכי שנאתי במכבי חיפה.
זה גדול עליו ב20 מידות.
במקרה הזה יש לי בעיקר רחמים עליו
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

KevinDurant כתב: 03 אוגוסט 2023, 11:06 הייתה הוראה ברורה מהמאמן שלהם לשחקנים לבעוט כמה שיותר מרחוק, הוא גם הצליח לזהות מי עומד בשער
אין קשר, זו צורת משחק של קבוצה שמעבירה זמן ומפחיתה סיכונים. יש הרבה פחות סיכון לאיבוד כדור ומתפרצת כשאתה בועט מרחוק.

אם כבר המאמן שלהם היה "יודע", הוא היה שולח אותם להעיז בהתקפה פעם באף פעם
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

כמה מילים על הדעה שלי על עמדת השוער במכבי חיפה;

ההחלטה להביא את ניצן בתור שוער פותח יכולה להיות נכונה בן אם התכוונו לכך ובין אם לא.
איתמר ניצן שוער בינוני לגמרי לא שונה בהרבה ממשפתי/ינקו/הרוש/לויטה/עמוס1/עמוס2/לבקוביץ'/ג'ראפי וכל החברה האלה.
מי שעוקב אחרי הדעות שלי יודע שאני בדרך קבע לא מבדיל בין בינוני לבינוני. מבחינתי מי שבינוני פחות ומי שבינוני יותר הם אותו הדבר. דעות כמו ג'ראפי יותר טוב מניצן או גד עמוס עדיף על לויטה, לא מעניינות אותי ולא מדברות אליי, מבחינתי מי שנע באותו אזור של רמה בינונית הוא אותו השחקן וכמו שאני קורא לכל המאמנים שמתחלפים בכדורגל הישראלי שרון מימר, אפשר לקרוא לכולם איתמר ניצן.
לנו יש בנוסף את שריף כיוף שנחשב לפוטנציאל שעוד לא עשה את קפיצת המדרגה למרות שהעונה האחרונה שלו בהפועל עפולה הייתה לחלוטין התקדמות.

ברגע שג'וש כהן עזב ולא מעוניין כנראה לחזור, וברגע שכל האופציות היהודיות ירדו מהפרק עם ההברזה של בקסטר,
למכבי חיפה הייתה אפשרות אחת בלבד והיא להביא שוער ישראלי בינוני בסגנון של ניצן.
על זה בלבד - לדעתי - ההתרעמות של הקהל היא לא מוצדקת. לא היו אופציות אחרות.

איפה שכן אני מוצא היגיון זה בהתרעמות על כך שניצן מועדף על אותו כיוף כשוער הפותח במכבי חיפה.
כי גם הגישה שלי היא שתמיד עדיף לתת לצעיר הלא מוכח את המושכות על פני הבינוני המוכח כבינוני.
כך שאני אעדיף אפילו את חרמש בהרכב על גוני נאור למשל, כי זו הגישה והאידיאולוגיה האישית שלי.
באותו האופן, אני אעדיף בבירור את כיוף הצעיר עם הפוטנציאל שיכול לאכזב ויכול להצליח על פני איתמר ניצן שאני יודע מה אקבל ממנו.

אבל, וכאן מגיע החידוש בדעה שאני מציע, הענקת אפודת שוער ההרכב לניצן בשלב הזה של העונה (תחילת עונה ופתיחת עונה חדשה), יכולה להתברר כהחלטה הנכונה.

במידה וכיוף היה מיידית פותח את העונה כשוער ההרכב שלנו, ועולה בכל המשחקים הראשונים,
בשלב מסוים מאחר והוא צעיר וזה כמעט בלתי נמנע, הוא היה עושה טעויות, היה גורם לרחש בקהל, אולי היה עולה לנו במשהו קריטי, היה מאכזב.
לאחר האכזבה הזו ששוב לדעתי היא כמעט בלתי נמנעת עבור שוער צעיר שנזרק לבוגרים, הוא היה מקבל פידבק רע מהקהל ואולי כמו עומרי גלזר היה קורס עוד יותר.
התוצאה של דבר כזה היא שהוא היה בעצם "מבוזבז" מהר מאוד, ודגו היה נאלץ לקרוא לאיתמר ניצן כשוער המנוסה יותר שיגיע להציל את המצב להחליף את השוער הצעיר שלא מתמודד עם הלחץ וקורס ולא נראה טוב מקצועית. זה היה סותם את הגולל על חזרה של כיוף במהלך העונה לעמדת השוער הראשון, ואולי בכלל. (לכל הפחות יציאה לעוד השאלה, שוב, כמו עומרי גלזר)

לחלופין במצב שבו איתמר ניצן פותח את העונה, אם יאכזב כמו ש99% מהקהל מצפה ממנו לאכזב ויתחיל לספוג שערים באשמתו הישירה והקהל יהיה נגדו וכל הסיפור הקבוע והידוע מראש, אז דגו יוכל להסתכל לספסל ולהעלות משם את כיוף בתור שוער ראשון במקומו.
במצב כזה שכיוף מחליף את השוער שאכזב, ולא פותח את העונה בעצמו במעמד של שוער הרכב, הוא יקבל יותר קרדיט ושקט נפשי ובסיס להצליח.
כי גם אם הוא יעשה את הטעויות של שוער צעיר ולא יציב, אז הקהל פחות יהיה נגדו כי תמיד יהיה את החרב שמונפת באוויר בדמות החזרה של איתמר ניצן כאלטרנטיבה.
לכן הקהל וגם דגו לא ירצו אחרי שיתחילו לתת לו את הקרדיט, לקחת אותו ממנו בחזרה כל כך מהר.

זה מתכון בריא יותר להצלחה של שוער צעיר, ולדעתי לפחות זו גם ההחלטה הנכונה.
שוב, בין אם במכוון ובין אם לא.
לכן אין לי דבר בשלב הזה נגד דגו על כך שאיתמר ניצן פותח בהרכב פה.
נחכה ונראה מה יהיה. אם יצליח כנגד כל הסיכויים - מעולה. אם ייכשל - זה זמן כיוף.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 25 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

אפוק כתבת יפה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

Apoc כתב: 05 אוגוסט 2023, 12:27 כמה מילים על הדעה שלי על עמדת השוער במכבי חיפה;

ההחלטה להביא את ניצן בתור שוער פותח יכולה להיות נכונה בן אם התכוונו לכך ובין אם לא.
איתמר ניצן שוער בינוני לגמרי לא שונה בהרבה ממשפתי/ינקו/הרוש/לויטה/עמוס1/עמוס2/לבקוביץ'/ג'ראפי וכל החברה האלה.
מי שעוקב אחרי הדעות שלי יודע שאני בדרך קבע לא מבדיל בין בינוני לבינוני. מבחינתי מי שבינוני פחות ומי שבינוני יותר הם אותו הדבר. דעות כמו ג'ראפי יותר טוב מניצן או גד עמוס עדיף על לויטה, לא מעניינות אותי ולא מדברות אליי, מבחינתי מי שנע באותו אזור של רמה בינונית הוא אותו השחקן וכמו שאני קורא לכל המאמנים שמתחלפים בכדורגל הישראלי שרון מימר, אפשר לקרוא לכולם איתמר ניצן.
לנו יש בנוסף את שריף כיוף שנחשב לפוטנציאל שעוד לא עשה את קפיצת המדרגה למרות שהעונה האחרונה שלו בהפועל עפולה הייתה לחלוטין התקדמות.

ברגע שג'וש כהן עזב ולא מעוניין כנראה לחזור, וברגע שכל האופציות היהודיות ירדו מהפרק עם ההברזה של בקסטר,

איפה שכן אני מוצא היגיון זה בהתרעמות על כך שניצן מועדף על אותו כיוף כשוער הפותח במכבי חיפה.
כי גם הגישה שלי היא שתמיד עדיף לתת לצעיר הלא מוכח את המושכות על פני הבינוני המוכח כבינוני.
כך שאני אעדיף אפילו את חרמש בהרכב על גוני נאור למשל, כי זו הגישה והאידיאולוגיה האישית שלי.
באותו האופן, אני אעדיף בבירור את כיוף הצעיר עם הפוטנציאל שיכול לאכזב ויכול להצליח על פני איתמר ניצן שאני יודע מה אקבל ממנו.

אבל, וכאן מגיע החידוש בדעה שאני מציע, הענקת אפודת שוער ההרכב לניצן בשלב הזה של העונה (תחילת עונה ופתיחת עונה חדשה), יכולה להתברר כהחלטה הנכונה.

במידה וכיוף היה מיידית פותח את העונה כשוער ההרכב שלנו, ועולה בכל המשחקים הראשונים,
בשלב מסוים מאחר והוא צעיר וזה כמעט בלתי נמנע, הוא היה עושה טעויות, היה גורם לרחש בקהל, אולי היה עולה לנו במשהו קריטי, היה מאכזב.
לאחר האכזבה הזו ששוב לדעתי היא כמעט בלתי נמנעת עבור שוער צעיר שנזרק לבוגרים, הוא היה מקבל פידבק רע מהקהל ואולי כמו עומרי גלזר היה קורס עוד יותר.
התוצאה של דבר כזה היא שהוא היה בעצם "מבוזבז" מהר מאוד, ודגו היה נאלץ לקרוא לאיתמר ניצן כשוער המנוסה יותר שיגיע להציל את המצב להחליף את השוער הצעיר שלא מתמודד עם הלחץ וקורס ולא נראה טוב מקצועית. זה היה סותם את הגולל על חזרה של כיוף במהלך העונה לעמדת השוער הראשון, ואולי בכלל. (לכל הפחות יציאה לעוד השאלה, שוב, כמו עומרי גלזר)

לחלופין במצב שבו איתמר ניצן פותח את העונה, אם יאכזב כמו ש99% מהקהל מצפה ממנו לאכזב ויתחיל לספוג שערים באשמתו הישירה והקהל יהיה נגדו וכל הסיפור הקבוע והידוע מראש, אז דגו יוכל להסתכל לספסל ולהעלות משם את כיוף בתור שוער ראשון במקומו.
במצב כזה שכיוף מחליף את השוער שאכזב, ולא פותח את העונה בעצמו במעמד של שוער הרכב, הוא יקבל יותר קרדיט ושקט נפשי ובסיס להצליח.
כי גם אם הוא יעשה את הטעויות של שוער צעיר ולא יציב, אז הקהל פחות יהיה נגדו כי תמיד יהיה את החרב שמונפת באוויר בדמות החזרה של איתמר ניצן כאלטרנטיבה.
לכן הקהל וגם דגו לא ירצו אחרי שיתחילו לתת לו את הקרדיט, לקחת אותו ממנו בחזרה כל כך מהר.

מתחבר לרוב מה שרשמת, ומוסיף שגם במשחקים באירופה עדיף שוער מנוסה יותר.
אבל יש לי שתי הסתייגויות, גם ממה שרשמתי כעת:
1. יכול להיות שכיוף כבר עכשיו שוער טוב יותר מניצן, ואם זה המצב הוא צריך לפתוח במקומו. אני אהבתי את מה שראיתי ממנו בצעירה, אבל זו גם הפעם היחידה שראיתי אותו.
2. קבוצה שרוצה להצליח באירופה ולהתחרות עם מכבי תל אביב בליגה לא יכולה להרשות לעצמה להחזיק את ניצן כשוער ראשון. ואני אגיד משהו שרשמתי פה כבר לא מעט פעמים - אם באמת עושים קולות של להשקיע כסף, אז צריך לעשות מה שכל אחד (כמעט) רואה: לוותר על פיירו ולהביא מישהו במקומו. במקרה הזה - שוער. כי או שכיוף מספיק טוב ומספיק פוטנציאל כדי לפתוח כבר עכשיו, או שאתה צריך להביא שוער אחר.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

אליאור כתב: 05 אוגוסט 2023, 13:10מתחבר לרוב מה שרשמת, ומוסיף שגם במשחקים באירופה עדיף שוער מנוסה יותר.
אבל יש לי שתי הסתייגויות, גם ממה שרשמתי כעת:
1. יכול להיות שכיוף כבר עכשיו שוער טוב יותר מניצן, ואם זה המצב הוא צריך לפתוח במקומו. אני אהבתי את מה שראיתי ממנו בצעירה, אבל זו גם הפעם היחידה שראיתי אותו.
2. קבוצה שרוצה להצליח באירופה ולהתחרות עם מכבי תל אביב בליגה לא יכולה להרשות לעצמה להחזיק את ניצן כשוער ראשון. ואני אגיד משהו שרשמתי פה כבר לא מעט פעמים - אם באמת עושים קולות של להשקיע כסף, אז צריך לעשות מה שכל אחד (כמעט) רואה: לוותר על פיירו ולהביא מישהו במקומו. במקרה הזה - שוער. כי או שכיוף מספיק טוב ומספיק פוטנציאל כדי לפתוח כבר עכשיו, או שאתה צריך להביא שוער אחר.
1. אני מסכים שיכול מאוד להיות שכיוף כבר עכשיו טוב מניצן. האמירה שלי היא שלמרות זאת יכול להיות שעדיף לתת לניצן לפתוח בשלב הזה.
2. הנחת היסוד שלי היא שפיירו נשאר כי זה הרצון המקצועי של המועדון.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Apoc כתב: 05 אוגוסט 2023, 12:27 כמה מילים על הדעה שלי על עמדת השוער במכבי חיפה;

מהרגע שניצן פה אני יכול להבין את ההתנהלות המקצועית בנושא למרות שהוא שוער מזעזע לדעתי ולא שוער ברמת ליגת העל

הבעיה הגדולה היא איך התגלגלנו למצב שהביאו אותו להיות שוער ראשון ועל זה המנהל המקצועי צריך לתת את הדעת.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

נתן משחק טוב. כשצריך לפרגן מפרגנים.
בעיקר אהבתי את משחק הרגל.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 35 פעמים
קיבל תודה: 76 פעמים

שליחה על ידי Smile »

רק מכבי כתב: 10 אוגוסט 2023, 02:50 נתן משחק טוב. כשצריך לפרגן מפרגנים.
בעיקר אהבתי את משחק הרגל.
די נו
היו לו הדיפות של התקף לב למרכז הרחבה
הדבר היחיד שטוב בו (יחסית) זה משחק רגל
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 100 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

יש בעיה של תיאום עם ההגנה בכדורי גובה ונייחים - אני מניח שזה נובע גם מהעובדה שהחוסר בטחון שלו משפיע על התקשורת עם הבלמים.

זאת אומנם לא בהכרח אשמתו, אבל חייבים לעבוד איתם על זה אחרת שה יעלה לנו בהרבה גולים והתקפי לב..
:!: יענקלך
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה
הודה ל־: 6 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי GKagelmacher »

משדר פאניקה
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

לא היה לו משחק יוצא דופן אתמול אבל עשה את העבודה.
מה שכן כל יציאה שלו לכדור גובה זה התקף לב
Adi81
שחקן העונה

שליחה על ידי Adi81 »

איזה משחק טוב? היו לו הדיפות גרועות שגרמו להדיפה אחרת
הכדור מגיע לאיזור ה-20 מטר מהשער ואני כבר ברמה של נפגע חרדה
eidoil32
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי eidoil32 »

אנשים מסתנוורים ממשחק רגל, מעדיף 1000 פעם משחק רגל כמו של גוש ולא נפילה במאני טיים, היה לנו מלא מזל עם ההחלקה שלו עם בעיטה למרכז השער, זה הזוי אבל יש לו פאניקה מוגזמת ברמות. כל כדור לעבר השער נופל הלב, מה יקרה שנתמודד מול קבוצות שיבעטו יותר
onn
שחקן החודש
הודה ל־: 12 פעמים

שליחה על ידי onn »

משחק סולידי. רק לי כל הזמן עובר בראש שג'וש היה פשוט קולט את רוב הבעיטות שניצן הדף?
שלח תגובה