הילדים הצעירים - המכבים: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- DelPiero
- הענק הירוק
Re: הילדים הצעירים - המכבים: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות
אי אפשר להגיד שהכתובת לא הייתה על הקיר - שני הגולים מהצד של חזיזה, ובשניהם גם אומנם ניצן לא אשם ישיר, אבל אני חותם לכם שג׳וש היה לוקח.
שוב חלוקת הכוחות לא טובה ואחרי חצי שעה דניאל לא נושם, חזיזה נעלם, כולם עייפים.
עם הסגל הזה אני לא יודע אם אני בכלל רוצה להיות באירופאית
שוב חלוקת הכוחות לא טובה ואחרי חצי שעה דניאל לא נושם, חזיזה נעלם, כולם עייפים.
עם הסגל הזה אני לא יודע אם אני בכלל רוצה להיות באירופאית
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חזיזה ושרי גרועים. חזיזה לא קיים התקפית ובכל גול שלהם יש לו חלק
- DelPiero
- הענק הירוק
dyarok כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:53 בכל הפרי-גיים כתבנו כאן בלי סוף שחלאילי לא מתאים למשחק הזה, בודרי לא מהתחלה- וזה מה שקיבלנו.
כותבים חודשים שניצן זה לא שוער וחסר מגן שמאלי- וזה מה שמקבלים.
דגו מאמן לא מנוסה שלא מתאים לרמות האלה- וזה מה שמקבלים.
האמת? אני מופתע רק מזה שאני עצבני, אבל תכלס, הכי צפוי בעולם.
Well put
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אני רגוע ושקול גם עכשיו, כמעט כמוך. תודה על העצהApoc כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:49כשירד לך האנטי לניצן (שגם אני חולק אותו אבל יותר מתרכז בדברים שבאמת קורים לפחות) בעוד כמה שעות, תנסה לראות את המהלכים ותראה שהאשמה היא על אגף שמאל שלנו ולא "יש לנו שוער חרא אז זה מה שמקבלים". לא היינו סופגים את השערים האלה עם הגנה שהיא במינימום של הנורמליות.The real Tsepo כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:48 מחצית לא רעה תוכנית משחק לא רעה.
שני מצבים, שני גולים
יש שוער בשער שלא קשור לרמות האלה וזה מה שמקבלים
היה שם חור והם יצאו טוב להתקפה, לא אמרתי שהייתה עמידה טובה אבל זה סיטואציות שקורות סטטיסטית במשחק ואתה צריך איכות בשער לפעמים שזה קורה
נערך לאחרונה על ידי The real Tsepo ב 29 אוגוסט 2023, 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Apoc
- יו״ר הבורד
הם שיחקו על חלאילי רק בכמה דקות האחרונות. כל המשחק הם שיחקו על החורים של חזיזה. במהלך של הגול השני שרי נותן לו קרוס לא מדוייק והוא פשוט לוקח הימור של שער (אשכרה של שער) ואומר אני אנסה להקדים את השחקן שנאבק איתי כדי ליצור יתרון בהתקפה תוך כדי שהוא אמור להבין שאם הוא לא מקדים אותו (כמו שקרה) זה בוודאות שער. הזייה.hezildo כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:52זה היה די צפוי שתהיה בעיה בימין בהגנה, ההימור על חלאילי היה מסוכן מדי.Apoc כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:48 מאחר והגענו למצבים ובעטנו לקורות קשה לי לדבר על בעיות של חלוץ או של קשר התקפי
דגו לקח הימור על ההתקפה כמו שבכר היה עושה וזה התהפך עליו כמו שקרה לבכר נגד קבוצות טובות מיאנג בויז
הבעיות הן נטו באגפים כי חזיזה בצד שמאל לא הגיע הגנתית וחלאילי לא יודע לעשות הגנה בימין ולא באמת יורד בכלל.
אפשר לשאול בתכלס איך ציפינו למשהו אחר, אבל יכלנו בהחלט להבקיע שער.
הבעיה שגם חזיזה בשמאל חלש בהגנה היום.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
כל פעם ששרי מדבר לפני משחק אנחנו חוטפים בראש. נראה לי פעם קודמת זה היה נגד בנפיקה.Shocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:54 חזיזה ושרי גרועים. חזיזה לא קיים התקפית ובכל גול שלהם יש לו חלק
- Apoc
- יו״ר הבורד
עזוב עמידה מושלמת לא עמידה מושלמת, אני בוודאות אומר שלא ראיתי הפקרות כזאת של אגף במכבי חיפה שנים. ועוד במשחק כזה קריטי. החלטה פשוט הזויה של דגו.The real Tsepo כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:55אני רגוע ושקול גם עכשיו, כמעט כמוך. תודה על העצהApoc כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:49כשירד לך האנטי לניצן (שגם אני חולק אותו אבל יותר מתרכז בדברים שבאמת קורים לפחות) בעוד כמה שעות, תנסה לראות את המהלכים ותראה שהאשמה היא על אגף שמאל שלנו ולא "יש לנו שוער חרא אז זה מה שמקבלים". לא היינו סופגים את השערים האלה עם הגנה שהיא במינימום של הנורמליות.The real Tsepo כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:48 מחצית לא רעה תוכנית משחק לא רעה.
שני מצבים, שני גולים
היה שם חור והם יצאו טוב להתקפה, לא אמרתי שהייתה עמידה מושלמת אבל זה סיטואציות שקורות סטטיסטית במשחק ואתה צריך איכות בשער לפעמים שזה קורה
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
גם המצב של דין דוד הגיע מטעות. נו ו-? זה חלק מהמשחק. כמו שהצהובים של קורנו הם חלק מהמשחק. אבל כשיש לך שוער טוב יותר, ומגן מחליף, אז אתה מצליח להתגבר על הדברים האלה שקורים בכל משחק ובכל תחרות.Apoc כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:51אל תעלב אחי אבל לדבר על מצבים היפותטים שבהם שוער כזה או אחר בשער ולקבוע על סמך כלום ושום דבר מעבר לרצון האישי שלך שמשהו היה קורה כי ככה אתה אמרת ולא היינו סופגים אם דה חאה היה בשער והיה עושה ככה וככה, זה וואלה קצת מטומטם.
בסופו של דבר זה ברור שקיבלנו שני שערים נטו על אגף שמאל עם קצת עזרה של סונדגרן בראשון.
ועכשיו ראיתי את הגול השני בהילוך החוזר. אתה צודק. מיותר לדבר על סטויקוביץ'. גם אופיר מרציאנו לוקח את זה.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 29 אוגוסט 2023, 23:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אתה מגזים לדעתי אבל אכן העמידה שם לא טובה מספיקApoc כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:56עזוב עמידה מושלמת לא עמידה מושלמת, אני בוודאות אומר שלא ראיתי הפקרות כזאת של אגף במכבי חיפה שנים. ועוד במשחק כזה קריטי. החלטה פשוט הזויה של דגו.The real Tsepo כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:55אני רגוע ושקול גם עכשיו, כמעט כמוך. תודה על העצה
היה שם חור והם יצאו טוב להתקפה, לא אמרתי שהייתה עמידה מושלמת אבל זה סיטואציות שקורות סטטיסטית במשחק ואתה צריך איכות בשער לפעמים שזה קורה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הייתי קרובShocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 17:04 הימור שלי: מפסידים 2-0
נקלעים לפיגור מוקדם, פחות מ15 דקות לתוך המשחק. אחרי זה תוקפים בחמת זעם וחוטפים את השני ואז הם סוגרים את המשחק.
אבל העיקר שדגו מלא באמונה ויצאנו עם נקודה מהמשחק הראשון
-
- אגדה ירוקה
בדיוק. זה חלק מהמשחק.The real Tsepo כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:55אני רגוע ושקול גם עכשיו, כמעט כמוך. תודה על העצהApoc כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:49כשירד לך האנטי לניצן (שגם אני חולק אותו אבל יותר מתרכז בדברים שבאמת קורים לפחות) בעוד כמה שעות, תנסה לראות את המהלכים ותראה שהאשמה היא על אגף שמאל שלנו ולא "יש לנו שוער חרא אז זה מה שמקבלים". לא היינו סופגים את השערים האלה עם הגנה שהיא במינימום של הנורמליות.The real Tsepo כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 22:48 מחצית לא רעה תוכנית משחק לא רעה.
שני מצבים, שני גולים
היה שם חור והם יצאו טוב להתקפה, לא אמרתי שהייתה עמידה טובה אבל זה סיטואציות שקורות סטטיסטית במשחק ואתה צריך איכות בשער לפעמים שזה קורה
מה אמור לקרות? סונדגרן מגן מצוין כישראלי. זה ברור שהגול עליו אבל אי אפשר להחליף אותו. היה צריך להתחזק בשוער זר כי זה מסוג הדברים שכן היה אפשר לעשות.
-
- קודם כל נאמנות
זה שורש העניין, לא דגו ולא אלברמן, אף אחד לא ישכנע אותי שאיש מקצוע שפוי מרוצה מהסיטואציה הזו
לא משקיעים כסף, לא מקבלים תמורה, נוסחה לא מסובכת בכלל
יעקב נחנקנו
-
- אגדה ירוקה
באולפן יש קונצנזוס שניצן היה יכול לקחת את השער השני
-
- אגדה ירוקה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קיבלנו הגרלה מעולה ועשינו עד עכשיו את המינימום המצופה. קבוצה ראשונה איכותית שפגשנו וזה מתפוצץ לנו בפרצוף. נקווה שבליגה זה ילך יותר טוב.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
לא הבנתי מה חלאיילי נתן.
לא הגנתית ולא התקפית.
לא הגנתית ולא התקפית.
- Apoc
- יו״ר הבורד
יכל לקחת ברור שיכל. כל כדור כמעט אפשר לקחת, אם במזל עשית תנועה בדיוק לאותו כיוון או משהו בסגנון. אם זה שער של שוער? ברור שלא. זה שער של חור באגף שמאל. תעשה את החור הזה עוד 100 פעם ותספוג עוד 80 שערים לפחות לא משנה מי עומד בשער.
אופטימיות במכבי חיפה
- Apoc
- יו״ר הבורד
דגו ממשיך להתאבד עם חלאילי ככנף ימין
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
מחצית מתסכלת ברמות.
דווקא הקבוצה הגיעה מוכנה למחצית הזו, המערך של שני החלוצים הביא לנו את המצבים שקיווינו, ובסוף חטפנו שני גולים מהגנה איטית וחולמנית.
סונדגרן עם סגירה כושלת וסק עם גלישה לא מובנת. מצחיק לנסות לשים את זה על ניצן. מעטים מאוד השוערים שלוקחים איזשהו אחד מהמצבים האלה.
חלאילי טוב מאוד כקיצוני, הייתי הולך גם עם שיבלי כתכלס או שוראנוב כהימור. השוויצרים מתקשים עם שחקנים שיודעים לשנות כיוון במהירות.
דווקא הקבוצה הגיעה מוכנה למחצית הזו, המערך של שני החלוצים הביא לנו את המצבים שקיווינו, ובסוף חטפנו שני גולים מהגנה איטית וחולמנית.
סונדגרן עם סגירה כושלת וסק עם גלישה לא מובנת. מצחיק לנסות לשים את זה על ניצן. מעטים מאוד השוערים שלוקחים איזשהו אחד מהמצבים האלה.
חלאילי טוב מאוד כקיצוני, הייתי הולך גם עם שיבלי כתכלס או שוראנוב כהימור. השוויצרים מתקשים עם שחקנים שיודעים לשנות כיוון במהירות.
- Apoc
- יו״ר הבורד
עוד שער על ניצן, איך הוא לא לקח את זה
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- אגדה ירוקה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
גול על חלאיילי. מי עושה עקב ברחבה
-
- הענק הירוק
-
- תוקע יתד בהרכב
-
- אלוף המדינה
- Apoc
- יו״ר הבורד
בן אדם הזייה, לא ראיתי דבר כזה
הוא רואה שטוחנים אותנו על חזיזה וחלאילי ולא עושה כלום והנה עוד אחד על חזיזה וחלאילי (הפעם שניהם ביחד)
העיקר שהוא צובר ניסיון
אופטימיות במכבי חיפה
- Smile
- מנהל הבורד
הנה חלאילי בישל להם שער
יאללה שילכו להזדיין נראה תקציר אולי
יאללה שילכו להזדיין נראה תקציר אולי
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- קפטן ירוק