Apoc כתב: 25 יוני 2022, 21:05
ברק.י כתב: 25 יוני 2022, 20:46
זה די מדהים שרוב הדעות עליו בקר האוהדים, בעיקר על סמך הסרטונים והפרופיל שלו בטרנספרמרקט, הן שהיה אפשר להביא טוב/ מתאים ממנו או שהוא לא שווה את הסכום. זה מדהים כי הצרפתים בטוחים שהוא שווה הרבה כסף ושהגעה לפה היא פגיעה בקריירה וירידה ברמה מבחינת מה שהוא מסוגל לו.
גם השחקן עצמו לא הכי חושב שמקצועית לשחק בישראל זה מה שמגיע לו, גם הקבוצה שלו לא מוכנה להתפשר למרות שהוא בשנת חוזה, וגם המועדון בוודאות נעול עליו כאופציה הראשונה למרות שיש אופציות נהדרות כמו ירמייף הרוצח.
העניין בנוגע לאוהדים הוא שזה לא המקצוע שלהם להבין ולדעת את מי צריך להביא וטוב שכך. בסופו של דבר אנשי המקצוע שעובדים בתחום צריכים להיות הרבה יותר מתאימים וטובים מאיתנו, ואם זה לא המקרה אז המצב רע מאוד.
יש אוהדים שמבינים יותר מהסקאוטים והמנהל המקצועי במועדון שלנו ובמועדונים אחרים, מעטים מאוד אבל יש.
כמו שידענו לזהות מהר מאוד שאלפונס וסטריין זה לא זה והם לא יהיו שחקנים טובים ובדיוק כמו שראינו את הרזומה ואת מה שפלאניץ' עשה לפני שהגיע לפה ואמרנו שהוא שחקן מצוין (אמנם התחיל קצת בגמגום, אבל היה ברור שזה רכש מעל הליגה).
אם הוא יגיע, רק הזמן יגיד האם זה היה רכש טוב או לא.
Apoc כתב: 25 יוני 2022, 21:09
Shocking4U כתב: 25 יוני 2022, 21:08
Apoc כתב: 25 יוני 2022, 21:05
גם השחקן עצמו לא הכי חושב שמקצועית לשחק בישראל זה מה שמגיע לו, גם הקבוצה שלו לא מוכנה להתפשר למרות שהוא בשנת חוזה, וגם המועדון בוודאות נעול עליו כאופציה הראשונה למרות שיש אופציות נהדרות כמו ירמייף הרוצח.
העניין בנוגע לאוהדים הוא שזה לא המקצוע שלהם להבין ולדעת את מי צריך להביא וטוב שכך. בסופו של דבר אנשי המקצוע שעובדים בתחום צריכים להיות הרבה יותר מתאימים וטובים מאיתנו, ואם זה לא המקרה אז המצב רע מאוד.
לא מדאיגה אותך הפציעה שהוא עבר? קרע רצועה בברך ונעדר הרבה זמן. בשביל שחקן שנשען על הפיזיות שלו זה משמעותי
דווקא זה הכי פחות מדאיג אותי כי עברו עונות שלמות מאז שנפצע, ואת עונת הפריצה מקצועית עשה אחריה. זה לא נשמע כמו משהו רלוונטי.
עברה עונה וחצי מאז, שאת החצי עונה מאז שחזר הוא עשה בין ההרכב לספסל (1,271 דק', 6 שערים ובישול)
ברק.י כתב: 25 יוני 2022, 21:11
KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 21:00
ברק.י כתב: 25 יוני 2022, 20:46
זה די מדהים שרוב הדעות עליו בקר האוהדים, בעיקר על סמך הסרטונים והפרופיל שלו בטרנספרמרקט, הן שהיה אפשר להביא טוב/ מתאים ממנו או שהוא לא שווה את הסכום. זה מדהים כי הצרפתים בטוחים שהוא שווה הרבה כסף ושהגעה לפה היא פגיעה בקריירה וירידה ברמה מבחינת מה שהוא מסוגל לו.
הפרופיל שלו מלכתחילה בעייתי, עונה ראשונה שהיא טובה בגיל 27 (לא משנה מהן הסיבות) בליגה שהיא גם ככה לא כ''כ איכותית ובקבוצה שהיא לא יותר טובה מאתנו (לדעתי לפחות)
הוא מסוג השחקנים שלא מצליחים פה בליגה (דריבל שמתבסס בעיקר על פיזיות, במאבקים הוא מאוד אגרסיבי ובארץ לא נותנים לחלוצים הזרים יותר מדי קרדיט בזה, כמו שהיה פה עם פלט וקראמר בעבר) ויש לו תנועה טובה בתוך הרחבה אבל לא ראיתי ממנו סיומת יוצאת דופן, לא ברגל ולא בראש.
תוסיף לזה פציעת ברך משמעותית לפני שנתיים בערך ויש לך פה עסקה בעייתית מאוד על הנייר בהרבה מאוד כסף, מוקדם מאוד בחלון.
אני מבין את כל הטענות. אני גם לא יודע מה דעתי עליו. העניין הוא שפער התפיסות בין האוהדים לאנשי המקצוע (והאוהדים הצרפתיים) הוא עצום. לא זוכר דבר כזה.
צריך לזכור שבדיוק בסיטואציה הזהה בכניסה לעונה השלישית של בכר בב''ש הוא הביא את פקהארט (אותו גובה בדיוק, אותו גיל). אני מקווה שלא "ניפול" בדיוק אותו דבר
רונן22 כתב: 25 יוני 2022, 21:13
KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 20:21
ראיתי קצת וידיאו של פיירו, לא התרשמתי ממנו בכלל, לא תופס ממנו שחקן של מיליון יורו וצפונה.
ואתה אומר את זה אחרי שביקרת אנשים שטענו את מה שאתה אומר עכשיו
נכון, אני אומר את דעתי בכנות. לפני כן לא ראיתי אותו מספיק והסתמכתי על הפרופיל היבש