Judokan כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 13:37
Greenfromluxembourg כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 09:31
Shocking4U כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 04:19
אני לא חושב שהוא הרוויח כלום. הוא עם חבל מאוד קצר מסיבות מאוד ברורות. לא שאני חושב שלעוף ליאנג בויז זה כישלון מטורף או משהו אבל לא התרשמתי מניהול המשחק שלו עד כה באף משחק. אני עדיין באמונה שזה הולך להתפוצץ לנו בפרצוף בליגה וחלק מהדברים שאנחנו רואים ומתריעים עליהם כרגע יהיו גם אלה שירדפו אותנו בהמשך.
אבל אם כבר משווים גם לבכר היקר היו משחקים שאנשים תלשו פה שיערות על הניהול משחק וההרדמות. ובאמת הגיע הזמן עם ההשוואות של מסאי. זה מאמן חדש, שונה, צעיר ואין הגיון להשוות.
כמו שציינו פה קודם, גם בכר עף מהפליאוף על שטויות ומול קבוצות שאולי היה צריך לעבור (והן לא יותר חזקות מיאנג בויז) וגם לפני הפליאוף היו לו הפסדים מאכזבים. אל תעשו ממנו אלוהים של המשחק.
ומי שאומר שיאנג בויז לא קבוצה ברמה גבוהה, שיחזור לעשות שיעורי בית על כדורגל. עמידה טקטית ומשמעת ברמה גבוהה, באו להשיג תוצאה והשיגו אותה שעל הדרך ביטלו אותנו. קבוצה ומאמן מעולים.
סבבה, בואו לא נשווה אותו לבכר. בואו נשפוט אותו לפי עצמו.
גם השיפוט הזה לא יעשה לו טוב. בא מאמן יריב ופשוט ביטל אותו לחלוטין עם שתיים-שלוש התאמות טקטיות.
הפעם היחידה עד כה שדגו "הגיב" למשחק בצורה אפקטיבית באירופה הייתה מול שריף בבית, וגם אז המהלך היה קמיקזה מוחלט שסידר לנו 20 דקות של כלום לפני גול מקרי של ג'אבר.
הוא היה איטי בתגובות מול שריף בחוץ, מול סלובן במחצית השנייה לא תפקדנו (פעמיים) ועכשיו מול יאנג בויז גם כן.
בוא נראה
אני חושב שגם צריך להיות פיירים ולהגיד שאין לו יותר מדי איך להגיב למשחק מבחינת חילופים ושינויים על המגרש.
קל להגיד שהמאמן השוויצרי ביטל אותנו אבל צריך לזכור שגם זיו אריה עשה לבכר בית ספר בלי הפסקה שנה שעברה בליגה עם כלים הרבה יותר טובים.
יכול להיות שהיה מקום לעבות את הקישור, אבל עם מי? גוני נאור?
אני לא חושב שלשנות מערך היה אופציה נכונה, הם שיחקו עם 2 חלוצים והם "מכריחים" אותך לשחק עם 3 בלמים.
אגב כן היה ניסיון לנסות לשחק קצת עם העמידה במגרש של השחקנים (להוריד את קורנו וג'אבר למטה) אבל לחצו אותנו טוב והצליחו לבטל אותנו, קורה שקבוצה יותר טובה ממך עם ספסל יותר טוב משלך מבטלת אותך.
לא ניצלנו את הדקות הטובות שלנו (30 דק' בערך במהלך כל המשחק) ובמעמדים כאלה זה בעיה