KevinDurant כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 19:54
Judokan כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 19:50
benrey כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 19:34
זה כמו שגבר יגיד שהוא לא מוכן לשכב עם מישהי כי היא יפה מדי והוא יגמור מהר מדי וזה מיותר
להעדיף אירופאית על אלופות זה הדבר הכי הזוי ששמעתי
זה יותר כמו מישהו שמתלהב על לצאת לדייט עם דוגמנית על ולסיים את הערב כשהוא עושה ביד במקלחת.
אין לי שום עניין בקמפיין לא תחרותי בואך משפיל בליגת האלופות, רק לשם "החוויה".
יצא לי בכללי לחשוב קצת על הסיטואציה ואני חושב שאנחנו יותר מדי חיים בפנטזיה ולא במציאות.
לא סתם אף קבוצה בישראל לא הצליחה לעשות את "הקפיצה" הזאת שאנחנו רוצים, גם מכבי ת''א עם בעלים יותר לארג' ותחרותי לכאורה.
עם השוק הישראלי המביך, זה התקרת זכוכית של מכבי חיפה כנראה לצערי.
הבאנו זרים בינגו, היה לנו ישראלים בכירים וכוכבי על ומאמן חייזר וזה המקסימום שהקבוצה הזאת יכולה לעשות במגבלות הנוכחיות.
מה שאולי הכי מביך אותי ומדגיש את המצב בקיץ הזה, זה הסיפור עם בלטקסה.
"רודפים" אחרי שחקן מקבוצת מילואים פחות טובה משלנו כי זה מה שהשוק שלנו מאפשר וזה מה יש לעשות
במגבלת 6 הזרים (5 עד לפני כמה שנים) ישנה תקרת זכוכית, לא משנה באיזה רמה הם יהיו תקרת זכוכית זה נכון, אבל חושב שהיה יכולה וצריכה להיות יותר גבוהה ממה שהיא עכשיו ובהחלט יכולה להתבטא בקמפיין צ'מפיונס כו הישגי באירופית בתדירות גבוהה יותר.
קח דוגמה אותנו. היינו במרחק דקות ספורות מעוד קמפיין (רוזנבורג) ובעיטות פנדלים (גנק). ובלי קשר אם לשחר היה יותר ראש עסקי והישגי (או כוורת שדוחפת אותו לזה) רעב היו מגיעים שחקנים טובים יותר במקום כל מיני דוטרה ושטרכמן למיניהם ולא היה מתווכח עם כל מיני שחקנים על עוד כמה עשרות אלפי דולרים (טוטו תמוז, זהבי ועוד).
מכבי ת"א? שם לדעתי הבעיה לא הייתה רעב ולא השקעת כסף בפזרנות. שם דאגו להביא את הישראלים הכי טובים זה נכון, אבל בזרים? לא הצליחו להביא זרים שבאמת מקפיצים לך את הרמה. בקדנציה של קרוייף מלבד פריצה שהיה שחקן ליגה נהדר, לא היה זר ברמה שבאמת יכול לשדרג אותך בזירה האירופית כמו סק, ג'ובאני, שרי, פראליה, יעקובו, דילן, טישיירה, קורנו ואפילו דבא (בהפועל אניימה ודה סילבה).
גם ראיקוביץ שהיה שוער מצויין הגיע לפה עוד בוסר (וספג על הראש שלו כמה שערים בקמפיין שלהם בצ'מפיונס). מי היו שם? איגיבור? מדוניאן? מיטרוביץ? זה טוב לליגה, אבל לא הזרים שימנפו אותך להצלחה באירופה מלבד הבלחות.
אם קרוייף היה מתנהל פחות בלחץ ממכבי חיפה ורק מביא שחקנים ישראלים בשביל שלנו לא יהיה, והיה במקום זה או בנוסף משקיע זמן ומשאבים במציאת זרים טובים שמשדרגים את הקבוצה הוא היה עושה קמפיין כל שנה בקלות והיה שומר על רמת הקבוצה יותר שנים.