סקר מגן שמאלי מחליף לשלישי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- benrey
- הענק הירוק
סקר מגן שמאלי מחליף לשלישי
אחרי הצהוב של קורנו, איך מסאי יאלתר ביום שלישי?
-
- מכונת תארים
Re: סקר מגן שמאלי מחליף לשלישי
לדעתי חזיזה יפתח בשמאל סונגרדן בימין ושימיץ' יפתח
- benrey
- הענק הירוק
-
- מכונת תארים
מסכים. אני מעדיף את קנדיל בימין וחזיזה בשמאל, אבל לדעתי ככה דגו יעלה
- Judokan
- סמל ירוק
לא מאמין שדגו יעלה עם קנדיל למשחק כזה.
אם ללכת על בטוח, אז ישים את סונדגרן.
אם מוד של הימור, אז סוף או שיבלי יעלו בשמאל
אם ללכת על בטוח, אז ישים את סונדגרן.
אם מוד של הימור, אז סוף או שיבלי יעלו בשמאל
-
- אלוף המדינה
קנדיל בימין וחזיזה בשמאל אין התלבטות מבחינתי, במצב אחר הייתי מעדיף חזיזה מגן בקו 4 ובמקום חזיזה שחקן אמצע נוסף כי יש להם אמצע חזק אבל זה לא אפשרי
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
יש נושא דיבורים לקראת המשחק, לא הבנתי למה צריך סקר חדש.
בכל מקרה, אני פותח שם עם חזיזה, מעלה את שימיץ כבלם, ואת דניאל על כל קו ימין.
לחשוב קודם כל הגנה.
לא מאמין שויקי יתוכנן לחזיזה בשמאל. אפשר להפתיע עם זה.
בכל מקרה, אני פותח שם עם חזיזה, מעלה את שימיץ כבלם, ואת דניאל על כל קו ימין.
לחשוב קודם כל הגנה.
לא מאמין שויקי יתוכנן לחזיזה בשמאל. אפשר להפתיע עם זה.
- benrey
- הענק הירוק
עניין אותי לראות באמצעות סקר אם יש קונצנזוס לגבי זה או לא. עושה רושם שאין.
זו סוגיה מאוד קריטית גם לנו וגם להם, יהיה להם קשה מאוד להתכונן כי להבדיל מהמשחק הראשון, שהם ידעו איך להערך, במשחק השני כל בחירה של מגן שמאלי תגרור סגנון אחר.
- DelPiero
- הענק הירוק
הם הראו שהם יודעים יפה לעשות התאמות תוך כדי משחק ולהיערך לסיטואציות. פייר, כשראיתי מה המאמן שלהם עשה החל מדקה 20 קלטתי איזה חריף הוא והגעגועים לבכר צפו. אבל די צריך לשכוח מברק..
- benrey
- הענק הירוק
זה בדיוק מה שעבר לי בראש..DelPiero כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 04:47הם הראו שהם יודעים יפה לעשות התאמות תוך כדי משחק ולהיערך לסיטואציות. פייר, כשראיתי מה המאמן שלהם עשה החל מדקה 20 קלטתי איזה חריף הוא והגעגועים לבכר צפו. אבל די צריך לשכוח מברק..
בעיקר במחצית השניה.
-
- מכונת תארים
אני לא סומך על שיבלי או סוף במשחק כזה.
שיבלי צעיר מאוד ומבחינה פיזית קשה לי לראות אותו מתמודד איתם בצורה טובה וגם לא בטוח לגבי התרומה ההגנתית שלו.
סוף חזר מפציעה קשה ולזרוק אותו למשחק כל כך אינטסיבי לא בהכרח יהיה רעיון טוב, למרות שמבחינה פיזית הוא כנראה הפיתרון הכי טוב לקו שמאל.
שיבלי צעיר מאוד ומבחינה פיזית קשה לי לראות אותו מתמודד איתם בצורה טובה וגם לא בטוח לגבי התרומה ההגנתית שלו.
סוף חזר מפציעה קשה ולזרוק אותו למשחק כל כך אינטסיבי לא בהכרח יהיה רעיון טוב, למרות שמבחינה פיזית הוא כנראה הפיתרון הכי טוב לקו שמאל.
- Judokan
- סמל ירוק
מתישהו הסיפור שסוף חזר מפציעה קשה חייב להסתיים. הוא מתאמן ומשחק כבר שלושה חודשים.כובע קש כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 09:59 אני לא סומך על שיבלי או סוף במשחק כזה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
זה לא קשור.Judokan כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 13:17מתישהו הסיפור שסוף חזר מפציעה קשה חייב להסתיים. הוא מתאמן ומשחק כבר שלושה חודשים.כובע קש כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 09:59 אני לא סומך על שיבלי או סוף במשחק כזה.
הוא עבר את הפציעה הכי קשה בספורט.
נוהגים לכנות את השנה אחרי החזרה מאכילס כ''שנת התאוששות''. וראינו את זה אצל הכי גדולים שעברו את זה כמו KD וקאזינס ב-NBA, ועוד ודוגמאות מהטניס.
לא יעמיסו עליו השנה יותר מידי, זה פשוט לא ייתן לו להחלים כמו שצריך.
הוא המון זמן לא שיחק בקצבים האלה, ובטח לא כמות דקות גדולה, לעלות איתו בסיטואציה כזו זו טעות.
אני בכלל לא מבין מה האנטי נגד דניאל בימין חזיזה בשמאל, ושימיץ' כבלם?
בסוף המטרה היא קודם כל לא לספוג. לעבור את הדקות הראשונות של הלחץ ואחרי זה להמשיך לראות איך המשחק מתפתח.
אנחנו אנדרדוג מובהק. צריך לשחק חכם.
גול מהיר שלם גומר את המשחק.
-
- מכונת תארים
הסיפור יסתיים כשהוא יחזור לכושר משחק מלא, הוא עדיין לא שם.Judokan כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 13:17מתישהו הסיפור שסוף חזר מפציעה קשה חייב להסתיים. הוא מתאמן ומשחק כבר שלושה חודשים.כובע קש כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 09:59 אני לא סומך על שיבלי או סוף במשחק כזה.
לנטע לקח מעל לחצי שנה לחזור לכושר מלא אחרי פציעה קצת יותר קלה
- Judokan
- סמל ירוק
יש הבדל בין השאלה של "האם הוא ביכולת מלאה" לבין "לא לפתוח איתו כי הוא חזר מפציעה קשה".כובע קש כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 13:28הסיפור יסתיים כשהוא יחזור לכושר משחק מלא, הוא עדיין לא שם.Judokan כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 13:17מתישהו הסיפור שסוף חזר מפציעה קשה חייב להסתיים. הוא מתאמן ומשחק כבר שלושה חודשים.כובע קש כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 09:59 אני לא סומך על שיבלי או סוף במשחק כזה.
לנטע לקח מעל לחצי שנה לחזור לכושר מלא אחרי פציעה קצת יותר קלה
אני לא מצפה ממנו לדריבלים מטורפים על הקו, אלא לשחקן שיכול לתת לנו פיזיות בהתמודדות עם שחקני הכנף של יאנג בויז ויכולת להחזיק כדור בהתקפה.
אם סוף בשנת "התאוששות", אז שישאילו אותו וישאירו שחקנים שאמורים לתרום. אחרת, במצבים שנוצרו הוא צריך לפתוח.
- benrey
- הענק הירוק
ב3 בלמים אתה צריך שחקן מהיר, וסונדגרן איטי בטירוף.רק מכבי כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 13:22זה לא קשור.Judokan כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 13:17מתישהו הסיפור שסוף חזר מפציעה קשה חייב להסתיים. הוא מתאמן ומשחק כבר שלושה חודשים.כובע קש כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 09:59 אני לא סומך על שיבלי או סוף במשחק כזה.
הוא עבר את הפציעה הכי קשה בספורט.
נוהגים לכנות את השנה אחרי החזרה מאכילס כ''שנת התאוששות''. וראינו את זה אצל הכי גדולים שעברו את זה כמו KD וקאזינס ב-NBA, ועוד ודוגמאות מהטניס.
לא יעמיסו עליו השנה יותר מידי, זה פשוט לא ייתן לו להחלים כמו שצריך.
הוא המון זמן לא שיחק בקצבים האלה, ובטח לא כמות דקות גדולה, לעלות איתו בסיטואציה כזו זו טעות.
אני בכלל לא מבין מה האנטי נגד דניאל בימין חזיזה בשמאל, ושימיץ' כבלם?
בסוף המטרה היא קודם כל לא לספוג. לעבור את הדקות הראשונות של הלחץ ואחרי זה להמשיך לראות איך המשחק מתפתח.
אנחנו אנדרדוג מובהק. צריך לשחק חכם.
גול מהיר שלם גומר את המשחק.
אגב אני חושב שחלה נסיגה רצינית במהירות שלו מאז הפציעה, הוא לא היה כזה איטי כשהגיע.
בנוסף אני לא זוכר מאז שהוא פה איזו פריצה שלו על הקו ומסירת רוחב, לא בקו 4 ולא בקו 5.
אז ברור שהגנתית הוא הכי טוב מכל האפשרויות אבל
1) האם הוא מספיק מהיר לחזור להגנה?
2) האם הוא מספיק טוב כדי לפרוץ לתוך הרחבה ולשחרר מסירה טובה?
-
- מכונת תארים
הוא לא השלים 90 דקות מעל לשנתיים, לזרוק אותו במשחק כזה אינטנסיבי להרכב אחרי שעבר פציעה קשה זה סיכון גדול מידי.Judokan כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 13:34יש הבדל בין השאלה של "האם הוא ביכולת מלאה" לבין "לא לפתוח איתו כי הוא חזר מפציעה קשה".
אני לא מצפה ממנו לדריבלים מטורפים על הקו, אלא לשחקן שיכול לתת לנו פיזיות בהתמודדות עם שחקני הכנף של יאנג בויז ויכולת להחזיק כדור בהתקפה.
אם סוף בשנת "התאוששות", אז שישאילו אותו וישאירו שחקנים שאמורים לתרום. אחרת, במצבים שנוצרו הוא צריך לפתוח.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ספציפית בפציעה כזו אתה טועה לדעתי.Judokan כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 13:17מתישהו הסיפור שסוף חזר מפציעה קשה חייב להסתיים. הוא מתאמן ומשחק כבר שלושה חודשים.כובע קש כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 09:59 אני לא סומך על שיבלי או סוף במשחק כזה.
כמו שרשמו מעלי, דוראנט סבל מהפציעה הזאת ולקח שנה וחצי בחוץ כדי להתאושש ממנה לגמרי
גם איזה רופא ספורט הגיב לעניין ואמר שבעונה הראשונה שחוזרים מהפציעה צריך להגביל עומסים ולהימנע מלשחק 90 דק'
זו הפציעת ספורט הכי קשה שיש לדעתי, יותר מרצועה אפילו
-
- שחקן החודש
מישהו באמת חושב שחזיזה לא יעלה בצד שמאל בקו 5? זה שקוף