העונה שם באמצע כזה לא?
כמה כבש שם?
מנהל: Shocking4U
שבוע טוב .Shocking4U כתב: 26 יוני 2022, 18:44אני לא בטוח אפילו שלא בצדק. זה סכומים פסיכיים לליגה הישראלית. אם הם לא עושים שלב בתים ואליפות זה כישלון מטורףbenrey כתב: 26 יוני 2022, 18:41 זהבי לבד לא יביא להם אליפות, אבל לתת לשחקן חוזה של מליון ורבע דולר לעונה זו הצהרת כוונות, ואני בטוח שגם אם זהבי היה בא ליעקנלה ואומר לו שהוא מעדיף לשחק פה בשביל הסכום הזה ( היפותטית כמובן ), בחיים לא היה משלמים לו את זה.
metronom
11 שערים ב10 משחקים
מרשים...Shocking4U כתב: 26 יוני 2022, 22:0911 שערים ב10 משחקים
חחחח אל תבנה על זהPralija כתב: 26 יוני 2022, 22:32 רק אני חושב שירמייף עדיף בהרבה על פיירו?
מקווה שאולי זה חלק מהטקטיקה של המועדון - שיחפרו כל היום בתקשורת על פיירו ומשום מקום יציגו את ירמייף
ירמייף זה רוצח ופיירו זה מפלץPralija כתב: 26 יוני 2022, 22:32 רק אני חושב שירמייף עדיף בהרבה על פיירו?
מקווה שאולי זה חלק מהטקטיקה של המועדון - שיחפרו כל היום בתקשורת על פיירו ומשום מקום יציגו את ירמייף
אוברייטד וסגל ידרוש עליו עשרות מיליוני שקלים.NOSFERATU ZODD כתב: 26 יוני 2022, 23:09 לא יודע כמה זה ריאלי אבל שחקן כמו גנדלמן סוגר לנו פינה טובה גם בקישור וגם בהגנה.
מאשר את דבר הבורדOhad כתב: 26 יוני 2022, 21:48שבוע טוב .Shocking4U כתב: 26 יוני 2022, 18:44אני לא בטוח אפילו שלא בצדק. זה סכומים פסיכיים לליגה הישראלית. אם הם לא עושים שלב בתים ואליפות זה כישלון מטורףbenrey כתב: 26 יוני 2022, 18:41 זהבי לבד לא יביא להם אליפות, אבל לתת לשחקן חוזה של מליון ורבע דולר לעונה זו הצהרת כוונות, ואני בטוח שגם אם זהבי היה בא ליעקנלה ואומר לו שהוא מעדיף לשחק פה בשביל הסכום הזה ( היפותטית כמובן ), בחיים לא היה משלמים לו את זה.
בהרבה פחות שחר היה יכול להביא את זהבי בפעם הראשונה ובהפרש של חמישים אלף דולר העדיף לתת לו ללכת למערב גרמניה .
סאלה יכל להביא בקיץ אחד את וואקמה וצדק בגרושים ולא הביאLiberman כתב: 27 יוני 2022, 00:13מאשר את דבר הבורדOhad כתב: 26 יוני 2022, 21:48שבוע טוב .Shocking4U כתב: 26 יוני 2022, 18:44
אני לא בטוח אפילו שלא בצדק. זה סכומים פסיכיים לליגה הישראלית. אם הם לא עושים שלב בתים ואליפות זה כישלון מטורף
בהרבה פחות שחר היה יכול להביא את זהבי בפעם הראשונה ובהפרש של חמישים אלף דולר העדיף לתת לו ללכת למערב גרמניה .
פאולו סוזהbenrey כתב: 27 יוני 2022, 01:51 מי מבטיח שזהבי היה הופך לזהבי אם היה מגיע אלינו?
הוא הרי נכשל באיטליה, וגם בהפועל - הוא היה טוב אבל שיחק יותר בתפקיד של 8, לפעמים 10.
מאמן לגמרי יכול לקבור שחקן, לוזון הרכיב את רוקאביצה בכנף, היו כמה משחקים בתור מגן,
אני לא זוכר איזה מאמן עזר לזהבי להבין שהוא חלוץ ( זה היה אוסקר?) אבל הוא חייב לו הרבה מהקריירה שלו,
אוסקר עזר לאישתו של זהבי.benrey כתב: 27 יוני 2022, 01:51 מי מבטיח שזהבי היה הופך לזהבי אם היה מגיע אלינו?
הוא הרי נכשל באיטליה, וגם בהפועל - הוא היה טוב אבל שיחק יותר בתפקיד של 8, לפעמים 10.
מאמן לגמרי יכול לקבור שחקן, לוזון הרכיב את רוקאביצה בכנף, היו כמה משחקים בתור מגן,
אני לא זוכר איזה מאמן עזר לזהבי להבין שהוא חלוץ ( זה היה אוסקר?) אבל הוא חייב לו הרבה מהקריירה שלו,
לא מכיר אותו וסומך על החוות דעת של אנשים פה יותרShocking4U כתב: 26 יוני 2022, 18:55 פייר קורנו הזה לא שיחק מעל לשנה באף קבוצה בקריירת הבוגרים שלו. שיחק עד לפני שנתיים רק בקבוצות מילואים או בקבוצות בליגה השלישית בספרד. שנה שעברה הקבוצה שלו ירדה ליגה והוא עבר לאוביאדו.
לפני איזה 10 ימים היה דיווח שטולוז וסנט אטיין מעוניינות בו וכל האוהדים של אוביאדו היו בהלם ואמרו שהוא לא ברמה ושאלו אם נגמרו הכדורגלנים בעולם
מה שמדכא ומייאש זה לראות את השיפוט של אנשים פה לפי סרטוני ביצועים ביוטיוב. זה לא רציני.רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 07:49 אשכרה הולכים על שמואל שיימן הצרפתי. לא שציפיתי מאלברמן ובכר להביא משהו יותר איכותי, אין לי אמונה בהם. עדיין זה מדכא ומייאש
ז'וטא היה שחקן ליגה רוסית טוב. קולאוטי עם עבר בבוקה, בנפילד ושוויץ.MHFC4EVER כתב: 27 יוני 2022, 07:59 מה היה הרזומה של קולאוטי שהגיע לפה?
מסיללה? ז'וטאוטאס? קנדאורוב? יעקובו?
ולחילופין סאדאת בוקארי, אוברניאק, דרינצ'יץ, שאראנוב, קראמר, סיינסברי וכו'...
אם נשחק את המשחק הרגיל שלנו יהיה בסדר, כמו שהיה עונה שעברה.The real Tsepo כתב: 27 יוני 2022, 08:21 התחילו כל הקמפיינים התקשורתיים הצפויים של אחרי חזרת זהבי של "לא אליפות = כישלון מוחלט". אני דווקא חושב שהפוזיציה הזו טובה לנו, הם עם כל הקלפים המוצלחים שלהם על השולחן מהעשור האחרון, אי זכיה תרסק אותם מורלית והם יהיו בלחץ מטורף. לנו אחרי 2 אליפויות יש כביכול רק מה להרוויח.
עדיין לא חתם ותלונות .רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 07:49 אשכרה הולכים על שמואל שיימן הצרפתי. לא שציפיתי מאלברמן ובכר להביא משהו יותר איכותי, אין לי אמונה בהם. עדיין זה מדכא ומייאש