לא רק לך. אחת התכונות הטובות של ג'וש זה היכולת לקלוט כדורים שטוחים שלא הופכים להזדמנות שנייה.onn כתב: 10 אוגוסט 2023, 09:04 משחק סולידי. רק לי כל הזמן עובר בראש שג'וש היה פשוט קולט את רוב הבעיטות שניצן הדף?
איתמר ניצן - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: איתמר ניצן - נושא רשמי
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
היה לו שם איזה הצלה שבעטו לו מ20 מטר והוא הדף עם הרגל בצורה הזויה שלא ראיתי בחיים
כן זאת הייתה הצלה הזויה לחלוטין, כאילו לרגע הוא שכח שהוא שוער והוא יכול להשתמש בידייםKevinDurant כתב: 10 אוגוסט 2023, 11:55 היה לו שם איזה הצלה שבעטו לו מ20 מטר והוא הדף עם הרגל בצורה הזויה שלא ראיתי בחיים
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לדעתי החליק לפניכובע קש כתב: 10 אוגוסט 2023, 12:03כן זאת הייתה הצלה הזויה לחלוטין, כאילו לרגע הוא שכח שהוא שוער והוא יכול להשתמש בידייםKevinDurant כתב: 10 אוגוסט 2023, 11:55 היה לו שם איזה הצלה שבעטו לו מ20 מטר והוא הדף עם הרגל בצורה הזויה שלא ראיתי בחיים
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
אני מוכן להישבע שנתאי גרייס שוער טוב ממנו, כל משחק שהוא בשער אני מאבד שנה מהחיים שלי ונראה לי שגם השחקני הגנה אצלינו לא יכולים לנשום שהוא בשער.
- Judokan
- סמל ירוק
היה אחלה. המשחק רגל שלו עוזר לנו מאוד.
לקח סה"כ את הכדורים שהיה צריך לקחת.
לקח סה"כ את הכדורים שהיה צריך לקחת.
חחח אייל וקראט זה טוב
איזה חלש הוא היה אלוהים
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Judokan
- סמל ירוק
נתן יופי של משחק היום, בסטנדרטים של עצמו.
גם הקרין שקט כששון וסק היו צריכים לשחק דרכו כשהמשחק נתקע.
גם הקרין שקט כששון וסק היו צריכים לשחק דרכו כשהמשחק נתקע.
-
Jerry
- אלוף המדינה
חח קנה אתכם עם הזינוקים המוגזמים לכדורים חלשים אה, בכל מקרה הוא גונב דעת יפה יפה ואוטוטו נסגר החלון ואנשים אשכרה מתחילים להשלים עם זה שהוא השוער שלנו. הדיבור שיש את שריף גיבוי ממש לא מרגיע אותי כי ראיתי את שריף בכפר שלם והוא היה אחד השוערים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי. צריך להחתים את ג'וש ולעשות הכל כדי שיגיע
- Judokan
- סמל ירוק
אני מופתע שעוד לא הצעת את מוחמד קנדילJerry כתב: 15 אוגוסט 2023, 23:59 חח קנה אתכם עם הזינוקים המוגזמים לכדורים חלשים אה, בכל מקרה הוא גונב דעת יפה יפה ואוטוטו נסגר החלון ואנשים אשכרה מתחילים להשלים עם זה שהוא השוער שלנו. הדיבור שיש את שריף גיבוי ממש לא מרגיע אותי כי ראיתי את שריף בכפר שלם והוא היה אחד השוערים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי. צריך להחתים את ג'וש ולעשות הכל כדי שיגיע
"קנה אתכם"Jerry כתב: 15 אוגוסט 2023, 23:59 חח קנה אתכם עם הזינוקים המוגזמים לכדורים חלשים אה, בכל מקרה הוא גונב דעת יפה יפה ואוטוטו נסגר החלון ואנשים אשכרה מתחילים להשלים עם זה שהוא השוער שלנו. הדיבור שיש את שריף גיבוי ממש לא מרגיע אותי כי ראיתי את שריף בכפר שלם והוא היה אחד השוערים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי. צריך להחתים את ג'וש ולעשות הכל כדי שיגיע
למה משחק טוב אומר שאנחנו רוצים אותו בתור שוער ראשון?
הוא יכול להיות שחקן שלא מתאים לפה ועדיין לתת משחק ראוי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
משחק טוב שלו לא מבין איך אפשר לטעון אחרת. לא משנה את העובדה שלדעתי זה לא שוער למכבי חיפה
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
היה בסדר גמור, ועדיין מרגיש לי obvious שהוא יעלה לנו בנקודות השנה.
עד עכשיו היינו פייבוריטים בעל המשחקים ולא תקפו נכדנו הרבה, וגם שכן, היריבות לא היו אריות כדורגל.
נגד הבנים הצעירים אנחנו מגיעים כאנדרדוג ואנחנו צריכים הגנה שקטה ושוער עם בטחון. אין לנו את זה כרגע ולכן זה יהיה המבחן האמיתי הראשון שלו העונה
עד עכשיו היינו פייבוריטים בעל המשחקים ולא תקפו נכדנו הרבה, וגם שכן, היריבות לא היו אריות כדורגל.
נגד הבנים הצעירים אנחנו מגיעים כאנדרדוג ואנחנו צריכים הגנה שקטה ושוער עם בטחון. אין לנו את זה כרגע ולכן זה יהיה המבחן האמיתי הראשון שלו העונה
מחכים לו מעבר לפינה, כנראה שבצדק
לא רוצה לדמיין את הנושא פה ברגע הראשון שהוא יטעה וזה יעלה לנו בגול
אופטימיות במכבי חיפה
אנשים צריכים להבין שזה שאומרים שהוא נתן משחק טוב לא אומר שמחזיקים ממנו או חושבים שבעתיד הוא לא ידפוק אותנו.
זאת עובדה שהוא נתן משחק טוב אתמול וצריך לפרגן לו על זה, לא סותר את העובדה שהוא עדיין שוער חלש ומבוהל
זאת עובדה שהוא נתן משחק טוב אתמול וצריך לפרגן לו על זה, לא סותר את העובדה שהוא עדיין שוער חלש ומבוהל
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
כובע קש כתב: 16 אוגוסט 2023, 08:47 אנשים צריכים להבין שזה שאומרים שהוא נתן משחק טוב לא אומר שמחזיקים ממנו או חושבים שבעתיד הוא לא ידפוק אותנו.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
eidoil32
- גול ראשון בבוגרים
אפשר לראות את החוסר ביטחון/שקט והבהלה שלו בנגיחה( החלשה במזל) שפגעה בריצפה וקפצה לו ליד, בהילוך החוזר וראים אותו תופס את הכדור בפחד לא מוסבר
- KevinDurant
- חבר בבורד
Apoc כתב: 16 אוגוסט 2023, 08:06 מחכים לו מעבר לפינה, כנראה שבצדק
חשבתי אני היחיד ששם לבeidoil32 כתב: 16 אוגוסט 2023, 12:52 אפשר לראות את החוסר ביטחון/שקט והבהלה שלו בנגיחה( החלשה במזל) שפגעה בריצפה וקפצה לו ליד, בהילוך החוזר וראים אותו תופס את הכדור בפחד לא מוסבר
משחק הרגל שלו לא היה טוב אתמול. אבל זה הרבה בגלל שהם לחצו אותנו טוב מאוד, והשחקנים שלנו לא זז.
כן היה לו כדור אחד טוב לחזיזה בצד ימין.
מה שכן, הפתיע אותי שהוא היה טוב יחסית בכדורי הגובה. דווקא הראה ביטחון. וייאמר לזכותו.
היו גם כמה יציאות לא רעות לכדורים.
מה שכן, היה פעם אחת שסק ממש חיכה שהוא ייצא לקחת את הכדור, והוא נתקע, וזה כמעט הפך למצב מסוכן.
מה שכן, הפתיע אותי שהוא היה טוב יחסית בכדורי הגובה. דווקא הראה ביטחון. וייאמר לזכותו.
מה שכן, היה פעם אחת שסק ממש חיכה שהוא ייצא לקחת את הכדור, והוא נתקע, וזה כמעט הפך למצב מסוכן.
- KevinDurant
- חבר בבורד
רק מכבי כתב: 24 אוגוסט 2023, 11:29 משחק הרגל שלו לא היה טוב אתמול. אבל זה הרבה בגלל שהם לחצו אותנו טוב מאוד, והשחקנים שלנו לא זז.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
-
Jerry
- אלוף המדינה
אתם מסתלבטים? שוער מביך עם משחק רגל של אוסקר פיסטוריוס. אוטוטו נסגרות לג'וש האופציות, אוי ואבוי אם הוא לא מגיע לכאן
היה בסדר גמור אתמול. ברור שהוא פחות טוב מג'וש, אבל לא בטוח שבהרבה. יכול להיות שהפערים הם נמוכים משחשבנו, בעיקר כי ג'וש הוא שוער בינוני פלוס וניצן בינוני.
היה בסדר גמור אתמול, למעט משחק הרגל שנתן כל כדור ארוך ליריב.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
היה בסדר גמור אתמול אבל צריך להגיד שהוא לא עמד במבחנים רציניים, שבוע הבא מחכה לו אתגר יותר קשוח