איתמר ניצן - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: איתמר ניצן - נושא רשמי
הם לא בעטו פעם אחת למסגרת… אין כל כך מה לשפוט אותו…
חוץ מהמסירות שלו שהיו מאכזבות
חוץ מהמסירות שלו שהיו מאכזבות
- Judokan
- סמל ירוק
בהחלט יש מה לשפוט אותו, והוא היה טוב מאוד אתמול.
קרא את המשחק יפה, כמה כדורי עומק שהגיב בהם מצוין (כולל אחד אחרי טעות מוזרה של סק שנרדם מול בלם, וניצן סגר מאוד מהר את ההזדמנות).
לקח את כדורי הגובה שהלכו לרחבה בביטחון.
וגם למרות חוסר דיוק יחסי במשחק הרגל, הוא בכל זאת תרם את מה שהיה צריך לפחות במובן של לא ליצור בעיות ואיבודים (בשונה ממה שהיה קורה עם ג'וש במצבים האלה).
מצד שני באמת לא הייתה שום בעיטה לשער שלנו, אבל החיסרון האמיתי שלו לא בא לידי ביטוי.
באמת שהיה הבעיה האחרונה שלנו במשחקים האחרונים
קרא את המשחק יפה, כמה כדורי עומק שהגיב בהם מצוין (כולל אחד אחרי טעות מוזרה של סק שנרדם מול בלם, וניצן סגר מאוד מהר את ההזדמנות).
וגם למרות חוסר דיוק יחסי במשחק הרגל, הוא בכל זאת תרם את מה שהיה צריך לפחות במובן של לא ליצור בעיות ואיבודים (בשונה ממה שהיה קורה עם ג'וש במצבים האלה).
מצד שני באמת לא הייתה שום בעיטה לשער שלנו, אבל החיסרון האמיתי שלו לא בא לידי ביטוי.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
הטעות של סק נבעה מזה שסק שם גוף לחלוץ שלהם וציפה שניצן יבוא לקחת את הכדור. ניצן נרדם פה, לא סק.Judokan כתב: 24 אוגוסט 2023, 19:34 בהחלט יש מה לשפוט אותו, והוא היה טוב מאוד אתמול.
וכדורי גובה? לא היה איזה משהו חריג… כל כדור שלקח אני מצפה משוער נוער גם לקחת. לא צריך להגיד תודה שהוא לא יעשה דוידויץ׳ מול מאלמו.
משחק סולידי… לא טוב לא רע.
הלוואי וגם שבוע הבא לא נצטרך אותו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 92 פעמים
זה שוער שכל גול שהוא חוטף אתה מרגיש ששוער יותר טוב יכול לעשות יותר. בלי קשר לזה שהוא גם מפחד לזוז מהקו בקטע הזוי. לא מספיק טוב
כי שוער טוב יותר היה יכול לעשות יותר. הוא לא אשם בשערים אבל לטעמי כל שוער סביר היה לוקח את השער השני ושוער טוב היה יכול לקחת את הראשון.Shocking4U כתב: 30 אוגוסט 2023, 01:33 זה שוער שכל גול שהוא חוטף אתה מרגיש ששוער יותר טוב יכול לעשות יותר. בלי קשר לזה שהוא גם מפחד לזוז מהקו בקטע הזוי. לא מספיק טוב
אגב לדעתי גם ג'וש לא מספיק טוב.
מעניין אותי מה יקרה קודם, הקהל ישרוק לו בוז או שדגו יחליט לבד להוריד אותו לספסל.
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 5 פעמים
הקהל יגמור אותו קודם.nirm1234 כתב: 30 אוגוסט 2023, 02:41 מעניין אותי מה יקרה קודם, הקהל ישרוק לו בוז או שדגו יחליט לבד להוריד אותו לספסל.
מסכן, זאת לא אשמתו שזאת הרמה שלו (וכולם ידעו גם שזאת הרמה שלו עוד לפני שהגיע), זאת אשמת המועדון שבאמת חשב ששוער כזה יכול להיות שוער ראשון אצלנו. הוא הולך לחטוף והכל בגלל החלטה כושלת של המועדון. חבל
-
shayhagai
- תוקע יתד בהרכב
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
אני מתגעגע כל-כך לג׳וש.
אני די בטוח שאת הגול הראשון הוא היה עוצר. הוא לקח כמה כדורים כאלה שנה שעברה.
עצירה כזאת מלהיבה את ההגנה, נותנת דרייב ותקווה ואולי המומנטום של המשחק לא היה משתנה.
עד השער שלהם הם התקשו להגיע לשער שלנו וזה הכניס אותם למשחק מכלום.
אני באמת לא חושב שיש שום ערך מוסף בהרכבה שלו, כי ה״נסיון״ שלו לא שווה לנו שקט בהגנה, הצלות, או נקודות.
עצירה כזאת מלהיבה את ההגנה, נותנת דרייב ותקווה ואולי המומנטום של המשחק לא היה משתנה.
אני באמת לא חושב שיש שום ערך מוסף בהרכבה שלו, כי ה״נסיון״ שלו לא שווה לנו שקט בהגנה, הצלות, או נקודות.
-
eidoil32
- גול ראשון בבוגרים
תעזוב אותנו במנוחה
בחיים לא החזקנו שוער כל כך גרוע, לא נותן כלום
לא יתן לנו נקודות העונה. רק שישחרר אותנו
בחיים לא החזקנו שוער כל כך גרוע, לא נותן כלום
לא יתן לנו נקודות העונה. רק שישחרר אותנו
מועדון מפגר שממשיך עם הלטות הזויות,תריצו את כיוף לפחות נרוויח שוער קדימה
מה ציפו שהביאו שוער שהוא מסננת?
מה ציפו שהביאו שוער שהוא מסננת?
לא אשם בשלושת השערים לדעתי.
אם שוער אדיר היה יכול לעצור לפחות אחד? מן הסתם כנראה שכן. אולי את הראשון איכשהו עם תגובה יותר חזקה של היד, אולי את השני עם תגובה יותר מהירה ועבודת רגליים נכונה, לא יודע.
מה שבטוח שהוא לא אשם.
כשהוא יהיה אשם יראו את זה בבירור, והוא עוד יהיה אשם.
מבחינתי אני בעד כיוף מלכתחילה אז מה שיגרום לו לשחק זה טוב.
אבל קחו בחשבון שכל הנאצות שהוא סופג וההאשמות לא יעזרו לו לביטחון והוא כן הולך לפתוח את העונה בליגה אצלנו בשער.
אם שוער אדיר היה יכול לעצור לפחות אחד? מן הסתם כנראה שכן. אולי את הראשון איכשהו עם תגובה יותר חזקה של היד, אולי את השני עם תגובה יותר מהירה ועבודת רגליים נכונה, לא יודע.
מה שבטוח שהוא לא אשם.
אבל קחו בחשבון שכל הנאצות שהוא סופג וההאשמות לא יעזרו לו לביטחון והוא כן הולך לפתוח את העונה בליגה אצלנו בשער.
אופטימיות במכבי חיפה
כל מילהApoc כתב: 30 אוגוסט 2023, 10:11 לא אשם בשלושת השערים לדעתי.
מה שבטוח שהוא לא אשם.
לגבי השלישי אין מה לדבר - פגע בדניאל ושינה כיוון.Apoc כתב: 30 אוגוסט 2023, 10:11 לא אשם בשלושת השערים לדעתי.
מה שבטוח שהוא לא אשם.
לגבי שני הראשונים - מה שכתבת זאת בדיוק הבעיה עם ניצן. תמיד יהיה חסר לו 2 גרוש ללירה - לא מביא ערך מוסף וההרגשה שאפשר לעשות יותר כדי לעצור חלק מהשערים (ולא רק משוער בדרג בופון).
עבודת הרגליים שלו לא מספיק חזקה ויציבה ובגלל זה אין לו מנוף - להדיפה טובה בשער הראשון, להגיע לכדור בשער העצמי (הוא גם קצת נמוך וחסר לו "נפח"). הרבה מהגולים שהוא חוטף ויחטוף הם כאלה של "עוד קצת ו.."
הבעיה ש"כיוף" הפך לסוג של סיסמת בחירות. שוער צעיר, חסר ניסיון בעמדה קריטית שלא ברור מה נקבל ממנו. כשהוא יחטוף שערים של שכר לימוד, הקהל והתקשורת יתנפלו עליו.
בקיצור - אנחנו הולכים לעונה מאד בעייתית בגלל כל הליקויים בסגל- החל מהצווות המקצועי וכלה בכל החוליים של הסגל.
השער הראשון גוש לוקח היו לו הצלות דומות לאלו בעבר.
שוער חלש מאוד הכול אצלו זה כמעט..
כמה שיותר מהר להתחיל להריץ את כיוף מאוד מחזיק ממנו.
שוער חלש מאוד הכול אצלו זה כמעט..
כמה שיותר מהר להתחיל להריץ את כיוף מאוד מחזיק ממנו.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
לא צריך להיות שוער אדיר כדי לקחת את 2 הגולים הראשונים.
זה נטו ריכוז, קריאת משחק וקצת יכולת.
שוער טוב היה לוקח את שניהם.
זה נטו ריכוז, קריאת משחק וקצת יכולת.
שוער טוב היה לוקח את שניהם.
עזבו ג׳וש… משפתי היה עוצר לפחות אחד משני הגולים הראשונים.
שוער מאוד בינוני
שוער מאוד בינוני
לא אשם בגולים, אבל עם שוער איכותי אתמול זה היה יכול להיגמר אחרת. בליגה זה ישפיע פחות, אבל בשלבים האלה זה הרבה פעמים מה שעושה את ההבדל.
הייתי מביא שוער זר.
הייתי מביא שוער זר.
הקטע זה לא רק העצירות זה מה הוא משרה על שחקני ההגנה, ההרחקות כדורים שלו משדרות פאניקה,אמרו שיש לו משחק רגל טוב אתמול זה היה חובבניApoc כתב: 30 אוגוסט 2023, 10:11 לא אשם בשלושת השערים לדעתי.
מה שבטוח שהוא לא אשם.
זה לא שוער שיביא לך נקודות או שיציל אותך ששחקן ההגנה טועה ורואים את זה על שחקני ההגנה. ברור שההפסד אתמול הוא לא נטו עליו וכל ההגנה והקישור היו מחפירים אבל שוער משרה ביטחון ואת זה אין לנו. לא לקהל ולא לשחקנים
זה שדגו בובה ולא דורש שידרוגים אנחנו נאכל הרבה קש השנה
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 12 פעמים
זה לא גולים של טעויות דרמטיות של שוער שאתה אומר שערוריה. אבל נמאס כבר מהתחושה ששוער קצת יותר מבינוני עושה יותר בסיטואציות האלו.
בגול הראשון- חייב היה לצאת בהגבהה, את הנגיחה עצמה כבר קשה לעצור ממרחק כזה ובעוצמה כזו (שוב, שוער טוב ומעלה יכול לעצור)
בגול השני- עבודת רגליים מגוחכת, ניתור לגובה מביש. בעיניי שוער יותר מסביר עוצר את זה (שוב כשמנתחים כבר את הסיטואציה בנקודה שבה הוא פוגש את הכדור אין הרבה מה לעשות אבל הנקודה היא איפה הוא פוגש את הכדור ובאיזה גובה- ושם זה עליו לחלוטין)
גול השלישי- לא אשם בשום צורה מן הסתם
הוא לא יכול להמשיך לא רק בגלל שהוא שוער לא טוב למכבי חיפה, אלה שאין לו סיכוי להצליח עם האווירה סביבו, זה לא רק מהקהל זה גם משחקני ההגנה. זה לא עניין של תיאום- רואים שהם לא סומכים עליו
בגול הראשון- חייב היה לצאת בהגבהה, את הנגיחה עצמה כבר קשה לעצור ממרחק כזה ובעוצמה כזו (שוב, שוער טוב ומעלה יכול לעצור)
בגול השני- עבודת רגליים מגוחכת, ניתור לגובה מביש. בעיניי שוער יותר מסביר עוצר את זה (שוב כשמנתחים כבר את הסיטואציה בנקודה שבה הוא פוגש את הכדור אין הרבה מה לעשות אבל הנקודה היא איפה הוא פוגש את הכדור ובאיזה גובה- ושם זה עליו לחלוטין)
גול השלישי- לא אשם בשום צורה מן הסתם
הוא לא יכול להמשיך לא רק בגלל שהוא שוער לא טוב למכבי חיפה, אלה שאין לו סיכוי להצליח עם האווירה סביבו, זה לא רק מהקהל זה גם משחקני ההגנה. זה לא עניין של תיאום- רואים שהם לא סומכים עליו
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
DelPiero כתב: 30 אוגוסט 2023, 07:52 אני מתגעגע כל-כך לג׳וש.
אין ספק ואני אמרתי את אותם הדברים.greenguy כתב: 30 אוגוסט 2023, 12:43הקטע זה לא רק העצירות זה מה הוא משרה על שחקני ההגנה, ההרחקות כדורים שלו משדרות פאניקה,אמרו שיש לו משחק רגל טוב אתמול זה היה חובבניApoc כתב: 30 אוגוסט 2023, 10:11 לא אשם בשלושת השערים לדעתי.
מה שבטוח שהוא לא אשם.
זה לא שוער שיביא לך נקודות או שיציל אותך ששחקן ההגנה טועה ורואים את זה על שחקני ההגנה. ברור שההפסד אתמול הוא לא נטו עליו וכל ההגנה והקישור היו מחפירים אבל שוער משרה ביטחון ואת זה אין לנו. לא לקהל ולא לשחקנים
זה שדגו בובה ולא דורש שידרוגים אנחנו נאכל הרבה קש השנה
העניין הוא שזה נכון למקרים אחרים (שעוד יקרו ועדיין לא קרו) ולא למשחק הזה.
במשחק הזה מי ששידר פאניקה זה השחקני אגף שלנו וקצת סונדגרן ופחות ניצן שאי אפשר באמת להצביע עליו כגורם מסייע לתוצאה הסופית.
אופטימיות במכבי חיפה
שני שערים שהוא פשוט לא היה קיים בהם, כשבגול השני הטעות של סק נבעה בעיקר מזה שהשוער שלו בחיים לא יצא לכדור, ואז בנוסף הוא גם דוחף את הכדור פנימה.
טבל הבעיה היא כל משחק ההגנה איתו, הלחץ שהיא משקה, משחק רגל מזעזע שמוביל להרבה איבודים ומזמין לחץ.
אין בו שום טעם, לא תורם לנו כלום.
טבל הבעיה היא כל משחק ההגנה איתו, הלחץ שהיא משקה, משחק רגל מזעזע שמוביל להרבה איבודים ומזמין לחץ.
אין בו שום טעם, לא תורם לנו כלום.