נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

נעול
nk1230
תוקע יתד בהרכב

Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

שליחה על ידי nk1230 »

Lewin Blum יהודי??
Kozmo
מחוזר באירופה
קיבל תודה: 20 פעמים

שליחה על ידי Kozmo »

Adi81 כתב: 20 אוגוסט 2023, 13:50 בנאדו היה מהיר, למעשה היה אחד המהירים עד שלקראת סוף הקריירה איבד מהמהירות אבל חיפה על זה עם הרבה ניסיון
בנאדו ומהירות לא מסתדר באותו משפט. הוא היה אחד האיטיים.
אבל כן, הוא חיפה על זה עם המון נסיון והבנת משחק.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 46 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

Shocking4U כתב: 20 אוגוסט 2023, 13:52
רק מכבי כתב: 20 אוגוסט 2023, 13:48 לא אתפלא אם נראה את שון מחלטר כמגן שמאל במצבים שקורנו לא כשיר, ואת סק ושימיץ בלמים זה כשמשחקים ארבעה בהגנה.
כשמשחקים 5, שונגו יהיה בלם, ובמקום קורנו ידחקו לשם את חזיזה/סוף/שיבלי.

זה התסריט שיהיה במידה ולא יגיע לכאן מגן שמאלי. לא שאני יכול להבין למה אין פה מגן שמאלי. אבל זה המצב
רעיון: לא לחלטר אלא להציב שחקנים בעמדות שלהם. אני חושב שאנחנו קבוצה מספיק גדולה ומועדון מספיק עשיר כדי לא להצטרך לעשות ניסויים כאלה. הטענה אגב לא אלייך אלא למעטפת.
המעטפת שכחה שאין לנו מגן שמאלי מחליף. צריך לשלוח אליהם פקס להזכיר להם.
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 20 אוגוסט 2023, 13:40
ברק.י כתב: 20 אוגוסט 2023, 13:11
Judokan כתב: 20 אוגוסט 2023, 13:00

לא בטוח לאיזו מטרה אתה מצטט את זה, אבל זו כתבת פרופיל מאוד טובה לגבי סק. תיארו מאוד יפה את היתרונות והחסרונות שלו. אפילו עם חוכמה שבדיעבד.

בלם חזק ומהיר שמנצח המון מאבקים על הכדור והוא כוח פיזי - היתרונות של סק אחד לאחד.
שחקן עם חוסר משמעת טקטית שמשאיר חורים ועושה טעויות שמובילות לגולים - חווינו גם את זה אצלנו, באירופה ובתחילת הדרך בליגה. נכון שזה קורה מעט מאוד יחסית למה שתואר כאן, בייחוד עם צבירת הביטחון, אבל זה באמת המצב (תראה את ההזדמנות לדוגמה שנוצרה בסיום המשחק בחוץ עם סלובן).

לעומת היתרונות שתוארו כאן על סק, תשווה לכתבה על שימיץ' ותראה שאין כמעט שום יתרון "אמיתי" שאפשר להיתלות בו. כן, יש לו משחק ראש. כיף.
כתבתי בתגובה נוספת בהמשך כי הבנתי שזה יהיה לא מספיק ברור ועלול להישמע כביקורת אישית כלפייך (משתמש שאני מאד אוהב ומעריך).

אני חושב שכתבות הצבע האלו נחרצות מדי ועושות עוול לשחקנים, מה שגורם לנו כאוהדים לבוא מאד שליליים וביקורתיים לכל החתמה (משתקף מאד חזק בעמודים האחרונים בנושא). כשקוראים את הדברים על סק, נשמע שהביאו טנק שלא מבין את המשחק.
הכל טוב, לא היה בתגובה שלך שום דבר לא לגיטימי או לא מכבד. מקבל ומבין את העמדה שלך.

אני פשוט אומר שדווקא כתבות הצבע על הזרים החדשים של ספורט5 נוטות להיות ברמה מקצועית טובה. הם לא מביעים איזשהי עמדה נחרצת, בטח לא לשלילה, ואצל שחקנים כמו סונדגרן וקורנו הכתבות אפילו היו מאוד מפרגנות למיטב זכרוני.

גם אצל סק - כמו שכתבתי, הרושם שלי מהכתבה היה שמדברים על שחקן עם נתונים פיזיים מעולים שאוהב מאבקים, אבל יש לו פאלטות וחוסר תשומת לב שפוגעים בו. אז בחוכמה בדיעבד, היתרונות התבררו להיות משמעותיים מאוד מהחסרונות, אבל הניתוח ביסודו מאוד נכון.

אצל שימיץ' - הניתוח לא בא להיות שלילי או לחתוך אותו או משהו כזה. אבל כשאתה מסתכל על היתרונות המתוארים, קשה לי לראות איך זה מיתרגם לשחקן מועיל או משמעותי עבורנו
אאל"ט, אתה צודק לגבי קורנו וסונדגרן, שהכתבות היו חיוביות באופן כללי, למרות שאני זוכר את השיח אחרי כתבות הצבע האלו על זה שסונדגרן חמום מוח וקורנו חלש בהגנה (אולי כי לזה הקהל נתפס).

לגבי שימיץ', אני חושב שהכתבה לא מספקת תמונה ברורה מספיק וזה משחיר מאד את השחקן.
כשאני קראתי את זה, קראתי על שחקן חזק עם משחק ראש טוב שהרבה קבוצות רצו ושלא הצליח להשתלב באף מקום, לעתים בגלל הצד המנטלי ולעתים ללא סיבה ברורה.
הקשיים המנטליים שלו בגיל 18 הם אותם קשיים גם היום; היה פה כדור שלג מנטלי שגרם לו להתרסק בכל מועדון שהוא הגיע אליו (הכרטיסים האדומים, כמשל); או שהוא באמת לא טוב מבחינה מקצועית? לא ברור. מעבר למשחק הראש והעוצמה הפיזית, מה טוב בו שכל כך הרבה קבוצות ניסו את מזלן איתו? גם לא ברור.
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

Kozmo כתב: 20 אוגוסט 2023, 14:04
Adi81 כתב: 20 אוגוסט 2023, 13:50 בנאדו היה מהיר, למעשה היה אחד המהירים עד שלקראת סוף הקריירה איבד מהמהירות אבל חיפה על זה עם הרבה ניסיון
בנאדו ומהירות לא מסתדר באותו משפט. הוא היה אחד האיטיים.
אבל כן, הוא חיפה על זה עם המון נסיון והבנת משחק.
כן. בשלהי הקריירה הוא איבד הרבה מהמהירות.
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

מאוד מקווה שלא יחלטרו עם שון כמגן שמאל כי זה כבר נוסה וזה לא היה טוב. מעדיף את פיינגולד ששיחק ככה מאשר חילטורים
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי The real Tsepo »

נראה לי האמת שאם יחלטרו שם עם מישהו זה קנדיל
SaTla
אלוף המדינה

שליחה על ידי SaTla »

לא יודע אני ראיתי את שיבלי תופס מגן יותר מכל שחקן אחר...
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

ברק.י כתב: 20 אוגוסט 2023, 14:28
ברק.י כתב: 20 אוגוסט 2023, 13:11

כתבתי בתגובה נוספת בהמשך כי הבנתי שזה יהיה לא מספיק ברור ועלול להישמע כביקורת אישית כלפייך (משתמש שאני מאד אוהב ומעריך).

אני חושב שכתבות הצבע האלו נחרצות מדי ועושות עוול לשחקנים, מה שגורם לנו כאוהדים לבוא מאד שליליים וביקורתיים לכל החתמה (משתקף מאד חזק בעמודים האחרונים בנושא). כשקוראים את הדברים על סק, נשמע שהביאו טנק שלא מבין את המשחק.
הכל טוב, לא היה בתגובה שלך שום דבר לא לגיטימי או לא מכבד. מקבל ומבין את העמדה שלך.

אני פשוט אומר שדווקא כתבות הצבע על הזרים החדשים של ספורט5 נוטות להיות ברמה מקצועית טובה. הם לא מביעים איזשהי עמדה נחרצת, בטח לא לשלילה, ואצל שחקנים כמו סונדגרן וקורנו הכתבות אפילו היו מאוד מפרגנות למיטב זכרוני.

גם אצל סק - כמו שכתבתי, הרושם שלי מהכתבה היה שמדברים על שחקן עם נתונים פיזיים מעולים שאוהב מאבקים, אבל יש לו פאלטות וחוסר תשומת לב שפוגעים בו. אז בחוכמה בדיעבד, היתרונות התבררו להיות משמעותיים מאוד מהחסרונות, אבל הניתוח ביסודו מאוד נכון.

אצל שימיץ' - הניתוח לא בא להיות שלילי או לחתוך אותו או משהו כזה. אבל כשאתה מסתכל על היתרונות המתוארים, קשה לי לראות איך זה מיתרגם לשחקן מועיל או משמעותי עבורנו
אאל"ט, אתה צודק לגבי קורנו וסונדגרן, שהכתבות היו חיוביות באופן כללי, למרות שאני זוכר את השיח אחרי כתבות הצבע האלו על זה שסונדגרן חמום מוח וקורנו חלש בהגנה (אולי כי לזה הקהל נתפס).

כשאני קראתי את זה, קראתי על שחקן חזק עם משחק ראש טוב שהרבה קבוצות רצו ושלא הצליח להשתלב באף מקום, לעתים בגלל הצד המנטלי ולעתים ללא סיבה ברורה.
הקשיים המנטליים שלו בגיל 18 הם אותם קשיים גם היום; היה פה כדור שלג מנטלי שגרם לו להתרסק בכל מועדון שהוא הגיע אליו (הכרטיסים האדומים, כמשל); או שהוא באמת לא טוב מבחינה מקצועית? לא ברור. מעבר למשחק הראש והעוצמה הפיזית, מה טוב בו שכל כך הרבה קבוצות ניסו את מזלן איתו? גם לא ברור.
אולי פסיכלוגית בזכות האופי שלו והאוהדים שלנו שנותנים תמיכה לשחקנים וגם המעטפת המקצועית גורמים לשחקנים להיות יותר אחראיים.
אפשר להגיד על כל הזרים שלנו בשנים האחרונות שהיה להם אופי נהדר. גם כאנשים (עד כמה שאנחנו יכולים לראות) וגם כשחקנים.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 163 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

SaTla כתב: 20 אוגוסט 2023, 15:13 לא יודע אני ראיתי את שיבלי תופס מגן יותר מכל שחקן אחר...
הוא יכול לשחק מגן בקו 3 בלמים, בקו 4 עם רגל הפוכה אין לו מה למכור.
לא ברמה ההגנתית, לא ברמה הפיזית, ולא ברמת המשמעת הטקטית.

הוא לא מתאים לשם. כמו שחזיזה לא התאים לעמדת מגן שמאל. זה המצאה מארץ ההמצאות.

צריך להיות פה מגן שמאלי. הלוואי ויהיה.
אם לא הגיע עד עכשיו, יש בי מחשבה שאולי לא יהיה בכלל.
חזיזוש
קפטן ירוק
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי חזיזוש »

אפשר גם לראות איך עשור שלם היינו בית קברות לכל שחקן שהגיע לכאן וגם שחקנים טובים פשוט נראו פה כמו צל של שחקן כדורגל
יש המון משתנים להצלחה\חוסר הצלחה של שחקן בקבוצה.
בוטום ליין חושב שהדרך היחידה לדעת אם שחקן מתאים לקבוצה ואם הוא רכש טוב זה פשוט לראות אותו משחק ולסמוך על זה שיש אנשי מקצוע שראו טיפה יותר מפרופיל במנג'ר ופורום אוהדים וברור שלא היו מביאים לפה שחקן שהם חושבים שהוא לא יודע להתמודד עם הליגה. זה לא עובד ככה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

שוב אני אגיד, הדבר האופטימי ביותר לגבי הבלם זה שהוא מגיע בעלייה ונחשב לשחקן טוב גם אצל אוהדי אסקולי

באופן כללי הוא גם חזק ברוב המדדים ההגנתיים בליגה שם שהיא ליגה לא רעה בכלל.

נראה שהוא פרופיל על סף פריצה כביכול
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

חזיזוש כתב: 20 אוגוסט 2023, 15:28 אפשר גם לראות איך עשור שלם היינו בית קברות לכל שחקן שהגיע לכאן וגם שחקנים טובים פשוט נראו פה כמו צל של שחקן כדורגל
בוטום ליין חושב שהדרך היחידה לדעת אם שחקן מתאים לקבוצה ואם הוא רכש טוב זה פשוט לראות אותו משחק ולסמוך על זה שיש אנשי מקצוע שראו טיפה יותר מפרופיל במנג'ר ופורום אוהדים וברור שלא היו מביאים לפה שחקן שהם חושבים שהוא לא יודע להתמודד עם הליגה. זה לא עובד ככה
מדוייק
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Adi81 כתב: 20 אוגוסט 2023, 15:19
ברק.י כתב: 20 אוגוסט 2023, 14:28

אולי פסיכלוגית בזכות האופי שלו והאוהדים שלנו שנותנים תמיכה לשחקנים וגם המעטפת המקצועית גורמים לשחקנים להיות יותר אחראיים.
אפשר להגיד על כל הזרים שלנו בשנים האחרונות שהיה להם אופי נהדר. גם כאנשים (עד כמה שאנחנו יכולים לראות) וגם כשחקנים.
חזיזוש כתב: 20 אוגוסט 2023, 15:28 אפשר גם לראות איך עשור שלם היינו בית קברות לכל שחקן שהגיע לכאן וגם שחקנים טובים פשוט נראו פה כמו צל של שחקן כדורגל
בדיוק מה שאני תוהה לעצמי: כמה זה יכולת מקצועית, כמה זה אישיות וכמה זה ניהול קריירה ותקריות שליליות מוקדמות שהקשו עליו מנטלית ופגעו בו לאורך זמן.
נקווה שבאמת בתוך חדר ההלבשה שלנו, עם הדחיפה של הקהל, דברים יתחברו לו ונראה מעבר לפיזיות ומשחק ראש.
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

יש מגן יהודי בשם אנדריי גוטמן
שחקן הרכב בMLS
מקווה שהמועדון עוקב אחריי השוק שם.
הוא שדרוג עצום
תמונה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

Nirgreen כתב: 20 אוגוסט 2023, 16:15 יש מגן יהודי בשם אנדריי גוטמן
שחקן הרכב בMLS
הוא שדרוג עצום
רק מכבי כתב: 17 אוגוסט 2023, 23:23
SaTla כתב: 17 אוגוסט 2023, 23:21
רק מכבי כתב: 17 אוגוסט 2023, 23:20 מגן שמאלי. יהודי.
https://www.transfermarkt.com/daniel-lo ... ler/271198

עלה בעבר בהקשר של בית"ר נראה לי.

להביא.
לא אכפת לי איך הוא משחק
שיבוא רק בשביל שכולם יקציפו פה סצוחק
נמשיך בקו הזה
https://www.transfermarkt.com/andrew-gu ... ler/638408

מגן שמאלי ובלם. יהודי. להביא.
הזכרתי אותו בעבר, וכן עוד מגן-בלם.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

שחקן הרכב בMLS
הוא שדרוג עצום
קשה לי להאמין שלא מכירים יהודים ב-MLS.
אני רק לא יודע אם ירצו לשים עליו את הכסף שיידרש לזה.
השכר שלו, לפי מקורות שונים, נע באזור ה-350-380 אלף דולר לעונה ולמועדון שלו יש אופציה עליו לעונה הבאה, ככה שנצטרך לשלם גם להם.

עריכה:
מעלה ומוסיף - הוא שחקן הרכב שם, שזה גם דבר שיכול למנוע ממנו להגיע לכאן.
SaTla
אלוף המדינה

שליחה על ידי SaTla »

ברק.י כתב: 20 אוגוסט 2023, 16:26
שחקן הרכב בMLS
הוא שדרוג עצום
קשה לי להאמין שלא מכירים יהודים ב-MLS.
אני רק לא יודע אם ירצו לשים עליו את הכסף שיידרש לזה.
השכר שלו, לפי מקורות שונים, נע באזור ה-350-380 אלף דולר לעונה ולמועדון שלו יש אופציה עליו לעונה הבאה, ככה שנצטרך לשלם גם להם.

עריכה:
מעלה ומוסיף - הוא שחקן הרכב שם, שזה גם דבר שיכול למנוע ממנו להגיע לכאן.
כן אבל הקבוצה שלו מקום אחרון בליגה, מצד שני גם אינטר מיאמי מקום אחרון בליגה במחוז השני
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 46 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

אני מבין שויתרו על הרעיון למגן שמאלי מחליף בפלייאוף.
וכל מי שטוען שבשלב הזה זה כבר לא משנה מוזמן להסביר לי למה ממהרים להחתים את הבלם לפני יאנג בויז.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

אם כבר אז:

https://www.transfermarkt.us/daniel-lov ... ler/271198

שיחק בגמר הגביע שם אתמול, הבקיע פנדל יפה בדו קרב פנדלים.
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

אליאור כתב: 20 אוגוסט 2023, 19:48 אני מבין שויתרו על הרעיון למגן שמאלי מחליף בפלייאוף.
וכל מי שטוען שבשלב הזה זה כבר לא משנה מוזמן להסביר לי למה ממהרים להחתים את הבלם לפני יאנג בויז.
בטח דגו מתכנן לפתוח 3 בלמים
תמונה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

מישהו שמע את קניאס היום?
רמז על סייף.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

רק מכבי כתב: 20 אוגוסט 2023, 22:15 מישהו שמע את קניאס היום?
רמז על סייף.
מה זה אומר?
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

הוא אמר שהצוות המקצועי רוצה את סייף
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי The real Tsepo »

רק מכבי כתב: 20 אוגוסט 2023, 22:15 מישהו שמע את קניאס היום?
רמז על סייף.
הם גם מפנטזים שם על נטע
בוא ניקח בערבון מוגבל
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

אני אישית חושב שצריך מגן טבעי.
בלטקסה סוגר פינה. ונותן לך אפשרות לעבור ל-3 בלמים. ונותן גם עוד שחקן שיודע לשחק גם בלם שמאלי, גם בלם מרכזי בשלושה בלמים, גם מגן שמאלי, וגם שחקן כנף בשלושה בלמים.

סייף הוא אחלה שחקן, אבל לדעתי זה משהו שפחות מתאים לצורך שלנו.
אין מגן שמאל טבעי.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

די עם בלטקסה
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

לא מבין למה צריך את סייף מילא היה מגן שמאלי
הוא מסנדל אותנו לשחק עם 3 בלמים ואת התפקיד הזה גם סוף וגם חזיזה יכולים לעשות בצורה טובה ואפשר גם לחלטר שם עם פיינגולד/קנדיל.
אני במקום המועדון או הולך על אחד היהודים שהציאו כאן או הולך על גרופר שכרגע פצוע אבל הוא המגן שמאל הישראלי היחיד שברמה וריאלי ואני חושב שכדאי להמשיך לחלטר עוד חודש-חודשיים בעמדה הזו אבל להביא שחקן ברמה טובה לשנים קדימה.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

חייב להגיד - חשבתי לא מעט אחרי המשחק את מי מבין חג׳ג׳, סוף ושיבלי הייתי משאיל, דילמה שתהיה רלוונטית אפילו יותר אם סייף יצטרף, ועדיין אין לי תשובה. הם אמנם על אותם תפקידים, אבל שחקנים מאד שונים במסלולים ושלבים מאד שונים.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

הוא גם פרסם על הבלם לפני כולם.

נעול