Judokan כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 22:54
הדבר המצחיק אצל אהרונוביץ' זה שזה לא המעבר לאנגלית שהפך אותו לעילג.
תתרגמו לעברית את מה שהוא ניסה לשאול וזה מילה במילה איך שהוא מתנסח. רק בברנזה החיפאית דבר כזה יכול להמשיך לקבל במה כאיש תקשורת
אני אף פעם לא אבין את השאלות האלה במסיבות עיתונאים
גם איזה עיתונאי שוויצרי ניסה לשאול את סונדגרן אם הוא יודע להגיד מי יחליף את קורנו במשחק הקרוב או משהו כזה.
באיזשהו שלב יעיפו אותו ממסיבות עיתונאים או שימשיכו לתת לו לעשות קרקס ממכבי חיפה 3 פעמים בשבוע?
למה ממשיכים לשתף עם זה פעולה? לגיט הבנאדם באיזה מופע יחיד פסיכוטי על במה של מועדון כדורגל
חזיזוש כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 01:03
באיזשהו שלב יעיפו אותו ממסיבות עיתונאים או שימשיכו לתת לו לעשות קרקס ממכבי חיפה 3 פעמים בשבוע?
למה ממשיכים לשתף עם זה פעולה? לגיט הבנאדם באיזה מופע יחיד פסיכוטי על במה של מועדון כדורגל
אם הוא ישאל שוב מה אתה עושה שהכדור אצל היריבה אני אשתגע.
Judokan כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 22:54
הדבר המצחיק אצל אהרונוביץ' זה שזה לא המעבר לאנגלית שהפך אותו לעילג.
תתרגמו לעברית את מה שהוא ניסה לשאול וזה מילה במילה איך שהוא מתנסח. רק בברנזה החיפאית דבר כזה יכול להמשיך לקבל במה כאיש תקשורת
אני אף פעם לא אבין את השאלות האלה במסיבות עיתונאים
גם איזה עיתונאי שוויצרי ניסה לשאול את סונדגרן אם הוא יודע להגיד מי יחליף את קורנו במשחק הקרוב או משהו כזה.
כן זה היה מביך, שנייה רגע סונדגרן יספר לך מי פותח מחר.
חזיזוש כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 01:03
אם הוא ישאל שוב מה אתה עושה שהכדור אצל היריבה אני אשתגע.
הוא אמר לדגו ״באותו מצב היינו שנה שעברה וכמו שאני רואה את זה אפשר לפרק את יאנג בויז 4-0 פה כמו את אולימפיאקוס״ והתפללתי שלא יתרגמו את זה, כמה נזק האיש הזה יכול לעשות
אף קבוצה בליגת העל לא נבנתה ללו"ז ש"סידרו" לנו אירועי 7 באוקטובר. הקצב של שני משחקים בשבוע, בכל שבוע, גובה מחיר. בתקופה הזאת צריך רוטציה רחבה בהרבה מזו שיש לקין, והוא מנסה להסתדר עם מה שיש. בינתיים, זה עובד לו. ניהול המשחק לא תמיד מושלם, אבל האירי יודע איך להזיז את הכלים כדי שיובילו אותו לניצחון. 31 נקודות מ-33 אפשריות הן הישג בלתי רגיל, ואם ליאור רפאלוב לא נכנס לכושר מפחיד, אפשר שהיינו מכריזים על מכבי תל אביב, למרות מגבלותיה, כאלופה כבר באמצע ינואר.
כי רק הם שיחקו בשלבי הבתים באירופה
ולהם אין את ערן זהבי שסוחב אותם על הגב