בדיוק כמו שאמרתי - משחקי מו"מ מיותריםKevinDurant כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 16:16באסם זערורה שממשיך להתאמן ומסיים חוזה בתום העונה מסרב בשלב זה להאריך את חוזהו ויבקש תנאים טובים ומשופרים הרבה יותר מאלה שהוצעו לו. זערורה שעמד בשנה שעברה במרכזו של העימות בסיום המשחק מול הפועל באר שבע בעקבותיו הורחק מ-10 משחקים, זוכה לאהדת הקהל ונחשב לאחד הכישרונות הגדולים שצמחו במחלקת הנוער.
פורסם בוואן
באסם זערורה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Judokan
- סמל ירוק
Re: באסם זערורה - נושא רשמי
-
- אלוף המדינה
כבר חודש אני אומר כאן אוי ואבוי אם מוכרים אותו לנתניה כי יש דברים בגו ועכשיו זה התפרסם בערוץ הספורט, אם זה קורה צריך לסגור את מחלקת הנוער, מוכן להתערב על 5000 שקל שתוך שנתיים הוא עף לאירופה ב3 מיליון יורו לפחות אם הוא עובר לשם, שחקן אדיר פרוספקט ברמה של שיבלי וקישור של אינו אזולאי וזערורה יהיה קישור יותר טוב משלנו. לא להאמין שמעדיפים את נאור הלמך עליו
-
- הענק הירוק
כרגיל מצפים ששחקנים יאריכו חוזה עם משכורות מגוחכות כשבחוץ מציעים להם יותר, ואז מאבדים פרוספקטים סטייל חמודי כנעאן
-
- מכונת תארים
כנעאן שוחרר מהמועדון אחרי שעשה תרגיל מסריח. זה לא היה קשור לכסף.כרמליסט ירוק כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 15:14 כרגיל מצפים ששחקנים יאריכו חוזה עם משכורות מגוחכות כשבחוץ מציעים להם יותר, ואז מאבדים פרוספקטים סטייל חמודי כנעאן
זערורה לא הצליח להשתלב פה תחת שני מאמנים שונים והגיוני שלא ירצה להמשיך פה כשהוא לא רואה דקות משחק.
לא חושב שיש פרוספקט שהפסדנו בגלל עניינים כספיים. לפחות אין אחד כזה שזכור לי.
-
- הענק הירוק
נתניה הציעו לו שכר גבוה מאיתנו? אם כן זה די מביך והמועדון חייב להשאיר אותו הוא פוטנציאל לשחקן מצוין.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
בושה אם הוא הולך לנתניה לצמיתות
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אין לי בעיה שהם ימכרו אותו אם הם חושבים שזה נכון והוא לא מוכן להאריך חוזה. יש לי בעיה עם למכור אותו לנתניה שמוכרים למכבי חיפה בפי 5 ממה שהם מוכרים לקבוצות אחרות. רוצים אותו? אין בעיה. 2.5 מיליון יורו. אנחנו גם יודעים שיש להם את הכסף מגנדלמן. שישלמו.
- Judokan
- סמל ירוק
מת על היציאות האלה שנתניה מוכרים לנו "ביוקר" וכל מיני אמירות בסגנון. במציאות כל מחיר שהם ביקשו מאיתנו על שחקן (למעט אולי אולסק) היה סכום שהם קיבלו בפועל ממקום אחר.Shocking4U כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 05:47 אין לי בעיה שהם ימכרו אותו אם הם חושבים שזה נכון והוא לא מוכן להאריך חוזה. יש לי בעיה עם למכור אותו לנתניה שמוכרים למכבי חיפה בפי 5 ממה שהם מוכרים לקבוצות אחרות. רוצים אותו? אין בעיה. 2.5 מיליון יורו. אנחנו גם יודעים שיש להם את הכסף מגנדלמן. שישלמו.
קארצב וגנדלמן כדוגמאות מצוינות. אפשר לראות גם במחירים שמכרו את מלדה ואת רז שלמה.
או שהם חייבים לשחר המסכן צדקה?
-
- אגדה ירוקה
לעשות טרייד על אזולאי
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
- Judokan
- סמל ירוק
אזולאי ממש לא אוברייטד. אחד השחקנים הצעירים היותר טובים בליגה, וסופר לא מוערך.
סוס עבודה, יכולת מצוינת להוציא את המשחק קדימה, פיזי במידה טובה בקישור.
העבודה שלו מאפשרת לשחקן בינוני כמו גנדלמן לבלוט בלי שהאיטיות וחוסר היכולת ההגנתית שלו תיחשף
-
- מכונת תארים
אחרי המכירות של קארצב וגנדלמן, אזולאי הוא הבא בתור בנתניה שמחירו יקפוץ ל-2 מיליון יורו. זה לא יקרה.
אנחנו צריכים לדרוש אחוזים משמעותיים ממכירה עתידית. זה כנראה הכי הרבה שנוכל להוציא מהסיטואציה.
אנחנו צריכים לדרוש אחוזים משמעותיים ממכירה עתידית. זה כנראה הכי הרבה שנוכל להוציא מהסיטואציה.
- Judokan
- סמל ירוק
זה לא שונה מהעסקה של קניקובסקי לצהבת, אם רק היינו מוכנים לשלם.
נתניה ממש סבבה עם לעשות עסקאות טרייד בסגנון שיקנו להם נכסים.
אני לגמרי יכול לראות אותם לוקחים עסקה של מיליון יורו + זערורה. וזו עסקה מעולה לשני הצדדים בתכלס
-
- אגדה ירוקה
נכון. אם ממילא זערורה לא רוצה להישאר פה אז עדיף לנצל את זה בטרייד על מישהו שיכול לתרום לנו גם בטווח המיידי.
-
- מכונת תארים
חושב שלא יהיו מוכנים לזה אצלנו ומאמין שהמחיר יהיה יותר גבוה משדרשו על קניקובסקי. מעריך - 1.5~+אחוזים ממכירה+זערורה
- Judokan
- סמל ירוק
זה שאצלנו לא יהיו מוכנים לשלם על שחקן רכש ישראלי זה כבר כמעט ידוע מראש.ברק.י כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 14:27חושב שלא יהיו מוכנים לזה אצלנו ומאמין שהמחיר יהיה יותר גבוה משדרשו על קניקובסקי. מעריך - 1.5~+אחוזים ממכירה+זערורה
אבל בכפוף לבעיה הפעוטה הזו - אני חושב שאתה טועה בדרישות של נתניה. הם מאוד ירצו שעסקה כזו תקרה כי זערורה זה פוטנציאל אקזיט גבוה מאזולאי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
קשה לי לראות את המועדון עושה עסקה בתוך הליגה של למעלה מ1.5 מיליון יורו.
המועדון ישים סכומים כאלה רק על שחקן שהוא הreal deal והוא לא יימכר בסכומים כאלה.
מה שכן, גם אנחנו וגם מכבי ת''א עושה רושם הפסקנו לשלם סכומים גבוהים בתוך הליגה ובגלל זה כל הקבוצות מחפשות למכור החוצה או יאלצו להתפשר.
גם במקרה של גיל כהן מכבי ת''א לא מוכנה לשלם יותר מ750 אלף יורו וגם על שבירו הם לא ישלמו יותר מ250-300 אלף יורו לדעתי
המועדון ישים סכומים כאלה רק על שחקן שהוא הreal deal והוא לא יימכר בסכומים כאלה.
מה שכן, גם אנחנו וגם מכבי ת''א עושה רושם הפסקנו לשלם סכומים גבוהים בתוך הליגה ובגלל זה כל הקבוצות מחפשות למכור החוצה או יאלצו להתפשר.
גם במקרה של גיל כהן מכבי ת''א לא מוכנה לשלם יותר מ750 אלף יורו וגם על שבירו הם לא ישלמו יותר מ250-300 אלף יורו לדעתי
-
- מכונת תארים
יכול להיות. אלו הכל השערות.Judokan כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 14:28זה שאצלנו לא יהיו מוכנים לשלם על שחקן רכש ישראלי זה כבר כמעט ידוע מראש.
אבל בכפוף לבעיה הפעוטה הזו - אני חושב שאתה טועה בדרישות של נתניה. הם מאוד ירצו שעסקה כזו תקרה כי זערורה זה פוטנציאל אקזיט גבוה מאזולאי.
אני מאמין שאם גם ככה החוזה של זערורה מתקרב לסיים, אז לא ימהרו לוותר על פוטנציאל אחר בשבילו. מקסימום יקבלו אותו בקיץ כשיסיים פה.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- Apoc
- יו״ר הבורד
דווקא איתן אזולאי מתקדם יפה בנתניה.
בהתחלה הוא בהחלט היה נראה כמו פלופ (שעלה להם איזה 2.3 מיליון ש"ח) אבל במשחקים האחרונים שראיתי אותו הוא עושה תנועה טובה מקו שני ונראה טוב בניהול משחק.
הוא מזכיר קצת את אבופאני בגוף.
אבל חד משמעית הפוטנציאל של זערורה גבוה מאוד.
בהתחלה הוא בהחלט היה נראה כמו פלופ (שעלה להם איזה 2.3 מיליון ש"ח) אבל במשחקים האחרונים שראיתי אותו הוא עושה תנועה טובה מקו שני ונראה טוב בניהול משחק.
הוא מזכיר קצת את אבופאני בגוף.
אבל חד משמעית הפוטנציאל של זערורה גבוה מאוד.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
אני מסכים שצריך לעשות הכל כדי שזערורה ישאר. ממה שראיתי בסרטונים עליו הוא יכול להיות אחלה שחקן. אבל אם הוא לא רוצה להאריך חוזה והחוזה שלו באמת מסתיים בעונה הבאה אז עדיף לנצל את זה בטרייד על אזולאי. מן הסתם שעדיף שזערורה יושאל ולרכוש את אזולאי כדי שיתן עוד עומק לעונה הקרובה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
לא רואה את יענקל'ה שם את ה2 מיליון יורו שנתניה ידרשו בנוסף לזערורה על אזולאי. הם קנו אותו ב600 אלף אירו בניגוד לכל הגאנדלמנים וקארצבים למיניהם שקיבלו בחינם.אליאור כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 22:00אני מסכים שצריך לעשות הכל כדי שזערורה ישאר. ממה שראיתי בסרטונים עליו הוא יכול להיות אחלה שחקן. אבל אם הוא לא רוצה להאריך חוזה והחוזה שלו באמת מסתיים בעונה הבאה אז עדיף לנצל את זה בטרייד על אזולאי. מן הסתם שעדיף שזערורה יושאל ולרכוש את אזולאי כדי שיתן עוד עומק לעונה הקרובה.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני הייתי משאיר אותו בסגל פה במידה ודגו חושב שהוא יכול להשתמש בו
גם ככה אנחנו בחיסרון מספרי בקישור ועם העומס של שלב בתים הוא יוכל לקבל פה לא מעט דקות.
אם דגו ישתמש בו ובנוסף זה יגרום לו להאריך חוזה, דיינו
גם ככה אנחנו בחיסרון מספרי בקישור ועם העומס של שלב בתים הוא יוכל לקבל פה לא מעט דקות.
-
- תוקע יתד בהרכב
אם הפרסום הוא הנכון והכיוון הוא ל1.5 מיליון שקל, זה מחדל שאין כדוגמתו. למעט חלאילי זערורה הוא השחקן הכי מוכשר שיש לנו חד משמעית.
-
- מכונת תארים
כנלKevinDurant כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 12:16 אני הייתי משאיר אותו בסגל פה במידה ודגו חושב שהוא יכול להשתמש בו
-
- מכונת תארים
המועדון לא ירוויח כלום מ-25% מהכרטיס.
התקרה של ההכנסה מהעסקה הזו לא תהיה גדולה יותר מדי, בהתחשב בזה שהפרוספקטים הגדולים של נתניה נמכרו סביב ה-2 מיליון.
אנחנו צריכים לדרוש יותר עבור שחקן שהוא באמת פוטנציאל טוב.
אופציה אחרת שיכולה להשתלם לנו - סעיף רכישה חזרה עם זכות ראשונים.
כל זה, בהנחה והישארות שלו פה באמת לא עומדת על הפרק בשום צורה מבחינתו או מבחינת המועדון.
התקרה של ההכנסה מהעסקה הזו לא תהיה גדולה יותר מדי, בהתחשב בזה שהפרוספקטים הגדולים של נתניה נמכרו סביב ה-2 מיליון.
כל זה, בהנחה והישארות שלו פה באמת לא עומדת על הפרק בשום צורה מבחינתו או מבחינת המועדון.
- KevinDurant
- חבר בבורד
25% ממיליון יורו וחצי (הרווח בעסקה כביכול) זה כמעט 400 אלף יורוברק.י כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 13:16 המועדון לא ירוויח כלום מ-25% מהכרטיס.
- Judokan
- סמל ירוק
איפה ראיתם דיבור על סכומים כלשהם?
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
ספורט 5. מאוד מקווה שלא ימכרו אותו.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- מכונת תארים
בעיני, זה רווח קטן מדי עבור שחקן צעיר שבינואר האמינו שכבר ישתלב בסגל של אלופת המדינה.KevinDurant כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 14:1025% ממיליון יורו וחצי (הרווח בעסקה כביכול) זה כמעט 400 אלף יורוברק.י כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 13:16 המועדון לא ירוויח כלום מ-25% מהכרטיס.
מעבר לזה, זה הסכום שנקבל רק אם הוא באמת יפרוץ וימכר לחו״ל. אם הוא יהיה שחקן ליגה טוב שיכול להתאים לרוטציה שלנו, אבל לא מעבר לזה, אנחנו גם לא נרוויח כסף עליו וגם אולי נצטרך לשלם בעתיד כדי להחזיר אותו (כי השוק הישראלי דל מספיק).