משחק עונה, טייק 1: ירוקים VS צהובים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
Re: משחק עונה, טייק 1: ירוקים VS צהובים
תצוגת אימון לא פחות מאדירה. כשמגיע מגיע. שאפו למסאי, קנה את עולמו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
בדיוק באתי לרשום את זה..
אכן זה יהיה קלאסי, נקווה שלא, כי ניצחון גם שם יתן לנו מומנטום חשוב
אופטימיות במכבי חיפה
-
GreenGirl
- תוקע יתד בהרכב
צחקתי בקול
ואז אתה רואה את כל אלה שמחמיאים לדגו היום חוזרים להגיד לו להתפטר
איזה אושר ישששש, לא מפתיע אותי הניצחון הצבירת נקודות שלהם היא סטייה סטטיסטית שתתיישן עם הזמן.
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 4 פעמים
ניצחון ענק פשוט ענק.
שאפו גדול לדגו. עלה עם המערך הנכון, עשה את ההתאמות הטקטיות.
הוא ביטל לגמרי את הלחץ של מכבי ת''א, לא נתן להם את השליטה באמצע ואת פיתוח ההתקפות כפי שהם רגילים. תצוגת תכלית של מאמן.
אפשר להגיד עליו הרבה דברים, אבל הוא מבין את המשחק. הפעולות וההחלטות היום היו לעילא ולעילא.
והשחקנים כמובן עם מפגן אדיר. הקריבו, נלחמו, היו שם עד הסוף, למרות הצפיפות של המשחקים.
אני דווקא רוצה לציים את חוליית ההגנה. שאפו לפיינגולד שימיץ וגולדברג. אם אחרי מכבי פ''ת, מישהו היה אומר שזו תהיה חוליית ההגנה במשחק מולם, ולא נספוג, הייתם שולחים אותו להסתכלות.
וג'אבר שנתן באמצע עבודה שהזכירה דברים שנטע היה עושה פה. פעולות של שחקן אירופי. כיסוי שטחים, חיפויים, שחרור כדור, וואו איזה משחק.
וליאור אחד גדול מעל כולם. פאקינג השחקן הכי טוב שלנו. נתן מחצית ראשונה אדירה. מעבר לגול, נתן כדור ענק לדוד, ועשה פעולות לחץ והגנה אדירות.
סוף כל סוף ניצחון בבלומפילד הארור. אינעל העולם. יש.
ועכשיו לשמור על רצף טוב. חובה לנצח בראשון ולשמור על מומנטום גבוה. כל עוד מילסון באפריקה, הצהובים יתקשו. צריך להמשיך ולאתגר אותם.
תודה לך מכבי חיפה!
שאפו גדול לדגו. עלה עם המערך הנכון, עשה את ההתאמות הטקטיות.
הוא ביטל לגמרי את הלחץ של מכבי ת''א, לא נתן להם את השליטה באמצע ואת פיתוח ההתקפות כפי שהם רגילים. תצוגת תכלית של מאמן.
אפשר להגיד עליו הרבה דברים, אבל הוא מבין את המשחק. הפעולות וההחלטות היום היו לעילא ולעילא.
והשחקנים כמובן עם מפגן אדיר. הקריבו, נלחמו, היו שם עד הסוף, למרות הצפיפות של המשחקים.
אני דווקא רוצה לציים את חוליית ההגנה. שאפו לפיינגולד שימיץ וגולדברג. אם אחרי מכבי פ''ת, מישהו היה אומר שזו תהיה חוליית ההגנה במשחק מולם, ולא נספוג, הייתם שולחים אותו להסתכלות.
וג'אבר שנתן באמצע עבודה שהזכירה דברים שנטע היה עושה פה. פעולות של שחקן אירופי. כיסוי שטחים, חיפויים, שחרור כדור, וואו איזה משחק.
וליאור אחד גדול מעל כולם. פאקינג השחקן הכי טוב שלנו. נתן מחצית ראשונה אדירה. מעבר לגול, נתן כדור ענק לדוד, ועשה פעולות לחץ והגנה אדירות.
סוף כל סוף ניצחון בבלומפילד הארור. אינעל העולם. יש.
ועכשיו לשמור על רצף טוב. חובה לנצח בראשון ולשמור על מומנטום גבוה. כל עוד מילסון באפריקה, הצהובים יתקשו. צריך להמשיך ולאתגר אותם.
תודה לך מכבי חיפה!
-
eidoil32
- גול ראשון בבוגרים
20 דק' אחרונות הייתי על סף התקף לב,
תודה לך מכבי על קצת התרגשות, הרגשה של שיגרה
תודה לך מכבי על קצת התרגשות, הרגשה של שיגרה
בלי פיירו, בלי חזיזה, בלי סק, בלי סונדגרן, בלי שואו, בלי חג׳ג׳, בלי סבע, בלי שוראנוב.
אם מישהו היה אומר שננצח את מכבי ת''א בבלומפילד למרות החיסורים הללו, מעטים האנשים שהיו מאמינים לזה.
ניצחון עצום.
אם מישהו היה אומר שננצח את מכבי ת''א בבלומפילד למרות החיסורים הללו, מעטים האנשים שהיו מאמינים לזה.
ניצחון עצום.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
כל הכבוד לכולם
היה משחק בקצב ורמה גבוה מאוד בשביל הליגה וכולם התעלו על עצמם היום
גאה בהם
היה משחק בקצב ורמה גבוה מאוד בשביל הליגה וכולם התעלו על עצמם היום
גאה בהם
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
הזדמנות שחבל לפספס... ת"א אולי תתקשה נגד ריינה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בכנות? משחק לא באמת מעניין. כן תואר והכל, אבל יש תמונה שלמה ומלאה יותר.
אנחנו לא ננצח אותם 3 פעמים רצוף תוך חודש. זה קשה מאוד לכל קבוצה. שיתכבדו בטוטו, ואנחנו בליגה בסמי.
01:12
המסירה של קורנו לחאיילי זה כמעט שחזור של מריו מוסא לאלירן עטר 2017
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תואר זה תואר. עדיין חושב שאליפות זה לא ריאלי. בוא ננסה לקחת כל גביע שאפשר. בטח שזה מולם.רק מכבי כתב: 11 ינואר 2024, 01:42בכנות? משחק לא באמת מעניין. כן תואר והכל, אבל יש תמונה שלמה ומלאה יותר.
אנחנו לא ננצח אותם 3 פעמים רצוף תוך חודש. זה קשה מאוד לכל קבוצה. שיתכבדו בטוטו, ואנחנו בליגה בסמי.
מסכים. כמובן שצריך לתת הכל, ציינתי מה הייתי ''קונה''.Shocking4U כתב: 11 ינואר 2024, 02:03תואר זה תואר. עדיין חושב שאליפות זה לא ריאלי. בוא ננסה לקחת כל גביע שאפשר. בטח שזה מולם.רק מכבי כתב: 11 ינואר 2024, 01:42בכנות? משחק לא באמת מעניין. כן תואר והכל, אבל יש תמונה שלמה ומלאה יותר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני רוצה לפרגן להם במשהו אחד:
תמיד המשחקים נגדם קצביים, מלאי אירועים, קהלים מלאי תשוקה מ2 הצדדים וגם בדרך כלל ספורטיביים. תשוו את זה למשחקי עונה נגד ב״ש שתמיד הופכים לתחרות כאסח, בלאגנים, מכות ואדומים.
אנחנו נגדם זה באמת המשחק הכי גדול והכי מרשים שיש לכדורגל הישראלי להציע. הם כמועדון יריב הרבה יותר ראוי מאשר ב״ש או בית״ר. זה כדורגל בקצב של אירופה כמו שצריך להיות.
תמיד המשחקים נגדם קצביים, מלאי אירועים, קהלים מלאי תשוקה מ2 הצדדים וגם בדרך כלל ספורטיביים. תשוו את זה למשחקי עונה נגד ב״ש שתמיד הופכים לתחרות כאסח, בלאגנים, מכות ואדומים.
אנחנו נגדם זה באמת המשחק הכי גדול והכי מרשים שיש לכדורגל הישראלי להציע. הם כמועדון יריב הרבה יותר ראוי מאשר ב״ש או בית״ר. זה כדורגל בקצב של אירופה כמו שצריך להיות.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
למה שהמועדון הראשון שלקח אליפות בעונת צ'מפיונס לא ישבור עוד תקרת זכוכית?רק מכבי כתב: 11 ינואר 2024, 01:42בכנות? משחק לא באמת מעניין. כן תואר והכל, אבל יש תמונה שלמה ומלאה יותר.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
מעניין אותי אם עכשיו הצהבת יתחילו לקרוס כמו שחשבתי שיקרה העונה או שלא.
בכל מקרה אני עדיין לא מאמין שניקח אליפות העונה, אבל אין כיף כמו הניצחון הזה.
-
GreenGirl
- תוקע יתד בהרכב
עוד הפסד שלהם וזהבי מתחיל לריב מכות עם האוהדים שלהםאליאור כתב: 11 ינואר 2024, 09:03 מעניין אותי אם עכשיו הצהבת יתחילו לקרוס כמו שחשבתי שיקרה העונה או שלא.
-
GreenGirl
- תוקע יתד בהרכב
שלא ישכחו לשים את זה בדוקו שלו
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לדעתי ובלי להגזים, המשחקים נגד מכבי ת''א בשנים האחרונות זה טופ משחקים *עולמי* מכל הבחינות.Shocking4U כתב: 11 ינואר 2024, 02:07 אני רוצה לפרגן להם במשהו אחד:
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
הקטע שגם כשהיו יחסים טובים עם אוהדי ב"ש המשחקים על הדשא היו מתלהטים לרמות קיצוניות של אמוציות, בלי קשר למה שקורה בגזרת הקהלShocking4U כתב: 11 ינואר 2024, 02:07 אני רוצה לפרגן להם במשהו אחד:
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
וגם אז זה היה מחזור 7
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
ולגרום לשחר פחד גבהים?MH13 TILL I DIE כתב: 11 ינואר 2024, 08:56למה שהמועדון הראשון שלקח אליפות בעונת צ'מפיונס לא ישבור עוד תקרת זכוכית?רק מכבי כתב: 11 ינואר 2024, 01:42בכנות? משחק לא באמת מעניין. כן תואר והכל, אבל יש תמונה שלמה ומלאה יותר.