שיהיה בהצלחה. מאמינים בך!
נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
דוראנט רק שתדע שבמנג'ר הרכש הראשון שלי היה בלטקסה ואין לי בכלל מנג'ר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
למי שרוצה להבין מה יקרה אם לא נחזק את הקישור
מוזמן להדליק את המשחק של ליברפול כרגע
מוזמן להדליק את המשחק של ליברפול כרגע
אלברמן ושחר עשו את הבלתי יאמן
גרמו לנו לעקוב אחרי מישהו שמועמד להיות מגן מחליף בסגל
עסקה שהייתה אמורה להיסגר בקלות כבר לפני חודשיים
המחיר עלה ל201 אלף יורו ובלטקסה התרחק מפה בעוד לפחות שבוע
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אמנם גלוך כולה בן 19, אבל אני זוכר כשהלך לזלצבורג אמרו שהוא מגיע לשם כי שם הוא ישחק בהרכב ויתנו לו את הצ'אנס ובמקומות כמו בארסה וסיטי וליברפול וכאלה ישלחו אותו למילואים ולהשאלות וכאלה.
נורה אדומה מבחינתו אם העונה עד כה נותנים לו שם הרבה פחות דקות למשחק ממה שנתנו לו עונה שעברה.
מצד שני גם במכבי ת"א הוא לא היה שחקן הרכב קבוע.
מה שכן בנבחרת הוא שחקן שפותח כל משחק. מוזר איך שזה עובד.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שחקנים בגיל הזה אמורים לשחק בזלצבורג. אם הוא לא משחק שם עכשיו זה בעייתי מאוד אבל זה גם לא הכי מפתיע. זה מועדון שכולו מושתת על משחק לחץ ומדובר בשחקן עצלן שלא עובד על המגרש. בינתיים חוץ מ״הוא היה מעורב במהלך״ אין לו כמעט מספרים בתקופה שלו באוסטריה בטח בהשוואה לשחקנים ישראליים אחרים ולעובדה שהוא משחק בקבוצה הכי טובה שם בפער.Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 20:48אמנם גלוך כולה בן 19, אבל אני זוכר כשהלך לזלצבורג אמרו שהוא מגיע לשם כי שם הוא ישחק בהרכב ויתנו לו את הצ'אנס ובמקומות כמו בארסה וסיטי וליברפול וכאלה ישלחו אותו למילואים ולהשאלות וכאלה.
נורה אדומה מבחינתו אם העונה עד כה נותנים לו שם הרבה פחות דקות למשחק ממה שנתנו לו עונה שעברה.
מצד שני גם במכבי ת"א הוא לא היה שחקן הרכב קבוע.
מה שכן בנבחרת הוא שחקן שפותח כל משחק. מוזר איך שזה עובד.
לכל אלה שטוענים שלא צריך פה שחקנים דוגמת בלטקסה וגאנדלמן - להזכיר לכם את רשימת הפצועים שלנו מהשנה שעברה כששיחקנו בשני מפעלים? לדעתי הגענו למשהו כמו תשעה בו זמנית.
אני מבין שאולי ישנו שיקול שאם אין שחקנים אז גם אין מי שיפצע, אבל לא בטוח שזה יעבוד...
גאנדלמן ובלטקסה אולי לא כוכבי כדורגל אבל הם הכי טובים שאפשר להביא וקבוצה שמשחקת בשתי מסגרות צריכה יותר משלושה קשרים ומגן שמאלי אחד. למעשה זה נכון גם לגבי קבוצה שמשחקת במסגרת אחת...
אני מבין שאולי ישנו שיקול שאם אין שחקנים אז גם אין מי שיפצע, אבל לא בטוח שזה יעבוד...
גאנדלמן ובלטקסה אולי לא כוכבי כדורגל אבל הם הכי טובים שאפשר להביא וקבוצה שמשחקת בשתי מסגרות צריכה יותר משלושה קשרים ומגן שמאלי אחד. למעשה זה נכון גם לגבי קבוצה שמשחקת במסגרת אחת...
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
גם גוני נאור היה הכי טוב שאפשר להביא ושילמת עליו 600 אלף יורו כשהוא מסיים חוזה עוד חצי שנה (עסקה מטורפת מבחינת קטמון) ואז?אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:08 לכל אלה שטוענים שלא צריך פה שחקנים דוגמת בלטקסה וגאנדלמן - להזכיר לכם את רשימת הפצועים שלנו מהשנה שעברה כששיחקנו בשני מפעלים? לדעתי הגענו למשהו כמו תשעה בו זמנית.
גאנדלמן שחקן טוב יותר מגוני נאור. אתה מעדיף שגוני יהיה הקשר הרביעי בסגל או גאנדלמן?KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:10גם גוני נאור היה הכי טוב שאפשר להביא ושילמת עליו 600 אלף יורו כשהוא מסיים חוזה עוד חצי שנה (עסקה מטורפת מבחינת קטמון) ואז?אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:08 לכל אלה שטוענים שלא צריך פה שחקנים דוגמת בלטקסה וגאנדלמן - להזכיר לכם את רשימת הפצועים שלנו מהשנה שעברה כששיחקנו בשני מפעלים? לדעתי הגענו למשהו כמו תשעה בו זמנית.
גאנדלמן > גוני > זרגרי
- KevinDurant
- חבר בבורד
אתה מבין שמה שאתה אומר זה בדיוק מה שהביא לנו את גוני כן? בלי קשר לזה שגנדלמן וגוני שחקנים שונים לגמרי.אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:42גאנדלמן שחקן טוב יותר מגוני נאור. אתה מעדיף שגוני יהיה הקשר הרביעי בסגל או גאנדלמן?KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:10גם גוני נאור היה הכי טוב שאפשר להביא ושילמת עליו 600 אלף יורו כשהוא מסיים חוזה עוד חצי שנה (עסקה מטורפת מבחינת קטמון) ואז?אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:08 לכל אלה שטוענים שלא צריך פה שחקנים דוגמת בלטקסה וגאנדלמן - להזכיר לכם את רשימת הפצועים שלנו מהשנה שעברה כששיחקנו בשני מפעלים? לדעתי הגענו למשהו כמו תשעה בו זמנית.
גאנדלמן > גוני > זרגרי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אי אפשר ללכת לעונה עם כמה מסגרות עם מגן שמאלי אחד ואל תמציאו לי שסוף ושיבלי יכולים לשחק כמגנים
הקטע שאם בלטקסה יגיע לפה אותם אנשים שמספרים לנו שיש לנו רק 2 קשרים בסגל כי גוני נאור לא ברמה, יגידו שיש לנו רק מגן שמאלי אחד בסגל.
לא מבין בשביל מה צריך את זה.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
הקטע האמיתי עם בלטקסה הוא שלמעלה מחודשיים וחצי שחקן שאמא שלו לא מזהה אותו ברחוב והמאמן שלו לא מכיר באוסטריה וינה תופס כותרת ראשית בספורט 5 שהוא מועמד אלינו.Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:11 הקטע שאם בלטקסה יגיע לפה אותם אנשים שמספרים לנו שיש לנו רק 2 קשרים בסגל כי גוני נאור לא ברמה, יגידו שיש לנו רק מגן שמאלי אחד בסגל.
לסמלים של המועדון כמו רוקאביצה וג'וש כהן דחפו דד ליינים ביוני ובמקום לתת לו ולקבוצה שלו דד ליין ב1.7 ואם לא להביא מישהו יום אחרי מורחים את הסיפור הזה כבר חודשיים וחצי ודופקים את המאמן בלי אפשרויות לעשות רוטציה אפילו
אם יש לך שני קשרים בסגל וגוני נאור הוא האופציה הכי טובה שאתה יכול להביא אז זה מה שצריך לעשות, אלא אם אתה מעדיף את זרגרי.KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:51אתה מבין שמה שאתה אומר זה בדיוק מה שהביא לנו את גוני כן? בלי קשר לזה שגנדלמן וגוני שחקנים שונים לגמרי.אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:42גאנדלמן שחקן טוב יותר מגוני נאור. אתה מעדיף שגוני יהיה הקשר הרביעי בסגל או גאנדלמן?KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:10
גם גוני נאור היה הכי טוב שאפשר להביא ושילמת עליו 600 אלף יורו כשהוא מסיים חוזה עוד חצי שנה (עסקה מטורפת מבחינת קטמון) ואז?
גאנדלמן > גוני > זרגרי
- KevinDurant
- חבר בבורד
נו אז עכשיו יש לך את גוני נאור שהבאת לפני חצי שנה בחצי מיליון יורו, למה צריך להביא עוד מישהו?אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:15אם יש לך שני קשרים בסגל וגוני נאור הוא האופציה הכי טובה שאתה יכול להביא אז זה מה שצריך לעשות, אלא אם אתה מעדיף את זרגרי.KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:51אתה מבין שמה שאתה אומר זה בדיוק מה שהביא לנו את גוני כן? בלי קשר לזה שגנדלמן וגוני שחקנים שונים לגמרי.אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:42
גאנדלמן שחקן טוב יותר מגוני נאור. אתה מעדיף שגוני יהיה הקשר הרביעי בסגל או גאנדלמן?
גאנדלמן > גוני > זרגרי
כדי שלא נתחיל לדבר על זה שזרגרי לא ברמהApoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:11 הקטע שאם בלטקסה יגיע לפה אותם אנשים שמספרים לנו שיש לנו רק 2 קשרים בסגל כי גוני נאור לא ברמה, יגידו שיש לנו רק מגן שמאלי אחד בסגל.
נו אז יופי
אין גיבוי בסגל > אתם רוצים להביא שחקן בינוני לתת עומק > מתבאסים שהוא בינוני > טוענים שאין עומק כי אי אפשר לספור את הבינוני > רוצים להביא בינוני אחר לתת עומק
מתישהו צריך להבין שיש פה תבנית
אופטימיות במכבי חיפה
נתתי את זה כדוגמא לזה שצריך להביא את השחקן הכי טוב הפנוי שיש בשוק כדי לעבות את הסגל.KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:16נו אז עכשיו יש לך את גוני נאור שהבאת לפני חצי שנה בחצי מיליון יורו, למה צריך להביא עוד מישהו?אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:15אם יש לך שני קשרים בסגל וגוני נאור הוא האופציה הכי טובה שאתה יכול להביא אז זה מה שצריך לעשות, אלא אם אתה מעדיף את זרגרי.KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 21:51
אתה מבין שמה שאתה אומר זה בדיוק מה שהביא לנו את גוני כן? בלי קשר לזה שגנדלמן וגוני שחקנים שונים לגמרי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אז אני נתתי לך דוגמה שהבאנו את השחקן הכי טוב שהיה פנוי בשוק כדי לעבות את הסגל (אשכרה שמנו על שחקן בסביבות ה600 אלף יורו כשהוא מסיים חוזה בינואר!) ועכשיו הוא לא תורם לקבוצה כלום כי הוא לא מספיק טובאליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:19נתתי את זה כדוגמא לזה שצריך להביא את השחקן הכי טוב הפנוי שיש בשוק כדי לעבות את הסגל.KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:16נו אז עכשיו יש לך את גוני נאור שהבאת לפני חצי שנה בחצי מיליון יורו, למה צריך להביא עוד מישהו?אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:15
אם יש לך שני קשרים בסגל וגוני נאור הוא האופציה הכי טובה שאתה יכול להביא אז זה מה שצריך לעשות, אלא אם אתה מעדיף את זרגרי.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
מי שטוען שגוני נאור וגנדלמן באותה רמה כנראה חי על ענן
אם גוני נאור בהפועל ירושלים אתם מהללים אותו ואם גאנדלמן במכבי חיפה אתם גומרים אותו
לא חוכמה לדעתי
אופטימיות במכבי חיפה
1. אני חושב שגאנדלמן שחקן טוב ולא בינוני.Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:18נו אז יופי
אין גיבוי בסגל > אתם רוצים להביא שחקן בינוני לתת עומק > מתבאסים שהוא בינוני > טוענים שאין עומק כי אי אפשר לספור את הבינוני > רוצים להביא בינוני אחר לתת עומק
2. עדיף בינוני בעמדה אחת מאשר לשנות את כל המערך כששחקן אחד נפצע.
אתה מעדיף שהמחליף שלך יהיה גוני או גאנדלמן או זרגרי או זערורה?
אגב, לפי השיטה שלך אנחנו לא צריכים את אורי דהן כי הוא בינוני. ואז מי ישחק? גרשון? אבל גם הוא בינוני. אז אולי ניתן לנוער לשחק?
אי אפשר ללכת All the way עם הבינוני הזה. צריך להביא את ההכי טוב שיש בשוק, בטח כשיש כסף בקופה.
ממש לא. הכי קל להגיד את זה אבל למעשה אני יכול להחליף כאן את השמות בכל שחקן ליגה ולהגיד את אותו דבר וזה יהיה לא נכון.Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:23אם גוני נאור בהפועל ירושלים אתם מהללים אותו ואם גאנדלמן במכבי חיפה אתם גומרים אותו
לא חוכמה לדעתי
גנדלמן שחקן הרבה יותר טוב מנאור.
קאחביץ ממשיך את פתיחת העונה המצוינת שלו:רק מכבי כתב: 06 אוגוסט 2023, 15:46 לא שזה משנה משהו, אבל קצת מצחיק שהמועדון לא הודיע בכלל שהוא רוכש את סוף, והשחקן הפך לחלק מהסגל בלי שום שום הודעה בעניין.
אגב, זוכרים את קאחביץ', החלוץ שהושאל לנוער בעונה שעברה? גם פה אין שקיפות ולא יודעים מה הסטטוס שלו. אני מעריך שהאופציה לא התממשה.
למה נזכרתי בו אתם שואלים? כי מסתבר שהוא משחק בofk בלגרד מהליגה השנייה בסרביה, ואתמול כבש צמד בכורה.
יש לי הרגשה שנצטער שלא מימשנו את האופציה.
1. אתה חושב את זה עליו עכשיו. מה חשבת על גוני לפני שחתם במכבי?אליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:251. אני חושב שגאנדלמן שחקן טוב ולא בינוני.Apoc כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:18נו אז יופי
2. עדיף בינוני בעמדה אחת מאשר לשנות את כל המערך כששחקן אחד נפצע.
אתה מעדיף שהמחליף שלך יהיה גוני או גאנדלמן או זרגרי או זערורה?
אגב, לפי השיטה שלך אנחנו לא צריכים את אורי דהן כי הוא בינוני. ואז מי ישחק? גרשון? אבל גם הוא בינוני. אז אולי ניתן לנוער לשחק?
אי אפשר ללכת All the way עם הבינוני הזה. צריך להביא את ההכי טוב שיש בשוק, בטח כשיש כסף בקופה.
2. לא מסכים וגם בכר לא הסכים וטוב שזו הייתה הגישה שלו.
אני מעדיף את זערורה מה4 שאמרת. לא שהוא באותה עמדה. אבל העיקרון הוא ששחקנים צעירים עם פוטנציאל עדיפים על בינוניים בכל יום בשבוע.
לדעתי גוני/גאנדלמן/בלטקסה זה לא שחקנים שיתרמו משהו בכלל בעונת כדורגל שלמה.
אופטימיות במכבי חיפה
אוקיי אבל אני לא משווה בין גאנדלמן כשחקן הכי טוב בשוק לגוני נאור כשחקן הכי טוב בשוק.KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:21אז אני נתתי לך דוגמה שהבאנו את השחקן הכי טוב שהיה פנוי בשוק כדי לעבות את הסגל (אשכרה שמנו על שחקן בסביבות ה600 אלף יורו כשהוא מסיים חוזה בינואר!) ועכשיו הוא לא תורם לקבוצה כלום כי הוא לא מספיק טובאליאור כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:19נתתי את זה כדוגמא לזה שצריך להביא את השחקן הכי טוב הפנוי שיש בשוק כדי לעבות את הסגל.KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2023, 22:16
נו אז עכשיו יש לך את גוני נאור שהבאת לפני חצי שנה בחצי מיליון יורו, למה צריך להביא עוד מישהו?
אולי אני אמקבל את רשימת הפצועים מהעונה שעברה לרשימה דומה השנה מבחינת כמות ואיכות ותנסו לבנות לי הרכב.