בכבודApoc כתב: 26 אוגוסט 2023, 09:20 גנט הבלגית הגישה הצעה על ליסב עיסאת הבלם/מגן בן 18 מהנוער שמיוצג ע"י דודו דהאן.
הנוער הירוק עונת 23/24 - מאמן נולד
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Amit Green
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 2 פעמים
Re: הנוער הירוק עונת 23/24 - מאמן נולד
מפתיע. מעניין על אילו סכומים מדובר.Apoc כתב: 26 אוגוסט 2023, 09:20 גנט הבלגית הגישה הצעה על ליסב עיסאת הבלם/מגן בן 18 מהנוער שמיוצג ע"י דודו דהאן.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
- Judokan
- סמל ירוק
שאלה טובה, ויהיה מעניין לראות אותו העונה בתור הבלם הבכיר של קבוצת הנוער.
יש כמה חבר'ה בפורום שעוקבים אחרי הנוער ומתייחסים אליו כדבר הבא בהגנה - שחקן פיזי מאוד מבחינת ממדים, שעדיין מצליח להיות די מהיר ומחלץ כדורים טוב.
אני ראיתי ממנו הרבה בעיות בהבנת משחק, טעויות מביכות ממש, ועבודה הגנתית לא טובה. לדעתי, ממה שהתרשמתי ממנו בעונה שעברה, התקרה שלו היא קבוצת אמצע טבלה בליגת העל, סטייל חבשי כזה.
אשמח לצאת טועה בגדול
אני איתך.Judokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:01שאלה טובה, ויהיה מעניין לראות אותו העונה בתור הבלם הבכיר של קבוצת הנוער.
יש כמה חבר'ה בפורום שעוקבים אחרי הנוער ומתייחסים אליו כדבר הבא בהגנה - שחקן פיזי מאוד מבחינת ממדים, שעדיין מצליח להיות די מהיר ומחלץ כדורים טוב.
אני ראיתי ממנו הרבה בעיות בהבנת משחק, טעויות מביכות ממש, ועבודה הגנתית לא טובה. לדעתי, ממה שהתרשמתי ממנו בעונה שעברה, התקרה שלו היא קבוצת אמצע טבלה בליגת העל, סטייל חבשי כזה.
אשמח לצאת טועה בגדול
לפחות בהסתמך על העונה שעברה, מאד מזכיר את חבשי ודגני - שחקנים עם איכויות פיזיות ובעיות ריכוז שהופכות אותם לשחקנים לא מספיק יציבים.
אם יצליח לשפר את זה, הוא יכול להיות טוב, אבל אני חושב שזה משהו שיותר קשה לשפר מאספקטים אחרים במשחק של שחקן הגנה.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
אתה טועה בגדול... יש בו הכל. גם מאוד טכני יחסית לבלם.Judokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:01שאלה טובה, ויהיה מעניין לראות אותו העונה בתור הבלם הבכיר של קבוצת הנוער.
אשמח לצאת טועה בגדול
עכשיו ראיתי שוטמכטר ובן שושן לא מופיעים ברשימה שלך.Judokan כתב: 25 אוגוסט 2023, 14:19 קבוצת הנוער תפתח מחר עונה חדשה עם משחק חוץ ברעננה.
המשחק מתחיל ב-18:50 וישודר כחלק מערוץ קיבוץ בספורט5 שמתחיל ב-18:30. יאללה מכבי!![]()
בשעה טובה יש גם סגל לקבוצת הנוער (יעודכן בתגובה הראשונה לנושא ואעדכן אותו מדי פעם העונה מבחינת מי משחק ומה עושה).
27 שחקני סגל, כולל זר אחד ושום חריג גיל כרגע.
תחושה שלי שממתינים לראות באיזה מפעל אירופי הנוער ישחק כדי להחליט האם להשאיר את ליש כחריג גיל.
השחקנים הבולטים לעקוב אחריהם לדעתי: ליסאב עיסאת במרכז ההגנה, ינאי דיסטלפד וירין לוי בקישור האמצע, ועומר דהן בהתקפה.
אקס פקטורים פוטנציאליים: איתי אהוד-זעירא (קשר אחורי שיהפוך בן 17 בחודש הבא שמסומן כדבר הבא), ליאם וטמכטר שהוא קשר אמצע בן 17 שלקחנו לסרדינים, ואיאד חלאילי וג'אד שיבלי (האחים של) בחוליית ההתקפה.
הסגל המלא:
* בסוגריים לכל שחקן מופיעים הגיל והשנתון
(עדכנתי עמדות לחלק מהשחקנים לפי מידע שמצאתי באינטרנט - מי שמכיר דברים אחרים, אנא תקנו אותי)
שוערים: נועם שביט (18, 95); שון בן נשר (17, 95)
הגנה: ליסב עיסאת (בלם, 18, 95); אלעד אמיר (בלם, 17, 96); רוי אסא (בלם, 17, 96); דן ספרונוביץ' (בלם, 17, 95); תומר לנס ארבל (בלם/מגן, 17, 96); עמית ארזי (בלם/מגן, 18, 95); עאדל אל טואפשי (מגן, 17, 96); גטאצ'או יבלו (מגן/קיצוני, 18, 95); אדיר והב (מגן, 17, 96).
קישור: לואי שעבאן (קשר אחורי, 18, 95); עדי צור (קשר אחורי, 17, 95); איתי אהוד-זעירא (קשר אחורי, 16, 95); שראל כהן (קשר אמצע, 18, 95); ירין לוי (קשר אמצע/התקפי, 18, 95); ינאי דיסטלפלד (קשר אמצע/התקפי, 18, 95); דניאל דרזי (??, 16, 96).
התקפה: עבד שדאפנה (קיצוני/חלוץ, 18, 95); טומי ציצואשווילי (קיצוני, 17, 96); איאד חלאילי (קיצוני, 17, 96); באג'י מנסור (זר גמבי, קיצוני, 18, 95); ג'אד שיבלי (קיצוני/חלוץ, 17, 96); עומר דהן (חלוץ, 18, 95); יהלי מלכה (חלוץ, 17, 96).
- Judokan
- סמל ירוק
בסדר, זו דעתכם והצגתי אותה בכנות, לא?nk1230 כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:45אתה טועה בגדול... יש בו הכל. גם מאוד טכני יחסית לבלם.Judokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:01שאלה טובה, ויהיה מעניין לראות אותו העונה בתור הבלם הבכיר של קבוצת הנוער.
אשמח לצאת טועה בגדול
עכשיו חובת ההוכחה עליו.
- Judokan
- סמל ירוק
@ברק.י
וטמכטר נשמט לי משום מה, צודק.
על בן שושן עדיין לא ראיתי הודעה רשמית ולא מופיע באתר ההתאחדות בקבוצת הנוער.
אראה בעקבות המשחק היום, מניח שנגלה גם מי חריגי האחרים לצידו - ואז אעדכן
וטמכטר נשמט לי משום מה, צודק.
על בן שושן עדיין לא ראיתי הודעה רשמית ולא מופיע באתר ההתאחדות בקבוצת הנוער.
אראה בעקבות המשחק היום, מניח שנגלה גם מי חריגי האחרים לצידו - ואז אעדכן
- Judokan
- סמל ירוק
דיסטלפלד עם בישול ענק, איזה עין.
הוא וחלאילי נראים נהדר, יש מצב שהאח הקטן באמת פוטנציאל גדול יותר מענאן.
הוא וחלאילי נראים נהדר, יש מצב שהאח הקטן באמת פוטנציאל גדול יותר מענאן.
-
SaTla
- אלוף המדינה
ליאור ורוני רוזנטל מודל 2023?
היו פה עוד אחים מאז?
אוראל גולסה אני לא מחשיב
היו פה עוד אחים מאז?
אוראל גולסה אני לא מחשיב
דיסטלפלד עושה מעולה את התנועה מקו שני של 8
גם גטאצ'ו הזה נראה נהדר מבחינת נתונים פיזים עד כה
גם גטאצ'ו הזה נראה נהדר מבחינת נתונים פיזים עד כה
אופטימיות במכבי חיפה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
דיסטלפלד מעולה, גטאצו מרשים ממש אין הרבה שחקנים בליגה שיודעים להגביה תוך כדי ריצה ועם מהירות כזו.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
סיום המשחק | 7-2 לירוקים. כובשי השערים : וטמכטר (28') , דיסטלפלד (36', 42') , לוי (50'), דהן (60,) מנסור (65') ומלכה (87').
איפה אני רואה תקציר?
איפה אני רואה תקציר?
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Judokan
- סמל ירוק
יש לך בתקצירים של ספורט5GKagelmacher כתב: 26 אוגוסט 2023, 20:55 סיום המשחק | 7-2 לירוקים. כובשי השערים : וטמכטר (28') , דיסטלפלד (36', 42') , לוי (50'), דהן (60,) מנסור (65') ומלכה (87').
איפה אני רואה תקציר?
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=446510
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
זה לא רציני הליגה הזאת... אבל בגלל זה היא כזאת כיפית. כל משחק שדיסטלפלד, לוי וחבורתם יהיה עם מצב רוח יכול לגמר ככה. בכלל לקבוצות עם רוב שחקנים שנה שלישית הרבה יותר קל, ראו נתניה שנה שעברה. מצד שני המון כשרון יש אצלנו וזה משמח
רשמים מהמשחק:
1. אצל דגו - מערך שלושה בלמים (עיסאת, ליש ופיינגולד). שיבלי (ווינגבק שמאל) תופס את כל הקו. גטאטצ׳ו (ווינגבק ימין) תומך בהגנה כשחלאיילי זז לאגף ותופס את כל הקו כשחלאיילי זז לרחבה לעמדת החלוץ.
אצל נוסבאום - מערך 4 בהגנה (ארבל, עיסאת, ספרונוביץ׳ וגטאצ׳ו. כשגאאצ׳ו עולה, הוא תופס את כל הקו והאחרים הופכים לשלישיית בלמים. וטמכטר (קיצוני ימין), כמו חלאיילי בעונה שעברה, נכנס לאמצע כשגטאצ׳ו עולה, אלא שבניגוד לחלאיילי, הוא נכנס קצת אחורה, כדי לעזור להניע כדור ולהצטרף מקו שני. חלאיילי הקטן (קיצוני שמאל) הופך לווינגבק שמאל בהתאם.
2. בן שושן עם הופעה לא מספיק טובה - גם בהדיפות וגם במשחק הרגל.
3. למרות שכבש שער יפה, משחק לא טוב של דהן. מה שכן, הוא מרשים פיזית.
4. חלאיילי עם משחק בכורה יפה בקבוצה. לא ברור למה הביאו זר דווקא לעמדה שלו כי חלאיילי צריך לקבל את הדקות. יחד עם זאת, מנסור הזה נראה טוב גם למשחק ראשון - מהיר ופיזי מאד. מהצד השני של המגרש, גטאצ׳ו היה מעולה. מעניין לראות לאן הוא יתפתח.
5. ירין לוי ודיסטלפלד, שני כשרונות בולטים של הקבוצה, ניהלו ביחד את המשחק. ירין לוי עם משחק טוב יחסית ודיסטלפלד עם משחק ברמה מעל כל השחקנים שהיו על המגרש.
1. אצל דגו - מערך שלושה בלמים (עיסאת, ליש ופיינגולד). שיבלי (ווינגבק שמאל) תופס את כל הקו. גטאטצ׳ו (ווינגבק ימין) תומך בהגנה כשחלאיילי זז לאגף ותופס את כל הקו כשחלאיילי זז לרחבה לעמדת החלוץ.
אצל נוסבאום - מערך 4 בהגנה (ארבל, עיסאת, ספרונוביץ׳ וגטאצ׳ו. כשגאאצ׳ו עולה, הוא תופס את כל הקו והאחרים הופכים לשלישיית בלמים. וטמכטר (קיצוני ימין), כמו חלאיילי בעונה שעברה, נכנס לאמצע כשגטאצ׳ו עולה, אלא שבניגוד לחלאיילי, הוא נכנס קצת אחורה, כדי לעזור להניע כדור ולהצטרף מקו שני. חלאיילי הקטן (קיצוני שמאל) הופך לווינגבק שמאל בהתאם.
2. בן שושן עם הופעה לא מספיק טובה - גם בהדיפות וגם במשחק הרגל.
3. למרות שכבש שער יפה, משחק לא טוב של דהן. מה שכן, הוא מרשים פיזית.
4. חלאיילי עם משחק בכורה יפה בקבוצה. לא ברור למה הביאו זר דווקא לעמדה שלו כי חלאיילי צריך לקבל את הדקות. יחד עם זאת, מנסור הזה נראה טוב גם למשחק ראשון - מהיר ופיזי מאד. מהצד השני של המגרש, גטאצ׳ו היה מעולה. מעניין לראות לאן הוא יתפתח.
5. ירין לוי ודיסטלפלד, שני כשרונות בולטים של הקבוצה, ניהלו ביחד את המשחק. ירין לוי עם משחק טוב יחסית ודיסטלפלד עם משחק ברמה מעל כל השחקנים שהיו על המגרש.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
תודהJudokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 21:22יש לך בתקצירים של ספורט5GKagelmacher כתב: 26 אוגוסט 2023, 20:55 סיום המשחק | 7-2 לירוקים. כובשי השערים : וטמכטר (28') , דיסטלפלד (36', 42') , לוי (50'), דהן (60,) מנסור (65') ומלכה (87').
איפה אני רואה תקציר?
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=446510
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
האמת שממה שראיתי מהתקציר בעיקר הבנתי כמה הרמה בליגת הנוער נמוכה. זה נראה משחק ברמה של ליגה א/ על סף ליגה ב׳ מבחינת אינטנסיביות וטקטיקה. אם על פי הביצועים שם החליטו שדגו מתאים אז זה מדאיג.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
אתה חייב כבר להפסיק עם האנטי שלך נגד ההתנהלות של מכבי... זה כבר הזוי.Shocking4U כתב: 28 אוגוסט 2023, 05:03 האמת שממה שראיתי מהתקציר בעיקר הבנתי כמה הרמה בליגת הנוער נמוכה. זה נראה משחק ברמה של ליגה א/ על סף ליגה ב׳ מבחינת אינטנסיביות וטקטיקה. אם על פי הביצועים שם החליטו שדגו מתאים אז זה מדאיג.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
ראית משחקים של הנוער? אתה חושב שמבחינה טקטית ורמת משחק זה משהו שקרוב לדמות כדורגל בוגרים?nk1230 כתב: 28 אוגוסט 2023, 09:18אתה חייב כבר להפסיק עם האנטי שלך נגד ההתנהלות של מכבי... זה כבר הזוי.Shocking4U כתב: 28 אוגוסט 2023, 05:03 האמת שממה שראיתי מהתקציר בעיקר הבנתי כמה הרמה בליגת הנוער נמוכה. זה נראה משחק ברמה של ליגה א/ על סף ליגה ב׳ מבחינת אינטנסיביות וטקטיקה. אם על פי הביצועים שם החליטו שדגו מתאים אז זה מדאיג.