חלאילי מעולם לא שיחק בעמדה כזו בשביל לומר משהו על המחויבות ההגנתית שלו. אבל הוא כן שחקן שמקיים הוראות טקטיות של המאמן, וראו את זה המון בנוער.
גם לחזיזה לא הייתה מחויבות הגנתית כקיצוני עד שהתחילו להשתמש בו כמגן.
מנהל: Shocking4U
חלאילי מעולם לא שיחק בעמדה כזו בשביל לומר משהו על המחויבות ההגנתית שלו. אבל הוא כן שחקן שמקיים הוראות טקטיות של המאמן, וראו את זה המון בנוער.
אז איזה חילופים כבר היה לעשות? להכניס את סוף? להכניס את שיבלי? את גוני נאור? זה מה שהיה שובר את האיכות שלהם?Judokan כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 00:01גם קל לתת כל הזמן קרדיט ולהניח שהכל מתוכנן וסבבה. ראיתי יפה מאוד את התפתחות המשחק ואני שופט בהתאם. שופט את חוסר התגובה עוד מהמחצית הראשונה להתפתחויות במגרש, את העדר ההתאמות הטקטיות גם במחצית השנייה, את זה שהיריבה ביטלה אותנו והמאמן בהה באוויר ואז עוד הלך להרים לעצמו על משחק אמיץ בראיונות.KevinDurant כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 23:49 אני חושב שאתם שופטים את המשחק יותר מדי בצורה יבשה ואת הקבלת החלטות בלי לראות את המציאות שהיינו סביבות דקה 60 בלי חזיזה, עם הרכב די סחוט פיזית וכשקורנו, סבע, פיירו ושרי במשחק חלש כשהשלושה הראשונים במשחק הכי גרוע שלהם במוקדמות.
קל לדבר ולצעוק אול אין ולתקוף ולהעז אבל לא היינו במשחק בכלל וזה שהיינו מחליפים את סבע בדין דוד 5 דק' לפני לא היה משנה יותר מדי
הפחדנות בלא לבצע שינויים ולא לנסות לנצח את המשחק היא רק סימפטום אחד.
הנה רעיון מהפכני כשכולם סחוטים וגמורים: "אל תשמור שני חילופים". לא נותנים על זה refund ובונוסים במשחק הבא.
האם זה היה משנה? לא יודע.
מה שכן ידוע - יאנג בויז קיבלו את התוצאה ורצו וישלימו את העבודה מחר. ובשונה מהתירוץ התורן שיספקו לנו מחר, חלק גדול מההדחה התחיל בהחלטה "לוותר" על המשחק בארץ
בסדר אבל זה לא משחק לעשות בו ניסויים…
מסכים עם כל מילה.Judokan כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 23:00 אז אחרי שדגו העביר באומץ את ההכרעה לשוויץ, ואחרי שהשופרות בפודקסטים סיפרו שהכל טוב וזה משחק אחד ו50/50, מחר הם יקבלו שיעור בהתנהלות של קבוצות אירופיות:
אתה מגיע למשחק החוץ קודם כל לנטרל את היתרונות של היריבה, ומעביר את המשחק הביתה כדי לפרק שם.
אני מהמר על הפסד ב-2/3 שערי הפרש.
אתה גידלת אותו?Shocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 00:29 כשאני רואה את הפוסטים של @judokan בנושא הזה אני מרגיש גאווה גדולה. חותם על כל מילה שהוא אומר.
גארסיה לא פותח לפי ההרכב המשוער שלהם לא יודע איך החלטת שהוא פותח
במשחק הראשון, לפי ההרכב ''המשוער'', לאופר לא היה אמור לפתוח, וגם בניטו היה אמור לפתוח מגן שמאלי, ואמנדה בלם, ובסוף בניטו פתח בלם, ופרסון משום מקום עלה מגן שמאל.
מסכים.
אני לא יודע אם זו הסיבה אבל לדעתי זו טעות. עדיף לעלות עם קנדיל.Shocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 13:35 לעלות עם חלאיילי מגן כנף זה אומר שהצלחת לתת לגנבי דעת בתקשורת להגיע אלייך וזנחת את האני מאמין שלך.
לצערי הוא צודק. מדהים אותי שיש פה אנשים שאשכרה חוזרים על המנטרה המפגרת של דגו על זה ש״הוצאנו נקודה״ והסיכויים הם 50/50. שיחקנו להם לרגליים, הם באו לשחק על 0-0 וקיבלו את זה ועכשיו אנחנו חייבים לנצח אותם במגרש הביתי שלהם כשהם יפעילו עלינו לחץ מטורף מההתחלה. באמת שאין לי לתאר כמה מטומטמת האסטרטגיה של דגו. היה לנו עוד מחצית שלמה לתקוף לעיני הצפוני ולנסות להוציא משהו מהמשחק ולצאת לשם עם מקדמה כלשהי אבל הוא העדיף לקנות תיקו ולנסות את מזלו בשוויץ וכולנו נצטרך לשלם את המחיר על זה.ש לי ביטחון גדול שנעלה לצ’מפיונס”, אמר קמארה, “אבל הכדורגל לא צפוי. אנחנו רק במחצית, אבל במצב טוב. חשוב שלא נספוג שער, ואז נעפיל, כי אנחנו חזקים מאוד התקפית ולרוב כובשים בכל משחק. מכבי חיפה טובה, אבל אני בטוח שאנחנו איכותיים יותר ונצטרך להראות את זה”.
כרגיל, סיסמאות בלי הרבה תכלסShocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 14:48לצערי הוא צודק. מדהים אותי שיש פה אנשים שאשכרה חוזרים על המנטרה המפגרת של דגו על זה ש״הוצאנו נקודה״ והסיכויים הם 50/50. שיחקנו להם לרגליים, הם באו לשחק על 0-0 וקיבלו את זה ועכשיו אנחנו חייבים לנצח אותם במגרש הביתי שלהם כשהם יפעילו עלינו לחץ מטורף מההתחלה. באמת שאין לי לתאר כמה מטומטמת האסטרטגיה של דגו. היה לנו עוד מחצית שלמה לתקוף לעיני הצפוני ולנסות להוציא משהו מהמשחק ולצאת לשם עם מקדמה כלשהי אבל הוא העדיף לקנות תיקו ולנסות את מזלו בשוויץ וכולנו נצטרך לשלם את המחיר על זה.ש לי ביטחון גדול שנעלה לצ’מפיונס”, אמר קמארה, “אבל הכדורגל לא צפוי. אנחנו רק במחצית, אבל במצב טוב. חשוב שלא נספוג שער, ואז נעפיל, כי אנחנו חזקים מאוד התקפית ולרוב כובשים בכל משחק. מכבי חיפה טובה, אבל אני בטוח שאנחנו איכותיים יותר ונצטרך להראות את זה”.
לא חושב שיש פה מישהו שחזר על המנטרה הזו.Shocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 14:48לצערי הוא צודק. מדהים אותי שיש פה אנשים שאשכרה חוזרים על המנטרה המפגרת של דגו על זה ש״הוצאנו נקודה״ והסיכויים הם 50/50. שיחקנו להם לרגליים, הם באו לשחק על 0-0 וקיבלו את זה ועכשיו אנחנו חייבים לנצח אותם במגרש הביתי שלהם כשהם יפעילו עלינו לחץ מטורף מההתחלה. באמת שאין לי לתאר כמה מטומטמת האסטרטגיה של דגו. היה לנו עוד מחצית שלמה לתקוף לעיני הצפוני ולנסות להוציא משהו מהמשחק ולצאת לשם עם מקדמה כלשהי אבל הוא העדיף לקנות תיקו ולנסות את מזלו בשוויץ וכולנו נצטרך לשלם את המחיר על זה.ש לי ביטחון גדול שנעלה לצ’מפיונס”, אמר קמארה, “אבל הכדורגל לא צפוי. אנחנו רק במחצית, אבל במצב טוב. חשוב שלא נספוג שער, ואז נעפיל, כי אנחנו חזקים מאוד התקפית ולרוב כובשים בכל משחק. מכבי חיפה טובה, אבל אני בטוח שאנחנו איכותיים יותר ונצטרך להראות את זה”.
לא קשור רק לחילופים. הוא היה גם צריך לשנות מערך וגם לעשות חילופים מוקדם יותר.KevinDurant כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 14:56כרגיל, סיסמאות בלי הרבה תכלסShocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 14:48לצערי הוא צודק. מדהים אותי שיש פה אנשים שאשכרה חוזרים על המנטרה המפגרת של דגו על זה ש״הוצאנו נקודה״ והסיכויים הם 50/50. שיחקנו להם לרגליים, הם באו לשחק על 0-0 וקיבלו את זה ועכשיו אנחנו חייבים לנצח אותם במגרש הביתי שלהם כשהם יפעילו עלינו לחץ מטורף מההתחלה. באמת שאין לי לתאר כמה מטומטמת האסטרטגיה של דגו. היה לנו עוד מחצית שלמה לתקוף לעיני הצפוני ולנסות להוציא משהו מהמשחק ולצאת לשם עם מקדמה כלשהי אבל הוא העדיף לקנות תיקו ולנסות את מזלו בשוויץ וכולנו נצטרך לשלם את המחיר על זה.ש לי ביטחון גדול שנעלה לצ’מפיונס”, אמר קמארה, “אבל הכדורגל לא צפוי. אנחנו רק במחצית, אבל במצב טוב. חשוב שלא נספוג שער, ואז נעפיל, כי אנחנו חזקים מאוד התקפית ולרוב כובשים בכל משחק. מכבי חיפה טובה, אבל אני בטוח שאנחנו איכותיים יותר ונצטרך להראות את זה”.
כאילו ירדנו לבונקר במחצית השנייה.
אז דין דוד היה נכנס להתחבא מאחורי הבלם שלהם 10 דק' לפני, ממש היה הופך את כל המשחק
אבל יש עניין של מומנטום במהלך משחק ושל איך הקבוצה נראית ולהגיב בהתאם.אליאור כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 15:16לא חושב שיש פה מישהו שחזר על המנטרה הזו.Shocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 14:48לצערי הוא צודק. מדהים אותי שיש פה אנשים שאשכרה חוזרים על המנטרה המפגרת של דגו על זה ש״הוצאנו נקודה״ והסיכויים הם 50/50. שיחקנו להם לרגליים, הם באו לשחק על 0-0 וקיבלו את זה ועכשיו אנחנו חייבים לנצח אותם במגרש הביתי שלהם כשהם יפעילו עלינו לחץ מטורף מההתחלה. באמת שאין לי לתאר כמה מטומטמת האסטרטגיה של דגו. היה לנו עוד מחצית שלמה לתקוף לעיני הצפוני ולנסות להוציא משהו מהמשחק ולצאת לשם עם מקדמה כלשהי אבל הוא העדיף לקנות תיקו ולנסות את מזלו בשוויץ וכולנו נצטרך לשלם את המחיר על זה.ש לי ביטחון גדול שנעלה לצ’מפיונס”, אמר קמארה, “אבל הכדורגל לא צפוי. אנחנו רק במחצית, אבל במצב טוב. חשוב שלא נספוג שער, ואז נעפיל, כי אנחנו חזקים מאוד התקפית ולרוב כובשים בכל משחק. מכבי חיפה טובה, אבל אני בטוח שאנחנו איכותיים יותר ונצטרך להראות את זה”.
וגם אם היינו תוקפים יכול להיות שהיינו מפסידים או מסיימים בתיקו.
אבל, אין ספק שהיה עדיף לתקוף ולהמר מאשר לשמור סיכוי קטן לגומלין. בגלל זה אהבתי את בכר, כי היו לו ביצים לעשות מה שנכון. גם נגד אולימפיאקוס בשיוויון זכור לי שהוא המשיך לדחוף להתקפה כדי לנצח את המשחק. זה עוד משהו זאנחנו צריכים לשים לב אליו. בכר היה שונה בנוף ומיוחד ואנחנו אוטומטית עושים השוואות למה שהתרגלנו.
עם ובלי קשר הפחדנות של דגו גרמה לו להחליט לא נכון. מה לעשות.
אני לא חושב שהיה מקום לשנות מערך (מקצועית נטו ואני יכול גם להסביר את דעתי אם אתה רוצה) ודווקא בגלל שהתקשינו בהנעת כדור בחצי השני הוא כן ניסה למשוך עם סבע שעוזר יותר בהנעת כדור מאשר עם דין דוד, זו הגישה שלי.אליאור כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 15:19לא קשור רק לחילופים. הוא היה גם צריך לשנות מערך וגם לעשות חילופים מוקדם יותר.KevinDurant כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 14:56כרגיל, סיסמאות בלי הרבה תכלסShocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 14:48
לצערי הוא צודק. מדהים אותי שיש פה אנשים שאשכרה חוזרים על המנטרה המפגרת של דגו על זה ש״הוצאנו נקודה״ והסיכויים הם 50/50. שיחקנו להם לרגליים, הם באו לשחק על 0-0 וקיבלו את זה ועכשיו אנחנו חייבים לנצח אותם במגרש הביתי שלהם כשהם יפעילו עלינו לחץ מטורף מההתחלה. באמת שאין לי לתאר כמה מטומטמת האסטרטגיה של דגו. היה לנו עוד מחצית שלמה לתקוף לעיני הצפוני ולנסות להוציא משהו מהמשחק ולצאת לשם עם מקדמה כלשהי אבל הוא העדיף לקנות תיקו ולנסות את מזלו בשוויץ וכולנו נצטרך לשלם את המחיר על זה.
כאילו ירדנו לבונקר במחצית השנייה.
אז דין דוד היה נכנס להתחבא מאחורי הבלם שלהם 10 דק' לפני, ממש היה הופך את כל המשחק
זו לא חוכמה "להמר" כשאתה בפיגור 2-0. צריך להמר עוד בתיקו
כי המומנטום במשחק והאווירה הייתה שונה לגמרי.Shocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 15:45 כשעשינו את ה1-1 נגד אולימפיאקוס בבית בכר התעצבן על יזיזה שרץ לחגוג במקום לנסות להבקיע את השני
בכוכב כשהובלנו עליהם 3-2 ניסינו גם להבקיע את הרביעי והחמישי ולא הלכנו אחורה כי יתרון של שער זה תוצאה טובה לנו
פה המאמן שלך החליט סביבות דקה 55 שטוב לו תיקו וכל שאר ניהול המשחק בהתאם.
אתה מתייחס למאמן כאילו הוא ניצב. חלק מתפקידו זה לייצר מומנטום. חלק מהסיבה שלקבוצה לא היה מומנטום זה כי הוא נרדם בשמירה ולא הגיב למשחק ועשה חילופים מאוחרים מדי שכבר לא יוכלו להשפיע.KevinDurant כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 16:48כי המומנטום במשחק והאווירה הייתה שונה לגמרי.Shocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 15:45 כשעשינו את ה1-1 נגד אולימפיאקוס בבית בכר התעצבן על יזיזה שרץ לחגוג במקום לנסות להבקיע את השני
בכוכב כשהובלנו עליהם 3-2 ניסינו גם להבקיע את הרביעי והחמישי ולא הלכנו אחורה כי יתרון של שער זה תוצאה טובה לנו
פה המאמן שלך החליט סביבות דקה 55 שטוב לו תיקו וכל שאר ניהול המשחק בהתאם.
באולימפיאקוס המומנטום היה אצלנו וגם בכוכב