ברור, אבל המערכת אצלנו כבר הוכיחה מספיק פעמים שההתנהלות בנושא החוזים טעונת שיפור..ואני עדין..ברק.י כתב: 25 אוגוסט 2023, 21:10זה תמיד נכון. השאלה תמורת איזו הצעה הוא ישחרר אותו.
אם חלאיילי ילחץ אותו עבור הצעה של 2 מיליון, לא הרווחנו יותר מדי מזה שאין סעיף מוגבה.
נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
-
David
- מחוזר באירופה
מה תביא רכש להגיד הבאנו אין לך תאכלס מה להביא לאמצעברק.י כתב: 25 אוגוסט 2023, 22:15 לצערי, אני חושב שהחלון יסתיים רק עם מגן שמאלי.
לא שומעים כלום כרגע בנוגע לקשר.
אם ג׳וש יחזור, מה טוב. לא חושב שזה תלוי בנו ולא הייתי בונה על זה. רק הוא יודע מה הוא מחפש. בינתיים נשמע שהוא רק מסרב להצעות.
תראה, באמצע העונה אתה בלי שואו ועם פציעה של איזה שהוא קשר גם קשר מחליף אין לך. אם לא מתכוונים להשקיע כסף, רצוי שיבחרו שחקן מהנוער ויתרגלו אותו לאורך העונה עם הבוגרים למקרה שנצטרך.David כתב: 25 אוגוסט 2023, 22:21מה תביא רכש להגיד הבאנו אין לך תאכלס מה להביא לאמצעברק.י כתב: 25 אוגוסט 2023, 22:15 לצערי, אני חושב שהחלון יסתיים רק עם מגן שמאלי.
אם ג׳וש יחזור, מה טוב. לא חושב שזה תלוי בנו ולא הייתי בונה על זה. רק הוא יודע מה הוא מחפש. בינתיים נשמע שהוא רק מסרב להצעות.
-
greenor
- הופעת בכורה בבוגרים
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 3 פעמים
אגב, לכל נותני הציונים לחלון למיניהם.
סק פאקינג האריך את החוזה שלו פה.
בלם שהגיע לכאן בטעות, קיבל החלטה להשאר פה. זה לא נתפס בעיניי.
סק פאקינג האריך את החוזה שלו פה.
בלם שהגיע לכאן בטעות, קיבל החלטה להשאר פה. זה לא נתפס בעיניי.
-
David
- מחוזר באירופה
יש מספיק שחקנים עלי מוחמד גוני נאור ג’אבר וזערורה אמורים להספיק לליגה לפחות בעיניברק.י כתב: 26 אוגוסט 2023, 00:20תראה, באמצע העונה אתה בלי שואו ועם פציעה של איזה שהוא קשר גם קשר מחליף אין לך. אם לא מתכוונים להשקיע כסף, רצוי שיבחרו שחקן מהנוער ויתרגלו אותו לאורך העונה עם הבוגרים למקרה שנצטרך.David כתב: 25 אוגוסט 2023, 22:21מה תביא רכש להגיד הבאנו אין לך תאכלס מה להביא לאמצעברק.י כתב: 25 אוגוסט 2023, 22:15 לצערי, אני חושב שהחלון יסתיים רק עם מגן שמאלי.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
מגוני ראינו מספיק - גם בליגה לדעתי הוא לא מתאים.David כתב: 26 אוגוסט 2023, 01:22יש מספיק שחקנים עלי מוחמד גוני נאור ג’אבר וזערורה אמורים להספיק לליגה לפחות בעיני
זערורה לא ראיתי עדיין דקה ממנו ואי אפשר לדעת אם הוא יתן תעבודה או לא.
צריך גם מגן שמאלי, גם קשר והלוואי ג׳וש.
העונה עוד ארוכה ויש גבול כמה אפשר לחלטר ולשחק עם הצבות של שחקנים. שחקן צריך לשחק בעמדה שלו.
כמו במנג׳ר שהייתי משחק לפני 10 שנים והוא אם הייתי שם שחקן לא בעמדה אז היה משתנה לו הצבע מירוק (שזה טוב) לכיוון הצהוב - אדום. כלומר, הוא פשוט נהיה פחות טוב / אפקטיבי.
אתה סופר את זערורה, אבל נשמע שהוא בדרך החוצה ולא רוצה להישאר פה. מה גם שהוא לא ממש הצליח להרשים את המאמנים שלו כאן.David כתב: 26 אוגוסט 2023, 01:22יש מספיק שחקנים עלי מוחמד גוני נאור ג’אבר וזערורה אמורים להספיק לליגה לפחות בעיני
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
המועדון חייב להבין שנעשתה טעות ברכישה של גוני נאור, מוכרחים לנסות למכור/להשאיל אותו.
לצערי אי אפשר לבנות עליו בליגה ובטח שלא באירופה.
חייבים עוד קשר איכותי לסגל שואו עלי וג'אבר לא מספיקים.
-
netanel412
- תוקע יתד בהרכב
- קיבל תודה: 1 פעם
מכבי נתניה ומכבי חיפה במו"מ מתקדם על העברת באסם זערורה. הירוקים דורשים 1.5 מיליון ש"ח ו-25% ממכירתו העתידית של הקשר, כשבנוגע לסעיף האחרון האלופה לא מוכנה להתגמש
גולדשטיין
גולדשטיין
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 12 פעמים
לגמריירוק רפואי כתב: 26 אוגוסט 2023, 13:17 המועדון חייב להבין שנעשתה טעות ברכישה של גוני נאור, מוכרחים לנסות למכור/להשאיל אותו.
ואני אגיד לך יותר מזה, אני יודע שאני בדעת מיעוט פה לגבי הפוטנציאל שלו, או לפחות הפוטנציאל שראיתי ממנו בתקופה של הפועל ירושלים. אני חושב שיש לו עדיין את הפוטנציאל להתפתח להיות קשר אמצע לגיטימי אצלנו ברוטציה (לא באזורי החיוג של נטע, אבל פשוט להיות אחלה עומק), אבל ההתפתחות הזו לא יכולה לקרות אצלנו. האופן שבו הוא השתלב בקבוצה והגישה שלו, זה פשוט לא עובד בקונסטלציה הנוכחית, תשאיל אותו לעונה, אולי משהו ישתחרר והוא יחזור לפה בגישה אחרת, ואם לא לא קרה כלום ותשחרר אותו
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני מסכים אתךירוק רפואי כתב: 26 אוגוסט 2023, 13:17 המועדון חייב להבין שנעשתה טעות ברכישה של גוני נאור, מוכרחים לנסות למכור/להשאיל אותו.
הבעיה שאני חושב שמעבר לזה גם אין יותר מדי מה לעשות ואין יותר מדי אופציות בשוק.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- קיבל תודה: 12 פעמים
שמעתי שלגוני יש סעיף שבארץ הוא יכול לשחק חוץ מאצלנו רק הפועל ירושלים.
זה נכון?
זה נכון?
- KevinDurant
- חבר בבורד
יש המון שמועות על זה אבל לדעתי זה סעיף לא חוקי מבחינת חופש העיסוק ודברים כאלהNOSFERATU ZODD כתב: 26 אוגוסט 2023, 14:11 שמעתי שלגוני יש סעיף שבארץ הוא יכול לשחק חוץ מאצלנו רק הפועל ירושלים.
זה נכון?
@Apoc מה דעתך בנושא
דגו לא מחזיק מגוני כבר ואתם רואים שהוא כבר לא משחק תקופה.
אכן אין דבר כזה "יכול לשחק רק בX"KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 14:13יש המון שמועות על זה אבל לדעתי זה סעיף לא חוקי מבחינת חופש העיסוק ודברים כאלהNOSFERATU ZODD כתב: 26 אוגוסט 2023, 14:11 שמעתי שלגוני יש סעיף שבארץ הוא יכול לשחק חוץ מאצלנו רק הפועל ירושלים.
זה נכון?
@Apoc מה דעתך בנושא
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
כמו אצל בכר, גם דגו הבין אחרי 2-3 משחקים שזה לא זה
הוא אפילו לא נכנס מחליף לכמה דקות
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
למכור את זערורה ולהשאיר את גוני זה מהלך שנתחרט עליו בטווח הארוך בוודאות לטעמי.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Judokan
- סמל ירוק
זה לא מדויק - כי הסעיף הזה לא נחתם בין השחקן לקבוצה, אלא בין שתי קבוצות (במקרה הזה בינינו להפועל ירושלים).Apoc כתב: 26 אוגוסט 2023, 14:30אכן אין דבר כזה "יכול לשחק רק בX"KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 14:13יש המון שמועות על זה אבל לדעתי זה סעיף לא חוקי מבחינת חופש העיסוק ודברים כאלהNOSFERATU ZODD כתב: 26 אוגוסט 2023, 14:11 שמעתי שלגוני יש סעיף שבארץ הוא יכול לשחק חוץ מאצלנו רק הפועל ירושלים.
זה נכון?
@Apoc מה דעתך בנושא
לכן בעיקרון אם אנחנו משחררים את נאור והוא בוחר ללכת לכל קבוצה שירצה בארץ, אתם צודקים ולא ניתן יהיה לדרוש ממנו ללכת לירושלים.
אבל אם אנחנו רוצים למכור אותו לקבוצה אחרת, ירושלים יכולה להסתמך על הסעיף מולנו, ולדעתי תביעה כזו גם תתפוס. לא בטוח שימנעו מהשחקן את המצב במצב כזה, אבל לגמרי אפשר לפסוק פיצויים.
ובמצב כזה, גם האינטרס של הקבוצה יהיה להעביר את השחקן חזרה לקבוצה המקורית שלו
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא חושב שזה חוקי לעשות סעיף כזה ואני לא זוכר תקדים כזהJudokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:17זה לא מדויק - כי הסעיף הזה לא נחתם בין השחקן לקבוצה, אלא בין שתי קבוצות (במקרה הזה בינינו להפועל ירושלים).Apoc כתב: 26 אוגוסט 2023, 14:30אכן אין דבר כזה "יכול לשחק רק בX"KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 14:13
יש המון שמועות על זה אבל לדעתי זה סעיף לא חוקי מבחינת חופש העיסוק ודברים כאלה
@Apoc מה דעתך בנושא
לכן בעיקרון אם אנחנו משחררים את נאור והוא בוחר ללכת לכל קבוצה שירצה בארץ, אתם צודקים ולא ניתן יהיה לדרוש ממנו ללכת לירושלים.
אבל אם אנחנו רוצים למכור אותו לקבוצה אחרת, ירושלים יכולה להסתמך על הסעיף מולנו, ולדעתי תביעה כזו גם תתפוס. לא בטוח שימנעו מהשחקן את המצב במצב כזה, אבל לגמרי אפשר לפסוק פיצויים.
זה לא שחקן מושאל
- Judokan
- סמל ירוק
איך סעיף כזה שונה מהותית מלתת לקבוצה אחרת זכות סירוב ראשונה לשחקן? גם שם אתה מתחייב לקבוצה כלשהו להקנות לה עדיפות אם תהיה עסקה על שחקן.KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:19אני לא חושב שזה חוקי לעשות סעיף כזה ואני לא זוכר תקדים כזהJudokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:17זה לא מדויק - כי הסעיף הזה לא נחתם בין השחקן לקבוצה, אלא בין שתי קבוצות (במקרה הזה בינינו להפועל ירושלים).
זה לא שחקן מושאל
אם תפר את הזכות הזו, הקבוצה שנתת לה את זכות הראשונים יכולה לתבוע אותך, אבל אי אפשר לדרוש מהשחקן כלום ולאכוף מולו.
זה ממש לא סעיף נדיר בליגה שלנו, מכניסים אותו למלא עסקאות. לדעתי יש לנו סעיף כזה מול היפנים בעסקה על נטע. אני זוכר שלעומר גולן היה בזמנו סעיף כזה כשעזב את הלוזונים, וזה עלה כשהיה דיבור שאולי הוא יחתום אצלנו כשחזר מבלגיה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
יש הבדל בין זכות ראשונים לבין יכול לשחק רק בהפועל י-ם בארץ.Judokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:28איך סעיף כזה שונה מהותית מלתת לקבוצה אחרת זכות סירוב ראשונה לשחקן? גם שם אתה מתחייב לקבוצה כלשהו להקנות לה עדיפות אם תהיה עסקה על שחקן.KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:19אני לא חושב שזה חוקי לעשות סעיף כזה ואני לא זוכר תקדים כזהJudokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:17
זה לא מדויק - כי הסעיף הזה לא נחתם בין השחקן לקבוצה, אלא בין שתי קבוצות (במקרה הזה בינינו להפועל ירושלים).
זה לא שחקן מושאל
אם תפר את הזכות הזו, הקבוצה שנתת לה את זכות הראשונים יכולה לתבוע אותך, אבל אי אפשר לדרוש מהשחקן כלום ולאכוף מולו.
זה ממש לא סעיף נדיר בליגה שלנו, מכניסים אותו למלא עסקאות. לדעתי יש לנו סעיף כזה מול היפנים בעסקה על נטע. אני זוכר שלעומר גולן היה בזמנו סעיף כזה כשעזב את הלוזונים, וזה עלה כשהיה דיבור שאולי הוא יחתום אצלנו כשחזר מבלגיה.
בזכות ראשונים יש תמרון, אם ההצעות שוות לחלוטין אז לקבוצה יש עדיפות, אבל אם מכבי חיפה מציעה מיליון יורו והפועל י-ם מציעה חצי מיליון יורו זה כבר לא זכות ראשונים.
גם במקרה של נטע זה המקרה לדעתי
זה סעיף הזוי ולא הגיוני, בטח כשמדובר בליגת האם של השחקן.
כביכול אם הפועל י-ם רוצה אותו עכשיו רק בחינם ויש לך הצעה מבית''ר ירושלים במיליון יורו אתה מחויב להפועל י-ם גם אם השחקן רוצה לעבור לבית''ר
- Judokan
- סמל ירוק
זה לא הזוי בכלל, ואני לא רואה מה כל כך מוזר בזה.KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:31יש הבדל בין זכות ראשונים לבין יכול לשחק רק בהפועל י-ם בארץ.Judokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:28איך סעיף כזה שונה מהותית מלתת לקבוצה אחרת זכות סירוב ראשונה לשחקן? גם שם אתה מתחייב לקבוצה כלשהו להקנות לה עדיפות אם תהיה עסקה על שחקן.KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:19
אני לא חושב שזה חוקי לעשות סעיף כזה ואני לא זוכר תקדים כזה
זה לא שחקן מושאל
בזכות ראשונים יש תמרון, אם ההצעות שוות לחלוטין אז לקבוצה יש עדיפות, אבל אם מכבי חיפה מציעה מיליון יורו והפועל י-ם מציעה חצי מיליון יורו זה כבר לא זכות ראשונים.
כביכול אם הפועל י-ם רוצה אותו עכשיו רק בחינם ויש לך הצעה מבית''ר ירושלים במיליון יורו אתה מחויב להפועל י-ם גם אם השחקן רוצה לעבור לבית''ר
אתה מסתכל על זה מנקודת המבט של "השחקן יכול לשחק בארץ רק בהפועל י-ם" - וכבר אמרתי שזו לא ההסתכלות הנכונה (אלא סתם ניסוח גרוע של הקבוצות והתקשורת). זה סעיף שאומר שהקבוצה מתחייבת למכור בארץ רק להפועל ירושלים. במקרה קיצוני שבו מנצלים את המצב הזה ממש לרעה, אז השחקן יכול ללכת לבוררות וכאלה (איתן טיבי עובר לצהבת בכמעט חינם, למשל).
אני אמשיך עם הקו שלך - בוא נסתכל על סעיף buy back בהסכם (כמו שנגיד היה ליובנטוס עם ריאל מדריד כשקנו מהם את מוראטה ומומש על ידי ריאל אחר כך, או כמו שהיה להם גם עם קרבאחל).
קובעים בסעיף כזה מחיר העברה שאותו הקבוצה המוכרת יכולה לממש בעתיד. נגיד ששנה אחרי, ריאל הייתה רוצה לקנות את מוראטה בסעיף שהיה קבוע בהסכם, וברצלונה הייתה באה ומציעה פי 2 - היית חושב להגיד שהסעיף לא חוקי והזוי? אם כן, אז יש בינינו פער תהומי במקום הזה, כי לדעתי מדובר בפרקטיקה עסקית סופר לגיטימית מצד שני הצדדים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
למכור רק להפועל י-ם = השחקן יכול לשחק בארץ רק בהפועל י-םJudokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:50זה לא הזוי בכלל, ואני לא רואה מה כל כך מוזר בזה.KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:31יש הבדל בין זכות ראשונים לבין יכול לשחק רק בהפועל י-ם בארץ.Judokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:28
איך סעיף כזה שונה מהותית מלתת לקבוצה אחרת זכות סירוב ראשונה לשחקן? גם שם אתה מתחייב לקבוצה כלשהו להקנות לה עדיפות אם תהיה עסקה על שחקן.
אתה מסתכל על זה מנקודת המבט של "השחקן יכול לשחק בארץ רק בהפועל י-ם" - וכבר אמרתי שזו לא ההסתכלות הנכונה (אלא סתם ניסוח גרוע של הקבוצות והתקשורת). זה סעיף שאומר שהקבוצה מתחייבת למכור בארץ רק להפועל ירושלים. במקרה קיצוני שבו מנצלים את המצב הזה ממש לרעה, אז השחקן יכול ללכת לבוררות וכאלה (איתן טיבי עובר לצהבת בכמעט חינם, למשל).
אני אמשיך עם הקו שלך - בוא נסתכל על סעיף buy back בהסכם (כמו שנגיד היה ליובנטוס עם ריאל מדריד כשקנו מהם את מוראטה ומומש על ידי ריאל אחר כך, או כמו שהיה להם גם עם קרבאחל).
קובעים בסעיף כזה מחיר העברה שאותו הקבוצה המוכרת יכולה לממש בעתיד. נגיד ששנה אחרי, ריאל הייתה רוצה לקנות את מוראטה בסעיף שהיה קבוע בהסכם, וברצלונה הייתה באה ומציעה פי 2 - היית חושב להגיד שהסעיף לא חוקי והזוי? אם כן, אז יש בינינו פער תהומי במקום הזה, כי לדעתי מדובר בפרקטיקה עסקית סופר לגיטימית מצד שני הצדדים.
סעיף buy back זה משהו אחר לגמרי, זה כמו סעיף שחרור.
- Judokan
- סמל ירוק
למכור רק להפועל י-ם לא שווה שהשחקן יכול לשחק רק בירושלים. אם הוא ישוחרר מכאן, כאמור, הוא יכול ללכת לשחק איפה שבא לו, גם בבית"ר אם מאוד ירצה.
זה בדיוק מה שכל כך לקוי באופן הניסוח של זה.
ולגבי buy-back - זה לא כמו סעיף שחרור. סעיף שחרור חל באופן אחיד לכל הקבוצות. buy-back נותן זכות "עודפת" לקבוצה אחת בלבד, זו שמכרה את השחקן.
וזה בדיוק המענה למה ששאלת - מה יקרה אם א' יציע מיליון וב' יציע מיליון וחצי? הנה יש סעיף מקובל שמחייב את המוכר לקבל את ההצעה של א'.
ולגבי buy-back - זה לא כמו סעיף שחרור. סעיף שחרור חל באופן אחיד לכל הקבוצות. buy-back נותן זכות "עודפת" לקבוצה אחת בלבד, זו שמכרה את השחקן.
וזה בדיוק המענה למה ששאלת - מה יקרה אם א' יציע מיליון וב' יציע מיליון וחצי? הנה יש סעיף מקובל שמחייב את המוכר לקבל את ההצעה של א'.
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה נותן זכות עודפת, אבל לא זכות בלעדיתJudokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:58 למכור רק להפועל י-ם לא שווה שהשחקן יכול לשחק רק בירושלים. אם הוא ישוחרר מכאן, כאמור, הוא יכול ללכת לשחק איפה שבא לו, גם בבית"ר אם מאוד ירצה.
למכור רק להפועל י-ם כופה מעבר לקבוצה בודדת.
השאלה פה היא מה הניסוח המדויק ואיך הגדירו את זה בחוזה, אני לא מאמין לתקשורת בדברים האלה
אין סעיף כזה, לא קיים לא היה קיים ולא יכול להתקיים.Judokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:17זה לא מדויק - כי הסעיף הזה לא נחתם בין השחקן לקבוצה, אלא בין שתי קבוצות (במקרה הזה בינינו להפועל ירושלים).Apoc כתב: 26 אוגוסט 2023, 14:30אכן אין דבר כזה "יכול לשחק רק בX"KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 14:13
יש המון שמועות על זה אבל לדעתי זה סעיף לא חוקי מבחינת חופש העיסוק ודברים כאלה
@Apoc מה דעתך בנושא
אופטימיות במכבי חיפה
הסעיף כפי שתיארתם, "יכול לשחק רק במכבי חיפה או בהפועל ירושלים", הוא לא סעיף שיכול להתקיים לפי חוק יסוד: חופש העיסוק.KevinDurant כתב: 26 אוגוסט 2023, 16:00זה נותן זכות עודפת, אבל לא זכות בלעדיתJudokan כתב: 26 אוגוסט 2023, 15:58 למכור רק להפועל י-ם לא שווה שהשחקן יכול לשחק רק בירושלים. אם הוא ישוחרר מכאן, כאמור, הוא יכול ללכת לשחק איפה שבא לו, גם בבית"ר אם מאוד ירצה.
למכור רק להפועל י-ם כופה מעבר לקבוצה בודדת.
השאלה פה היא מה הניסוח המדויק ואיך הגדירו את זה בחוזה, אני לא מאמין לתקשורת בדברים האלה
זכות ראשונים, buyback, כל שאר הדברים האלה - מוכרים וקיימים.
אופטימיות במכבי חיפה
יש הבדל בין סעיף בין הקבוצות (זכות ראשונים, קנייה בחזרה או כל דבר אחר) לבין ההסכמה של השחקן. כמובן שמדובר בשני דברים שונים לחלוטין שלא תלויים זה בזה. באותה מידה אני יכול לסגור עם דוראנט שאפוק לא יכתוב יותר בפורום וזה לא יחייב אותו בשום צורה כי הוא לא צד לזה. הקבוצות יכולות לסגור מה שהן רוצות, אבל השחקן לא יהיה חייב לעבור אם הוא לא ירצה. גם כשריאל מדריד רכשה בחזרה את מוראטה מיובנטוס עם סעיף ה-buy back, ביובה ניסו לשכנע אותו להישאר ולסרב למעבר.
מעניין אותי מה אומרים כךלאלו שהתווכחו איתי (ועם עוד כמה) לגבי גיא בדש שנמחק לגמרי בב"ש ונראה כמו אשפה.
מזל שלא הבאנו אותו. כל כך בינוני וסתמי.
ההנחה הייתה שסבע לא נשאר פה, ובמצב כזה עדיין הייתי לוקח אותו לרוטציה. היינו נשארים עם שמאלי אחד בקישור + התקפה, ועם 0 שמאליים רק בהתקפה. בקבוצה ששיחקה 3 שנים עם שחקן כנף עם רגל שמאל, היה נחמד שיהיה שחקן סגל שיכול לתת את האופציה לצורת משחק הזו.רק מכבי כתב: 26 אוגוסט 2023, 23:31 מעניין אותי מה אומרים כךלאלו שהתווכחו איתי (ועם עוד כמה) לגבי גיא בדש שנמחק לגמרי בב"ש ונראה כמו אשפה.
גם לגבי חזיזה לא ידעו אם יישאר או לא.