נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
מן הסתם אין מה להביא עכשיו את גיל כהן כשיגיע כנראה בלם זר ועופרי חוזר בדצמבר.
בכללי כמעט לא מצליח לחשוב על שחקנים צעירים מהליגה שהייתי רוצה שנקנה
אין שחקנים ישראלים פנויים בעמדות שאנחנו צריכים חוץ מבלטקסה כי הוא מחליף וג'וש הסביר פלוס. ועדיין אם מוסיפים לזה בלם זר זה מחזק ובעיקר מעבה את הסגל משמעותית.The real Tsepo כתב: 19 אוגוסט 2023, 15:53 מן הסתם אין מה להביא עכשיו את גיל כהן כשיגיע כנראה בלם זר ועופרי חוזר בדצמבר.
-
שוער עולה
- תוקע יתד בהרכב
שחכתי מארד. אם הוא חוזר בינואר אין צורך בגיל כהן. בלם זר + ארד. להשאיל דהן ולהפוך את גרשון למעודדת במשרה מלאה
-
Jerry
- אלוף המדינה
אתה טועה, היה עליו מחיר גבוה של מיליון יורו ולא רצו לשלם, סה טו. אותו דבר לגבי יחזקאל וספורי שהגרמנים רצו בתחילת הקיץ, יש עליהם מחיר, אומנם קצת גבוה כי בכל זאת היא לא רוצה לצאת פראיירים מול הקהל אבל מחיר יש. היא מכרה כבר שחקנים בעבר כמו אוחנה לביתר ובן ביטון לגרמנים, ובכל מקרה אם השחקנים ירצו לבוא לפה (והם ירצו) אז לא יהיה לה מה לעשותKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 15:52אתה טועה ומטעה. בקיץ הקודם מכבי חיפה ניסתה להביא את אלחמיד והייתה מוכנה לשלם, אלונה סירבה לשחרר אותו למכבי. היא לא תמכור שחקן אלא אם מדובר באיזה שחקן חסר משמעות מבחינתה.
מה אלחמיד? עם איך שהוא נראה שנה שעברה מולנו היה לנו מזל שלא קנינו אותו. סידר לנו יותר נקודות בתור שחקן יריב מאשר אם היה משחק פה. רק בשביל זה היה שווה לא להביא אותו.
עוד פעם אתה ממציא סיפורים. חפרנו על הנושא הזה בקיץ הקודם, אלונה הטילה וטו על מכירה שלו למכבי חיפה. תעבור הלאה כבר.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 16:18אתה טועה, היה עליו מחיר גבוה של מיליון יורו ולא רצו לשלם, סה טו. אותו דבר לגבי יחזקאל וספורי שהגרמנים רצו בתחילת הקיץ, יש עליהם מחיר, אומנם קצת גבוה כי בכל זאת היא לא רוצה לצאת פראיירים מול הקהל אבל מחיר יש. היא מכרה כבר שחקנים בעבר כמו אוחנה לביתר ובן ביטון לגרמנים, ובכל מקרה אם השחקנים ירצו לבוא לפה (והם ירצו) אז לא יהיה לה מה לעשותKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 15:52אתה טועה ומטעה. בקיץ הקודם מכבי חיפה ניסתה להביא את אלחמיד והייתה מוכנה לשלם, אלונה סירבה לשחרר אותו למכבי. היא לא תמכור שחקן אלא אם מדובר באיזה שחקן חסר משמעות מבחינתה.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 15:22
הייתה מוכנה למכור את אלחמיד ואנחנו לא שילמנו. אין דבר כזה לא מוכנה, אם שחקן רוצה לעזוב אי אפשר להחזיק בכוח, ראינו את זה עםן השודד
יענקל'ך!
-
Jerry
- אלוף המדינה
הגרמנים שמים עכשיו מיליון יורו על ספורי, היא לא מוכרת? אין סרט כזה. היא חזרה חסכנית מהטנטרום הקודם שלה ותמורת המחיר הנכון כולם שמה למכירה. כמובן שגם הצד השני צריך לרצות לבוא ולעשות בלאגן אם צריךKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 16:45עוד פעם אתה ממציא סיפורים. חפרנו על הנושא הזה בקיץ הקודם, אלונה הטילה וטו על מכירה שלו למכבי חיפה. תעבור הלאה כבר.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 16:18אתה טועה, היה עליו מחיר גבוה של מיליון יורו ולא רצו לשלם, סה טו. אותו דבר לגבי יחזקאל וספורי שהגרמנים רצו בתחילת הקיץ, יש עליהם מחיר, אומנם קצת גבוה כי בכל זאת היא לא רוצה לצאת פראיירים מול הקהל אבל מחיר יש. היא מכרה כבר שחקנים בעבר כמו אוחנה לביתר ובן ביטון לגרמנים, ובכל מקרה אם השחקנים ירצו לבוא לפה (והם ירצו) אז לא יהיה לה מה לעשותKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 15:52
אתה טועה ומטעה. בקיץ הקודם מכבי חיפה ניסתה להביא את אלחמיד והייתה מוכנה לשלם, אלונה סירבה לשחרר אותו למכבי. היא לא תמכור שחקן אלא אם מדובר באיזה שחקן חסר משמעות מבחינתה.
לא יודע מה המצב שם עם ספורי זה לא מעניין אותי. אני יודע שקיץ קודם ניסו להביא את אלחמיד והיא לא הסכימה לשמוע כלום אפילו שהוא בכה לה שהוא רוצה לשחק בקבוצה מהצפון.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 16:56הגרמנים שמים עכשיו מיליון יורו על ספורי, היא לא מוכרת? אין סרט כזה. היא חזרה חסכנית מהטנטרום הקודם שלה ותמורת המחיר הנכון כולם שמה למכירה. כמובן שגם הצד השני צריך לרצות לבוא ולעשות בלאגן אם צריךKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 16:45עוד פעם אתה ממציא סיפורים. חפרנו על הנושא הזה בקיץ הקודם, אלונה הטילה וטו על מכירה שלו למכבי חיפה. תעבור הלאה כבר.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 16:18
אתה טועה, היה עליו מחיר גבוה של מיליון יורו ולא רצו לשלם, סה טו. אותו דבר לגבי יחזקאל וספורי שהגרמנים רצו בתחילת הקיץ, יש עליהם מחיר, אומנם קצת גבוה כי בכל זאת היא לא רוצה לצאת פראיירים מול הקהל אבל מחיר יש. היא מכרה כבר שחקנים בעבר כמו אוחנה לביתר ובן ביטון לגרמנים, ובכל מקרה אם השחקנים ירצו לבוא לפה (והם ירצו) אז לא יהיה לה מה לעשות
יענקל'ך!
-
Jerry
- אלוף המדינה
תמורת המחיר הנכון כולם משוחררים. עזוב שטויות בכדורגל אי אפשר להחזיק שחקן בניגוד לרצונו. בסוף הוא הלך לסרדינים, אין סרט שבלונה תוותר על מיליון יורו בגלל אגו היא חוסכת כל שקלKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:01לא יודע מה המצב שם עם ספורי זה לא מעניין אותי. אני יודע שקיץ קודם ניסו להביא את אלחמיד והיא לא הסכימה לשמוע כלום אפילו שהוא בכה לה שהוא רוצה לשחק בקבוצה מהצפון.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 16:56הגרמנים שמים עכשיו מיליון יורו על ספורי, היא לא מוכרת? אין סרט כזה. היא חזרה חסכנית מהטנטרום הקודם שלה ותמורת המחיר הנכון כולם שמה למכירה. כמובן שגם הצד השני צריך לרצות לבוא ולעשות בלאגן אם צריךKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 16:45
עוד פעם אתה ממציא סיפורים. חפרנו על הנושא הזה בקיץ הקודם, אלונה הטילה וטו על מכירה שלו למכבי חיפה. תעבור הלאה כבר.
אלונה הוכיחה שהיא יכולה להחזיק שחקן בניגוד לרצונו כי היא אמרה לו ללכת לכל קבוצה אחרת רק לא מכבי חיפה והוא בסוף מצא את עצמו אצל הסרדינים.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:09תמורת המחיר הנכון כולם משוחררים. עזוב שטויות בכדורגל אי אפשר להחזיק שחקן בניגוד לרצונו. בסוף הוא הלך לסרדינים, אין סרט שבלונה תוותר על מיליון יורו בגלל אגו היא חוסכת כל שקלKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:01לא יודע מה המצב שם עם ספורי זה לא מעניין אותי. אני יודע שקיץ קודם ניסו להביא את אלחמיד והיא לא הסכימה לשמוע כלום אפילו שהוא בכה לה שהוא רוצה לשחק בקבוצה מהצפון.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 16:56
הגרמנים שמים עכשיו מיליון יורו על ספורי, היא לא מוכרת? אין סרט כזה. היא חזרה חסכנית מהטנטרום הקודם שלה ותמורת המחיר הנכון כולם שמה למכירה. כמובן שגם הצד השני צריך לרצות לבוא ולעשות בלאגן אם צריך
יענקל'ך!
-
Jerry
- אלוף המדינה
זה לא מה שקרה אתה ויתרת על אלמחריד כי נפתחה האופציה להביא שני זרים עם האזרוח של עלי לקראת סוף החלוןKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:13אלונה הוכיחה שהיא יכולה להחזיק שחקן בניגוד לרצונו כי היא אמרה לו ללכת לכל קבוצה אחרת רק לא מכבי חיפה והוא בסוף מצא את עצמו אצל הסרדינים.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:09תמורת המחיר הנכון כולם משוחררים. עזוב שטויות בכדורגל אי אפשר להחזיק שחקן בניגוד לרצונו. בסוף הוא הלך לסרדינים, אין סרט שבלונה תוותר על מיליון יורו בגלל אגו היא חוסכת כל שקלKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:01
לא יודע מה המצב שם עם ספורי זה לא מעניין אותי. אני יודע שקיץ קודם ניסו להביא את אלחמיד והיא לא הסכימה לשמוע כלום אפילו שהוא בכה לה שהוא רוצה לשחק בקבוצה מהצפון.
ממש לא. ויתרו על אלחמיד בשלב מוקדם של הקיץ כי הבינו שאלונה לא מוכנה לתת אותו.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:15זה לא מה שקרה אתה ויתרת על אלמחריד כי נפתחה האופציה להביא שני זרים עם האזרוח של עלי לקראת סוף החלוןKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:13אלונה הוכיחה שהיא יכולה להחזיק שחקן בניגוד לרצונו כי היא אמרה לו ללכת לכל קבוצה אחרת רק לא מכבי חיפה והוא בסוף מצא את עצמו אצל הסרדינים.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:09
תמורת המחיר הנכון כולם משוחררים. עזוב שטויות בכדורגל אי אפשר להחזיק שחקן בניגוד לרצונו. בסוף הוא הלך לסרדינים, אין סרט שבלונה תוותר על מיליון יורו בגלל אגו היא חוסכת כל שקל
יענקל'ך!
יודע שזה לא קשור לדיון אבל לא חושב שיש שחקן אחד שהייתי לוקח מבאר שבע לפה חוץ מויטור.
-
Jerry
- אלוף המדינה
הגזמת. יחזקאל, אליאס, ויטור, סטויאנוב, גורדנה וחטואל. רק ויטור ויחזקאל להרכב זה מסכיםאליאור כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:18 יודע שזה לא קשור לדיון אבל לא חושב שיש שחקן אחד שהייתי לוקח מבאר שבע לפה חוץ מויטור.
מי הייתם מביאים מהגרמנים? אני סאבוריט, רביבו, פרץ, גויאגון ותורג'מן. שכחתי מישהו?
לא נוגע בחרא שלהם
לא סטויאנוב ולא ויטור
שישארו בבש
לא סטויאנוב ולא ויטור
שישארו בבש
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
כל עוד בונים על השחקן וכל עוד אין לו סעיף שמחייב אותם לנהל מומ, אין סיכוי שהיא תמכור שחקן ליריבה ישירה על האליפותJerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:09תמורת המחיר הנכון כולם משוחררים. עזוב שטויות בכדורגל אי אפשר להחזיק שחקן בניגוד לרצונו. בסוף הוא הלך לסרדינים, אין סרט שבלונה תוותר על מיליון יורו בגלל אגו היא חוסכת כל שקלKaka כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:01לא יודע מה המצב שם עם ספורי זה לא מעניין אותי. אני יודע שקיץ קודם ניסו להביא את אלחמיד והיא לא הסכימה לשמוע כלום אפילו שהוא בכה לה שהוא רוצה לשחק בקבוצה מהצפון.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 16:56
הגרמנים שמים עכשיו מיליון יורו על ספורי, היא לא מוכרת? אין סרט כזה. היא חזרה חסכנית מהטנטרום הקודם שלה ותמורת המחיר הנכון כולם שמה למכירה. כמובן שגם הצד השני צריך לרצות לבוא ולעשות בלאגן אם צריך
הדוגמא עם ספורי א׳ לא רלוונטית לנושא (הוא מחוץ לתכניות) ב׳ לא קיימת כי הוא לא נמכר למכבי תל אביב
יחזקאל להרכב? על סמך מה? כל קשר כנף שאני אשים אותו מגן יראה כמו יחזקאל פחות או יותר. סונדגרן עדיף עליו עשרות מונים.
אליאס סתם ערס וקשר רביעי חמישי ברוטציה פה. סטויאנוב על תקן זר אז לא תודה. גורדנה - ע"ע אליאס.
היחיד שאני יכול להסכים עליו (חוץ מויטור) זה חטואל אבל גם הוא לא הוכיח את עצמו מספיק.
תורגמן גורדנה ויחזקאל לא הייתי מתלונןJerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:22הגזמת. יחזקאל, אליאס, ויטור, סטויאנוב, גורדנה וחטואל. רק ויטור ויחזקאל להרכב זה מסכיםאליאור כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:18 יודע שזה לא קשור לדיון אבל לא חושב שיש שחקן אחד שהייתי לוקח מבאר שבע לפה חוץ מויטור.
מי הייתם מביאים מהגרמנים? אני סאבוריט, רביבו, פרץ, גויאגון ותורג'מן. שכחתי מישהו?
אם ויטור כשיר אתה מוותר על בלם זר ומביא במקום זה שוער או קשר אם ג'וש נשאר בארה"ב. מה רע פה?
תורג'מן? אתה צוחק? אפילו שם הוא חלוץ שלישי. שחקן שגם לפני שבע שנים לא היה מספיק טוב לפה.חזיזוש כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:27תורגמן גורדנה ויחזקאל לא הייתי מתלונןJerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:22הגזמת. יחזקאל, אליאס, ויטור, סטויאנוב, גורדנה וחטואל. רק ויטור ויחזקאל להרכב זה מסכיםאליאור כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:18 יודע שזה לא קשור לדיון אבל לא חושב שיש שחקן אחד שהייתי לוקח מבאר שבע לפה חוץ מויטור.
-
Jerry
- אלוף המדינה
לליגה אנחנו צריכים מגן כמו יחזקאל שתוקף ונותן מספרים, עונה שעברה היה לו 7 שערים ו5 בישולים כמגן זה פלוס ענקיאליאור כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:26יחזקאל להרכב? על סמך מה? כל קשר כנף שאני אשים אותו מגן יראה כמו יחזקאל פחות או יותר. סונדגרן עדיף עליו עשרות מונים.
אליאס סתם ערס וקשר רביעי חמישי ברוטציה פה. סטויאנוב על תקן זר אז לא תודה. גורדנה - ע"ע אליאס.
היחיד שאני יכול להסכים עליו (חוץ מויטור) זה חטואל אבל גם הוא לא הוכיח את עצמו מספיק.
אני מחזיק מאליאס עוד מהפועל, ערס נכון אבל הוא בלוק בהגנה, פיזי כמו קארצב רק קצת פחות טכני
סטויאנוב ישראלי
הוא אחרי השיא ופציע. לא תודה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
סטויאנוב ישראלי? פספוס שלנו.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:30לליגה אנחנו צריכים מגן כמו יחזקאל שתוקף ונותן מספרים, עונה שעברה היה לו 7 שערים ו5 בישולים כמגן זה פלוס ענקיאליאור כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:26יחזקאל להרכב? על סמך מה? כל קשר כנף שאני אשים אותו מגן יראה כמו יחזקאל פחות או יותר. סונדגרן עדיף עליו עשרות מונים.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:22
הגזמת. יחזקאל, אליאס, ויטור, סטויאנוב, גורדנה וחטואל. רק ויטור ויחזקאל להרכב זה מסכים
אני מחזיק מאליאס עוד מהפועל, ערס נכון אבל הוא בלוק בהגנה, פיזי כמו קארצב רק קצת פחות טכני
סטויאנוב ישראלי
יחזקאל טוב התקפית אבל חור בהגנה.
-
Jerry
- אלוף המדינה
בליגה אנחנו משחקים עם 3 שחקני הגנה והשאר התקפה חח, מבחינתי חזיזה יכול לפתוח מגן בחצי מהמשחקיםאליאור כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:31סטויאנוב ישראלי? פספוס שלנו.Jerry כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:30לליגה אנחנו צריכים מגן כמו יחזקאל שתוקף ונותן מספרים, עונה שעברה היה לו 7 שערים ו5 בישולים כמגן זה פלוס ענקיאליאור כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:26
יחזקאל להרכב? על סמך מה? כל קשר כנף שאני אשים אותו מגן יראה כמו יחזקאל פחות או יותר. סונדגרן עדיף עליו עשרות מונים.
סטויאנוב ישראלי
יחזקאל טוב התקפית אבל חור בהגנה.
תורג'מן שרשמו פה לא הייתי נוגע גם אם היה החלוץ האחרון בעולם, יש לי סיוטים ממנו ומחבורת הזבל בעשור הקודם, עזרא תורג'מן דגני ידין טפי
כמובן שהתכוונתי לדור תורגמןאליאור כתב: 19 אוגוסט 2023, 17:29תורג'מן? אתה צוחק? אפילו שם הוא חלוץ שלישי. שחקן שגם לפני שבע שנים לא היה מספיק טוב לפה.
התייחסתי לשמות שהוא העלה
אה. פספסתי את החלק השני של ההודעה שלו.
מהצהבת הייתי מביא את דור פרץ ורוי רביבו.
- Judokan
- סמל ירוק
אפשר לעצור את הדיון התיאורטי על שחקנים לא רלבנטיים שאף אחד לא רוצה ולא יביא מהגמלים והצהוב?
זה נושא חדשות העברות, לא פנטזיות רכש.
תפתחו נושא נפרד לדיונים האלה
Judokan כתב: 19 אוגוסט 2023, 18:06 אפשר לעצור את הדיון התיאורטי על שחקנים לא רלבנטיים שאף אחד לא רוצה ולא יביא מהגמלים והצהוב?
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
זה רק בגללך שוקינג. צריך לסגור את הנושא הזה כמה שיותר מהר.