עברתי על הסרטון והוא ממש לא ממחיש את האבחנה שאתה עושה.רק מכבי כתב: ↑17 אוגוסט 2023, 12:14אז כנראה שההבדל ביני לבינכם הוא שאני ראיתי את המשחקים של סוף מאז שעזב פה.GKagelmacher כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 23:31הוא כתב פסקה שלמה ואמר שאני טועה ומטעה אבל לא הסביר איך מבחינת סט יכולות הוא עדיף בשמאל מאשר בימין. כנראה שהוא לא מכיר את הסגנון של סוף ולא ראה משחק שלם שלו בנוער למשל.Judokan כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 22:54
לא מבין על סמך מה אתה אומר את זה. סוף התחיל אצלנו בנוער כשחקן כנף ימין. שיחק שם מלא, כולל בכמה משחקים שבהם עלה אצלנו לבוגרים בעונה של בלבול. הוא גם ימני ברגל.
הוא יכול לשחק שם בכיף.
הבעיה שלו זו לא העמדה, היא בזה שהוא עדיין מסתמך על מהלכים של פיזיות נטו כדי לעבור מגינים, והוא די ואן טריק פוני במהלכים האלה. יהיה מעניין לראות אותו מול קבוצות פחות פיזיות משריף, כשהיתרונות הטבעיים פחות יבואו לידי ביטוי.
באיטליה בהתחלה הוא שיחק בימין, באיזה שהוא שלב העבירו אותו לשמאל, ומאז הוא שיחק בעיקר בשמאל.
גם ככנף וגם במערך 3 בלמים כשחקן על כל הקו.
גם אחרי זה בספציה כשהוא שיחק זה היה בצד שמאל.
שוב, גם בשנה שעברה שהביאו אותו המחשבה הייתה לשלב אותו בצד שמאל, והוא גם עלה בתפקיד הזה מול בנפיקה.
באיטליה ברגע שהבינו שהיתרון הפיזי שלו נעלם מול רמת בוגרים ולא נוער, ושבאגף ימין זה בעיקר וואן טריק של מהירות, ושמול שחקני בוגרים עם איכות פיזית ומהירות, אז יהיה לו הרבה יותר קשה, ולכן ייעדו אותו לצד שמאל.
אגב, וזה נכון שבעתיים אחרי שהפציעה פגעה לו במהירות.
אני ממליץ לראות את הפעולות החיוביות שלו בסרטון שהוכן בזמנו, ולראות איך רוב הפעולות הטכניות הטובות נעשות בצד שמאל, ואילו בצד ימין זה בעיקר פעולות של מהירות, או הרמות, ולא ביצועים טכניים.
אגב, לא שזה מדד מכריע, אבל גם טרנספרמרקט מציג את כנף שמאל כעמדה הראשית שלו.
בכל אופן, הזלזול הזה לא במקום. אני לא כותב דברים מהאוויר, אני מאוד אוהב את סוף, ומאוד מחזיק ממנו, לדעתי בשמאל הוא יכול להתפתח הרבה יותר טוב.
מה שאני כותב מבוסס מקצועית על ההיכרות שלי איתו מאז שהוא עזב פה, ודברים השתנו מאז שאתם זוכרים אותו בנוער.
בשני הצדדים הוא משחק בדיוק באותה צורה - משחק על מהירות ופיזיות בעיקר, אותו וואן טריק פוני.
זה שבאיטליה בחרו לשחק איתו בצורה מסוימת לא אומר שזו העמדה היחידה שהוא יכול לשחק בה או שהוא לא מתאים לעמדה האחרת. שוב, באותה מידה, פה הוא שיחק רוב הזמן בימין.
אם הוא כל כך לא מתאים לימין, הוא לא היה ממשיך שם.
גם לא הבנתי למה ששחקן ימני ישחק באגף ימין על אותו מהלך, אבל בשמאל פתאום יהיה טכני וישחק בצורה אפקטיבית יותר