גניבת דעת.Shocking4U כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 04:12חלוץ שנותן בכמות דקות שהוא שיחק מתחילת העונה את כמות הגולים שהוא נתן ואז כל משחק חדש מסופסל ואתה לא מבין למה זה יכול לתסכל שחקן?Ganjot כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 03:56היה אליל על הדשא, הגנות אירופה רועדות מפחד.
אפס שעושה טובה שעולה לשחק, לא רוצה כאלה אצלי בקבוצה, פרצופים וחוסר חשק שילך לעשות אצל ג'קי בי"א, לשם הוא שייך.
מה עשה בדיוק מרגע שעלה אם אפשר לדעת? כי חוץ מעבירה ליד הקרן ונגיחה חלשה (שחלוץ אחר מכניס אותה), לא זכור לי שעשה משהו... חוץ מכמובן לתת לקבוצה הרגשה שהיא משחקת ב 10 שחקנים, אבל לזה התרגלנו.
חלוץ שנתן גול יפה נגד ספרטנס בחוץ, נגד שריף בחוץ היה פח והחטיא את הכדור שרפאלוב שם לו, בארץ נתן גול בדקה 100 או כמה שזה לא היה, אחרי שהוא החטיא בדקה 98 שער בטוח שהיה מונע הארכה (גם זה, בגלל האדישות שלו), מול ברטיסלבה היה גרוע במשחק חוץ ועלה בלי חשק וגם שם החטיא אחרי שהיה לבד מול השוער.
ואז נגד ברטיסלבה בארץ נתן גול בגארבג' טיים.
ומה המשותף לכל המשחקים האלה? שבכולם, גם באלה שהבקיע, הוא היה גרוע ולא תרם למשחק כלום, אולי חוץ מספרטנס בחוץ.
סטטיסטיקה זה נחמד, במיוחד במנג'ר כיף להסתכל עליה, אבל המציאות תספר דברים אחרים מהסטטיסטיקה.
הוא לא עולה במטרה לאכול את הדשא וזה עוד מאמצע עונה שעברה שעשה טובה כל פעם שבכר העלה אותו מהספסל, הוא לא קיים במגרש ולשחק איתו זה לשחק ב 10 שחקנים.
פיירו חלש, גרוע והכל נכון אבל תמיד מרגישים אותו ושהוא מנסה להיות מעורב במשחק, מנסה להגיע לכדורים ולהפריע לשחקנים שהוא משחק נגדם, אצל דין דוד הוא עושה טובה אם הוא ברדיוס של 5 מטר מהשחקן שהוא צריך ללחוץ.
שנה שעברה הוא שיחק בכל המוקדמות למרות שהיה גרוע והמשיך לשחק, אז כן אני מצפה ממנו להבנה שכרגע המאמן בוחר לשים מישהו אחר בהרכב. אני מצפה ממנו שיעלה עם טירוף במשחק כזה ויחפש להוכיח למאמן באמת למה מגיע לו לפתוח משחק הבא, ולא לחשוב שגולים בגארבג' טיים מספיקים.