The real Tsepo כתב: ↑15 אוגוסט 2023, 23:37
Jerry כתב: ↑15 אוגוסט 2023, 21:01
נדבר בדצמבר חביבי ועדיין אני עומד מאחורי מה שאמרתי, כולכם הייתם מעדיפים סבע באמצע וזר באגף ימין במקום סבע בימין ושרי באמצע. לא חושב שאפשר לשחק עם 3 בלמים ויאללה בלאגן מעליהם לאורך עונה שלמה ואני לא מסתנוור מהתוצאות
אתה כמו ילד ששואלים אותו אם הוא זה שקישקש עם הטוש על הקיר, והוא טוען שהוא לא עשה את זה, אבל כל הגוף שלו מקושקש באותו הטוש. והוא ממשיך וממשיך להתעקש, כל כך עמוק בדבר שהוא דוחק את עצמו לפינה בלתי אפשרית. וממשיך להתעקש.
גדול הזרים בכל הזמנים, פשוט אגדה.
תיתכן שתהיה ירידה בדצמבר, יכול להיות שצריך לנצל אותו פחות בעונה הנוכחית, ועדיין המחשבה היחידה שצריכה להיות בעיניי לכל אוהד בר דעת זה אשרינו שזכינו ועודנו זוכים.
אתם אלו שמקפיצים את ההודעות שלי בלי להבין את ההקשר. אף אחד לא חולק על זה ששרי שחקן מדהים, ענק, עצום. לך תחזור לעונה שעברה ותראה מי הגן עליו כשקראו לו כאן סוס מת ועוד מחמאות כשהוא קרטע
אבל במציאות הנוכחית של הקיץ העלוב של אלברמן ועם הפלונטר שיש בהרבה עמדות אני עדיין חושב שהדבר הנכון לעשות היה לוותר על פיירו בשביל מחליף לאצילי. בגלל שהם לא מוכנים לגעת בפיירו, אז האלטרנטיבה מבחינתי היא דניאל/שרי, ועל כל אחד מהם הייתי עושה מהלך אם היה זר מחליף בקנה
עכשיו הכל כיף ואחלה אבל יש המון בעיות בקבוצה שיצוצו כמו שאמרתי בהמשך העונה לקראת אוקטובר נובמבר דצמבר וכו'. אני עדיין לא מבין איך אפשר לשחק בלי חלאיילי וחזיזה/שיבלי באנקר בהרכב, אין שום איזון בקבוצה, זה מזכיר את הגרמנים בעונה שעברה