Judokan כתב: ↑23 יוני 2023, 14:30
מה שאתה מתאר הוא ניהול עקום.
"כן שחקן חשוב, לא שובר שוויון" זו ססמה. השכר של אבו פאני לא נקבע לפי מה שמקבל שרי או מישהו אחר.
הוא צריך להיקבע לפי תנאי השוק - האם יש חלופה לאבו פאני שאפשר להביא? האם במצב של הקבוצה אנחנו יכולים להרשות לעצמנו עזיבה שלו? והתשובה לשתי השאלות האלה היא "לא" מובהק.
ולכן ברור לכולם שמהלך הנכון היה לשדרג את אבו פאני למקום שביקש (בייחוד שהייתה לו הצעה מקבילה ביד, זה לא שהוא סתם זרק איזה סכום מופרז לאוויר). במקום זה הקבוצה נתקעת בלי שום גמישות בבניית הסגל.
זו בדיוק התעקשות והסתכלות על דברים באופן טקטי וללא אסטרטגיה.
אותו דבר לדעתי יקרה גם במו"מ עם סבע, שבקלות יכול להתפוצץ על פערים כאלה. ואז בטח שוב יספרו לנו שגם סבע לא שווה 700 אלף יורו, אם שרי ואצילי הרוויחו רק 450.
אבל כל העולם עובד בגישה הזאת ובצורה הזאת כמו מכבי חיפה
אתה רואה את דור פרץ אומר למכבי ת''א תנו לי שכר כמו של זהבי אם לא אני לא מגיע?
סבע קיבל סכומים גדולים מאוד ואני מקווה שהוא יישאר והסכומים ייצאו החוצה ותבינו כמה השקיעו פה אבל אז תגידו שיענקל'ה סתם לחוץ והוא עושה את זה בשביל שהקהל לא ייכעס עליו.
אני אומר לך שאין אף שחקן במכבי חיפה שיוצא להצעה הזאת מפרנצווארוש בסיטואציה הנוכחית, אחד.
חזיזה קיבל בינואר הצעה מפרטיזן, למה הוא לא יצא? אותם סכומים, אותו סדר גודל של קבוצה, אותה אווירה, אותו סגנון? פלאניץ' בזמנו קיבל הצעה מא.א.ק אתונה ועוד ביותר כסף, למה הוא לא עזב?
עלי מוחמד קיבל הצעות דומות, למה הוא לא יצא? למה קורנו לא עזב?
@Liberman תראה את התגובה הזו
אגב גם את סבע הצליחו להביא למרות שמכבי ת''א מאוד רצו אותו.
גם את רפאלוב הצליחו להביא למרות שמכבי ת''א מאוד רצו אותו.
כל שחקן שרצינו להביא ושהיה ריאלי במסגרת הליגה הגיע לפה בסופו של דבר ככה שאני לא מבין את טענת הקמצנות
אפשר להגיד הכל, עובדתית מכבי חיפה בשנתיים-שלוש האחרונות איבדה שחקנים רק להצעות שוברות שוויון סטייל אמירויות ויפן שזה סכומים בפי 2-4 ממה שפאני קיבל בפרנצווארוש.
פאני כבר שנתיים רצה לעזוב לאירופה, ברגע שהוא קיבל הצעה טובה הוא רצה ללכת עליה. קיבל פה הצעה של 350-400 אלף דולר לדעתי שזה חוזה גבוה מאוד ועדיין בחר לעבור לפרנצווארוש.