מה זה משנה? כאילו המועדון עושה משהו עם הכסף שהוא מקבל.אצבעוני כתב: 14 אוגוסט 2023, 10:29 שאלה מעניינת למביני עניין
האם אנחנו נקבל כסף על התקופה ששואו וסק יהיה באליפות אפריקה? (במונדיאל כן מקבלים סכום)
נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
המועדון עוד ברווחי שיא על המכירות בקיץ, לא על זה חשבתי שיביאו משהו
מה שכן, אם מקבלים על זה סכום.
מתחיל להבין למה נלחמו להביא שחקן אפריקאי הקיץ ולא ממש אכפת להם שהקבוצה בינואר הולכת להיות מפורקת
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
במה הרזומה של קורנו יותר טוב ממנו? בזה שהוא טייל בליגה השלישית בספרד או שיחק בקבוצת תחתית-אמצע טבלה בליגה השנייה בספרד?onn כתב: 14 אוגוסט 2023, 09:19 אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
בכל אופן, זו כנראה עובדה מוגמרת, ולמרות שהייתי יותר משמח אם הוא היה יכול ליטול חלק במשחקי הפלייאוף, בראיה ארוכת טווח אני אופטימי.
או הרזומה של פיירו שעשה עונה אחת טובה בקריירה בקבוצת אמצע טבלה בליגה השנייה בצרפת?
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
הוא מסכים איתךKevinDurant כתב: 14 אוגוסט 2023, 10:48במה הרזומה של קורנו יותר טוב ממנו? בזה שהוא טייל בליגה השלישית בספרד או שיחק בקבוצת תחתית-אמצע טבלה בליגה השנייה בספרד?onn כתב: 14 אוגוסט 2023, 09:19 אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
בכל אופן, זו כנראה עובדה מוגמרת, ולמרות שהייתי יותר משמח אם הוא היה יכול ליטול חלק במשחקי הפלייאוף, בראיה ארוכת טווח אני אופטימי.
או הרזומה של פיירו שעשה עונה אחת טובה בקריירה בקבוצת אמצע טבלה בליגה השנייה בצרפת?
- The real Tsepo
- הענק הירוק
מסכים, סונדגרן אולי הגיע בפרופיל קצת אחר מהאחרים שציינת, אבל בכל מקרה אתה צודק בשורה התחתונהonn כתב: 14 אוגוסט 2023, 09:19 אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
לדעתי אני חושב שאתם טועים.The real Tsepo כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:12מסכים, סונדגרן אולי הגיע בפרופיל קצת אחר מהאחרים שציינת, אבל בכל מקרה אתה צודק בשורה התחתונהonn כתב: 14 אוגוסט 2023, 09:19 אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
קיץ שעבר הקבוצה הייתה צריכה לדאוג ללא מעט שחקנים חדשים שהיו צריכים לעקוב אחריהם וגם לא מכרה שחקנים (עד לפלאניץ) כך שלא צופה לשים סכומים גבוהים על רכש
קיץ הזה אנחנו מכרנו שחקנים ואת בכר ב4 מליון יורו יש מקום רק לזר אחד.
הייתה ציפיה לעשות אול אין על הזר הזה ולהשתמש ברוב הכסף של המכירות.
לפחות ככה זה אצלי
הפרופיל של סונדגרן היה גבוה יותר, אבל גם עליו הלינו בהתחלה שהוא יבגר את הסגל ושצריכים פה צעירים רעבים. מלבד אברג׳ל, כל מועמד רציני או שחקן שהגיע לפה, היו ספקות לגביו ואכזבה משמעותית מאיזה שהוא אספקט בפרופיל שלו.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
אני חושב שכולם יתחברו לרצון שלך למנף את הכסף וההצלחות כדי להעלות את תקרת הזכוכית של סכומי העברה והשכר שמשלמים לשחקנים. לצערנו זה בגדר פנטזיה במכבי חיפה.אצבעוני כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:17לדעתי אני חושב שאתם טועים.The real Tsepo כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:12מסכים, סונדגרן אולי הגיע בפרופיל קצת אחר מהאחרים שציינת, אבל בכל מקרה אתה צודק בשורה התחתונהonn כתב: 14 אוגוסט 2023, 09:19 אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
קיץ שעבר הקבוצה הייתה צריכה לדאוג ללא מעט שחקנים חדשים שהיו צריכים לעקוב אחריהם וגם לא מכרה שחקנים (עד לפלאניץ) כך שלא צופה לשים סכומים גבוהים על רכש
לפחות ככה זה אצלי
בהינתן המגבלות גם של המועדון ובעיקר של השוק (שחקן ששווה 3-4 מיליון זה שחקן שאין שום סיבה שירצה לבוא לפה, והקיץ הזה הוכיח את זה) אני סומך על המועדון לגמרי בבחירת זרים ואהיה סבלני איתו.
עניין הטיימינג וההנתנהלות בשאר הגזרות זה כבר סיפור אחר
נקודה טובה, נקווה לטוב.כובע קש כתב: 14 אוגוסט 2023, 09:58 לפי תומר לוי דהן אמור להצטרף לביתר השבוע.
האם זה אומר שסגרו עם בלם?
מה שכן, יכול להיות גם שדגו פשוט לא מאמין בו עד כדי חוסר טעם להשאיר אותו בסגל כרגע, גם אם ייקח זמן עד שיגיע בלם אחר (ישחק עם סונדגרן, אם יהיה צורך נקודתי).
ואם מדברים על העברה של דהן לבית״ר
אולי שהמועדון הזה יפסיק להיות פראייר
ויתחיל לדרוש כסף על שחקנים שהוא מחלק למועודנים אחרים
בית״ר יושבים כבר חודשיים רגועים ויודעים שיקבלו אותו חינם באדיבות דון יענקלה, יאללה כבר מספיק
העיקר לאוהדים יודעים כל הזמן לעלות מחיר על המנויים ולזיין אותם במחירי משלוחים של חנות המועדון
אולי שהמועדון הזה יפסיק להיות פראייר
ויתחיל לדרוש כסף על שחקנים שהוא מחלק למועודנים אחרים
בית״ר יושבים כבר חודשיים רגועים ויודעים שיקבלו אותו חינם באדיבות דון יענקלה, יאללה כבר מספיק
העיקר לאוהדים יודעים כל הזמן לעלות מחיר על המנויים ולזיין אותם במחירי משלוחים של חנות המועדון
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
פספסתי את הפחות טוב באמצע, כבר רגיל "לריב"The real Tsepo כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:12הוא מסכים איתךKevinDurant כתב: 14 אוגוסט 2023, 10:48במה הרזומה של קורנו יותר טוב ממנו? בזה שהוא טייל בליגה השלישית בספרד או שיחק בקבוצת תחתית-אמצע טבלה בליגה השנייה בספרד?onn כתב: 14 אוגוסט 2023, 09:19 אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
אבל אם הפרופיל היה מושלם הוא לא היה מגיע לפה. אנשים לא מבינים שמכבי חיפה נמצאת בתחתית שרשרת המזון וזה שעשינו ליגת אלופות שנה אחת לא משנה את זה יותר מדי.ברק.י כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:21 הפרופיל של סונדגרן היה גבוה יותר, אבל גם עליו הלינו בהתחלה שהוא יבגר את הסגל ושצריכים פה צעירים רעבים. מלבד אברג׳ל, כל מועמד רציני או שחקן שהגיע לפה, היו ספקות לגביו ואכזבה משמעותית מאיזה שהוא אספקט בפרופיל שלו.
הליגה הישראלית ומכבי חיפה בפרט במצבה היום מתקשה למשוך שחקנים רלוונטיים מהליגה הבלגית והטורקית (בטח כאלה במומנטום חיובי בקריירה) כמו אילמרטרה לדוגמה שפשוט מעדיף להישאר שם עוד עונה מאשר לבוא לעשות פה את הסיבוב.
אני חושב שכן ניסו להביא מועמדים בפרופיל יותר גבוה משואו ויותר גבוה ממה שמגיע לפה בדר''כ ופשוט לא הצליחו, בין אם באשמת המועדון שלא יודע לחתוך ובין אם באשמת השחקנים וכו' אבל הפרופילים הרלוונטיים באמת לא אמורים להגיע לפה, בטח לא בשלב הזה של החלון.
כמו שרשמו למעלה, אם שחקן כמו שואו היה נוחת ביוני זה היה הרבה יותר "נוח" מבחינתנו כאוהדים אבל ניסו לשאוף גבוה יותר ולהביא קליבר יותר רציני (ובלי קשר לדעתי הוא לא היה על המדף ביוני, הוא עוד שיחק שם אז)
כל העניין של לשלם הרבה כסף בעיקר יגרום לזה שתשלם אוברפרייס.The real Tsepo כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:24אני חושב שכולם יתחברו לרצון שלך למנף את הכסף וההצלחות כדי להעלות את תקרת הזכוכית של סכומי העברה והשכר שמשלמים לשחקנים. לצערנו זה בגדר פנטזיה במכבי חיפה.אצבעוני כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:17לדעתי אני חושב שאתם טועים.The real Tsepo כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:12
מסכים, סונדגרן אולי הגיע בפרופיל קצת אחר מהאחרים שציינת, אבל בכל מקרה אתה צודק בשורה התחתונה
לפחות ככה זה אצלי
בהינתן המגבלות גם של המועדון ובעיקר של השוק (שחקן ששווה 3-4 מיליון זה שחקן שאין שום סיבה שירצה לבוא לפה, והקיץ הזה הוכיח את זה) אני סומך על המועדון לגמרי בבחירת זרים ואהיה סבלני איתו.
אז שילמו בשנה שעברה כמעט 2 מיליון יורו על פיירו, זה אומר שהוא כוכב ושווה את הכסף? יש הרבה תחרות וזה לא שאנחנו מביאים שחקנים בפרופיל נמוך או זרים גרועים ומכבי ת''א או ב''ש (חחח) מביאות זרים בפרופיל הרבה יותר גבוה או דברים כאלה, זה מה "שמסכים" להגיע לליגה הישראלית.
היוצאי דופן היו קיארטנסון וראיקוביץ' בזמנו ששמו עליהם המון המון כסף ועובדתית הם אומנם היו שחקנים טובים אבל לא מינפו את מכבי ת''א כמו שציפו
ברור. אני איתך.KevinDurant כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:29פספסתי את הפחות טוב באמצע, כבר רגיל "לריב"The real Tsepo כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:12הוא מסכים איתךKevinDurant כתב: 14 אוגוסט 2023, 10:48
במה הרזומה של קורנו יותר טוב ממנו? בזה שהוא טייל בליגה השלישית בספרד או שיחק בקבוצת תחתית-אמצע טבלה בליגה השנייה בספרד?
אבל אם הפרופיל היה מושלם הוא לא היה מגיע לפה. אנשים לא מבינים שמכבי חיפה נמצאת בתחתית שרשרת המזון וזה שעשינו ליגת אלופות שנה אחת לא משנה את זה יותר מדי.ברק.י כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:21 הפרופיל של סונדגרן היה גבוה יותר, אבל גם עליו הלינו בהתחלה שהוא יבגר את הסגל ושצריכים פה צעירים רעבים. מלבד אברג׳ל, כל מועמד רציני או שחקן שהגיע לפה, היו ספקות לגביו ואכזבה משמעותית מאיזה שהוא אספקט בפרופיל שלו.
הליגה הישראלית ומכבי חיפה בפרט במצבה היום מתקשה למשוך שחקנים רלוונטיים מהליגה הבלגית והטורקית (בטח כאלה במומנטום חיובי בקריירה) כמו אילמרטרה לדוגמה שפשוט מעדיף להישאר שם עוד עונה מאשר לבוא לעשות פה את הסיבוב.
אני חושב שכן ניסו להביא מועמדים בפרופיל יותר גבוה משואו ויותר גבוה ממה שמגיע לפה בדר''כ ופשוט לא הצליחו, בין אם באשמת המועדון שלא יודע לחתוך ובין אם באשמת השחקנים וכו' אבל הפרופילים הרלוונטיים באמת לא אמורים להגיע לפה, בטח לא בשלב הזה של החלון.
כמו שרשמו למעלה, אם שחקן כמו שואו היה נוחת ביוני זה היה הרבה יותר "נוח" מבחינתנו כאוהדים אבל ניסו לשאוף גבוה יותר ולהביא קליבר יותר רציני (ובלי קשר לדעתי הוא לא היה על המדף ביוני, הוא עוד שיחק שם אז)
כל העניין של לשלם הרבה כסף בעיקר יגרום לזה שתשלם אוברפרייס.The real Tsepo כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:24אני חושב שכולם יתחברו לרצון שלך למנף את הכסף וההצלחות כדי להעלות את תקרת הזכוכית של סכומי העברה והשכר שמשלמים לשחקנים. לצערנו זה בגדר פנטזיה במכבי חיפה.אצבעוני כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:17
לדעתי אני חושב שאתם טועים.
לפחות ככה זה אצלי
אז שילמו בשנה שעברה כמעט 2 מיליון יורו על פיירו, זה אומר שהוא כוכב ושווה את הכסף? יש הרבה תחרות וזה לא שאנחנו מביאים שחקנים בפרופיל נמוך או זרים גרועים ומכבי ת''א או ב''ש (חחח) מביאות זרים בפרופיל הרבה יותר גבוה או דברים כאלה, זה מה "שמסכים" להגיע לליגה הישראלית.
היוצאי דופן היו קיארטנסון וראיקוביץ' בזמנו ששמו עליהם המון המון כסף ועובדתית הם אומנם היו שחקנים טובים אבל לא מינפו את מכבי ת''א כמו שציפו
אני טוען שכמעט כל שחקן שהיה מגיע לפה, היה מתקבל כמו ששואו מתקבל.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
לא יודע אם היית משלם אוברפרייס אבל זה כנראה לא היה משנה בצורה ניכרת את מכסת הזרים שרוצים לבוא לפה.KevinDurant כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:29פספסתי את הפחות טוב באמצע, כבר רגיל "לריב"The real Tsepo כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:12הוא מסכים איתךKevinDurant כתב: 14 אוגוסט 2023, 10:48
במה הרזומה של קורנו יותר טוב ממנו? בזה שהוא טייל בליגה השלישית בספרד או שיחק בקבוצת תחתית-אמצע טבלה בליגה השנייה בספרד?
כל העניין של לשלם הרבה כסף בעיקר יגרום לזה שתשלם אוברפרייס.The real Tsepo כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:24אני חושב שכולם יתחברו לרצון שלך למנף את הכסף וההצלחות כדי להעלות את תקרת הזכוכית של סכומי העברה והשכר שמשלמים לשחקנים. לצערנו זה בגדר פנטזיה במכבי חיפה.אצבעוני כתב: 14 אוגוסט 2023, 11:17
לדעתי אני חושב שאתם טועים.
לפחות ככה זה אצלי
בהיבט הזה אני סומך על המועדון וצריך לזכור שאנחנו בשנים די היסטוריות מבחינת פגיעה בזרים.
המינוף לדעתי צריך לבוא בהיבטי השכר ושבירת קונספציות של המועדון: בלי פרנציפים על 150 אלף דולר, בלי מריחת מומ מול שחקנים ישראלים בכירים וכו'. פשוט תשלם עוד קצת כסף ותסגור את הדברים מוקדם
-
דם ירוק
- משחק בשביל הסמל
הקשר החביב נמצא באצטדיון לקראת סיור לאחר שעבר את הבדיקות.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
השחקן החדש שמחתימים זה פשוט עצוב
להביא שחקן רגע לפני פלייאוף שיכול לקחת אותנו למשהו היסטורי של שני עליות לצמיונפס רצופות ולעלות בלי הרכש שמחכים לו חודשיים שהוא לא רלוונטי
זה פשוט מראה על חוסר מקצוענות במועדון.
לא מבין למה לא באים לסודנגרן, נותנים לו עוד מאה אלף יורו, מאריכים לו את החוזה, הופכים אותו לישראלי, ומביאים פה עוד זר.
היה יכול לפתור אין ספור בעיות.
*בהנחה וזה רק תלוי ברצון שלו ושל האישה
נראה לי הזר פרחים ששלחו לו היום מאותת שאולי הם יסכימו להתאזרח אם כי הסיכוי נמוךרק מכבי כתב: 14 אוגוסט 2023, 15:52 לא מבין למה לא באים לסודנגרן, נותנים לו עוד מאה אלף יורו, מאריכים לו את החוזה, הופכים אותו לישראלי, ומביאים פה עוד זר.
הזר נשלח כי האישה חזרה משבדיה לארץ אחרי הרבה זמן. זה הכל.Nirgreen כתב: 14 אוגוסט 2023, 15:53נראה לי הזר פרחים ששלחו לו היום מאותת שאולי הם יסכימו להתאזרח אם כי הסיכוי נמוךרק מכבי כתב: 14 אוגוסט 2023, 15:52 לא מבין למה לא באים לסודנגרן, נותנים לו עוד מאה אלף יורו, מאריכים לו את החוזה, הופכים אותו לישראלי, ומביאים פה עוד זר.
-
omribenjamin
- תוקע יתד בהרכב
הזר נשלח כי נפל להם היריון, ממש לפני כמה דקות הם העלו לסטורירק מכבי כתב: 14 אוגוסט 2023, 16:00הזר נשלח כי האישה חזרה משבדיה לארץ אחרי הרבה זמן. זה הכל.Nirgreen כתב: 14 אוגוסט 2023, 15:53נראה לי הזר פרחים ששלחו לו היום מאותת שאולי הם יסכימו להתאזרח אם כי הסיכוי נמוךרק מכבי כתב: 14 אוגוסט 2023, 15:52 לא מבין למה לא באים לסודנגרן, נותנים לו עוד מאה אלף יורו, מאריכים לו את החוזה, הופכים אותו לישראלי, ומביאים פה עוד זר.
נכון. אבל היא עכשיו חזרה משבדיה אחרי התקופה שם וכל ההליך התבצע שם.omribenjamin כתב: 14 אוגוסט 2023, 16:12הזר נשלח כי נפל להם היריון, ממש לפני כמה דקות הם העלו לסטורי
-
Ronz
- הופעת בכורה בבוגרים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
-
netanel412
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 1 פעם