גל אלברמן - המנהל המקצועי

HaifaWave
אגדה ירוקה

Re: גל אלברמן - המנהל המקצועי

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 10 אוגוסט 2023, 16:43 הכישלון המרכזי פה הוא לא בשואו (לפחות כרגע כי אנחנו לא יודעים מה נקבל ממנו)

גם אם הוא היה יכול לשחק בפלייאוף, עד שהוא יחתום יהיה ראשון-שני, כלומר יש לו שבוע, כשהוא במדינה זרה, אחרי שהוא שיחק השנה 45 דק' בסה''כ ועליו צריך לבנות את הכל באמצע כביכול

בשביל ששחקן יהיה משמעותי ורלוונטי למעמד הזה הוא היה צריך להגיע לפני שבועיים, לא עוד כמה ימים

בגלל זה לדעתי זה לא היה כזה רלוונטי שהוא לא יכול לשחק בפלייאוף כי הוא גם ככה מבחינה פיזית לא יכל לתרום יותר מדי וזה יכל להפעיל עליו יותר מדי לחץ
ואם הוא יתן לך 30-40 דקות, לא טוב?
בהעדר מחליפים כל תרומה שאפשר לקבל ממנו מבורכת. כישלון אדיר של אלברמן. מוריד לו את הציון על החלון הזה מ-1 על שוראנוב ל-0 על הבדיחה הזו.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

אליאור כתב: 10 אוגוסט 2023, 17:17
KevinDurant כתב: 10 אוגוסט 2023, 16:43 הכישלון המרכזי פה הוא לא בשואו (לפחות כרגע כי אנחנו לא יודעים מה נקבל ממנו)

גם אם הוא היה יכול לשחק בפלייאוף, עד שהוא יחתום יהיה ראשון-שני, כלומר יש לו שבוע, כשהוא במדינה זרה, אחרי שהוא שיחק השנה 45 דק' בסה''כ ועליו צריך לבנות את הכל באמצע כביכול

בשביל ששחקן יהיה משמעותי ורלוונטי למעמד הזה הוא היה צריך להגיע לפני שבועיים, לא עוד כמה ימים

בגלל זה לדעתי זה לא היה כזה רלוונטי שהוא לא יכול לשחק בפלייאוף כי הוא גם ככה מבחינה פיזית לא יכל לתרום יותר מדי וזה יכל להפעיל עליו יותר מדי לחץ
בהעדר מחליפים כל תרומה שאפשר לקבל ממנו מבורכת. כישלון אדיר של אלברמן. מוריד לו את הציון על החלון הזה מ-1 על שוראנוב ל-0 על הבדיחה הזו.
לא חושב ששחקן שפה שבוע יכול לתרום 30-40 דק', בטח שהוא לא בא מכושר משחק.

לא על זה תקום ותיפול העונה שלנו, אני מעדיף שחקן שיתרום במשך כל העונה ובעיקר בליגה מאשר מישהו שיכל אולי לשחק בשלב הפלייאוף.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

KevinDurant כתב: 10 אוגוסט 2023, 17:28

לא על זה תקום ותיפול העונה שלנו, אני מעדיף שחקן שיתרום במשך כל העונה ובעיקר בליגה מאשר מישהו שיכל אולי לשחק בשלב הפלייאוף.
דילן, סק, סלליך. דווקא לא מסכים איתך, אם שחקן טוב הוא יכול לתרום גם אחרי שבוע מרגע החתימה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

GKagelmacher כתב: 10 אוגוסט 2023, 18:30

דילן, סק, סלליך. דווקא לא מסכים איתך, אם שחקן טוב הוא יכול לתרום גם אחרי שבוע מרגע החתימה.
סק היה מזעזע כשהגיע
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

KevinDurant כתב: 10 אוגוסט 2023, 18:40
GKagelmacher כתב: 10 אוגוסט 2023, 18:30

סק היה מזעזע כשהגיע
בנפיקה טוב היה דווקא טוב. אבל בהחלט יובה חוץ ועוד משחק שכבר לא זכור לי היה נראה רע
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
יום-טוב שוקרון
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי יום-טוב שוקרון »

omribenjamin כתב: 19 מאי 2023, 09:55
יום-טוב שוקרון כתב: 19 מאי 2023, 04:11
omribenjamin כתב: 18 מאי 2023, 23:14

אתה תמיד בא, מפזר רעל ונעלם עד הסיבה הבאה לפזר רעל

כן?? מה אתה אומר?
לגלות לך באיזה רעל אני משתמש?
או אולי עדיף כבר בעינך משת'פים כמוך, שתולים של המועדון שמקבלים טובות הנאה, בכדי להגן על החלטות של יענקלה ואלברמן, העיקר להשתיק כל התססה אפשרית של אוהדים במדיה החברתית???
אין לי ספק שאתה טרול
גם אני רחוק מלהיות רגוע סביב מסאי דגו, אבל להגיד שאלברמן תוקע מקלות בגלגלים ולהרוס את המועדון מבפנים? משתפ של גרמניה
אדון,
טרולים זה בדיוק משתמשים כמוך, שהמועדון משתיל בכל מיני פורומים וקבוצות פייסבוק, במטרה להגן על המהלכים האומללים של יענקלה והמנהל המקצועי שלו!!

גם כעת בדיעבד, אינני חוזר אפילו בפסיק מכל מה שכתבתי.
הכנה שערורייתית לעונה, החתמות הזויות של ברירת מחדל, מתאימות לקבוצות בסדר גודל של בני ריינה והפועל כ"ס.
בעלים יהיר ושחצן שמעדיף לשלשל לכיסו את כל ההכנסות העצומות מהעונה הקודמת- מענקי אופ"א, מכירות של שחקנים בכירים, מנויים וכרטיסים.
כאשר הוא כבר כן מחליט לשים כסף גדול, זה קורה בד"כ על פלופים מגוחכים כמו פיירו, צ'יבוטה ועוד.

עד לשלב הפלייאוף ליווה את הקבוצה מזל גדול, בנוסף להגרלות הכי נוחות שניתן היה לקבל.
מועדונים כגון אולימפיאקוס והכוכב האדום,אותם ברק בכר עבר בהצלחה, היו מפרקים אותנו לרסיסים.
מול אלופת שוויץ, מכבי חיפה נתקלת בפעם הראשונה ביריבה חזקה, שלצערי תעיף אותנו ללא בעיות.
כל אותם אוהדים שהעדיפו לטמון את ראשם בחול, יקבלו את הבעיטה ישר לפנים.

אולי כאשר הצוות המקצועי יתעורר סוף סוף וינסה לבצע תיקונים, כבר יהיה מאוחר מדי , וגם הליגה שלנו תתחיל לברוח...
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

גמר אותנו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כמעט בכל המוקדמות צועק לשמיים שאין לנו אפשרות לעשות חילוף באמצע וכל משחק אחד מהקשרים שלנו מסיים עם רגישות (אני אפילו לא מדבר על העניין הטקטי) ועכשיו גם קיבלנו את המכה בדמות המגן שמאלי המחליף.

ככה לא מתנהלת קבוצה שרוצה להגיע לשלב הבתים של ליגת אלופות
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

מי צריך מגן שמאלי מחליף?
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Shocking4U כתב: 30 אוגוסט 2023, 00:21 מי צריך מגן שמאלי מחליף?
מי צריך קשר אחורי לפלייאוף?
אצבעוני
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי אצבעוני »

״זה הכל אתה״
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אולי ניקח אליפות השנה ואולי שימיץ' ושואו יהיו מצוינים ואולי יבוא רכש בהמשך וגם הוא יהיה טוב אבל עובדתית, הקבוצה לא הייתה מוכנה לליגת האלופות והמאמן היה צריך להתעסק הרבה יותר מדי באלתורים בהרבה יותר מדי משחקים במוקדמות האלה.

לא רק שהביאו מאמן חסר ניסיון, גם הקשו עליו ושמו לו מקלות כל הדרך
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 30 אוגוסט 2023, 00:41 אולי ניקח אליפות השנה ואולי שימיץ' ושואו יהיו מצוינים ואולי יבוא רכש בהמשך וגם הוא יהיה טוב אבל עובדתית, הקבוצה לא הייתה מוכנה לליגת האלופות והמאמן היה צריך להתעסק הרבה יותר מדי באלתורים בהרבה יותר מדי משחקים במוקדמות האלה.

1+
דם ירוק!!!
שחקן החודש

שליחה על ידי דם ירוק!!! »

הכישלון ישירות עליו..לא הביא מחליף ראוי לג'וש..כנ"ל לאצילי ופאני...כשל להביא קשר אחורי זר..וכשל באי הבאת מגן שמאלי טבעי מחליף...אבל איך אומרים קמצן משלם כפול..עם ההגרלה שקיבלנו יכולנו לגנוב אלופות פעם שניה ברציפות.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 30 אוגוסט 2023, 00:41 אולי ניקח אליפות השנה ואולי שימיץ' ושואו יהיו מצוינים ואולי יבוא רכש בהמשך וגם הוא יהיה טוב אבל עובדתית, הקבוצה לא הייתה מוכנה לליגת האלופות והמאמן היה צריך להתעסק הרבה יותר מדי באלתורים בהרבה יותר מדי משחקים במוקדמות האלה.

סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

הסגל לא מספיק חזק כדי לקחת אליפות רביעית. זאת האמת.
ירוק זה אני
שחקן העונה

שליחה על ידי ירוק זה אני »

יש לו חלק ואפילו גדול באי העפלה לליגת האלופות, אבל לא צריך לעשות מהלכים דרמטים.
הוא הוכיח שהוא ראוי לתפקיד, קיץ אחד לא שובר את הכלים.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

מקווה שעד ינואר אנחנו נהיה בתמונה ואולי אלברמן ישלוף איזה שפן
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

ירוק זה אני כתב: 30 אוגוסט 2023, 01:06 יש לו חלק ואפילו גדול באי העפלה לליגת האלופות, אבל לא צריך לעשות מהלכים דרמטים.
הוא הוכיח שהוא ראוי לתפקיד, קיץ אחד לא שובר את הכלים.
אני אגיד יותר מזה, זה קיץ לא טוב שלו, אבל אנחנו משלמים שכר לימוד גם עליו ובלעדיו, סביר להניח שהמצב היה יותר גרוע.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

Shocking4U כתב: 30 אוגוסט 2023, 00:56 הסגל לא מספיק חזק כדי לקחת אליפות רביעית. זאת האמת.
למרות הבעיות בסגל זה עדיין מספיק בשביל לקחת אליפות, אבל צריך מאמן ברמה גבוהה וזה אין לנו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

הפקיר את דגו.
יכול להיות שגם עם מגן שמאלי מחליף וקשר זר לא היינו עוברים את יאנג בויז אבל לפחות הסיכויים היו גדלים
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

כובע קש כתב: 30 אוגוסט 2023, 08:16 הפקיר את דגו.
יכול להיות שגם עם מגן שמאלי מחליף וקשר זר לא היינו עוברים את יאנג בויז אבל לפחות הסיכויים היו גדלים
מסכים, גם שוער לא היה מזיק
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pralija
משחק בשביל הסמל

שליחה על ידי Pralija »

צריך להגיד את האמת, עם כל ההערכה לגל אלברמן על העבודה העצומה שהוא עושה
ברגע האמת לא היה לדגו מגן שמאלי וקשר 6 לעלות מהספסל.
כמובן שגם על דגו האחריות בעובדה שעלה בצורה מופקרת עם חזיזה וחלאיילי בכנפיים לבד על כל הקו
אבל גם אילו ברירות היו לו? חבל..
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

מבחינתו לעלות כל שנה לליגת האלופות שלב בתים זה לא יעד ריאלי מלכתחילה וזה שהגענו לשלב בתים קונפרנס ואז שלב בתים אלופות ואז שלב בתים אירופית בתקופה שלו זו הצלחה מסחררת.
לא יודע אם לא בצדק.
אבל חבל שלא שאף יותר גבוה.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

אף אחד לא כפה על דגו לפתוח עם חלאיילי בצד ימין.
ואף אחד לא כפה עליו לפתוח עם חזיזה בצד שמאל.

אפשר היה לעשות אלף ואחת קומבינציות.

הביאו לדגו בלם, הוא בחר שלא להשתמש בו. בניגוד לבכר שזרק את הבלמים במשחקים הראשונים.

אפשר היה לפתוח עם שימיץ בלם, ועם דניאל בצד ימין.
אפשר היה לפתוח עם חזיזה בצד ימין, ועם סוף בצד שמאל.
אפשר היה לפתוח עם דניאל בלם, ועם קנדיל בצד ימין.
אפשר היה לתת לגולדברג לשחק על כל קו שמאל במהלך המשחק, כי זה היה הצד החזק, ולהכניס את שימיץ לעמדת הבלם.

אפשר היה להגיב הרבה יותר טוב ממה שדגו עשה.
אני לא מדבר בכלל על התובסתנות במשחק הראשון, ומשפטים כמו לא רצינו להתאבד על המשחק.

בלי קשר לזה שזה בושה שלא היה פה קשר אחורי בשלב הזה. וזה על הראש של אלברמן.

תפסיקו לנקות את דגו.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

הוא לא ניהל את הקיץ טוב, אבל לפעמים שיט הפנדס ולא הכול הולך חלק כמו קיץ לפני.
הביקורות שלי על הקיץ היא בעיקר על ה6, גם על משך הזמן וגם הפרופיל שהגיע, לגבי ניצן כן פאשלה שלו אבל זה לא שמשפתימאו גראפי שוערים טובים בהרבה ומניח שחלק מהחשיבה הייתה לבנות את כיוף שאני אישית מאמין בו מאוד ונראה שגם המועדון.
הסיפור עם המגן שמאל זה השקר הכי גדול בלטקסה לא היה פותח במשחק כזה ואם כן היה מתבזה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Apoc כתב: 30 אוגוסט 2023, 10:14 מבחינתו לעלות כל שנה לליגת האלופות שלב בתים זה לא יעד ריאלי מלכתחילה וזה שהגענו לשלב בתים קונפרנס ואז שלב בתים אלופות ואז שלב בתים אירופית בתקופה שלו זו הצלחה מסחררת.
לא יודע אם לא בצדק.
כנראה שכן. אולי גם הם הופתעו מההגרלה הנוחה שקיבלנו כל הדרך.

רק מכבי כתב: 30 אוגוסט 2023, 11:01

הביאו לדגו בלם, הוא בחר שלא להשתמש בו. בניגוד לבכר שזרק את הבלמים במשחקים הראשונים.

אפשר היה לתת לגולדברג לשחק על כל קו שמאל במהלך המשחק, כי זה היה הצד החזק, ולהכניס את שימיץ לעמדת הבלם.

אני לא מדבר בכלל על התובסתנות במשחק הראשון, ומשפטים כמו לא רצינו להתאבד על המשחק.

תפסיקו לנקות את דגו.
אני בדרך כלל מאוד מסכים אתך בדברים, אבל הפעם אני לא מסכים.

בכר קיבל את באטובינסיקה בכושר משחק שימיץ' לא הגיע בכושר משחק מלא (גם אוהדים של הקבוצה שלו אמרו שבמשחק האחרון הוא לא היה בכושר מלא) וגם מסאי אמר במסע''ת שהוא עדיין לא 100% בכשירות.

גם סוף לא כשיר למשחק מלא וראינו בדקות שלו הגנתית שהוא התקשה מאוד.

לתת לגולדברג לשחק על כל קו שמאל? אתה גם מאבד אותו כבלם טוב וגם פוגע באגף שמאל.

האופציה היחידה היא ללכת על קנדיל שבקושי שותף ואני יכול להבין למה לא הלכו על האופציה הזאת.

חלאיילי היה נשק משמעותי בהתקפה והגנתית עוד היה יחסית בסדר, דווקא הצד של חזיזה שכביכול יותר אחראי ומנוסה היה המופקר.

אבל שוב, עצם זה שאתה מגיע למשחק כזה בפלייאוף ליגת האלופות בסוף אוגוסט והמאמן צריך לאלתר הרכבים ולהמציא את עצמו מחדש אומר הכל.

שאתה גם ככה משחק נגד יריבה עדיפה עליך ואתה שם על עצמך מקלות כל הדרך (עמדת השוער, המגן השמאלי, הקשר באמצע) שזה דברים שהיו ידועים עוד מעונה שעברה, לא הפתיעו אותנו, זה אומר הכל.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

KevinDurant כתב: 30 אוגוסט 2023, 13:38
Apoc כתב: 30 אוגוסט 2023, 10:14 מבחינתו לעלות כל שנה לליגת האלופות שלב בתים זה לא יעד ריאלי מלכתחילה וזה שהגענו לשלב בתים קונפרנס ואז שלב בתים אלופות ואז שלב בתים אירופית בתקופה שלו זו הצלחה מסחררת.
לא יודע אם לא בצדק.
כנראה שכן. אולי גם הם הופתעו מההגרלה הנוחה שקיבלנו כל הדרך.

רק מכבי כתב: 30 אוגוסט 2023, 11:01

תפסיקו לנקות את דגו.
אני בדרך כלל מאוד מסכים אתך בדברים, אבל הפעם אני לא מסכים.

בכר קיבל את באטובינסיקה בכושר משחק שימיץ' לא הגיע בכושר משחק מלא (גם אוהדים של הקבוצה שלו אמרו שבמשחק האחרון הוא לא היה בכושר מלא) וגם מסאי אמר במסע''ת שהוא עדיין לא 100% בכשירות.

גם סוף לא כשיר למשחק מלא וראינו בדקות שלו הגנתית שהוא התקשה מאוד.

לתת לגולדברג לשחק על כל קו שמאל? אתה גם מאבד אותו כבלם טוב וגם פוגע באגף שמאל.

האופציה היחידה היא ללכת על קנדיל שבקושי שותף ואני יכול להבין למה לא הלכו על האופציה הזאת.

חלאיילי היה נשק משמעותי בהתקפה והגנתית עוד היה יחסית בסדר, דווקא הצד של חזיזה שכביכול יותר אחראי ומנוסה היה המופקר.

אבל שוב, עצם זה שאתה מגיע למשחק כזה בפלייאוף ליגת האלופות בסוף אוגוסט והמאמן צריך לאלתר הרכבים ולהמציא את עצמו מחדש אומר הכל.

שאתה גם ככה משחק נגד יריבה עדיפה עליך ואתה שם על עצמך מקלות כל הדרך (עמדת השוער, המגן השמאלי, הקשר באמצע) שזה דברים שהיו ידועים עוד מעונה שעברה, לא הפתיעו אותנו, זה אומר הכל.
אני לא מסכים בחלק מהדברים.
סק הגיע לא בכושר ונזרק למשחק.

אבל גם אם אני הולך לשיטתך.
וזה ההרכב היחיד שאפשר היה לעלות.
למה לא להגיב למה שקורה במשחק?
חזיזה היה חייב לצאת במחצית.
אם שימיץ היה כשיר למספר דקות שעלה, אפשר היה לעשות את ההתאמות הרבה יותר מוקדם.

דוראנט, כל העולם ראה את הבעיה בצד שמאל.
אפשר היה לפחות לנסות לשנות שם.

חזיזה לא עשה כלום בהתקפה, ובהגנה גמר אותנו.

תנסה לעשות שם משהו.
תכניס את סוף מוקדם יותר.
תנסה את גולדברג שם, ואת שימיץ כבלם.

רוצה יותר מזה?
אם שימיץ כשיר רק למחצית, אז תתחיל איתו, ועם דניאל בימין.
תן לעבור את תחילת המשחק בצורה טובה, בלי לספוג, ואחרי זה תגיב בהתאם למשחק.

אני לא אהבתי את ניהול המשחק אתמול.
מההרכב ועד החילופים.

אני לא לוקח לו קרדיט על מה שהוא עשה עד עכשיו.

אבל אותי הוא קצת אכזב אתמול בבחירת ההרכב וניהול המשחק. לא מעצם ההדחה, שהיה ברור שזה מה שיקרה.

מקווה שילמד. בסוף זה שכר לימוד.
גם לבכר היה את זה כמה שנים.
הפנים קדימה.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

ניהול משחק של מאמן חסר ניסיון. הוא מתגלח על חשבונינו
חבל מאוד
ההנהלה כל כך מאכזבת הקיץ,אבל לא מפתיע,דפוס חוזר של הנשיא. מגיעים לנקודת פיק ואז הולכים 10 צעדים אחורה.
אני לא רואה אותנו לוקחים אליפות. נראה איך הוא ינהל משבר. ובואו נראה איך נופיע מול הפועל ירושלים.יכול להיות מאוד בעייתי עבורו אם לא ינצח
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

greenguy כתב: 30 אוגוסט 2023, 15:19 ניהול משחק של מאמן חסר ניסיון. הוא מתגלח על חשבונינו
חבל מאוד
ההנהלה כל כך מאכזבת הקיץ,אבל לא מפתיע,דפוס חוזר של הנשיא. מגיעים לנקודת פיק ואז הולכים 10 צעדים אחורה.
אני לא רואה אותנו לוקחים אליפות. נראה איך הוא ינהל משבר. ובואו נראה איך נופיע מול הפועל ירושלים.יכול להיות מאוד בעייתי עבורו אם לא ינצח
"מתגלח על חשבוננו" זה ביטוי שלילי וצורם, כאילו שדגו בא לפה כדי לעשות ניסויים בכדורגל ולהמשיך הלאה, מבלי שתעניין אותו הצלחת הקבוצה, כאילו שבכר לא לקח אליפויות בב"ש תוך כדי ש-"הוא מתגלח על חשבונם".
את אותו הביטוי אפשר להגיד גם על אלברמן, שוראנוב, חלאיילי, ג'אבר, פאני ועוד, אבל משום מה אומרים את זה רק על דגו, כשאצל אחרים זה "שכר לימוד" שישרת את המועדון בעתיד.

"מתגלח על חשבוננו" היינו אומרים על כל מאמן שהיה מגיע אחרי בכר, מלבד רוני לוי ורב"ש שלקחו אליפויות קודם, ודעתנו עליהם היא כמעט בגדר קונצנזוס.
אין עוד מאמן ישראלי בשל כמו בכר שיכולנו להביא, אחרי שלקח 3 אליפויות במקום אחר. זה מקרה של אחד ל-.
לב"ש גם יש מאמן ישראלי ש-"מתגלח על חשבונם" ואם נלך שוב לדיון בנוגע למאמן הזר שיכלו להביא, נראה שמכבי ת"א גם הביאה זר ש-"מתגלח על חשבונם".

יכול להיות שדגו לא יצליח פה והמינוי שלו אכן יתברר כטעות, אבל אי אפשר להתעלם מזה שהשיח בנוגע אליו הוא פשוט שלילי יתר על המידה, לא נותן אפילו מקום קטן לספק לגביו.
שלח תגובה