די עם כל הגנריים האלה מקש, הם חתול בשק כמה אפשר לחזור על אותה הטעות
נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
-
Ramos
- גול ראשון בבוגרים
היו לנו ארבעה וזאת הייתה התנהלות בזיונית:Hulk כתב: 21 אוגוסט 2023, 13:00 האמת שאם זרים פחות דואג מחוזים ארוכי טווח, גם אם נפלנו הם מהר מאוד מצאו קבוצה בחול ועזבו.
לא חושב שאי פעם היה לנו זר שהוא מנודה.
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le-788058/
-
Greenfromluxembourg
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 1 פעם
על סמך מה הציון הזה?
חוץ מזה תן לו ציון אחרי 10 מחזורים ואחרי שנראה את הזרים החדשים.
בנתיים אנחנו בפלייאוף ליגת אלופות, סבע נשאר, חלאיילי נשאר, סק נשאר, קורנו נשאר, סונדגרן ישראלי.
על סמך הבאה של שני זרים שכרגע מאוד חלוקים לגביהם וגם בזמנים וסכומים מאוד מוזריםGreenfromluxembourg כתב: 21 אוגוסט 2023, 14:22על סמך מה הציון הזה?
בנתיים אנחנו בפלייאוף ליגת אלופות, סבע נשאר, חלאיילי נשאר, סק נשאר, קורנו נשאר, סונדגרן ישראלי.
אי הצלחה מול שחקנים שסימנו אותם כרכש מרכזי (אברגיל ונייתן)
מצב השוערים שלנו נכון להיום
ועם כל האהבה לענן ושאר הצעירים, עדיין יש סימן שאלה גדול אם כרגע סה״כ השחקנים ידעו לגשר על הבור שנוצר עקב עזיבת אצילי
קצב מעדכן שחזיזה יחתום בקרוב על חוזה חדש בלי סעיף שחרור
זה חלון של 50/50 כי בסוף השוער שלך זה ניצן והזרים שהביא על פניו לא מרשימים מבחינת פרופיל ואין לך מגן שמאלי. וגם חסכו בצוות המקצועי שאף אחד לא יספר אחרתGreenfromluxembourg כתב: 21 אוגוסט 2023, 14:22על סמך מה הציון הזה?
ועם כל זאת מחלקת הסקאוטינג דאגה להשתיק אותי כמה וכמה פעמים. אני מאוד מקווה שזה המצב גם עכשיו
ואם נעלה לאלופות בכלל יהיה חלום למרות שלדעתי האישית התקמצנו
זה חלון חלש מאוד בעיניי.
אלברמן נכשל בעיקר עם הקשר הזר. למרוח חודשיים את הזמן ואז להביא שחקן שלא יכול לעזור בפלייאוף ועל פי הרזומה הוא גם מעל הליגה זה כישלון מובהק.
אלברמן נכשל בעיקר עם הקשר הזר. למרוח חודשיים את הזמן ואז להביא שחקן שלא יכול לעזור בפלייאוף ועל פי הרזומה הוא גם מעל הליגה זה כישלון מובהק.
אני מבין מה שאתה אומר, אבל אתה לא חושב שצריך לפחות לראות את השחקנים שהגיעו במספר משחקים בשביל להגדיר את החלון כמוצלח או ככישלון?אליאור כתב: 21 אוגוסט 2023, 15:07 זה חלון חלש מאוד בעיניי.
אם שואו למשל יתברר כבינגו, ויעזור לך באירופה או בליגה, זה לא יבואן לך להסתכל אחרת על החלון? כנ"ל שימיץ.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
מגוחך לשפוט את החלון הזה כשיש שני זרים שאין לנו מושג איך הם. אה וגם שהחלון עוד לא נסגר.
עניין הטיימינג והבהילות היו חלשים החלון אבל האזרוח של דניאל חתיכת טוויסט מפתיע שעוד עשוי לשנות את את האופו שבו אנחנו בוחנים גם את האספקט הזה במידה מסויימת
עניין הטיימינג והבהילות היו חלשים החלון אבל האזרוח של דניאל חתיכת טוויסט מפתיע שעוד עשוי לשנות את את האופו שבו אנחנו בוחנים גם את האספקט הזה במידה מסויימת
לאזרוח של סונדגרן אין קשר לאופן שבו אנחנו שופטים את אלברמן בחלון הזה.The real Tsepo כתב: 21 אוגוסט 2023, 15:17 מגוחך לשפוט את החלון הזה כשיש שני זרים שאין לנו מושג איך הם. אה וגם שהחלון עוד לא נסגר.
אין לנו כדור בדולח לדעת איך הזרים יהיו, אבל להישאר בלי קשר אחורי לפלייאוף ליגת האלופות זה כישלון ענק שיכול להיות ההבדל בין העפלה להדחה. אם שואו היה שחקן עם רזומה מעל הליגה זה היה מובן, אבל זה לא המקרה. זה גם לא שהיו 5 עמדות לחזק. הייתה עמדה אחת שבה יכולנו להביא זר, חיכינו וחיכינו, ובסוף מגיע שחקן מלודוגרץ שהיה יכול להגיע גם חודש לפני.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
למה אין לזה קשר? ברור שיש קשר, זה מכלול שיקולים שמסתבר שלחלקו לא היינו חשופים ומשפיע על האופן שבו ניהלו את החלון הזה. (שבחלקו היה גרוע בלי קשר לאזרוח הצפוי)אליאור כתב: 21 אוגוסט 2023, 15:31לאזרוח של סונדגרן אין קשר לאופן שבו אנחנו שופטים את אלברמן בחלון הזה.The real Tsepo כתב: 21 אוגוסט 2023, 15:17 מגוחך לשפוט את החלון הזה כשיש שני זרים שאין לנו מושג איך הם. אה וגם שהחלון עוד לא נסגר.
אין לנו כדור בדולח לדעת איך הזרים יהיו, אבל להישאר בלי קשר אחורי לפלייאוף ליגת האלופות זה כישלון ענק שיכול להיות ההבדל בין העפלה להדחה. אם שואו היה שחקן עם רזומה מעל הליגה זה היה מובן, אבל זה לא המקרה. זה גם לא שהיו 5 עמדות לחזק. הייתה עמדה אחת שבה יכולנו להביא זר, חיכינו וחיכינו, ובסוף מגיע שחקן מלודוגרץ שהיה יכול להגיע גם חודש לפני.
בגזרת הקשר האחורי אני מסכים שההתנהלות הייתה בעייתית ואני לא מסנגר עליה, היה צריך להבין הרבה יותר מוקדם שהשחקנים בקליבר שאנחנו מכוונים אליהם לא יגיעו ולחתוך את זה. יחד עם זאת אני כן מרוצה עם זה שלפחות חתכו את זה ושלא נגררו עם הדבר הזה לשבוע האחרון של החלון כמו שמכבי תל אביב עושה פעם אחר פעם בשנים האחרונות. ואז אתה מסיים פה עם קובאסים למיניהם
כדי לשפוט את החלון כמכלול צריך להמתין
ההתנהלות עם הזרים בחצי שנה הראשונה של לוזון זה פיאסקו הזוי שלא היה כדוגמתו, במיוחד אזמי ואלושיRamos כתב: 21 אוגוסט 2023, 13:51היו לנו ארבעה וזאת הייתה התנהלות בזיונית:Hulk כתב: 21 אוגוסט 2023, 13:00 האמת שאם זרים פחות דואג מחוזים ארוכי טווח, גם אם נפלנו הם מהר מאוד מצאו קבוצה בחול ועזבו.
לא חושב שאי פעם היה לנו זר שהוא מנודה.
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le-788058/
זאת הייתה שנה שנוהלנו בה מקצועית על ידי רדיו חיפה
הקשר היחידי שיש לזה להתנהלות של אלברמן הוא לעמדת הבלם ולזה שלא הביאו בלם מחליף ישראלי, ואולי זה ישפיע כתגובת שרשרת על עוד עמדה כמו מגן שמאלי ונבין למה הוא העדיף לחכות איתה. אבל מעבר לזה אין עוד משהו חיובי ביחס להתנהלות של אלברמן שאני יכול להצביע עליו לגבי האזרוח של סונדגרן. למועדון עצמו ובעיקר לעורכת הדין שניהלה את זה מול משרד הפנים מגיע שאפו ענק.The real Tsepo כתב: 21 אוגוסט 2023, 15:36למה אין לזה קשר? ברור שיש קשר, זה מכלול שיקולים שמסתבר שלחלקו לא היינו חשופים ומשפיע על האופן שבו ניהלו את החלון הזה. (שבחלקו היה גרוע בלי קשר לאזרוח הצפוי)אליאור כתב: 21 אוגוסט 2023, 15:31לאזרוח של סונדגרן אין קשר לאופן שבו אנחנו שופטים את אלברמן בחלון הזה.The real Tsepo כתב: 21 אוגוסט 2023, 15:17 מגוחך לשפוט את החלון הזה כשיש שני זרים שאין לנו מושג איך הם. אה וגם שהחלון עוד לא נסגר.
בגזרת הקשר האחורי אני מסכים שההתנהלות הייתה בעייתית ואני לא מסנגר עליה, היה צריך להבין הרבה יותר מוקדם שהשחקנים בקליבר שאנחנו מכוונים אליהם לא יגיעו ולחתוך את זה. יחד עם זאת אני כן מרוצה עם זה שלפחות חתכו את זה ושלא נגררו עם הדבר הזה לשבוע האחרון של החלון כמו שמכבי תל אביב עושה פעם אחר פעם בשנים האחרונות. ואז אתה מסיים פה עם קובאסים למיניהם
זה שאתה כותב שההתנהלות עם הקשר האחורי הייתה בעייתית זה אנדרסטייטמנט של האנדרסטייטמנט.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
זה משפיע על 2 עמדות מתוך ה4 שאמרנו שאנחנו עוד צריכים בהן חיזוק, זה לא מעט.אליאור כתב: 21 אוגוסט 2023, 15:47הקשר היחידי שיש לזה להתנהלות של אלברמן הוא לעמדת הבלם ולזה שלא הביאו בלם מחליף ישראלי, ואולי זה ישפיע כתגובת שרשרת על עוד עמדה כמו מגן שמאלי ונבין למה הוא העדיף לחכות איתה. אבל מעבר לזה אין עוד משהו חיובי ביחס להתנהלות של אלברמן שאני יכול להצביע עליו לגבי האזרוח של סונדגרן. למועדון עצמו ובעיקר לעורכת הדין שניהלה את זה מול משרד הפנים מגיע שאפו ענק.The real Tsepo כתב: 21 אוגוסט 2023, 15:36למה אין לזה קשר? ברור שיש קשר, זה מכלול שיקולים שמסתבר שלחלקו לא היינו חשופים ומשפיע על האופן שבו ניהלו את החלון הזה. (שבחלקו היה גרוע בלי קשר לאזרוח הצפוי)אליאור כתב: 21 אוגוסט 2023, 15:31
לאזרוח של סונדגרן אין קשר לאופן שבו אנחנו שופטים את אלברמן בחלון הזה.
זה שאתה כותב שההתנהלות עם הקשר האחורי הייתה בעייתית זה אנדרסטייטמנט של האנדרסטייטמנט.
בעייתית, רעה, גרועה תבחר אתה.. זה סמנטיקה. אני חושב שאנחנו מסכימים בנושא הזה
ועדיין כמכלול הייתי רוצה לחכות ולראות מי עוד יבוא אם בכלל ומה הרמה של מי שהגיע
קצב על מתן בלטקסה (אוסטריה וינה): "הייתה סיטואציה שמכבי חיפה בדקה לגביו, אבל אוסטריה וינה רצתה סכומים שמכבי חיפה לא הסכימה לשלם. היתה שנה מאוד קשה והוא היה פצוע, אחר כך הוא לא שיחק. קיבלנו מידע שלא בטוח שהוא יישאר. היתה הצעה מקפריסין וממכבי חיפה. בינתיים הוא משחק, אין לנו תלונות. היתה לנו הבנה שלא בונים עליו והיה מו"מ, לשמחתנו השתנו דברים. הוא רוצה לשחק, אבל בינתיים הוא שם. אני לא רואה אותו חוזר לארץ לפחות עד ינואר".
נשמע ממנו שבלטקסה ירד מהפרק.
מניח שינסו את סייף ואם ידרשו עליו הרבה כסף ישארו עם הקיים (אלא אם יש איזו אופציה שלא מוכקת לאף אחד מחוץ למועדון, בסגנון של מגן יהודי).
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אז נשארנו עם חגג כמגן שמאלי?רק מכבי כתב: 21 אוגוסט 2023, 16:09 קצב על מתן בלטקסה (אוסטריה וינה): "הייתה סיטואציה שמכבי חיפה בדקה לגביו, אבל אוסטריה וינה רצתה סכומים שמכבי חיפה לא הסכימה לשלם. היתה שנה מאוד קשה והוא היה פצוע, אחר כך הוא לא שיחק. קיבלנו מידע שלא בטוח שהוא יישאר. היתה הצעה מקפריסין וממכבי חיפה. בינתיים הוא משחק, אין לנו תלונות. היתה לנו הבנה שלא בונים עליו והיה מו"מ, לשמחתנו השתנו דברים. הוא רוצה לשחק, אבל בינתיים הוא שם. אני לא רואה אותו חוזר לארץ לפחות עד ינואר".
או סייף. או שבונים על פיינגולד כמגן שמאלי.Shocking4U כתב: 21 אוגוסט 2023, 19:00אז נשארנו עם חגג כמגן שמאלי?רק מכבי כתב: 21 אוגוסט 2023, 16:09 קצב על מתן בלטקסה (אוסטריה וינה): "הייתה סיטואציה שמכבי חיפה בדקה לגביו, אבל אוסטריה וינה רצתה סכומים שמכבי חיפה לא הסכימה לשלם. היתה שנה מאוד קשה והוא היה פצוע, אחר כך הוא לא שיחק. קיבלנו מידע שלא בטוח שהוא יישאר. היתה הצעה מקפריסין וממכבי חיפה. בינתיים הוא משחק, אין לנו תלונות. היתה לנו הבנה שלא בונים עליו והיה מו"מ, לשמחתנו השתנו דברים. הוא רוצה לשחק, אבל בינתיים הוא שם. אני לא רואה אותו חוזר לארץ לפחות עד ינואר".
בגלל שמדובר בקצבים, אני לוקח את מה שהוא אמר בעירבון מוגבל. אולי זה חלק ממשחקי מו''מ. למרות שאני נוטה להאמין לזה, ונוטה לחשוב שויתרו עליו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
סייף כמגן שמאלי זה לא מה שאנחנו צריכים. צריכים מגן שהוא מגן. לא עוד אלתור
צריכים מגן שיתרום מקצועית ולא כזה שלא נרצה שיתקרב לסגל בכלל כמו בלטקסה ונעדיף אלתורים עליוShocking4U כתב: 21 אוגוסט 2023, 19:47 סייף כמגן שמאלי זה לא מה שאנחנו צריכים. צריכים מגן שהוא מגן. לא עוד אלתור
אופטימיות במכבי חיפה
- The real Tsepo
- הענק הירוק
בלטקסה הוא גם לא מגן שהוא מגן, זה בלם שמאל לכל דבר עם קצת יותר אוריינטציה התקפית מהבלם הסטנדרטי ולא מעבר. אם משחקים עם דניאל בימין מעדיף את סייף בשמאל שישחק גבוה כמו קורנו מאשר את בלטקסהShocking4U כתב: 21 אוגוסט 2023, 19:47 סייף כמגן שמאלי זה לא מה שאנחנו צריכים. צריכים מגן שהוא מגן. לא עוד אלתור
-
דם ירוק
- משחק בשביל הסמל
בליגה שלנו יכול לשחק מגן שמאלי, קיצוני שמאלי, קיצוני ימני , 8 וגם 10. יש עונה ארוכה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כרגע אם קורנו מוצהב או פצוע אתה צריך או לשנות שיטה או לעלות עם חגג/חזיזה. לא עדיף בלטקסה?Apoc כתב: 21 אוגוסט 2023, 19:48צריכים מגן שיתרום מקצועית ולא כזה שלא נרצה שיתקרב לסגל בכלל כמו בלטקסה ונעדיף אלתורים עליוShocking4U כתב: 21 אוגוסט 2023, 19:47 סייף כמגן שמאלי זה לא מה שאנחנו צריכים. צריכים מגן שהוא מגן. לא עוד אלתור