חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
אני עדיין בדעה ששחקנים מהסוג שלו פשוט לא מצליחים אצלנו.
ולדעתי בטח שהוא לא צריך להיות הרכש המרכזי.
כשאתם אומרים הסוג שלו מה הכוונה שלכם?
הוא בסגנון של סטיפה פריצה. גבוה וחזק אבל עם טכניקה סבירה. משחק ראש, יודע להוריד כדורים לשחקנים שלידו, יודע לשחק עם הגב לשער. מבחינה הגיונית זה מה שחסר לנו כרגע בהתקפה ושאין לנו אצל אף שחקן אחר.
אורי קופר בפודקאסט שלו תמצת מעולה את הדעה שלי בעניין לגבי הסגנון ולמה זה כל כך חסר לנו.
הוא בסגנון של סטיפה פריצה. גבוה וחזק אבל עם טכניקה סבירה. משחק ראש, יודע להוריד כדורים לשחקנים שלידו, יודע לשחק עם הגב לשער. מבחינה הגיונית זה מה שחסר לנו כרגע בהתקפה ושאין לנו אצל אף שחקן אחר.
אורי קופר בפודקאסט שלו תמצת מעולה את הדעה שלי בעניין לגבי הסגנון ולמה זה כל כך חסר לנו.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אל תזלזל באוהדים. יש כאלה שקצת יותר רציניים מלראות 2 סרטונים ביוטיוב.חזיזוש כתב: 25 יוני 2022, 21:21אין סיבה להיות כל כך מופתע. יש מי שעקב אחריו כנראה חודשים ויש מי שראה 2 סרטונים ביוטיוב. זה פער גדולברק.י כתב: 25 יוני 2022, 21:18מסכים. רק מופתע מהפער בתפיסות באופן כזה גורף.Apoc כתב: 25 יוני 2022, 21:05
גם השחקן עצמו לא הכי חושב שמקצועית לשחק בישראל זה מה שמגיע לו, גם הקבוצה שלו לא מוכנה להתפשר למרות שהוא בשנת חוזה, וגם המועדון בוודאות נעול עליו כאופציה הראשונה למרות שיש אופציות נהדרות כמו ירמייף הרוצח.
העניין בנוגע לאוהדים הוא שזה לא המקצוע שלהם להבין ולדעת את מי צריך להביא וטוב שכך. בסופו של דבר אנשי המקצוע שעובדים בתחום צריכים להיות הרבה יותר מתאימים וטובים מאיתנו, ואם זה לא המקרה אז המצב רע מאוד.
יש גם מי שעקב אחרי אלפונס וסטריין כנראה חודשים ועדיין הביא אותם.
לא יודע אם הייתי משאיר את בלבול בסופו של יום ואלברמן לא קיבל את ההחלטה אלא יענקל'ה, אלברמן נכנס לתפקיד אחרי בכר.Apoc כתב: 25 יוני 2022, 21:23בוא נרגע. אל תשכח למשל שאם אתה בנעליים של אלברמן לא היינו לוקחים אליפות לא עונה שעברה ולא העונה, דוגמה פשוטה היא כי רצית להשאיר את בלבול בכל מחיר ולא להביא את בכר במקום.KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 21:15 יש אוהדים שמבינים יותר מהסקאוטים והמנהל המקצועי במועדון שלנו ובמועדונים אחרים, מעטים מאוד אבל יש.
כמו שידענו לזהות מהר מאוד שאלפונס וסטריין זה לא זה והם לא יהיו שחקנים טובים ובדיוק כמו שראינו את הרזומה ואת מה שפלאניץ' עשה לפני שהגיע לפה ואמרנו שהוא שחקן מצוין (אמנם התחיל קצת בגמגום, אבל היה ברור שזה רכש מעל הליגה).
אם הוא יגיע, רק הזמן יגיד האם זה היה רכש טוב או לא.
וזה דוגמה למשהו שאמור להיות קל, כל אחד אמור היה לרצות להביא את בכר במקום בלבול שהיה ברור שיש לו תקרה אבל אתה התעקשת על בלבול וטענת שזו טעות והתייחסת לזה כמו גזרה נוראית שאסור שתקרה. אז תודה לאל שלא אתה שם והיו שם אנשים שמבינים יותר והצלחנו לקחת 2 אליפויות ולהחזיר את הצבע לפנים של האוהדים. (לא בקטע אישי, באמת מודה לאל על זה וגם אתה צריך בתור אוהד)
אז האנשים שנמצאים בתפקיד שלהם ראויים להיות שם עד שיוכח אחרת, כמו בכל תפקיד אחר בכל מקום אחר. חבל שצריך בכלל להגיד את זה.
ויש הבדל בין לזהות שחקנים לבין לבחור מאמנים. אני יכול לתת לך לא מעט דוגמאות (במיוחד לגבי זרים) כמו פלאניץ' ואלפונס נניח שטענתי מלכתחילה שפלאניץ' בלם מעל הליגה ואפילו לא חשבתי שיגיע לפה מההתחלה ואלפונס (אמנם היה קל לזהות אבל בכל זאת) שהוא לא ברמה.
ושוב, גם אם הוא האדם המושלם והמתאים לתפקיד, זה לא אומר שכל רכש וכל שחקן שהוא מביא יהיה פגיעה וצריך להגיד אמן (רק להזכיר את סטריין, אלפונס, דהן, שהר וכו')
זה גם חלק מהשיקול לטעמי.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יוני 2022, 21:23 אני עדיין בדעה ששחקנים מהסוג שלו פשוט לא מצליחים אצלנו.
שופטים בליגה לא נותנים לחלוצים להיות אגרסיביים מדי ופיירו שחקן מאוד מאוד אגרסיבי במאבקים (זוכרים מה עשו פה לקראמר, אידריסו ופלט ואיך שרקו נגדם בכל כדור).
אני לא טוען שהוא יהיה כישלון מטורף, אני פשוט לא חושב שהוא ייתן את מה שמצפים ממנו ולא יתן פה 20 גולים או דברים כאלה כמו שאמרו.
אגב הוא גם מהיר ויש לו התמצאות טובה ברחבה (בעיקר תנועה טובה לקרוב).Apoc כתב: 25 יוני 2022, 21:28 כשאתם אומרים הסוג שלו מה הכוונה שלכם?
אבל אני לא חושב שהוא מספיק סקורר והטכניקה שלו יחסית נמוכה.
אני מסכים שחסר בסגל שחקן בסגנון שלו אבל לדעתי הוא לא מספיק מצוין ולא שווה את הסכום שדורשים עליו (2-2.5 מיליון יורו).
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אני באופן כללי נגד למלא את הסגל בשחקנים בינוניים כמו עדן שמיר, אליאל פרץ וקני סייף. זה נחמד כשיש לך שחקן שניים כאלה אבל כשאתה מביא אותם בתור מחליפים לשחקני מפתח כמו אבו פאני שעוזבים אתה מוריד דרמטית את האיכות בקבוצה וזה חלק ממה שקרה לבכר בב״ש כשהם התחילו להביא את חן עזרא, בן בסט ושמואל שיימן.
אני חושב שחסר לנו מספרים מהקישור. חסר עוד שחקן שיכנס ויביא שערים בקישור כמחליף.
זה נשמע כאילו אתה טוען שאתה נמצא בין האוהדים המעטים האלו שמבינים יותר מהסקאוטים והמנהל המקצועי. אתה יכול להיות בטוח שבמקרה הטוב אתה מבין אולי 10 אחוז מהתמונה הכוללת מעבר ללהעריך יכולות של שחקן בפוטבול מנג׳ר ויוטיוב.KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 21:15
יש אוהדים שמבינים יותר מהסקאוטים והמנהל המקצועי במועדון שלנו ובמועדונים אחרים, מעטים מאוד אבל יש.
כמו שידענו לזהות מהר מאוד שאלפונס וסטריין זה לא זה והם לא יהיו שחקנים טובים ובדיוק כמו שראינו את הרזומה ואת מה שפלאניץ' עשה לפני שהגיע לפה ואמרנו שהוא שחקן מצוין (אמנם התחיל קצת בגמגום, אבל היה ברור שזה רכש מעל הליגה).
אם הוא יגיע, רק הזמן יגיד האם זה היה רכש טוב או לא
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
שמעתי את קופר ואני לא מסכים איתו.Apoc כתב: 25 יוני 2022, 21:28 כשאתם אומרים הסוג שלו מה הכוונה שלכם?
לא חושב שבמשחקים שהיינו תקועים שנה שעברה חלוץ גבוה עם גב לשער היה משנה משהו.
דווקא לדעתי חסר לנו מישהו שיפתיע עם דריבל הרבה יותר מזה.
התכוונתי לתפקיד של אלברמן לא לאלברמן עצמו, כלומר היפותטית אם אתה היית צריך לקבל את ההחלטה ולא מישהו מהמועדון.KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 21:30 לא יודע אם הייתי משאיר את בלבול בסופו של יום ואלברמן לא קיבל את ההחלטה אלא יענקל'ה, אלברמן נכנס לתפקיד אחרי בכר.
ויש הבדל בין לזהות שחקנים לבין לבחור מאמנים. אני יכול לתת לך לא מעט דוגמאות (במיוחד לגבי זרים) כמו פלאניץ' ואלפונס נניח שטענתי מלכתחילה שפלאניץ' בלם מעל הליגה ואפילו לא חשבתי שיגיע לפה מההתחלה ואלפונס (אמנם היה קל לזהות אבל בכל זאת) שהוא לא ברמה.
ושוב, גם אם הוא האדם המושלם והמתאים לתפקיד, זה לא אומר שכל רכש וכל שחקן שהוא מביא יהיה פגיעה וצריך להגיד אמן (רק להזכיר את סטריין, אלפונס, דהן, שהר וכו')
וכן, היית משאיר את בלבול. באותה תקופה ברגע שהכריזו שרוצים להפטר מבלבול ולהביא את בכר היו 3 חברים בפורום שהגיבו באגרסיביות נגד כל מי שטען שזה צעד נכון ואמרו שזה יפגע מאוד במה שהשיגו במועדון ובהתקדמות ולא נשיג מקום שני כמו שבלבול השיג, אתה ביניהם. כלומר אם היית אחראי, לא היו אליפויות, זו עובדה מוגמרת.
בנוגע לפלאניץ', מסכים איתך, גם אני וגם אתה ואני לא זוכר מי עוד אבל נראה לי ירוק לבן טענו שהוא נראה כמו עילוי ולא ברור איך הוא בכלל מועמד לפה מהרגע הראשון שהוזכר.
בנוגע לאלפונס, שוב, מסכים איתך, אבל זה לא חוכמה, זה כמו עם סטריין ובן שהר, 100% מהאנשים ידעו שזה כישלון ואמרו את זה. טוב אולי עם סטריין היו כמה אוהדים שהאמינו. אבל לא עם אלפונס ושהר.
אבל תסתכל על התמונה הרחבה. בסופו של דבר כשמביאים שחקנים תמיד יהיו כשלונות. גם בריאל מדריד הצוות שאמור להיות מהטובים בעולם מביא את הזאר ואת יוביץ' במלא כסף ונכשלים איתם בצורה איומה ולא מקבלים מהם אפילו פסיק של תרומה. אלה לא כשלונות רגילים, אלה כשלונות פסיכים. אז אפשר להבין שלפעמים קורה ונכשלים עם רכש כמו דהן, סטריין ושהר. (אלפונס זה יותר סותם חורים שהביאו מראש לחצי עונה, לא שופט)
בסופו של דבר אנשים שעובדים במועדון בנו את הקבוצה שהייתה הכי טובה בארץ כבר שנתיים, לא אוהדים. אפשר וצריך להכיר בזה ולשמור את הביקורת עד למתי שהם לפחות יראו סימנים של התחלה של כישלון מערכתי.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא יודע אם אני מבין יותר מהם אבל הם לא מורמים מהעם.חזיזוש כתב: 25 יוני 2022, 21:32זה נשמע כאילו אתה טוען שאתה נמצא בין האוהדים המעטים האלו שמבינים יותר מהסקאוטים והמנהל המקצועי. אתה יכול להיות בטוח שבמקרה הטוב אתה מבין אולי 10 אחוז מהתמונה הכוללת מעבר ללהעריך יכולות של שחקן בפוטבול מנג׳ר ויוטיוב.KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 21:15
יש אוהדים שמבינים יותר מהסקאוטים והמנהל המקצועי במועדון שלנו ובמועדונים אחרים, מעטים מאוד אבל יש.
לא צרכתי את הדעה שלי מאהרונוביץ' או קניאס ולא מקבוצה בפייסבוק ובטח לא לפי פרופיל בפוטבול מנג'ר וביוטיוב.
לא צריך לזלזל בדעה של בן אדם, בטח שאתה לא מכיר. פסול להגיד שלא התרשמתי במידה רבה מהשחקן? או שאם אלברמן ובכר רוצים אותו אני חייב להגיד אמן?
הנקודה של קופר (וזה משהו שציינתי פה כבר במהלך העונה) שחלוץ שיודע לשחק גב לשער (הוא לא חייב תמיד להיות גבוה או משהו כזה) יכול לעזור בהתמודדות שלנו עם משחק לחץ.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יוני 2022, 21:34שמעתי את קופר ואני לא מסכים איתו.Apoc כתב: 25 יוני 2022, 21:28 כשאתם אומרים הסוג שלו מה הכוונה שלכם?
אין פתרונות קסם, זה או שאתה מניע כדור, או שאתה מנסה לזרוק כדור למעלה ולהרוויח כדור ראשון/שני.
בעונה שעברה לא היה לך יכולת להניע כדור מאחורה כי הבלמים (שיודעים בעיקר לרוץ קדימה עם הכדור ופחות להניע אותו) ובעיקר בעיקר המגנים והשוער לא היו מסוגלים להניע כדור מול לחץ ומנגד לא היה לך שום חלוץ למעלה שאפשר "לזרוק" עליו כדור ולהרוויח אותו.
עושה רושם שהשנה שמים על זה דגש והביאו בינתיים מגן שמצטיין בהנעת כדור תחת לחץ ובעיקר במשחק הרגל (סונדגרן) ומחפשים חלוץ שמסוגל לשחק עם הגב ולהיות מעורב יותר במשחק ולעזור בהנעת הכדור (אני מניח שגם המגן השמאלי שיגיע יהיה עם יכולות טובות של הנעת כדור).
גם חבר טוב מאוד שלי חושב שחלוץ גבוה יתקע את המשחק, אני גם העלתי את הרעיון של להביא חלוץ 9 לסגל עוד לפני כמה חודשים בגלל הסיבות שרשמתי למעלה (לא יודע אם בתור שחקן הרכב והחלוץ הבכיר אלא אולי כשחקן נוסף בסגל שיאפשר גיוון מסוים).
לא צריך בסגל הנוכחי חלוץ עם דריבל או יכולות אדירות מחוץ לרחבה, צריך חלוץ עם התמקמות טובה מאוד ברחבה, שעושה תנועה טובה בלי כדור ועם סיומת טובה ושיהיה קצת יותר מגוון מבחינת עזרה במשחק התקפה (סוג של ניקיטה לפני הפציעה רק עם מעט יותר גיוון שיוכל לעזור בעת הצורך)
לא ביקרתי ולא יצאתי בשגעונות. סה''כ טענתי שלא התרשמתי יותר מדי מפיירו (שוב, כשאתה מגיע לראות שחקן שאתה שומע שאומרים בתקשורת שהוא חלוץ לא מהעולם הזה ויתן פה 20+ שערים והרכש היקר בהיסטוריה וכו' אז נעשה הייפ כלשהו) ואני חושב שבמחיר הזה ניתן להביא שחקן יותר טוב ובפחות סיכון מבחינת עסקה.Apoc כתב: 25 יוני 2022, 21:38התכוונתי לתפקיד של אלברמן לא לאלברמן עצמו, כלומר היפותטית אם אתה היית צריך לקבל את ההחלטה ולא מישהו מהמועדון.KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 21:30 לא יודע אם הייתי משאיר את בלבול בסופו של יום ואלברמן לא קיבל את ההחלטה אלא יענקל'ה, אלברמן נכנס לתפקיד אחרי בכר.
וכן, היית משאיר את בלבול. באותה תקופה ברגע שהכריזו שרוצים להפטר מבלבול ולהביא את בכר היו 3 חברים בפורום שהגיבו באגרסיביות נגד כל מי שטען שזה צעד נכון ואמרו שזה יפגע מאוד במה שהשיגו במועדון ובהתקדמות ולא נשיג מקום שני כמו שבלבול השיג, אתה ביניהם. כלומר אם היית אחראי, לא היו אליפויות, זו עובדה מוגמרת.
בנוגע לפלאניץ', מסכים איתך, גם אני וגם אתה ואני לא זוכר מי עוד אבל נראה לי ירוק לבן טענו שהוא נראה כמו עילוי ולא ברור איך הוא בכלל מועמד לפה מהרגע הראשון שהוזכר.
בנוגע לאלפונס, שוב, מסכים איתך, אבל זה לא חוכמה, זה כמו עם סטריין ובן שהר, 100% מהאנשים ידעו שזה כישלון ואמרו את זה. טוב אולי עם סטריין היו כמה אוהדים שהאמינו. אבל לא עם אלפונס ושהר.
אבל תסתכל על התמונה הרחבה. בסופו של דבר כשמביאים שחקנים תמיד יהיו כשלונות. גם בריאל מדריד הצוות שאמור להיות מהטובים בעולם מביא את הזאר ואת יוביץ' במלא כסף ונכשלים איתם בצורה איומה ולא מקבלים מהם אפילו פסיק של תרומה. אלה לא כשלונות רגילים, אלה כשלונות פסיכים. אז אפשר להבין שלפעמים קורה ונכשלים עם רכש כמו דהן, סטריין ושהר. (אלפונס זה יותר סותם חורים שהביאו מראש לחצי עונה, לא שופט)
בסופו של דבר אנשים שעובדים במועדון בנו את הקבוצה שהייתה הכי טובה בארץ כבר שנתיים, לא אוהדים. אפשר וצריך להכיר בזה ולשמור את הביקורת עד למתי שהם לפחות יראו סימנים של התחלה של כישלון מערכתי.
לא אמרתי שבן שהר יותר טוב ממנו ושהוא ישוחרר בינואר, אבל הוא מגיע עם תג מחיר וציפיות אדירות ולדעתי יהיה לו קשה לעמוד בהן.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
NOSFERATU ZODD כתב: 25 יוני 2022, 21:34אני דווקא כן מסכים איתו. למשל במשחק מול נתניה שנה שעברה שהפסדנו 3-0 ראית שהיה ניסיון לשחק על כדורים ארוכים ולעקוף את הקישור שלהם רק שאף שחקן בחלק הקדמי שלנו לא טוב בלקבל כדור עם הגב לשער ולשמור עליו. דין דוד לא יודע לשמור על כדורים ויש לו נגיעה ראשונה לא מספיק טובה. היחיד שהראה קצת פיזיות זה דווקא בן שהר שזה הדבר היחיד טוב שהוא עשה בערך אצלנו.Apoc כתב: 25 יוני 2022, 21:28 כשאתם אומרים הסוג שלו מה הכוונה שלכם?
מה שמפחיד אותי בשחקנים כמו פיירו זה שראינו המון שחקנים בסגנון הזה נכשלים אצלנו. בדרך כלל לא יודעים לשחק עליהם והם כל הזמן צריכים לרדת מאוד נמוך כדי לגעת בכדור ולהרגיש חלק מהמשחק.
שמעתי את קופר ואני לא מסכים איתו.
אני לא מסכים.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יוני 2022, 21:34שמעתי את קופר ואני לא מסכים איתו.Apoc כתב: 25 יוני 2022, 21:28 כשאתם אומרים הסוג שלו מה הכוונה שלכם?
חלוץ 9 קלאסי בסגל היה עוזר לנו מאוד עונה שעברה.
ראו בפעמים שהכנסנו את שהר שאם היה שחקן בתפקיד שלו שהוא גם שחקן כדורגל ולא שק תפוחי אדמה אז היו לנו הזדמנויות לייצר הרבה יותר דברים ולגוון, יש הרבה דברים שדוד ורוקאביצה לא יודעים לתת כשצריך כי הם חלוצים מסוג אחר.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
״ עדכון: #Guingamp ומכבי חיפה הגיעו להסכמה על העברתו של פרנצדי פיירו
.
• הסכום הוא 1.6M € .
• בעיה: הפורוורד לא רוצה להצטרף למכבי ומחכה להזדמנויות אחרות.״
יאללה הגיע הזמן להתקדם הלאה ממנו כבר. אפשר לחשוב על איזה קליבר של שחקן מדובר שרודפים אחריו ונותנים לו לעשות מאיתנו צחוק. יש את ירמייף ובטוח יש מועמדים אחרים. שילך לחפש.
• הסכום הוא 1.6M € .
יאללה הגיע הזמן להתקדם הלאה ממנו כבר. אפשר לחשוב על איזה קליבר של שחקן מדובר שרודפים אחריו ונותנים לו לעשות מאיתנו צחוק. יש את ירמייף ובטוח יש מועמדים אחרים. שילך לחפש.
- KevinDurant
- חבר בבורד
דיווח של אותו כתב אמין מלפני יומיים שיש סיכום בין מכבי חיפה לגנגאן על 1.6 מיליון יורו דמי העברה אבל פיירו כרגע לא מעוניין להצטרף ומחכה להצעות אחרות
ברור שצריך להימנע מזה, אבל יש מצבים שזו שאלה מה אתה שם על הכף ותמיד קיימת רק הערכה.Shocking4U כתב: 25 יוני 2022, 21:31 אני באופן כללי נגד למלא את הסגל בשחקנים בינוניים כמו עדן שמיר, אליאל פרץ וקני סייף. זה נחמד כשיש לך שחקן שניים כאלה אבל כשאתה מביא אותם בתור מחליפים לשחקני מפתח כמו אבו פאני שעוזבים אתה מוריד דרמטית את האיכות בקבוצה וזה חלק ממה שקרה לבכר בב״ש כשהם התחילו להביא את חן עזרא, בן בסט ושמואל שיימן.
לגבי הקישור, אני את דעתי רשמתי - חסר לנו גם שחקן אגרסיבי לאמצע וגם 10 שיכול להחליף את שרי.
התעדוף שלי הוא כזה:
1. חלוץ
2. מגן שמאלי
3. בלם
4. 8/6
5. 10/קיצוני ימני
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מוכנים לדפוק את כל ההכנה בשביל שחקן שלא רוצה להיות פה ויעשה טובה אם יגיע. זה גם ישתקף ביכולת שלו אם בסוף יועיל בטובו להגיע אלינו. יאללה נקסט
אש. עכשיו נשאר רק לשכנע את התפלץ המניאק לבוא לפה. מישהו יודע מה המצב הזוגי שלו? רווק? נשוי?
אופטימיות במכבי חיפה
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
במקסימום יתנו לו להיות המוביל באסקייפ רום בערב צוות
אופטימיות במכבי חיפה
בוא נניח שבאיזשהו עולם אתה מבין יותר טוב בזיהוי פוטנציאל של שחקנים מאלברמן, או אדם דייויד, או וואטסואבר סקאוט כזה או אחר במועדון. אתה מבין שהחתמה של שחקן נעשית בהסכמה של צוות שלם של אנשי מקצוע במועדון הכי מצליח כרגע במדינה, שעובדים בדבר הזה לפרנסתם לפחות 9 שעות ביום? אתה באמת חושב שאתה רואה דברים שהם כולם כצוות לא מעלים על הדעת? אף אחד לא שם לב לליקוי כזה או אחר שאתה הבחנת בו? הם חושבים שפיירו זה איזו מפלצת שמתאימה בול לקבוצה ורק אם אתה היית שם בישיבה הזאת הם היו פתאום קולטים את הטעות הגדולה שהם עושים. לא טענתי שאתה לא מבין בכדורגל ואני לא מזלזל בדעה שלך על כדורגל, אני פשוט לא מבין מאיפה היומרה לחשוב שאתה רואה דברים שמערך שלם של אנשי מקצוע לא רואים.KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 21:42לא יודע אם אני מבין יותר מהם אבל הם לא מורמים מהעם.חזיזוש כתב: 25 יוני 2022, 21:32זה נשמע כאילו אתה טוען שאתה נמצא בין האוהדים המעטים האלו שמבינים יותר מהסקאוטים והמנהל המקצועי. אתה יכול להיות בטוח שבמקרה הטוב אתה מבין אולי 10 אחוז מהתמונה הכוללת מעבר ללהעריך יכולות של שחקן בפוטבול מנג׳ר ויוטיוב.KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 21:15
לא צרכתי את הדעה שלי מאהרונוביץ' או קניאס ולא מקבוצה בפייסבוק ובטח לא לפי פרופיל בפוטבול מנג'ר וביוטיוב.
לא צריך לזלזל בדעה של בן אדם, בטח שאתה לא מכיר. פסול להגיד שלא התרשמתי במידה רבה מהשחקן? או שאם אלברמן ובכר רוצים אותו אני חייב להגיד אמן?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כל דקה שעדיין מבזבזים על פיירו זה פגיעה בהכנה של הקבוצה. מסכמים עם הקבוצה דמי העברה בזמן שהשחקן עדיין בכלל לא רוצה להגיע. שיתקדמו דחוף לשחקנים כמו ירמייף לפני שגם הם יסגרו בקבוצות אחרות
מה המקור לזה?Shocking4U כתב: 25 יוני 2022, 21:55 ״ עדכון: #Guingamp ומכבי חיפה הגיעו להסכמה על העברתו של פרנצדי פיירו.
• הסכום הוא 1.6M € .
- KevinDurant
- חבר בבורד
אתה מודע לזה שבריאל מדריד יש מיליון אנשי צוות והם עדיין נופלים ברכש? אתה זוכר שזה אותם אנשי צוות שהביאו את סטריין ואלפונס רק בשנה האחרונה נכון?חזיזוש כתב: 25 יוני 2022, 22:02בוא נניח שבאיזשהו עולם אתה מבין יותר טוב בזיהוי פוטנציאל של שחקנים מאלברמן, או אדם דייויד, או וואטסואבר סקאוט כזה או אחר במועדון. אתה מבין שהחתמה של שחקן נעשית בהסכמה של צוות שלם של אנשי מקצוע במועדון הכי מצליח כרגע במדינה, שעובדים בדבר הזה לפרנסתם לפחות 9 שעות ביום? אתה באמת חושב שאתה רואה דברים שהם כולם כצוות לא מעלים על הדעת? אף אחד לא שם לב לליקוי כזה או אחר שאתה הבחנת בו? הם חושבים שפיירו זה איזו מפלצת שמתאימה בול לקבוצה ורק אם אתה היית שם בישיבה הזאת הם היו פתאום קולטים את הטעות הגדולה שהם עושים. לא טענתי שאתה לא מבין בכדורגל ואני לא מזלזל בדעה שלך על כדורגל, אני פשוט לא מבין מאיפה היומרה לחשוב שאתה רואה דברים שמערך שלם של אנשי מקצוע לא רואים.KevinDurant כתב: 25 יוני 2022, 21:42לא יודע אם אני מבין יותר מהם אבל הם לא מורמים מהעם.חזיזוש כתב: 25 יוני 2022, 21:32
זה נשמע כאילו אתה טוען שאתה נמצא בין האוהדים המעטים האלו שמבינים יותר מהסקאוטים והמנהל המקצועי. אתה יכול להיות בטוח שבמקרה הטוב אתה מבין אולי 10 אחוז מהתמונה הכוללת מעבר ללהעריך יכולות של שחקן בפוטבול מנג׳ר ויוטיוב.
לא אמרתי שאני רואה דברים שהם לא רואים, וגם אם כן, זה לא סותר. הם לא תמיד צודקים וגם אני לא תמיד צודק.
לא יודע מה הציפיות שלהם ממנו ומה הם חושבים שהוא ייתן או שווה, אני לא רואה אותו נותן 20 גולים בליגה פה.
חזיזוש כתב: 25 יוני 2022, 22:03מה המקור לזה?Shocking4U כתב: 25 יוני 2022, 21:55 ״ עדכון: #Guingamp ומכבי חיפה הגיעו להסכמה על העברתו של פרנצדי פיירו.
• הסכום הוא 1.6M € .
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
מצוין שלא רוצה.שירדו ממנו כבר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
רונן22
- שחקן העונה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
מה מביך בזה שרודפים אחרי שחקן שאנחנו האופציה האחרונה בשבילו?
עדיף לרדוף אחרי שחקן שאנחנו האופציה הראשונה בשבילו?
עדיף לרדוף אחרי שחקן שאנחנו האופציה הראשונה בשבילו?
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם השחקן לא הביע הסכמה להגיע לכאן למה מבזבזים בכלל זמן על מו״מ עם הקבוצה? מה זה רלוונטי אם השחקן לא אמר במפורש שהוא מוכן להגיע
-
Yaniv
- לא קרע זוג נעליים
סתם שאלה , לא בדקו עם השחקן לפני הסיכום או הוא בכלל מעוניין להגיע ? העיקר הגיעו לסיכום ושמו את כל תשומת הלב על סיכום ששכחו את דעת השחקן ?
מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה , בדיוק כמו עם ניקיטה שאני מצטער שבא לפה והיה צריך ללכת להתבזבז בהודו אבל שיהיה .. מקווה שיש להם PLAN B מוכנה
מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה , בדיוק כמו עם ניקיטה שאני מצטער שבא לפה והיה צריך ללכת להתבזבז בהודו אבל שיהיה .. מקווה שיש להם PLAN B מוכנה
אני לא חושב שזה נכון. אנו לא כאלה מפגרים להגיע להסכמה מול גנגאן אם הוא לא רוצה
-
רונן22
- שחקן העונה
לא צריך לרדוף אחרי שחקן שאנחנו האופציה הראשונה בשבילו, הוא יבוא לבד
פה יש שחקן שלא רוצה לשחק אצלך, הוא משאיר אותך כאופציה האחרונה. אתה באמת לא מבין למה זה רע?
פה יש שחקן שלא רוצה לשחק אצלך, הוא משאיר אותך כאופציה האחרונה. אתה באמת לא מבין למה זה רע?