במה "המחסל" שונה מפיירו? נתן 2 חצאי עונה טובים בליגה הסרבית החלשה ונכשל בכל מקום אחר לפני כן, כולל בליגה השלישית בספרדיום-טוב שוקרון כתב: 25 יוני 2022, 13:16KevinDurant כתב: 22 יוני 2022, 11:02זה בדיוק מה שאמרתי לך תמיד יא שוקרון.יום-טוב שוקרון כתב: 22 יוני 2022, 01:46
בראבו דוראנט
סוף סוף יש עניין אחד ששנינו מסכימים עליו.
פשוט לא מבין מה ההתלהבות מהפיירו הזה.
נבחרת האיטי החלשה, ליגה שנייה בצרפת, כל מיני מועדונים קטנים בארה"ב ובלגיה.
אוקיי אז עונה שעברה הבקיע 15 שערים ב-34 משחקים.
אבל עונה 20-21 רק 6 שערים ב23 משחקים
עונה 19-20 7 שערים ב-19 משחקים
האם זה רקורד של חלוץ סקורר שאפשר להתגאות בו???
פיירו חלוץ שדורשים עליו סביבות 3-4 מיליון יורו ויגיע לפה ב1.5-2 מיליון יורו. מה זה אומר עליו? האם הוא בהכרח טוב? האם קיימים בשוק שחקנים עם חוזה ביד שטובים ממנו?
אגב, ממה שאני יודע מכל הגורמים, במועדון מאוד מאוד מחזיקים ממנו.
העונה האחרונה אכן הייתה עונה הפריצה שלו וצריך להתרשם ממנו, יכול להיות שהוא עשה קפיצת מדרגה משמעותית ועל זה ההימור שלוקחים פה.
ברור שהייתי מעדיף שיגיע חלוץ עם 15-20 שערים בכל המסגרות כבר 3-4 שנים בקבוצת צמרת בליגה יוונית, שבדית וכו' אבל אין כאלה בנמצא מנגד.
נכון דוראנט, אבל יש שחקנים כאלה שמקפיצים את המחיר שלהם סתם, כדי לנסות לסחוט כמה שיותר.
במקרה של פיירו, הרקורד שלו לא מצדיק בכלל סכומים כאלה.
לא התביישתי להודות כל הזמן שאני בהחלט שואף שיגיע סקורר אפילו עם תג מחיר מעל 2 מיליון אירו, ומשכורת 800 אלף.
אבל חלוץ באמת תותח, לפחות ברמה של המחסל.
אנחנו נהיה חייבים שובר שוויון כזה, לנוכח ההתחזקות המשמעותית הצפויה אצל היריבה הגדולה מתל אביב.
בכלל אני לא מבין למה נדבקו רק לפיירו וירמייף
האם חסר חלוצים איכותיים אחרים?
הרי אנחנו לא בחלון של ינואר עכשיו, שאז באמת אפשר למצוא רק פירורים.
כל מיני שחקנים שמעוניינים לעזוב את הקבוצה שלהם באמצע העונה.
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
הם מחשבים בתוך ה3.5 דמי ההעברה + משכורת + בונוסים בפוטנציה. כי הם מנסים בכוונה לנפח את הסכום כדי שיראה יותר סנסציוני כי הם תקשורת צהובה וגרועה
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
בהחלט צריך גם מעקב מקרוב.MHFC4EVER כתב: 22 יוני 2022, 06:55עוקבים אחריו מינואריום-טוב שוקרון כתב: 22 יוני 2022, 01:46בראבו דוראנטKevinDurant כתב: 22 יוני 2022, 00:21 אני אישית מאוד מפחד מפיירו. לא ראיתי מספיק אבל לא התרשמתי ממנו מהפרופיל
סוף סוף יש עניין אחד ששנינו מסכימים עליו.
פשוט לא מבין מה ההתלהבות מהפיירו הזה.
נבחרת האיטי החלשה, ליגה שנייה בצרפת, כל מיני מועדונים קטנים בארה"ב ובלגיה.
אוקיי אז עונה שעברה הבקיע 15 שערים ב-34 משחקים.
אבל עונה 20-21 רק 6 שערים ב23 משחקים
עונה 19-20 7 שערים ב-19 משחקים
האם זה רקורד של חלוץ סקורר שאפשר להתגאות בו???
רקורד לא מעיד כמו מבט עיניים
סקאוט מקצועי שיגיע למספר משחקים רשמיים, עם מחברת עבה.
אבל קודם כל רקורד.
עם כל הכבוד, לא הייתי טורח לעקוב אחרי חלוץ עם ממוצע של 6-7 שערים בעונה, שאת כל הקריירה שלו העביר בקבוצות קטנות.
-
The_kinder
- לא קרע זוג נעליים
לא הבנתי למה מכוונים לקני סייף ולא לדיא סבא, עם כל הכבוד לקני סייף הוא עם איזה 7 שערים ב4 שנים האחרונות, וגם אם אני זוכר נכון גם באשדוד היו לו תקופות שלא שיחק
נערך לאחרונה על ידי The_kinder ב 25 יוני 2022, 13:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
במידה ואבו פאני עוזב ונקבל עליו באמת סכום שדומה ל2.5 מיליון יורו הייתי מנסה להביא את כנעאן. הוא סוגר כמה עמדות שדיברתם עליהם כאן (קשר 8, קשר 10 ואפילו כנף שמאל)
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
אתה יודע מה ההבדל?KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 13:26במה "המחסל" שונה מפיירו? נתן 2 חצאי עונה טובים בליגה הסרבית החלשה ונכשל בכל מקום אחר לפני כן, כולל בליגה השלישית בספרדיום-טוב שוקרון כתב: 25 יוני 2022, 13:16KevinDurant כתב: 22 יוני 2022, 11:02
זה בדיוק מה שאמרתי לך תמיד יא שוקרון.
פיירו חלוץ שדורשים עליו סביבות 3-4 מיליון יורו ויגיע לפה ב1.5-2 מיליון יורו. מה זה אומר עליו? האם הוא בהכרח טוב? האם קיימים בשוק שחקנים עם חוזה ביד שטובים ממנו?
אגב, ממה שאני יודע מכל הגורמים, במועדון מאוד מאוד מחזיקים ממנו.
העונה האחרונה אכן הייתה עונה הפריצה שלו וצריך להתרשם ממנו, יכול להיות שהוא עשה קפיצת מדרגה משמעותית ועל זה ההימור שלוקחים פה.
ברור שהייתי מעדיף שיגיע חלוץ עם 15-20 שערים בכל המסגרות כבר 3-4 שנים בקבוצת צמרת בליגה יוונית, שבדית וכו' אבל אין כאלה בנמצא מנגד.
נכון דוראנט, אבל יש שחקנים כאלה שמקפיצים את המחיר שלהם סתם, כדי לנסות לסחוט כמה שיותר.
לא התביישתי להודות כל הזמן שאני בהחלט שואף שיגיע סקורר אפילו עם תג מחיר מעל 2 מיליון אירו, ומשכורת 800 אלף.
אנחנו נהיה חייבים שובר שוויון כזה, לנוכח ההתחזקות המשמעותית הצפויה אצל היריבה הגדולה מתל אביב.
שהמחסל הגיע בעקבות המלצה של קרסטאיץ', שהכיר את החלוץ מצויין, וידע בדיוק מה היכולות שיקבל ממנו.
לעומת שאת, אני לא יודע אם באמת נעשה מעקב צמוד אחרי פיירו.
ועד כמה הסקאוט היה מקצועי., ולא סתם איזה נער שליחיות של אלברמן, שישב ביציע בצרפת, גירבץ, ואכל בגטים...
- Smurk
- אגדה ירוקה
יש לו סעיף שחרור של 1.5 למיטב הבנתי, כך ש 2.5 לא נקבלShocking4U כתב: 25 יוני 2022, 13:37 במידה ואבו פאני עוזב ונקבל עליו באמת סכום שדומה ל2.5 מיליון יורו הייתי מנסה להביא את כנעאן. הוא סוגר כמה עמדות שדיברתם עליהם כאן (קשר 8, קשר 10 ואפילו כנף שמאל)
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה משהו אחר. לטיעון הזה אני יכול להתחבריום-טוב שוקרון כתב: 25 יוני 2022, 13:43אתה יודע מה ההבדל?KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 13:26במה "המחסל" שונה מפיירו? נתן 2 חצאי עונה טובים בליגה הסרבית החלשה ונכשל בכל מקום אחר לפני כן, כולל בליגה השלישית בספרדיום-טוב שוקרון כתב: 25 יוני 2022, 13:16
שהמחסל הגיע בעקבות המלצה של קרסטאיץ', שהכיר את החלוץ מצויין, וידע בדיוק מה היכולות שיקבל ממנו.
לעומת שאת, אני לא יודע אם באמת נעשה מעקב צמוד אחרי פיירו.
ועד כמה הסקאוט היה מקצועי., ולא סתם איזה נער שליחיות של אלברמן, שישב ביציע בצרפת, גירבץ, ואכל בגטים...
- KevinDurant
- חבר בבורד
דיא סבע לא יחזור לארץ, הרוויח סכומים מטורפים במפרץ ויש לו הצעות גדולות מטורקיהThe_kinder כתב: 25 יוני 2022, 13:37 לא הבנתי למה מכוונים לקני סייף ולא לדיא סבא, עם כל הכבוד לקני סייף הוא עם איזה 7 שערים ב4 שנים האחרונות, וגם אם אני זוכר נכון גם באשדוד היו לו תקופות שלא שיחק
-
רונן22
- שחקן העונה
אני רואה שהוחלט כבר להשאיל שוב את זערורה, סכנין ריינה וחדרה בעקבותיו לפי גולדשטיין
מה הקישור שלנו כזה עמוק ואיכותי שמוותרים כל כך מהר על זערורה וגאדיר?
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 25 יוני 2022, 14:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Ronz
- הופעת בכורה בבוגרים
מחזק.ברק.י כתב: 25 יוני 2022, 09:20 חייב להודות שמבחינת האיכות נראה שהמועדון מכוון גבוה, אבל אני חושש שהסגל שלנו יהיה קצר מדי לעונה הקרובה.
במרכז ההגנה אנחנו ממשיכים עם מה שהיה בעונה האחרונה ולצערנו, ראינו שזה לא מספיק כשצריך לתת מנוחה לפלאניץ'/שון. אז נכון שיש מחשבות על אלחמיד/ בלם זר, אבל כרגע אלחמיד לא על הפרק ובלם זר לא יהיה רלווונטי עד שיאזרחו את סונדגורן/עלי.
בקישור אנחנו בלי חוסה (כשעד ינואר שיחקנו גם עם אשכנזי) וזה הופך את רשימת שחקני הקישור שלנו לקצרה, עוד לפני עזיבה אפשרית של פאני. פציעה של אחד מפאני/נטע/עלי/ג'אבר ואנחנו נשארים בלי שחקן קישור מחליף שיעלה מהספסל, אם נרצה לשחק עם שלישייה אגרסיבית באמצע.
בקישור ההתקפי אנחנו קצרים כבר יותר מדי זמן. רק שרי יכול לשחק את ה-10 והוא לא יהפוך לצעיר יותר (לא מחשיב ברצינות את לוי) ובאגפים ראינו העונה את הירידה הגדולה ביכולת כשחזיזה ואצילי לא על הדשא.
אני מאד מקווה שבסיום בניית הסגל נמצא את עצמנו עם לפחות 2/3 השחקנים שציינתי (בלם, קשר לאמצע, 10/קיצוני ימני). זה לא אומר שצריך רכש יקר ואולי יש מושאלים או שחקנים משלימים זולים שיוכלו להשתלב ולהתפתח, אבל אסור להיתקע בלי שחקנים כמו שקרה לבכר כבר בעונות שלו פה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
שחקן שכשל פעמיים בב"ש ופעם אחת במכבי ת"א. שחקן שכשל אצל בכר עצמו. מעניין מה יקרה לו במכבי חיפה.KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 14:05דיא סבע לא יחזור לארץ, הרוויח סכומים מטורפים במפרץ ויש לו הצעות גדולות מטורקיהThe_kinder כתב: 25 יוני 2022, 13:37 לא הבנתי למה מכוונים לקני סייף ולא לדיא סבא, עם כל הכבוד לקני סייף הוא עם איזה 7 שערים ב4 שנים האחרונות, וגם אם אני זוכר נכון גם באשדוד היו לו תקופות שלא שיחק
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
איפה ראית?רונן22 כתב: 25 יוני 2022, 14:16 אני רואה שהוחלט כבר להשאיל שוב את זערורה, סכנין ריינה וחדרה בעקבותיו לפי גולדשטיין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
https://www.sport5.co.il/articles.aspx ... cID=405432
מה שמוזר זה שבתוך שעה יגאל גולדשטיין הוצא 3 כתבות נפרדות על שחקנים שלנו שיושאלו. אחת על זערורה, אחת על נחמני וטאלב ואחת על אורי דהן.
עכשיו אני רואה...Shocking4U כתב: 25 יוני 2022, 14:39https://www.sport5.co.il/articles.aspx ... cID=405432
מה שמוזר זה שבתוך שעה יגאל גולדשטיין הוצא 3 כתבות נפרדות על שחקנים שלנו שיושאלו. אחת על זערורה, אחת על נחמני וטאלב ואחת על אורי דהן.
שעתיים קודם פרסם גם על המועמדות של ליעד לוי מהנוער לחדרה.
מקווה שלא הולכים להסתמך רק על פאני, נטע, מוחמד וג'אבר שיחזיקו את הקישור, גם אם גדיר וזערורה לא יהיו אלו שיצטרפו העונה.
הייתי משאיר את זערורה לרוטציה מאמין בו מאוד, גם חגג כישרון טוב ויכול להיות אחלה מחליף ב8.
- Smurk
- אגדה ירוקה
איפה אפשר לראות סרטון ביצועים של זערורה? אני לא כל כך מכיר אותו ורואה שמאוד מחזיקים ממנו כאן בפורום
Smurk כתב: 25 יוני 2022, 14:57 איפה אפשר לראות סרטון ביצועים של זערורה? אני לא כל כך מכיר אותו ורואה שמאוד מחזיקים ממנו כאן בפורום
זה הכי קרוב שיש זמין כנראה.
אני חושב שהתגובות פה עלולות לייצר ציפיות לא מוצדקות, אבל הוא היה בין המושאלים הבולטים שלנו העונה (לצד חג'ג' ויפרח).
אם לא בעונה הקרובה, נקווה שישתלב בעונה הבאה, אחרי שישתפשף קצת בליגת העל.
אגב, מעניין שיש כתבות על קבוצות שרוצות את נחמני, יפרח, זערורה, גדיר ולוי, אבל יש התעלמות גורפת מחג'ג'.
-
David
- מחוזר באירופה
באסם זערורה הוא עדיין בוסר אבל יכול להשלים לנו תסגל ביחד עם עדן שמיר במידה ואבו פאני עוזב
- Smurk
- אגדה ירוקה
תודה.ברק.י כתב: 25 יוני 2022, 15:03Smurk כתב: 25 יוני 2022, 14:57 איפה אפשר לראות סרטון ביצועים של זערורה? אני לא כל כך מכיר אותו ורואה שמאוד מחזיקים ממנו כאן בפורום
זה הכי קרוב שיש זמין כנראה.
אני חושב שהתגובות פה עלולות לייצר ציפיות לא מוצדקות, אבל הוא היה בין המושאלים הבולטים שלנו העונה (לצד חג'ג' ויפרח).
אם לא בעונה הקרובה, נקווה שישתלב בעונה הבאה, אחרי שישתפשף קצת בליגת העל.
אגב, מעניין שיש כתבות על קבוצות שרוצות את נחמני, יפרח, זערורה, גדיר ולוי, אבל יש התעלמות גורפת מחג'ג'.
- Smurk
- אגדה ירוקה
ראיתי עכשיו סרטון של בכר וקניאס חוגגים בסירה. תמיד תפסתי ממנו אמין אבל עכשיו כל מילה שלו בטון מבחינתי.
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
דף טוויטר בריטי עם 1,000 עוקבים פרסם שבנוסף לסלטיק גם טוונטה ובוכום מגלות עניין באבו פאני.
אתר שעוקב אחרי טוונטה ציין את המקור ושמהמינתו מוטלת בספק
את בן דור כמובן זה לא מעניין - העיקר שיש מה לפרסם
https://www.twenteinsite.nl/transferpro ... pioen.html
https://www.one.co.il/Article/21-22/1,1 ... tml?ref=hp
למה שלא יפרסם שעלה דיווח כזה לא הבנתי?MHFC4EVER כתב: 25 יוני 2022, 15:23 דף טוויטר בריטי עם 1,000 עוקבים פרסם שבנוסף לסלטיק גם טוונטה ובוכום מגלות עניין באבו פאני.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
זה שלא פורסם בתקשורת שרוצים את חג׳ג׳ לא אומר שאין לו ביקוש. תפסיקו להסתמך על התקשורת פח הזאת, אותה אחת שטוענת שפוצצה עסקת פיירו ואז מדווחת על שווי של 3.5 מיליון כולל חוזה כמו חובבנים.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
מסכים איתך לגבי זערורה לגבי שמיר בחיים לא, לא לוקחים שאריות מהגרמנים והוא סופר בינוני,שילך לבש או נתניהDavid כתב: 25 יוני 2022, 15:09 באסם זערורה הוא עדיין בוסר אבל יכול להשלים לנו תסגל ביחד עם עדן שמיר במידה ואבו פאני עוזב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
התייחסתי לזה אולי בנושא אחר היום - כשאני קורא את תקשורת הספורט בארץ אני לא מקבל את הדברים כמובן מאליו. אני תמיד שואל את עצמי "מי עומד מאחורי ומה האינטרס?".GKagelmacher כתב: 25 יוני 2022, 15:35 זה שלא פורסם בתקשורת שרוצים את חג׳ג׳ לא אומר שאין לו ביקוש. תפסיקו להסתמך על התקשורת פח הזאת, אותה אחת שטוענת שפוצצה עסקת פיירו ואז מדווחת על שווי של 3.5 מיליון כולל חוזה כמו חובבנים.
כשחג'ג' לא מצוין בתקשורת, זה לא אומר שאין לו ביקוש. זה אומר שמסיבה כל שהיא שאנחנו לא יודעים הוא לא מצוין או שמסיבה כל שהיא כל השאר מצוינים.
באותה מידה שאין לו ביקוש, אפשר להניח שהוא אמור להמשיך בבוגרת (ולכן, אין ניסיון להעלות את את האטרקטיביות שלו ולשווק אותו).
וואלה, אני לא בטוח ששמיר זו אופציה כזו גרועה, אם אני יוצא מנקודת הנחה שמי שיקבל את הקרדיט בהרכב זה ג'אבר.
מה האלטרנטיבות הריאליות בשוק היום? שמיר, אליאס ואחד המושאלים שלנו, נכון? אני לא מפספס מישהו (אם קארצב וכנעאן עולים מלאנתלפים ויהיו עסקאות לא כדאיות)?
מה האלטרנטיבות הריאליות בשוק היום? שמיר, אליאס ואחד המושאלים שלנו, נכון? אני לא מפספס מישהו (אם קארצב וכנעאן עולים מלאנתלפים ויהיו עסקאות לא כדאיות)?