אני גם חושב
איך הוא יעלה עם הרכב מאוזן אם אין לו סגל מאוזן? אם אין לו חילוף באמצע? אם אין לו מגן שמאלי טבעי בסגל?
עלה בהרכב טוב שהגיע למספיק מצבים להכריע את ההתמודדות ופעם אחר פעם כשל והחטיא
הוא גם אשם בטעויות אישיות וחוסר מזל גם בהגנה וגם בהתקפה?
מנהל: Shocking4U
אני גם חושב
הוא אשם בעיקר בזה שלא ניצחנו בבית.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 01:12אני גם חושב
איך הוא יעלה עם הרכב מאוזן אם אין לו סגל מאוזן? אם אין לו חילוף באמצע? אם אין לו מגן שמאלי טבעי בסגל?
זה קודם כל על אלו שבנו לו את הסגל, אח"כ על השחקנים ואז עליו.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 01:12אני גם חושב
מצד אחד, אני נוטה להסכים איתך.hezildo כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 01:18הוא אשם בעיקר בזה שלא ניצחנו בבית.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 01:12אני גם חושב
במשחק הזה הבעיה היתה שהוא לא הבין מספיק מהר שאין לנו אגפים בהגנה, ההימור על חלאילי לא הצליח בהגנה.
ההתקפה היתה בסדר הפעם, לא אשמתו שפגענו בקורות.
+1hezildo כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 01:18הוא אשם בעיקר בזה שלא ניצחנו בבית.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 01:12אני גם חושב
במשחק הזה הבעיה היתה שהוא לא הבין מספיק מהר שאין לנו אגפים בהגנה, ההימור על חלאילי לא הצליח בהגנה.
ההתקפה היתה בסדר הפעם, לא אשמתו שפגענו בקורות.
ההחלטה לעלות גם עם חלאילי כנף וגם עם חזיזה כנף ולא רק עם חזיזה כנף ועם קנדיל למשל או אפילו סונדגרן ימין ושימיץ' בלם שלישי, התבררה כהזייה מוחלטת.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 01:12אני גם חושב
עם כמה שזה יישמע מצחיק אני חושב שבשני המשחקים היינו עדיפים עליהם.ברק.י כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 01:24זה קודם כל על אלו שבנו לו את הסגל, אח"כ על השחקנים ואז עליו.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 01:12אני גם חושב
הוא עשה משחק טוב מול קבוצה עדיפה, הביא את השחקנים שלו להזדמנויות (שווה בדיקה, יתכן שזה המשחק עם הכי הרבה איומים שלנו לשער העונה) וסבל מחוסר מזל משווע.
אני בטוח שאם הוא היה עולה הגנתי יותר, היו שוב אומרים שהוא לא אמיץ ושזה לא הסגנון של מכבי חיפה.
ראינו את זה כבר במשחקים הקודמים בקמפיין - כשהוא משחק מבוקר מאשימים אותו בזה שהקבוצה לא התקפית כמו של ברק וכשהוא משחק התקפי אומרים שהוא הרפתקן ומופקר.
אני לא מסכים אתך.Apoc כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 10:06ההחלטה לעלות גם עם חלאילי כנף וגם עם חזיזה כנף ולא רק עם חזיזה כנף ועם קנדיל למשל או אפילו סונדגרן ימין ושימיץ' בלם שלישי, התבררה כהזייה מוחלטת.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 01:12אני גם חושב
כל הגולים וכל האלף חורים בהגנה שהיו במהלך המשחק היו נטו על זה וראו בצורה ברורה איך הם מנצלים את זה שאין לנו כנפיים הגנתיות בשני הצדדים ולא רק בצד אחד ואכלנו אותה פעם אחר פעם בצורה דיי חובבנית.
הבעיה הלא פחות גדולה זה הניהול משחק הכושל שלו, הוא בכל משחק מגיב מאוחר או לא מגיב בכלל, וכשכן מגיב מחליש את הקבוצה עוד יותר.
לעניות דעתי הוא אכן אשם בתצוגה אתמול וגם בזו בבית.
אפשר להגיד שמי שאשם זה מי שהביא אותו וכל מיני סיסמאות (שהן בהחלט נכונות) אבל זה לא משנה את העובדה שאם שופטים מקצועית הוא האשם המרכזי.
גם לקורנו אגב יש אשמה, הצהוב שלו היה הרסני והוא פשוט התעקש לקבל אותו.
לדעתי אתה טועה.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 13:33 אני לא מסכים אתך.
דגו התייחס לזה במסע''ת ואמר ששימיץ' לא כשיר למשחק כזה ורואים אותו באימונים ומרגישים הוא עדיין לא שם.
את האופציה של קנדיל הוא בכלל לא ציין.
היינו יותר חשופים בצד שמאל ועדיין, הגענו ליותר מצבים מהם וקיבלנו גולים לא מחויבים.
נכון, היינו חשופים משמאל ואילייה אחלה שחקן ועדיין.
לי זה הרגיש לפחות בהתחלה שהתפרסנו ב4-3-3 ולא ב5-3-2 כשחלאיילי היה יותר בכנף ולא מגן ושחזיזה היה מגן יותר טבעי.Apoc כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 13:58לדעתי אתה טועה.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 13:33 אני לא מסכים אתך.
דגו התייחס לזה במסע''ת ואמר ששימיץ' לא כשיר למשחק כזה ורואים אותו באימונים ומרגישים הוא עדיין לא שם.
היינו יותר חשופים בצד שמאל ועדיין, הגענו ליותר מצבים מהם וקיבלנו גולים לא מחויבים.
לא קיבלנו "גולים לא מחויבים".
ולא היינו סתם "חשופים", היינו מופקרים לגמרי באגפים.
הבחירה לעלות גם עם חזיזה וגם עם חלאילי כשחקני האגף הובילה להתפרקות.
הם יכלו לכבוש בכל פעם ששיחקו על האגפים שלנו כי פשוט לא היה משחק אגפים בהגנה אצלנו, וזו הפקרות מוחלטת.
לקח להם 20-30 דקות עד שהתחילו באמת לנצל את האגפים, בהתחלה ניסו דרך האמצע.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 14:11לי זה הרגיש לפחות בהתחלה שהתפרסנו ב4-3-3 ולא ב5-3-2 כשחלאיילי היה יותר בכנף ולא מגן ושחזיזה היה מגן יותר טבעי.Apoc כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 13:58לדעתי אתה טועה.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 13:33 אני לא מסכים אתך.
הם יכלו לכבוש בכל פעם ששיחקו על האגפים שלנו כי פשוט לא היה משחק אגפים בהגנה אצלנו, וזו הפקרות מוחלטת.
דווקא מהצד של חלאיילי הם לא תקפו כמעט בכלל ובאופן "מפתיע" הצד של חזיזה היה היותר בעייתי.
כשאתה עם סגל בעייתי במעמד כזה אתה חייב "לרמות" איפשהו ושמשחקים נגד קבוצה איכותית כמו יאנג בויז הם מנצלים את זה.Apoc כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 14:12לקח להם 20-30 דקות עד שהתחילו באמת לנצל את האגפים, בהתחלה ניסו דרך האמצע.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 14:11לי זה הרגיש לפחות בהתחלה שהתפרסנו ב4-3-3 ולא ב5-3-2 כשחלאיילי היה יותר בכנף ולא מגן ושחזיזה היה מגן יותר טבעי.Apoc כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 13:58
לדעתי אתה טועה.
דווקא מהצד של חלאיילי הם לא תקפו כמעט בכלל ובאופן "מפתיע" הצד של חזיזה היה היותר בעייתי.
ואז הם תקפו בעיקר על חזיזה והבקיעו 2 מהירים
בסיום המחצית התחילו לתקוף גם על חלאילי
ואז תקפו במחצית השנייה על חזיזה וחלאילי והבקיעו עוד 1 ויכלו להבקיע עוד כמה בקלות.
כשיש לך גם את חלאילי וגם את חזיזה אז צריך לתת הוראה לפחות לצד אחד לשחק יותר מאחור ומבוקר.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 14:14כשאתה עם סגל בעייתי במעמד כזה אתה חייב "לרמות" איפשהו ושמשחקים נגד קבוצה איכותית כמו יאנג בויז הם מנצלים את זה.Apoc כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 14:12לקח להם 20-30 דקות עד שהתחילו באמת לנצל את האגפים, בהתחלה ניסו דרך האמצע.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 14:11
לי זה הרגיש לפחות בהתחלה שהתפרסנו ב4-3-3 ולא ב5-3-2 כשחלאיילי היה יותר בכנף ולא מגן ושחזיזה היה מגן יותר טבעי.
ואז הם תקפו בעיקר על חזיזה והבקיעו 2 מהירים
בסיום המחצית התחילו לתקוף גם על חלאילי
ואז תקפו במחצית השנייה על חזיזה וחלאילי והבקיעו עוד 1 ויכלו להבקיע עוד כמה בקלות.
אני לא הרגשתי בעיה הגנתית בצד ימין אלא יותר בשמאל.
תקפו בעיקר את האגף של חזיזה ואליה עשה מה שהוא רצה כל המשחק, גם כשסוף נכנס לשם והיינו יותר מאוזנים הגנתית.
כן זה היה שקוף שזה הולך לכיוון מופקר.Apoc כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 14:17כשיש לך גם את חלאילי וגם את חזיזה אז צריך לתת הוראה לפחות לצד אחד לשחק יותר מאחור ומבוקר.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 14:14כשאתה עם סגל בעייתי במעמד כזה אתה חייב "לרמות" איפשהו ושמשחקים נגד קבוצה איכותית כמו יאנג בויז הם מנצלים את זה.
תקפו בעיקר את האגף של חזיזה ואליה עשה מה שהוא רצה כל המשחק, גם כשסוף נכנס לשם והיינו יותר מאוזנים הגנתית.
ברגע ששני הצדדים היו למעלה זה יצר בעיה גם לבלמים שהיו צריכים להתרחק יותר אחד מהשני והגולים בהתאם.
הוא לא היה צריך לעלות במערך כזה ואמרנו את זה עוד לפני המשחק.
לא רוצה להגיע לרמות האלה של WHATABOUTISM אבל אם אבוקסיס מאמן אותנו למשל הוא מבחינתו עולה הכי מבוקר והגנתי שיש כי מה איכפת לו אנחנו לא בפיגור מהמשחק הראשון שאנחנו צריכים לרדוף.רק מכבי כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 14:24כן זה היה שקוף שזה הולך לכיוון מופקר.Apoc כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 14:17כשיש לך גם את חלאילי וגם את חזיזה אז צריך לתת הוראה לפחות לצד אחד לשחק יותר מאחור ומבוקר.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 14:14
כשאתה עם סגל בעייתי במעמד כזה אתה חייב "לרמות" איפשהו ושמשחקים נגד קבוצה איכותית כמו יאנג בויז הם מנצלים את זה.
ברגע ששני הצדדים היו למעלה זה יצר בעיה גם לבלמים שהיו צריכים להתרחק יותר אחד מהשני והגולים בהתאם.
הוא לא היה צריך לעלות במערך כזה ואמרנו את זה עוד לפני המשחק.
לא ברור למה לעלות ככה. תנסה לפתח משחק יותר מבוקר ואם אתה מרגיש שאפשר לעשות משהו, תגיב בהמשך, שגם הם כבר פחות חדים.
גם אי אפשר באמת להגיד לחלאיילי וחזיזה תשחקו יותר הגנתי, בסוף אלו שחקני התקפה, זה לא שהם יודעים מספיק טוב לשמר את זה.
במיוחד שצד שמאל הוא לא טוב לחזיזה. הוא משחק שם עם רגל הפוכה, אז הדבר הכי מובן זה לאזן את זה עם צד ימין יותר מבוקר, מה שיכול גם לאפשר לכל הבלמים לזוז קצת שמאלה כשיאנג בויז תוקפים, והמגן בצד ימין נניח קנדיל לצורך הדוגמא או דניאל אם היה פותח שם, היה יכול לצמצם לכיוון המרכז.
כלומר, שונגו הופך לחצי מגן שמאל, סק ודניאל/שימיץ' בלמים, והמגן בימין קרי דניאל/קנדיל מצמצם קצת לאמצע.
בייחוד שאתה יודע שהם בעיקר מתקיפים משמאל של ההגנה שלנו, ובימין של ההגנה שלנו הם פחות טובים, פרסון כמעט לא עבר את החצי.
תזכיר לי את הרעיונות של בכר נגד אריה בעונה שעברה?
לא היו לבכר רעיונות למשחק הזה, וביקרתי אותו על חוסר היכולת להכין שיטה שיודעת להתמודד עם משחק לחץ גבוה של היריבות.רק מכבי כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 23:10תזכיר לי את הרעיונות של בכר נגד אריה בעונה שעברה?
הוא ניסה לבוא עם משהו שונה, ולהפתיע.
אני אוהב את החשיבה מחוץ לקופסא.
היעדרות של פיירו והאי כשירות של חזיזה גרמו לו ללכת בכיוון אחר.
לא היינו מבריקים, אבל עצם ההחלטה הייתה טובה.
וגם ירושלים הייתה הרבה פחות מסוכנת ממה שראינו נגדנו בעונות קודמות. וגם זה משהו.
עשה את הניצחון הקשה והחשוב. זה בסדר מבחינתי.
תכלסJudokan כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 23:44לא היו לבכר רעיונות למשחק הזה, וביקרתי אותו על חוסר היכולת להכין שיטה שיודעת להתמודד עם משחק לחץ גבוה של היריבות.רק מכבי כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 23:10תזכיר לי את הרעיונות של בכר נגד אריה בעונה שעברה?
אבל חשבתי שהקטע הוא שלא משווים את דגו לבכר.
ההרכב אולי הפתיע את זיו אריה, אבל בסוף אנחנו משחק אחרי משחק רואים שהקבוצה שלנו פשוט לוקה רעיונות התקפיים ומשחקת כדורגל סופר שבלוני, איטי ולא חכם בעליל.
וזה לא משתפר בינתיים.
אז אולי היום זה עבד בזכות תרגיל קרן, אבל לא לעולם חוסן. אם הכדורגל לא ישתפר, אנחנו נהיה בבעיה קשה.
דווקא אני חושב שאתמול ראינו קצת דברים חדשים במשחק, לחץ גבוה, בידודים של חלאיילי באגף וגם הגול של סבע הגיע ממהלך כדורגל יפה.Judokan כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 23:44לא היו לבכר רעיונות למשחק הזה, וביקרתי אותו על חוסר היכולת להכין שיטה שיודעת להתמודד עם משחק לחץ גבוה של היריבות.רק מכבי כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 23:10תזכיר לי את הרעיונות של בכר נגד אריה בעונה שעברה?
אבל חשבתי שהקטע הוא שלא משווים את דגו לבכר.
ההרכב אולי הפתיע את זיו אריה, אבל בסוף אנחנו משחק אחרי משחק רואים שהקבוצה שלנו פשוט לוקה רעיונות התקפיים ומשחקת כדורגל סופר שבלוני, איטי ולא חכם בעליל.
וזה לא משתפר בינתיים.
אז אולי היום זה עבד בזכות תרגיל קרן, אבל לא לעולם חוסן. אם הכדורגל לא ישתפר, אנחנו נהיה בבעיה קשה.