הרכב ודיבורים לקראת פלייאוף ליגת האלופות vs יאנג בויז (בית וחוץ)

סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

Re: הרכב ודיבורים לקראת פלייאוף ליגת האלופות vs יאנג בויז (בית וחוץ)

שליחה על ידי רק מכבי »

הייתי עולה ככה בגומלין:
ניצן
חזיזה שון סק שימיץ דניאל
עלי ג'אבר
שרי
פיירו דוד

מנסה לחזור לתבנית של העונה שעברה עם דין לצד פיירו בשלושה בלמים.
דניאל בצד ימין לעזור עם שימיץ שפחות מתואם.

צריך לנסות לשמור על 0-0 עד דקה 20, ולא ליפול להתנפלות שהם ייעשו בהתחלה, והם ייעשו.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

ניצן
חזיזה סונדגרן סק שון פודאגרנו
עלי ג׳אבר שרי
פיירו דין דוד

אני מניח שהוא יפתח עם שימיץ אבל אותי באופן אישי זה מפחיד לזרוק אותו פנימה ככה. הייתי משתמש בסוף כמגן כנף בשמאל שזה הצד שיותר נוח לו ומשאיר את חזיזה בימין
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

Shocking4U כתב: 24 אוגוסט 2023, 04:14 ניצן
חזיזה סונדגרן סק שון פודאגרנו
עלי ג׳אבר שרי
פיירו דין דוד

אני מניח שהוא יפתח עם שימיץ אבל אותי באופן אישי זה מפחיד לזרוק אותו פנימה ככה. הייתי משתמש בסוף כמגן כנף בשמאל שזה הצד שיותר נוח לו ומשאיר את חזיזה בימין
זו גם אפשרות. אני פשוט לא יודע עד כמה סוף יכול להחזיק קו ברמה הזאת במשך הרבה דקות. עוד לא ברור מה הכשירות שלו. וגם אני רוצה את דניאל משחק. בעייני הוא מוסיף לנו המון. לכן בחרתי לפתוח איתו בימין.

לגבי לורנצו, לא אידאלי, מסכים. אבל גם בעונה שעברה זרקו את סק ודילן להרכב מבלי שהתאמנו פה הרבה.
סה"כ הוא ישחק עם חוליה שמתואמת טוב.
ויכול לעזור גם בנייחים שמן הסתם יגיעו הרבה יותר בשווייץ
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

אתם לא מתייחסים למשהו אחד חשוב בהרכב שלכם. שוראנוב הראה מול שריף שהוא יודע לבעוט מרחוק, וזה משהו שאנחנו נוכל להשתמש בו מול השוער השני של השוויצרים. אני גם חושב שדין ושוראנוב יכולים לייצר טוב יותר אחד לשני.
שימיץ' יחליף את מה שפיירו נותן לנו בגובה.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

אליאור כתב: 24 אוגוסט 2023, 11:14 אתם לא מתייחסים למשהו אחד חשוב בהרכב שלכם. שוראנוב הראה מול שריף שהוא יודע לבעוט מרחוק, וזה משהו שאנחנו נוכל להשתמש בו מול השוער השני של השוויצרים. אני גם חושב שדין ושוראנוב יכולים לייצר טוב יותר אחד לשני.
שימיץ' יחליף את מה שפיירו נותן לנו בגובה.
אני איתך ששורא צריך לשחק יותר. אבל הייתי כן עולה עם פיירו ובהמשך משלב את שורא (מוקדם).

במשחק הבא הכל יראה אחרת. הם ילחצו אותו סופר גבוה. לא יהיה בכלל אפשרות לפתח משחק. בטח בהתחלה. ונצטרך להעיף כדורים לפיירו שזה בערך הדבר היחיד שאנחנו יודעים לעשות מול לחץ. וראינו את זה גם מבכר בעונה שעברה גם במשחקים בארץ שלחצו אותנו סטייל נתניה או ב''ש, הפתרון היה לתת לפיירו כדורים ולנסות ככה לשבור את הלחץ.

אני חושב שצריך גם בגומלין לנסות לשחק את זה. אולי יבוא שופט שייתן לו קצת יותר קרדיט מהנאצי של אתמול שלא שרק לו כלום.

המטרה ותכנית המשחק של דגו במשחק הבא צריכה להיות הגנה. הגנה. והגנה.
לעבור את העשרים דקות הראשונות שהם יתנפלו והקהל יתן דחיפה. ואחרי זה לאט לאט לנסות לראות איך המשחק מתפתח.
לא בושה לבוא קצת הגנתי וזהיר. אתמול ויקי עשה את זה טוב.

וכן, בשלב מסוים גם אחרי שהבלמים שלהם יתעייפו מהמאבקים עם פיירו, יהיה ניתן להכניס את שורא שהוא אגב גם לא שחקן נמוך. כן?
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

חייבים לתת יותר דקות לשוראנוב יש לו בעיטה ותנועה שיכולה לעזור לנו לא ברור למה דגו לא משתמש בו.
וכמובן נצטרך שהכוכבים יסתדרו לנו וששרי וחזיזה יתנו הופעה גדולה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

אגב, אם לא היו חסרות צרות אז סיכוי גדול שארסיה המגן שמאל הבכיר שלהם שלא שיחק אתמול, בדיבור חזק לפתוח בגומלין.
מגן שייעשה הרבה צרות. אוריינטצייה התקפית שמכניס הרבה כדורים למרכז.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

ניצן
חזיזה שון סק שימיץ/דניאל דניאל/סוף
עלי ג'אבר
שרי
פיירו חלאיילי

אני חושב שגם הייתי פותח עם חזיזה בשמאל כי כל אפשרות אחרת זה לוותר על צד שמאל לגמרי (סוף, שיבלי או משהו כזה)

בצד ימין יש פה התלבטות בין שימיץ' ודניאל לבין דניאל וקנדיל/סוף

מפה זה כבר החלטה של המאמן ומה שהוא רואה מהשחקנים, מצד אחד קנדיל יותר טכני ושיחק במעמדים האלה ויוכל לעזור קצת יותר בהנעת כדור ומצד שני לסוף יש את הפיזיות והעוצמות שמתאימות יותר למפגש.
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

דין/חלייאלי אחד משניהם חייב לפתוח כדי שיהיה אופצייה להתקפות מעבר.
תמונה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

קחו קצת ''אופטימיות'' לקראת הגומלין:

Adi81
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Adi81 »

אספניול הגיוני
נומא קליו זה עם רוני לוי...
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

ניצן
חזיזה - גולדברג - שימיץ' - סק - סונדגרן
ג'אבר - עלי - שרי
פיירו - חלאיילי

ובהתקפה זה נהיה סוג של:
ניצן
גולדברג - שימיץ' - סק - סונדגרן
ג'אבר - עלי - שרי
חזיזה - פיירו - חלאיילי

אם הולכים על סונדגרן ככנף ימין ב3-5-2 אז חייב לשחק עם חלאיילי בהתקפה כדי שיוכל למשוך ימינה ולהוות אופציה בכנף, אחרת אנחנו מאבדים את כל צד ימין ובקושי נוכל לתקוף משם.

אם הוא מאמין בקנדיל/סוף, אז אפשר לפתוח עם דוד
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 16:23 ניצן
חזיזה - גולדברג - שימיץ' - סק - סונדגרן
ג'אבר - עלי - שרי
פיירו - חלאיילי

ובהתקפה זה נהיה סוג של:
ניצן
גולדברג - שימיץ' - סק - סונדגרן
ג'אבר - עלי - שרי
חזיזה - פיירו - חלאיילי

אם הולכים על סונדגרן ככנף ימין ב3-5-2 אז חייב לשחק עם חלאיילי בהתקפה כדי שיוכל למשוך ימינה ולהוות אופציה בכנף, אחרת אנחנו מאבדים את כל צד ימין ובקושי נוכל לתקוף משם.

אם הוא מאמין בקנדיל/סוף, אז אפשר לפתוח עם דוד
לדעתי זה ההרכב שיפתח
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אני מוריד לספסל את גולדברג ואת סבע למשחק הזה. שניהם הראו במשחק הראשון שהם מאוד לא מתאימים לאופי המשחק - סבע לא הצליח ליצור מהלך בשטח קטן לפני שהלחץ הגיע, וגולדברג תפקד ממש גרוע מבחינת הנעת הכדור ובעיניי היה לו חלק גדול במשחק התקוע שלנו.

ההרכב שלי:
ניצן
קנדיל סונדגרן שימיץ' סק חזיזה
עלי ג'אבר
שרי
חלאילי דוד

הרעיון הוא שחקנים מהירים יחסית שיודעים לנצל שטח בצד ההתקפי. אנחנו לא ננצח מהכיוון של משחק פיזי ולכן פיירו מיותר מבחינתי, מעדיף את היכולת ליצור ולנצל בלאגן מאורגן שיש לדין דוד וחלאילי שם.

בפועל - יפתח ההרכב שדוראנט הציע, ולדעתי נהיה תקועים התקפית ברמות אחרות עם סונדגרן באגף ובלי קורנו בצד השני.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

ניצן
חזיזה שימיץ' סק סונדגרן קנדיל
עלי ג'אבר
שרי
פיירו דינדה
אופטימיות במכבי חיפה
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

ניצן
סונגרדן שימיץ סק חזיזה גולדברג
גאבר עלי שרי
פיירו דינדה/שוראנוב

אני לא אופטימי.

נקווה שהם יחזרו לארץ רק עם הכרטיס לשלב בתים
תמונה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

עם כרטיס לשלב הבתים הם יחזרו בכל מקרה.
אופטימיות במכבי חיפה
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

לא להתחכם אפוק
תמונה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Judokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 17:14 אני מוריד לספסל את גולדברג ואת סבע למשחק הזה. שניהם הראו במשחק הראשון שהם מאוד לא מתאימים לאופי המשחק - סבע לא הצליח ליצור מהלך בשטח קטן לפני שהלחץ הגיע, וגולדברג תפקד ממש גרוע מבחינת הנעת הכדור ובעיניי היה לו חלק גדול במשחק התקוע שלנו.

ההרכב שלי:
ניצן
עלי ג'אבר
שרי
חלאילי דוד

הרעיון הוא שחקנים מהירים יחסית שיודעים לנצל שטח בצד ההתקפי. אנחנו לא ננצח מהכיוון של משחק פיזי ולכן פיירו מיותר מבחינתי, מעדיף את היכולת ליצור ולנצל בלאגן מאורגן שיש לדין דוד וחלאילי שם.

בפועל - יפתח ההרכב שדוראנט הציע, ולדעתי נהיה תקועים התקפית ברמות אחרות עם סונדגרן באגף ובלי קורנו בצד השני.
מה שאהבתי תמיד בבכר זה שהוא היה רואה כדורגל "כמוני" ובוחר הרכבים זהים לשלי ברוב המקרים.

אז אם דגו ימשיך עם זה מצבנו טוב?

אני לא פוסל מה שאתה אומר עם גולדברג, סונדגרן וקנדיל ברמת העיקרון אבל לדעתי גולדברג בלם טוב וחשוב ולא הייתי מוותר עליו.

לגבי פיירו, לא "ננצח" בפיזיות אבל אתה צריך אותו כדי לשחרר קצת את הלחץ הגבוה שלהם ולהיות כתובת בכדורים ארוכים.

גם לפיירו יהיה יותר נוח לשחק עם שטח ושלא מצופפים
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

זה ההרכב שלי:
ניצן
חזיזה גולדברג סק סונדגרן קנדיל
גאבר עלי שרי
פיירו דוד/שוראנוב

צריך את פיירו בשביל הפיזיות ובשביל להחזיק כדור לשחרור הלחץ.
דוד או שוראנוב בשביל המתפרצות.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 19:08
Judokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 17:14 אני מוריד לספסל את גולדברג ואת סבע למשחק הזה. שניהם הראו במשחק הראשון שהם מאוד לא מתאימים לאופי המשחק - סבע לא הצליח ליצור מהלך בשטח קטן לפני שהלחץ הגיע, וגולדברג תפקד ממש גרוע מבחינת הנעת הכדור ובעיניי היה לו חלק גדול במשחק התקוע שלנו.

ההרכב שלי:
ניצן
עלי ג'אבר
שרי
חלאילי דוד

מה שאהבתי תמיד בבכר זה שהוא היה רואה כדורגל "כמוני" ובוחר הרכבים זהים לשלי ברוב המקרים.

אז אם דגו ימשיך עם זה מצבנו טוב?

אני לא פוסל מה שאתה אומר עם גולדברג, סונדגרן וקנדיל ברמת העיקרון אבל לדעתי גולדברג בלם טוב וחשוב ולא הייתי מוותר עליו.

לגבי פיירו, לא "ננצח" בפיזיות אבל אתה צריך אותו כדי לשחרר קצת את הלחץ הגבוה שלהם ולהיות כתובת בכדורים ארוכים.

גם לפיירו יהיה יותר נוח לשחק עם שטח ושלא מצופפים
היו לבכר ימים של בחירות מעולות וימים של בחירות תמוהות (גם אם חלק מהזמן ניצחנו). קונה שזה יהיה גם המצב של דגו.

לגבי פיירו, אני לא חושב שהכדור הנקודתי שהוא יכול להרוויח בהעפה קדימה שווה את השחקן פחות שהוא היה התקפית במשחק הראשון. אני מעדיף שחקן שאשכרה יכול לנצל שטח מאחורי ההגנה, מה שפיירו לא יודע לעשות.

שלא לדבר על זה שאני מעדיף שבכלל לא תהיה לקבוצה את האופציה להעיף כדורים סתם, אולי זה יאלץ אותם לשחק כדורגל ולא את זוועתון העפות הכדורים מהמחצית השנייה של המשחק האחרון.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

הייתי עולה עם שוראנוב ודוד או שוראנוב וחלאיילי בהתקפה. אחד מהם (לא שוראנוב) ירד גם לעזור בהגנה ויוחלף בדקה ה-60 בערך.
צריך שחקנים שיודעים לייצר גול גם מחצי מצב, לבעוט מרחוק, לעשות תנועה או למסור לעומק לחלוץ השני. אי אפשר לעלות בתקווה שיסתיים ב-0:0 ולדעתי הרכבה של פיירו בהרכב מחזקת את התחושה שזה מה שרוצים להשיג. בסוף אנחנו צריכים לעלות עם הרכב הגנתי אבל לשלב בו גם שחקני הכרעה שיכולים לעשות את ההבדל.

גם ברגע שקורנו לא משחק וחזיזה עובר שמאלה כל השיטה משתנה ואמורה להתבסס על פחות הגבהות לרחבה.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

אליאור כתב: 26 אוגוסט 2023, 23:39 הייתי עולה עם שוראנוב ודוד או שוראנוב וחלאיילי בהתקפה. אחד מהם (לא שוראנוב) ירד גם לעזור בהגנה ויוחלף בדקה ה-60 בערך.
צריך שחקנים שיודעים לייצר גול גם מחצי מצב, לבעוט מרחוק, לעשות תנועה או למסור לעומק לחלוץ השני. אי אפשר לעלות בתקווה שיסתיים ב-0:0 ולדעתי הרכבה של פיירו בהרכב מחזקת את התחושה שזה מה שרוצים להשיג. בסוף אנחנו צריכים לעלות עם הרכב הגנתי אבל לשלב בו גם שחקני הכרעה שיכולים לעשות את ההבדל.

גם ברגע שקורנו לא משחק וחזיזה עובר שמאלה כל השיטה משתנה ואמורה להתבסס על פחות הגבהות לרחבה.
הבלמים שלהם זה חתיכת מטריה אווירית, וכל הקבוצה שלהם עושה לחץ מצויין שיגרום לנו להעיף כדורים למעלה. בהיעדר פיירו כל כדור כזה הבלמים שלהם מורידים בקלות לקישור שלהם וזה יוצר מכבש (אגב רוב הלחץ שאנחנו מפעילים בליגה מגיע ככה גם)
בגלל זה לדעתי כדאי לפתוח עם פיירו ולצידו דין/חלאיילי, אני נוטה להעדיף את דין
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

The real Tsepo כתב: 26 אוגוסט 2023, 23:53
אליאור כתב: 26 אוגוסט 2023, 23:39 הייתי עולה עם שוראנוב ודוד או שוראנוב וחלאיילי בהתקפה. אחד מהם (לא שוראנוב) ירד גם לעזור בהגנה ויוחלף בדקה ה-60 בערך.

הבלמים שלהם זה חתיכת מטריה אווירית, וכל הקבוצה שלהם עושה לחץ מצויין שיגרום לנו להעיף כדורים למעלה. בהיעדר פיירו כל כדור כזה הבלמים שלהם מורידים בקלות לקישור שלהם וזה יוצר מכבש (אגב רוב הלחץ שאנחנו מפעילים בליגה מגיע ככה גם)
אני מסכים לגמרי

דווקא שיש יותר שטחים המשחק משחק לידיים של פיירו ויותר נוח לו מאשר נגד צפיפות.

הוא היה מעולה עם השטחים ובמתפרצות נגד הכוכב ואולימפיאקוס
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

ראית את המשחק הראשון?
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

אליאור כתב: 27 אוגוסט 2023, 00:17

ראית את המשחק הראשון?
פיירו הרוויח לא מעט כדורים בראש, פחות מבדרך כלל כי יש להם בלמים אתלטיים ומצויינים. רק תחשוב מה יהיה בלעדיו, כל כדור ארוך שלנו זה יציאה קלה להתקפה שלהם
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

וויס ובן דור טוענים ששימיץ יכנס וחזיזה יזוז לשמאל בזמן שכולדשטיין טוען ששימיץ לא יפתח וחלאילי או קנדיל ישחקו בימין ודניאל יהיה בלם.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

לדעתי טעות לפתוח עם שון, סק, שימיץ ודניאל.
זה כבר יגביל אותנו מאוד התקפית, למעשה זה כמו לשחק עם 4 בלמים.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

The real Tsepo כתב: 27 אוגוסט 2023, 08:46
אליאור כתב: 27 אוגוסט 2023, 00:17
ראית את המשחק הראשון?
פיירו הרוויח לא מעט כדורים בראש, פחות מבדרך כלל כי יש להם בלמים אתלטיים ומצויינים. רק תחשוב מה יהיה בלעדיו, כל כדור ארוך שלנו זה יציאה קלה להתקפה שלהם
לא יודע אם ראינו את אותו משחק, כי לא זכור לי שפיירו הרוויח כדורים עם הראש. היה אחד שהוא הוריד עם החזה.

אבל עזוב זכרונות, בוא נסתכל על הנתון הבא - פיירו מסר 6 מסירות מדויקות מתוך 13 בכל המשחק עם 46 אחוזי דיוק שהם הכי נמוכים בקבוצה. לא ספרתי אבל מתוך שש מסירות אני מניח שבחצי מהן לפחות הוא לא היה על תקן של "קיר" מכדור ארוך אלא מסר תוך כדי תנועה. זאת אומרת שבמהלך הגומלין יהיו במקסימום ארבע פעמים שבהן נשלח לפיירו כדור ארוך והוא ימסור אותו מדויק.

אני מסכים איתך שהבלמים שלהם אתלטיים ובגלל זה אני חושב שכדאי לוותר על האספקט הזה מבחינתנו ולא לנסות להתחרות מבחינה פיזית אלא בזכות דברים אחרים.

ועוד נקודה אחרונה כללית: אני לא בטוח ששוראנוב פחות טוב כקיר מפיירו. מהמעט שראיתי ממנו אני חושב שיש מצב שהוא טוב יותר. הוא גם גבוה (1.84) ויותר טכני וזה חשוב מאוד גם בהשתלטות על הכדור וגם במסירה אחורה.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

וואו איזה קונצנזוס נגד סבע בהרכב
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
נעול